|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.1.2010 16:02:40   
gasilka
Hvala user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.1.2010 16:49:34   
nicolina
Mala biba user posted image user posted image za seznam, si ful pridna. Tudi jaz se strinjam, da ena ureja, ker potem bo sama zmešnjava...user posted image user posted image

Mareli in gasilka dobrodošli...user posted image

Jaz imam še od 1. user posted image kar nekaj stvari za obleč, tako da si bom še kaj dokupila oz. mi bo še ena kolegica posodila. So mi pa fajn hlače iz HM-a in jih imam skoraj vse od tam.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.1.2010 16:59:19   
Kiwa
Mene ste izpustile iz seznama:

starost: 25 let
1. nosečnost
Rodila bom v Ljubljani.

Punce kje v H&M naj najdem nosečniške hlače? Jih imajo v Lj-City park tudi? Jaz jih ne najdem..

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.1.2010 17:12:02   
Martinčka
dobrodošli dve novi članiciuser posted image user posted image  o pa dvojčki super.. moj si je to tako želel pa žal ni šlo po njegovih načrtih...user posted image

moji podatki:
Starost: 23 let
prva nosečnost
spol:user posted image  bo kar presenečenje:)

meni so tudi ti slingi všeč, sam priznam da ko gledam slikice se včasih sprašujem če je to lahko tako fiksno da se otrok ne prekucne ali pade venuser posted image  potem je že vse ok, če se to prodaja, sam res včasih na kakšni slikici zgleda zelo kritičnouser posted image  so mi pa všeč in si ga bom kupila za nosit, če se bo hotel nosit, ker roke bom že rabla za pospravljat in kuhat:) al potem ko rodiš obstajajo kakšne dobre vile ki to počnejo?user posted image user posted image user posted image  uf bi bilo fino..

no jaz sem še zadnjo urco v službi.. ko sem popoldan v službi čist nič doma ne nardim.. zjutraj sem tako čist boga da komej pozajtrkujem potem je pa že čas da se odpravim v službo..

a je katera opazila da ima urin močnejši vonj??? jaz sicer spijem povprečno 1,5 litra na dan, ampak tudi kadar spijem naenkrat pred tv en liter recimo vidim da je močne barve in vonja.. me zeelo moti.. zadnjič mi je ginekologinja rekla ko sem imela malo beljakovin v urinu da naj ne hodim drugič s prvim lulanjem ker so potem slabši rezultati (jaz pa sem do takrat že trikrat lulala!)... sicer imam ledvične kamne sam ne vem a je to kaj s tem povezano!???user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.1.2010 17:12:05   
kenya
Gasilka pozdravljena in čestitke za dvojčke. To bo pestro user posted image

Kiwa, mislim, da jih v City Parku ni, sem pa jih videla v H&M v Supernovi, na Rudniku.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.1.2010 17:16:06   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_

hmm, zdej sm se spomnila na silvijo, ki je že zadnjič jokala na drevesu, hihi
Jaz je ne najdem na seznamčku (je pa tudi zelo možno, da sem slepauser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Ne hodite tja, kamor vodi utečena pot.
Namesto tega pojdite tja, kjer ni poti,
in pustite sled.
Samo tisti, ki si drznejo iti predaleč
lahko ugotovijo, kako daleč lahko sežejo.

Srečno, zdravo in uspešno novo leto 2010 user posted image

Ta je pravi. Čisto meni pisan na kožo.
Ja, po neuspehih, sem šla naprej in že kar nekaj časa vas berem, nisem se pa upala pridružit... dvomila sem, še vedno me je nekoliko strah, a prvi tedni so za mano.
PDP po UZ 18.07.10
14.01.10 me pa čaka nuhalna

Vse lepo v prihajajočem letu!
Silvya

Ne mi rečt, da se je ena končno spomnila na me. Vsak dan vas berem, silit da me daste na seznam pa vas ne mislim.

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.1.2010 17:22:04   
silvya
No končno sem uradno na seznamu. user posted image
Samo starosti... jaz raje ne bi pisala, glede na to koliko mlajše ste vse od mene.user posted image
NS je bila OK. Čakam še samo izvide DHT. V petek pa imam pregled pri svojem G.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.1.2010 17:27:15   
Mareli
punce hvala lepa za dobrodošlico. gasilka tudi jst tebi čestitam za dvojčke.

tudi na seznamu sem se že opazila kar se mi zdi ful dober.

kar se pa tiče slingov, so mi zelo simpatični sam res še nisem premišljevala da bi si ga nabavla .... sem rajši pri vozičkih...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.1.2010 17:33:09   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pozdravljene user posted image .

Moja nosečnost se počasi bliža koncu, zato sm se odločla da bom prodala Angel sound, ker ga resnično več ne potrebujem. Tako da če bi ga katera rada imela naj mi pošlje ZS, pa se bomo naprej zmenile. Cena novega je 70€, js ga bom prodala za 35€ + stroški poštnine, lahko ga pa tut osebno prevzamete, če ste kje blizu, pa vam ni odveč kakšen izletek. Uglavnm želim vam lepo nosečnost s čim manj težavicami in da vam čimprej mine čas do trenutka ko boste prvič zagledale svoje male  user posted image .

Prodano

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.1.2010 17:37:30   
too sweet
Hoy,

ze pred Novim letom sem si "ogledovala" Julijke 2010" in od takrat jih spremljam, sedaj pa sem se odlocila, da se tudi jaz javim.
Torej
stara - 28
noseca - prvic
PDP - 17.7.2010
rodila bom v MB

(odgovor članu Mareli)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.1.2010 17:41:22   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Punce kje v H&M naj najdem nosečniške hlače? Jih imajo v Lj-City park tudi? Jaz jih ne najdem..

Kiwa jaz sem nosečniške kavbojke kupila v supernovi na Rudniku. V H&M zgornje nadstropje-ko se pripelješ s tekočimi stopnicami v zg.nadstropje takoj na levo! Men so fuuulll dobre, pa še po koncu nosečnosti jih bom lahko nosila, bile pa so 50€!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.1.2010 18:25:20   
Hančika
Lepo pozdravljene!

No še moji podatki:
starost: 26 let
1. nosečnost
Rodila bom v Kranju
spol pa bo ostal presenečenje

naslednji pregled; morfologija imam 22.2.

Tix; Si rekla da je v petek telovadba v Kranju. A lahko se napises ob keri uri in kje bo ter če je kaj za plačat?

lep vecer!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.1.2010 18:29:12   
DanijelaNeli
  • Še moji podatki...
  • Starost:26
  • PDP:28.07.
  • Rodila bom v Postojni
  • 2.user posted image (doma imam user posted image (3))
  • Spol user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.1.2010 18:31:09   
tix

Tix; Si rekla da je v petek telovadba v Kranju. A lahko se napises ob keri uri in kje bo ter če je kaj za plačat?

Ob 18.15 v telovadnici zdravstvenega doma, kje je to, pojma :) bom že najdla. Za plačat ni nič, mislim da je ene 4x, je pa fajn če se prej prijaviš, čeprav mislim, da tud ni panike če se ne :)

(odgovor članu Hančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.1.2010 18:36:27   
Keri
Dobrodošle vse nove, tel lep pozdrav vsem ostalim user posted image .

mala biba - še moje podatke prosim dodaj:

starost : 33-let
nosečnost I. user posted image
nosečnost II.user posted image
kraj - porodnišnice MB (ali PTUJ).

(odgovor članu Hančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.1.2010 18:41:43   
Zveezdica
Pozdravček vsem novim, no pa seveda tudi vsem ostalimuser posted image !
Moji podatki:
Starost: 29 let, kmalu 30user posted image
Nosečnost: sicer je ta 3., ampak hkrati tudi 1., da smo tako daleč
Porod: še ne vem, imam odprte kar tri možnosti: LJ, KR ali Jeseniceuser posted image

Se opravičujem, če sem malo zakompliciralauser posted image

Lep večer!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.1.2010 19:49:51   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

Imam pa eno vprašanje.....zjutraj ko vstanem me že en lep čas boli glava....ali je še pri kateri tako?.....upam, da to ni pritisk, ker to pol ni ok......G imam šele 10.2., drugače prej nikoli nisem imela s tem problemov......tablet se izogibam, grem raje na svež zrak, sam vedno to ni možno....

jap, že cel mesec in ne samo zjutraj, tudi čez cel dan in noč...imam pa že od zmeraj nizek pristisk, sedaj pa še nižjega...mislim, da bo pri meni to to

za seznam se strinjam, sam da si najedem čas in ga uredim

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.1.2010 20:08:13   
nagaja28
danes sem imela pa kar nekaj dela, da sem prebrala vse nove komentarje, zato si ne morem misliti, koliko dela imate šele nove user posted image , ki vas vse lepo pozdravljam.

hihi, kako sta srčkani tisti dve pupiki, ki se prekopicujeta pri kenyi na seznamu. mala biba, ko boš dodajala nove stvari bi jaz imela takega fantka (enega), če je možno, ker imamo doma že enega user posted image . hvala in res ste pridne tiste, ki urejate seznam. user posted image

anajrim in kiwa jaz sem v 1. nosečnosti hodila na to telovadbo in mi je bla super, tako, da bi tudi sedaj hodila. je pa tako ali tako priporočljiva po tretjem mesecu, tako, da še nismo veliko zamudile. jaz bi lahko hodila samo popoldne, ker ob dveh sem za enkrat še v službi (če še vedno veljajo iste ure). drugače pa je telovadba nekaj časa potekala v mostah, ker so fužine nekaj prenavljali, tako, da ne vem, kje je ta telovadba sedaj. upam, da se vidimo, čeprav sem jaz zvečer zelo utrujena in se bom morala kar fajn v rit brcnit, da se bom spravila na telovadbo. hvala bogu se dnevi daljšajo, pa bo malo lažje.

nosečniška oblačila so kar draga, ja, čeprav se v c&a in h&m kar dobi kaj ugodnega. sama sicer še nisem šla na ogled, ker imam ene kavbojke še od 1. nosečnosti, ampak sem slišala, da so s kakšnimi zimskimi hlačami bolj slabo založeni. vsaj v ljubljani. h&m ima nosečniška oblačila na rudniku.

bolj temen urin imam tudi jaz ampak mislim, da je to zaradi hormonov, tako, kot je povečana sluz in recimo prsa, kar pa vidim, da nobeno ne skrbi, da imamo skoraj še enkrat večje prsi, hahauser posted image . jaz pred vsakim pregledom dam urin in bi ginekologinja sigurno kaj rekla, če bi bilo kaj narobe.

lepo se imejte

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.1.2010 20:24:32   
oton
večer
še moji podatki:

starost: 33
nosečnost: 4, doma 1 user posted image
rodila: Ljubljana 

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.1.2010 20:47:57   
đanika
Živjo user posted image

kako ste bile spet pridne....vslužbi mi ne rata vsega prebrati bi predolgo trajalo..user posted image

Tudi jaz sem se zredila za 2 kg. Jem vse najraje pa pico njami..v prvi nosečnosti sem se zredila za 16 kg in sem jih sedaj mela manj kot pred prvo nosečnostjo tako, da se ne obremenjujem s kg vse bo šlo dol ko bomo mele male štručke doma. meni se trebuške zelo pozna. Ravno včeraj sem imela zagovor izpita in je profesor rekel o kolegica v ste pa kr v dvoje prišli..pa se mi je tako faj zdelo. Nosečniške hlače nosim že dober mesec nisem več uspela svojih zapret in cel dan sedet v službi z odprtim gumbomuser posted image . Hlače so iz C&A in so fini model samo čez trebuh imajo gumico drugače so nizek pas in gumico ob strani zelo praktično.

dobrodošle vse nove in čestitam za dvojčke.

še moji podatki

starost:27 (28.7) user posted image
datum poroda 22.7.10
druga nosečnost doma princesko staro 6 let
porodnišnica Celje
dobimo user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.1.2010 20:51:51   
anajrim
Kiwa: no super morda pa greva lahko skupaj enkrat. Jaz ne vem če jutri utegnem, si ti kaj več slišala o tej telovadbi kot jaz???
oboje hlače so črne, ene so fini žamet druge pa so črne hlače (ne strogo elegantne). Žametke (Benetton - emporium) so bile 17 eur - 70% off, stara kolekcija, druge (LaVie - Baby Center LJ) pa so bile 25 eur - 50 % off. Trgovina LaVie je v Lubljani v Baby Centru v Btc.
V H&M v supernovi jih imaš v Lj!

Nagaja upam da se res vidimo kdaj na telovadbi!ž

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.1.2010 20:54:29   
anajrim
Tole sem našla za vse ki vas oz. nas zanima telovadba v ZD FUŽINE LJ:

Organizirana je tudi aerobika za nosečnice, ki vključuje telovadbo in vaje sproščanja v smislu priprave na porod. Vadba sedaj poteka v ZD PE Fužine v kleti. Spremenjen je tudi urnik vadbe, in sicer poteka ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 19:15 uri ter ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13:45!

Aerobiko vodi Vesna Oven, višja med. sestra, tel. 01 54 72 820, email: vesna.oven@zd-lj.si
Oprema: športni copati, brisača, voda.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.1.2010 20:55:31   
anajrim
meni načeloma bolj ustrezata torek in četrtek ker je v zgodnjem popoldanskem času, zvečer je treba malega nahranit skopat in dat spat!!!

Upam da se mi katera pridrži!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.1.2010 20:55:43   
Kat09
Živijo,

da se še jaz malo javim.

Včeraj sem si kupila svoje prve nosečniške kavbojke v H@M na Rudniku v Lj za 50€. Ene sem pa dobila od kolegice. Tako da sem za enkrat recimo oborožena. Ker trebušček lepo raste in normalne hlače so v trebušnem delu postale premajhne.
Slabosti so sedaj že dobro mimo, na srečo.
V ponedeljek grem s še dvema sonosečkama v ZD Fužine na telovadbo. Vam poročam, kako je; če bo katera šla pa že jutri, se pa priporočam za poročilo. user posted image

Sling in kengerujček sta tudi meni zelo všeč, vendar vsaj pri slingu naj bi bilo kar nekaj dojenčkov, ki ga ne marajo.

In še podatki za novi seznam:
Starost 31
Nosečnost 1
Porodnišnica Lj

In še vprašanje: nekje sem našla, da so punce kupovale vozičke v neki italijanski trgovini blizu meje za kar nekaj cekinčkov manj. Če katera ve za katere trgovine gre, ali lahko tu napiše, ker ne najdem več. :)

Lp
Kat

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.1.2010 20:55:52   
Anonimen
Pozdravljene julijke!
Še vedno prodajam majico z napisom "pridem julija", točno tako;
http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-pridem/majica-pridem-julija-kratek-rokav-crn-napis.html

Če katera želi, naj me kontaktira na ZS, pošljem tudi fotografijo.

Lp!

(odgovor članu gasilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?