|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
15.1.2010 12:22:30   
nagaja28
Micla, kako prilepiš slikco gor? Hvala bogu mene tale hrana sploh ne gane, drugače bi bilo pa kar hudo ja user posted image , čeprav sendviča se pa ne bi branila, razen salamo bi ven pobrala, zaradi tokse.

drugače pa sem bila tud jaz malo razočarana nad posnetki iz NS. Sicer ne, da jih je malo, samo so kratki, jaz pa sem mislila, da bo vse skupaj posneto, drugače pa večkrat pogledam škratka, kako se prekopicuje v trebuščku user posted image . slikic je pa kar nekaj, tako da bo material za v spominsko knjigo. jaz sem jo že začela izpolnjevat, ker drugače bom že pozabila, kdaj sem test naredila, kdaj sem bila na pregledu, itd.

danes zaključujem bolniško, tako, da grem v ponedeljek spet v službo. sem že kar vesela, ker na bolniški je že kar malo dolgčas, potem pa vsako uro gledam, če je katera že kaj novega napisala na forum user posted image .

lepo se imejte in lep vikend

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.1.2010 12:40:03   
micla
nagaja 28.....grem na google slike, vtipkam kar pač iščem in ko dobim primerno slikico kliknem nanjo "prikaži v polni velikosti", potem pa copy in pol paste v forum.  Simpl ko pasulj. user posted image

Zdej sm se najedla polnozrnate štručke in jogurta, tko da zaenkrat obljubim, da nič več slikic......do naslednje lakotne krize.user posted image

Tiste ki že imate otroke....a vam tud vsi naganjajo, kao da bi blo pa fajn zdej enga fanta, k mamo že pupo doma al pa obratno.......joj ku mi grejo tako na živce.....mislim HALO...ku da samo če imaš par si dovršen starš al kaj???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grrrrrrrrr.........user posted image

micla

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.1.2010 12:46:00   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Micla, kako prilepiš slikco gor?

Še ena varianta za slikco: ko najdeš slikco, lahko klikneš z desno tipko na miški in izbereš Properties. Potem pa med [img]  [/img] prekopiraš Address:(URL) . Pri slikcah se ta (URL) konča z .jpg ali kakšnem drugem formatu za sliko (.gif , ...)  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.1.2010 12:56:40   
pupika
Evo jaz sem pa pojedla en sendvič z puranjimi prsi, pa kislo mleko, za sladico pa Kinder čokolada. Saj vem ja, če pa se v tej nosečnosti ne morem odrečt čokoladi, v prvi mi sploh ni pasala, sedaj pa skoraj vsak dan.
Micy tole, da vam drugi najedajo, da mora bit sedaj en fantek, so čist mim, kar bo pač bo, samo da bo zdravo. Meni so šla vedno druga pametovanja tko na živce, da sem jih vedno preslišala. Se spomnim, ko sem ravnokar prvega rodila, so mi vsi sosedje pa tast pa čisto vsi okoli pravli, seda pa še enega da bo imel prvi družbo, pa sem si mislila halo, naj vsaj jaz malo k sebi pridem, pa sem jim tudi rekla, še poleti mi je svakinja rekla, kaj čakamo, da sedaj je pa čas že za drugega. Medtem ko ona niti enega nima, pa sem ji zabrusla, jaz imam že enega, ti pa še nobenega. Meni so šli tud vsi tako na živce.

Joj micla tele krofke ko si nalimala mi tud pašejo, sploh ap slodaled, bo treba spet v nabavo po zalogo, pa še vikend je, ko si pri nas privoščimo kar nekaj sladoleda.
Punce kaj boste danes kuhale za kosilo, jaz sem čisto brez idej

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.1.2010 12:57:01   
nagaja28
ja, ta copy - paste sm probala, pa ni šlo. paste je s sivo napisan, tako, da ga sploh ne morem izbrat. bom enkrat ob priliki še enkrat poskusla. al pa tko kot je petrca napisala.
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.1.2010 13:02:30   
kenya
Živjo punce, vidim da nas veliko misli na hrano user posted image . Jaz kar vedno nekaj vase bašem, čeprav mi hrana smrdi.

Sončnica2010, mene pa zanima kaj je bilo na biopsiji horionskih resic? Sama jo imam v ponedeljek, pri dr.  Pušenjaku, pa me vseeno že malo stiska. Sem rekla, da če mi je ne bo on delal, bom kar šla.

NS v Dravljah...meni se zdi da so se tam poslabšali. Jaz sem šla v 1.user posted image tja na NS in bila zelo zadovoljna, pa potem še na UZ ene parkrat v drugi. Zadnjič je šla pa ena moja prijateljica tja na NS, pa pol stvari 'kao' zdravnica sploh ni vidla, ker dete leži zelo zadaj,vse skupaj nič pametnih slikic in rekla, da se bo tako ali tako vse na morfologiji vidlo.
Arruba, mogoče sta vidve imeli isto zdravnico user posted image

micla, jaz imam doma že dve pupi. In že prejšnjič sem poslušala vse možne komentarje. Kakšni bodo šele zdaj, če bo spet user posted image . Že tako vsi komentirajo da imamo še enega zato, ker hočemo fanta. Seveda je fajn, če je mešano, samo narava pač dela svoje. Tako ali tako pa spol otroka določi moški, tako da jaz v hecu rečem, naj se kar z mojim user posted image  zmenijo  user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.1.2010 13:30:40   
nicolina
Ojla,
jaz sem že iz službe doma, pojedla kosilo: pire krompir, čufti v omaki in solato...mmm kako je blo dobro, sladkega pa nič...mi ne paše.....a rabi katera kakšno čokolado user posted image , imam jih poln predal,...

Jaz sem se tudi odločila da bom začela hodit na telovadbo za nosečnice in sem klicala v Balneo v Dol. Toplice in je ob sredah, a je morda katera iz Bele krajine ali NM in bližnje okolice?

Jaz na NS nisem imela CD-ja, mi je pa dala ful slikic in na enih se tako lepo vidi. user posted image

Zdej grem pa malo počivat, ker je sinko zaspal, pa se lahko še jaz malo uležem.

Lep vikend...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 15.1.2010 13:31:08 >

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.1.2010 14:20:00   
kajčy
nicolina-iz kje pa si ti?jaz sem iz okolice nm.lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.1.2010 15:03:15   
Joie
Micla, pupika, kenya - je zgleda pri vseh isto. Pa nobenmu ne gre v glavo, da mi je vseeno kaj bo, al pa sploh, če rečem, da si po tihem želim še eno pupiko... Tud, ko npr tašči povem, da je kakšna frendica rodila, najprej vpraša kaj že ima - če je par je vedno odgovor uh so ziher ful veseli; če je isto se ji pa klun povesi, pol pa reče, no pa saj bodo pa mogoče še imeli enga. user posted image

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.1.2010 16:27:56   
nicolina
kayčy, jaz sem iz Bele krajine.

Ja, to gre tud men na živce, ko rečejo, joj kako bi blo fajn da imate parček....ja, pa kaj še...kot da je važno, najbolj pomembno je, da je otrok zdrav...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.1.2010 16:34:38   
Martinčka
ah pri nas je še huje, ko je najin prvi ampak ima pa njegov brat dve pupi in zdaj vsi pritiskajo da morva imet midva poba... to je meni tako zgrešeno! zato pa tudi nočem za spol vprašat ker naj čakajo če jim to tok pomeni... meni ne pomeni čist nič... no enkrat vem da si želim pupo in glede na to da moj pravi da jih bova mela pet nama upam da kdaj rata tudi pupo narest da se lahko malo izživim nad njo s špangicami in oblekicami:) drugače so mi pa fantki tok kjut da joj pa se mi zdi da se bolj mamic stiskajo tako da... je praktično vseeno kaj bo, sam da bo zdravo!

meni je pa full boj grozn k zdej vsi tok pametujejo okoli da zdaj pa se življenje konča in da konec uživanja in potepanja in oh in sploh... mislim hallo... itak so nekej omejitve, katere so ti pač jasne ko se odločiš da boš imel otroka, ampak dej no, to pa ne pomeni da bom zaradi otroka skos v hiši zaprta.. ravno kontra, zaradi porodniške bom celo leto hodila po obiskih, pa na morje.. uf.. to me tako razjezi... sploh ker midva nisva takšen tip ki bi full žurala okoli kot najini prijatelji.. midva sva ob osmih v postelji in pogledava kakšen dober film in je si nardiva kaj za prigriznit v postelji ali se greva kopat v bano ali kaj takšnega... tako da nama res ne bo otrok pomenil nekakšne ogromne spremembe k že itak vsi pravijo da sva prava "penzionista"user posted image ...
haha...

skratka ja okolica zna biti zelo tečna...

micla da ti povem da sem pojedla krof in je tudi pristal v wcju... sem pa šla potem na pizzo z rukolo...ampak jo je doletela enaka usoda kot krof ker sem se prenajedla... user posted image  sej bo kmalu boljše:)

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
15.1.2010 19:28:29   
Srčekgirll
Kukuc!

Po dolgem času se spet mal javljam, da vidm kako ste. Pr nas smo super, rastemo. Buši se počasi bolj in bolj pozna, kilce grejo lepo počasi gor, kr v prvi nosečnosti so šle bl hitrej (več jedla kr sm nehala kadit). Počutim se fenomenalno, kot da nism nosečauser posted image . HB, tud prvič nism mela problemov. Komi čakam spet pregled (UZ) in da vidmuser posted image . Doma pa preko AS poslušam srček. Cvetim od sreče.
Pa ve kako ste?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.1.2010 20:53:42   
Martinčka
od katerega tedna dalje pa lahko poslušate srčke s AS? da si ga ne kupim prehitro:)
čeprav me je mal strah te napravice da ne bi panike zganjala kdaj k ne bi srčka našlauser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.1.2010 20:57:38   
DanijelaNeli
En lep dober večer vsem...
Jaz se bolj malo javljam...malo sem pri avgustovkah,malo pri februarkah 2007,malo berem tukaj.
Ampak,tukaj me tako tako vse bega,ker ne vas ne poznam,srečke nosečke.

Danes sem bila brez naročanja pri G.Ampak ne mojem,delala je ena ginekologinja.Namreč dva dni nazaj sem bila pri mojem,rekel da je vse OK,ampak sem se mu potožila,da me neznosno boli križ in sramne kosti-spodnji del medenice.Plus,da sem mu omenila,da sem imela že 4x (do tedaj) izcedke,ki me plašijo.
Šla sem tudi v laboratorij.
In zaradi mojega dela,bi me kot vsak vredu zdravnik,ki nekaj razume poslal na bolniško... In on NE!
Rekel je,da naj se malo pripazim in naj ničesar ne zdvigujem.
Meni pa te izcedke povzroči stanje na nogah 8 ur.

Današnja Gineko. mi je dala tiste tablete Dobrosten in rekla naj počivam.Tako,da mi je podala en list za mojega ginekologa.
Sama pa se je čudila,zakaj mi je dal pregled šele 16.2.

Danes imam manijo pospravljanja mojih cunj...Tiste miniaturne kose,poletne kose sem kar v kot omare zložila,ker jih ne bom potrebovala,verjetno jih bom le pogrešala.
user posted image za mojo pikico!!!

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.1.2010 20:58:27 >

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
15.1.2010 21:07:48   
anajrim
Punce mene tudi motijo ta namigovanja o spolu! Mi imamo že enega fanta pa vsi pravijo da naj bo pupa. Kar bo pa bo!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
15.1.2010 21:23:10   
bika
No, da se še jaz pohvalim...danes smo bili na NS,rezultati super, končnouser posted image user posted image , smo si malo oddahniliuser posted image

pozdravček vsem

nočka

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
15.1.2010 21:24:35   
anajrim
bravo bikauser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.1.2010 0:17:49   
petrca2507
Pri nas k sreči nimamo težav s teženjem glede spola. Mogoče zato, ker je to najin prvi otroček. Sicer me pa tud nikol nobeni od staršev niso spraševali, kaj si želiva. Vsem je vseeno, samo da bo vse OK.
Je pa drugač tako, da je moj oči "blažen med ženskami" pri partnerju pa je mami "blažena med fanti" user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.1.2010 8:31:17   
Zveezdica
Jutro!

Pišem čist tko, da vas malo pozdravim. Danes smo kar zgodaj vstali, k smo nekaj slabo spali. Pa ve? Še nekaj me zanima, in sicer zadnje čase me kar precej "špika" v sp. deleu trebuha, predvsem na D, a vas tudi kaj?
Buškolinka sem se pozanimala in RES dr. Pušenjak sodeluje v raziskavi, tako da ne vem, zakaj sestre v porod. širijo napačne informacijeuser posted image .

Leeep vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.1.2010 9:54:53   
Kiwa
Zveezdica a misliš, da potem vsem, ki smo vključene v BUM, ginekologi ne bodo delali morfologije? To mi je pa kr neki! Zakaj potem tako oglašujejo, da imaš dva dodatna UZ zastonj, če pa to sploh ni res, ker ti odpade tisti pri G.? Uf, sem jezna user posted image ! Predvsem zato, ker s tisto G, ki mi je merila NS nisem bila kaj preveč zadovoljna. Samo pretoke merijo, ker je raziskava pač zato. Me prav zanima, kako je s tem pri moji G. Ampak ona sploh nič ne ve o tej raziskavi.. Tako da še vedno upam. Drugače ji bom pa rekla, ker je res brezveze da plačujemo nekaj, kar nam pripada.

Drugače pa ja, tudi mene "špika" v sp. delu trebuha. Včasih prav boli. Še posebno sedaj, ko veliko kašljam in kiham, ker sem namreč še vedno zelo prehlajena.

Eno vprašanje: ali katera kaj ve oz. ima kaj izkušenj s koriščenjem subvencije za neprofitno najemno ali tržno stanovanje? Midva ne veva, kaj bi, pa malo poizvedujem. Če katera kaj ve, bom zelo hvaležna za informacije.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.1.2010 11:52:44   
anckabancka
Tudi mene jezi tole ugibanje o spolu... Imam doma tri fantke in zdaj vsi namigujejo, saj zdaj pa bo punčka, ane... Kot da je to bistvo. Če povem po pravici, si želim punčko, samo pripravila sem se pa kar na fantka, da ne bi bila slučajno razočarana.
So pa v naši družini v glavnem sami fantje. Od šestih vnukov mojih staršev je kar 5 fantov in ena deklica. Poleti pa pridejo še 3je vnučki in vsi samo čakajo, če bo kakšna deklica. Kot da bo tista, ki bo rodila deklico kaj boljša od drugihuser posted image
Ah ja, tole pametovanje... Vam povem, da sem najbolj srečna, ko po porodu k sebi stisnem zdravo štručko in takrat sploh ne razmišljam o spolu. Pri zadnjem fantku sem se po porodu kar zaljubila vanj in sem rekla, da ga ne zamenjam za nobeno punčko.
Rada imam moje fante. Tamale in tavelikega user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.1.2010 12:00:27   
buškolinka
Zveezdica ali si se potem uspela naročit pri dr.Pušenjaku?

Kiwa moram rečt, da sem zelo zadovoljna, da sem se vključila v to preiskavo ravno zato, ker so mi pri merjenju pretokov krvi ugotovili, da imam aritmije...in zdaj seveda skačem naokoli in delam dodatne preiskave...upam, da bo vse OK...pa nikoli v življenju nisem vedla, da bi jih imela user posted image
ali ima morda še katera izkušnje z aritmijami?

še nekaj me zanima: a je katera razmišljala o amniocentezi?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.1.2010 12:19:46   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka
ali ima morda še katera izkušnje z aritmijami?

Jaz imam srčno aritmijo že dlje časa. Pojavlja pa se zelo poredko. Oz. največkrat takrat, ko sem živčna. Sedaj se že kar nekaj mesecev ni pojavilo, ko pa se, je pa malo neprijeten občutek. Srce mi začne kar naenkrat močno razbijati, potem pa zelo upočasnjeno. In ravno to nihanje je tisto, ki me je najbolj motilo. Svoji ginekologinji sem to omenila že na prvem pregledu, saj ima aritmijo tudi moja mami.

Pred 2 leti sem bila na testiranju (za 2 dni so mi dali napravico, ki meri utrip in pritisk) in ni bilo kakšnih večjih posebnosti. Vsaj takih ne, da bi me lahko skrbelo. Tudi glede načina življenja so mi rekli, naj nič ne spreminjam in živim enako kot do sedaj. Sem namreč športno bolj aktivna (predvsem tek s psi in agility treningi), ampak bom čez dober mesec tukaj naredila pavzo oz. ne bom več tekla.

www.petrca.net

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.1.2010 12:38:32   
Zveezdica
Hej punce!

Kiwa revica, upam, da se čimprej pocajtaš!!Kar se pa morfologije tiče, pa mislim, da bodo vsi "normalni G" delali ta pregled, ker v bistvu se jih BUM nič ne tiče, sploh pa če tvoj G nič ne ve o tem, mu sploh ne omenjaj, pa jeuser posted image . Jaz mam G na koncesijo, pa se mi zdi, da poizkuša takole malo prišparat, ampak jaz se ne damuser posted image , tko da ji morfologija ne uideuser posted image .
Buškolinka zaenkrat se sploh še nisem naročala, ampak resnično upam, da uspem dobit termin pri njemu. Kdaj se boste pa ve naročale?Aja, pa če uspe kateri zvedet, kdaj dela P, pa leeepo proooosim delite to info tudi z namiuser posted image . Aritmijo sem pa jaz tudi imela, pa tako kot pravi Petrca, predvsem je bila bolj očitna, ko sem bila nervozna, pa tudi sedaj mi občasno ob merjenju pritiska pokaže znakec za aritmijo, z razliko, da jaz ne občutim spremembe;življenski stil pa zard tega tud nisem spreminjala, ker so rekli, da ni tako grozno, drugače imam pa povečan srčni utrip, tam okrog 100 udarcev/min, kar je opazla tud na NS, samo tudi temu ni nihče posvečal večje pozornosti.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.1.2010 14:26:26   
pilotina

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 29.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
anariya
anonimna
Srčrkgirll (NS)

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek
polhec

03.7.

extra

04.7.
Kiwa

05.7.
vika1
pilotina
Nančka
Kat09

06.7.
tinca10
pelika

07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

leaaa
TandJ

09.7. 
Tringi

10.7.
kammy
čebela29
Fargesia

11.7.
NMJ
Hančika
Zveezdica

12.7.
mojcii
čarodejka
Pikica5
cebelica_
simonč
Bina 83

13.7. 
skratek46
sarazan

14.7.

niky31
rozinca33

15.7.
krota
o.k.

16.7.

Fenderca

17.7.
18.7.
pupika
oton
anckabancka (anonimna4)
soncekray

19.7.
buškolinka
Anonimna

20.7.
tajam

21.7.
tix
đanika
petrca2507

22.7.
anonimna 13

srursa

user posted image (23.7. - 23.8.)

23.7.
Martinčka
nagaja28

24.7.
arruba
kenya

25.7.
kajčy
Joie
petrca2507
TopsiT
nicolina

26.7.
27.7.
28.7.
pa&ga
mišu
september1
mickla
DanijelaNeli

29.7.
30.7.
eelyy
bika

31.7.

PREGLEDI

19.01.2010 balem
19.01.2010 buškolinka
29.01.2010 Srčekgirll
21.01.2010 TopsiT
22.01.2010 pilotina
25.01.2010 polhec
26.01.2010 Martinčka
26.01.2010 samy30
26.01.2010 Ke26.01.2010 Martinčka ri
28.01.2010 Kat09
02.02.2010 nagaja28
02.02.2010 oton
02.02.2010 bina83
09.02.2010 kajčy
09.02.2010 petrca2507
10.02.2010 mala biba
11.02.2010 pupika
11.02.2010 TandJ
16.02.2010 Tix
23.02.2010 Zveezdica
26.02.2010 Kat09
18.03.2010 anajrim

NS

19.01.2010 eelyy
20.01.2010 september1
20.01.2010 DanijelaNeli

MORFOLOGIJA

26.02.2010 
anajrim

3D

12.04.2010 pilotina

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?