rozinca33
|
pošiljam enega sončka z oblačne vzhodne Štajerske! Martinčka - ta številka je debelina nuhalne svetline v mm. Se pravi, če je 1.3, je NS debela 1,3 milimetra. Nicolina - vse najboljše tudi od mene in da se ti izpolne vse, kar si želiš. Glede vozičkov - midva sva po NS kupila voziček Picolo, ki ima zraven lupinico (lahko jo tudi trdno namestiš na voziček, ali pa pritrdiš v avto), voziček se zloži precej na majhno, ker imamo trenutno še precej majhen avto, pa že eno 8-letnico doma . Smo v pogonu za nabavo novega avtomobila z velikim prtljažnikom (dopade se nama Scenic). Hkrati pa je voziček primeren tako za čisto majhne bebice, kot potem tudi za večje, ki se še vedno rade vozijo . Pa sva včeraj ravno imela "inštrukcije" - preverjala, kaj in kako se vse skupaj namesti, in sem ugotovila, da se ročaji ne dajo prestavit (ala naprej in nazaj) - se pravi, da dojenčka, dokler leži, gledaš, ko pa zraste in že sedi, pa dojenček lahko gleda samo naprej. Pa še sva ugotovila, da je strehica malce strgana (oz. ni dobro zašita na šivu) - tak da danes kličem in jim povem, da želiva zamenjavo. Drugače pa mi je voziček zelo všeč. Sprehodi bodo večinoma po asfaltu (ni veliko makadama - bo treba en džiro čez njive, da bo bebica spala - tak sem vsaj pri hčerki delala ). - čeprav smo hčero veliko v kengorujčku nosli - super zadeva. Mimogrede - a še katero trtica boli - to je verjetno zaradi preveč sedenja, a ne Bo treba več migat. Pa ko si zobe umivam, mi tak dviguje, da ni res, čeprav slabosti pa nimam nobene več. Žejna sem pa tudi kot goba. Moram ginekologinji povedat. Sicer premalo pijem, to je že res, baje pa je prevelika žeja znak za sladkorno. No upam, da je samo to, da premalo pijem Čestitke vsem za dobro opravljeno NS, vsem tistim, ki vas pa še čaka, pa uživajte v čarobnih trenutkih.
|