nagaja28
|
danes sem imela pa kar nekaj dela, da sem prebrala vse nove komentarje, zato si ne morem misliti, koliko dela imate šele nove , ki vas vse lepo pozdravljam. hihi, kako sta srčkani tisti dve pupiki, ki se prekopicujeta pri kenyi na seznamu. mala biba, ko boš dodajala nove stvari bi jaz imela takega fantka (enega), če je možno, ker imamo doma že enega . hvala in res ste pridne tiste, ki urejate seznam. anajrim in kiwa jaz sem v 1. nosečnosti hodila na to telovadbo in mi je bla super, tako, da bi tudi sedaj hodila. je pa tako ali tako priporočljiva po tretjem mesecu, tako, da še nismo veliko zamudile. jaz bi lahko hodila samo popoldne, ker ob dveh sem za enkrat še v službi (če še vedno veljajo iste ure). drugače pa je telovadba nekaj časa potekala v mostah, ker so fužine nekaj prenavljali, tako, da ne vem, kje je ta telovadba sedaj. upam, da se vidimo, čeprav sem jaz zvečer zelo utrujena in se bom morala kar fajn v rit brcnit, da se bom spravila na telovadbo. hvala bogu se dnevi daljšajo, pa bo malo lažje. nosečniška oblačila so kar draga, ja, čeprav se v c&a in h&m kar dobi kaj ugodnega. sama sicer še nisem šla na ogled, ker imam ene kavbojke še od 1. nosečnosti, ampak sem slišala, da so s kakšnimi zimskimi hlačami bolj slabo založeni. vsaj v ljubljani. h&m ima nosečniška oblačila na rudniku. bolj temen urin imam tudi jaz ampak mislim, da je to zaradi hormonov, tako, kot je povečana sluz in recimo prsa, kar pa vidim, da nobeno ne skrbi, da imamo skoraj še enkrat večje prsi, haha . jaz pred vsakim pregledom dam urin in bi ginekologinja sigurno kaj rekla, če bi bilo kaj narobe. lepo se imejte
|