Zveezdica
|
Hej punce! Kiwa revica, upam, da se čimprej pocajtaš!!Kar se pa morfologije tiče, pa mislim, da bodo vsi "normalni G" delali ta pregled, ker v bistvu se jih BUM nič ne tiče, sploh pa če tvoj G nič ne ve o tem, mu sploh ne omenjaj, pa je . Jaz mam G na koncesijo, pa se mi zdi, da poizkuša takole malo prišparat, ampak jaz se ne dam , tko da ji morfologija ne uide . Buškolinka zaenkrat se sploh še nisem naročala, ampak resnično upam, da uspem dobit termin pri njemu. Kdaj se boste pa ve naročale?Aja, pa če uspe kateri zvedet, kdaj dela P, pa leeepo proooosim delite to info tudi z nami . Aritmijo sem pa jaz tudi imela, pa tako kot pravi Petrca, predvsem je bila bolj očitna, ko sem bila nervozna, pa tudi sedaj mi občasno ob merjenju pritiska pokaže znakec za aritmijo, z razliko, da jaz ne občutim spremembe;življenski stil pa zard tega tud nisem spreminjala, ker so rekli, da ni tako grozno, drugače imam pa povečan srčni utrip, tam okrog 100 udarcev/min, kar je opazla tud na NS, samo tudi temu ni nihče posvečal večje pozornosti. Pozdravček!
|