pupika
|
Jutro punce, pa smo zopet na delovnem mestu. Tole glede spola gre tudi meni na jetra, glavno je samo, da je zdravo. Pri nas v družini ima samo mlajša sestra punčko, pa moj oči, dela full razliko. Zanj je punčka nekaj več, midve z starejšo sestro pa imava fantke, jaz enega ona dva. Pa me je zadnjič mami vprašala, če si sedaj bolj želim punčko ane, pa sem rekla, da po eni strani punčko, po drugi gantka, tak, da mij e čisto vseeno, pa mi je rekla, a res, čudno. Kot da si moram sedaj glih punčko bolj želet. Jaz tudi mojga fanta ne zamenjam za nobeno punčko, se tako rad stiska z menoj, pa lubčka, skratka fenomenalen je. In jaz pravim, samo, da je zdrav, drugo ni važno, tako pa pravijo tudi od moža starši, kajti to je največje darilo, dobiti zdravega otroka, pa psol ni važen. Tale amniocinteza pa ni glih fajn, je potem tudi nekaj tveganja, če se lahko začne maternica krčiti, drugače pa vem, da amniocinteza pokaže na čisto vsako nepravilnost, tudi če ima otrok kake napake na srčku.Kako to da greste nekatere pri starosti 30 let na amnio, jaz sem tokrat stara 33, pa mi verjetnosti sploh niso izračunali na NS, so rekli, da je NS, ki je merila samo 1,02 super rezultat. Pri prvem je bila NS 1,2, pa nosna kost vidna pri obema. Jaz sem folno nehala jest, po pregledu pri G, ker mi je rekla, naj jo sedaj počasi neham, kaj vi jo še jeste. Zaenkrat toliko in lepo bodite
|