|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
13.1.2010 20:38:19   
bika
Ninchy, seveda nam pripada cev dopust. Men so ga dovolil koristit po porodniški, tako da sm bla še celo poletje domauser posted image user posted image . Imam že enegga sinkota, rojenega 31.7., en dan čez rok, sedaj pa imam prav tako rok 30.7.

Aja, glede SUD parka pa oblačil pa le sporoči, da še me kaj nabavmo!, kje sploh je to?

pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.1.2010 20:50:42   
Ninchy
Živjo!

Aha ti boš potem porabila dopust. Jaz ga bom vsega prej, ker imam pogodbo do 30.9. in ne vem če mi bodo podaljšali! Tko da v kolikor mi ne bojo bomo pač verjetno meli še enega sončka pa bom pol poiskala službo.

Ja ita da bom sporočila če bo kaj pametnega v SUD Parku (to je v Celovcu ; pri mcdonaldsu zaviješ desno pol se pa skoz peleš po obvoznici in ko vidiš na desni strani Billa tgovino(saj mislim da je ta) zaviješ levo in pol prideš direkt pred ta center. Če greš še naprej in potem desno pa prideš do Toysa v kolikor greš še naprej si pa kmal pri Ikei in na avtocesti). Joj kako sem zakomplicirala. Drugače ni težko najti, ker je na obrobju Celovca.

Lahko nočko vsem user posted image

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.1.2010 22:07:41   
eelyy
Evo punce se vam končno malo javim.......sem se samo enkrat pofočkala ni časa doma imamo nagajivega škratka in je vedno na pohodu.
Zadnič sem imela rjavkasto rdeč iscedek in se je ponovilo sem šla G. je zaenkrat vse ok ampak v najslabšem primeru mi lahko posteljica odstopi,ker pritiska na materični vrat.......morala bi počivati in samo ležati kar je zelooo teško zaradi malčka ki hoče pozornosti,ko je mož doma se bolj izognem tudi skuha kosilo in pospravi......drugače moram pa sama skrbeti dopoldan,ko sva doma.
Nuhalno svetlino imam 19.1 pa vam poročam kako in kaj...upam da bo vse vredu z malo pikico!

lepo uživajte nosečnost

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.1.2010 5:26:25   
nicolina
Dobro jutro, jaz ne morem več spat in že kofetkam pa tudi vas častim s user posted image in user posted image , saj danes praznujem...user posted image

Včeraj sem pozno prišlaiz NS, tako da sem sinkota spravla spat in tudi jaz sem kmalu mrknila. Je bilo pa vse ok, NS izmerjena 1.5 (kar je super in boljše kot prvič), srček lepo bil. velik je bil 5,8 cm. Končni izvid bo skupaj z DHT. Je pa tale naš user posted image tako lepo ležal, da se je vse lepo vidlo, pomahal je, pokril se z rokico po obrazu...user posted image , ma z mojim sva bla čist paf...kot prvič. user posted image Spola pa ni mogla videt...moj pravi da bo fantek, bomo vidli...user posted image PDP osten 25.7.

Bika, nič se ne sekiraj, boš vidla da bo vse ok...user posted image

Martinčka user posted image user posted image za kuhinjo, tudi nas še čaka oprema podstrešnega stanovanja, ampak zaenkrat bo še mal počakalo, ker ni toliko financ...se ne mudi

A da lahko ves dopust prej izkoristimo, ja super, bomo šli še lahko na morje..user posted image

Lep delovni dan vam želim ostale ki ste doma pa lepo počivat...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.1.2010 6:57:31   
pupika
Nicolina ti si pa zgodnja danes, jaz bi pa tako še spala zjutraj, pa mi ura zvoni ob 5h.Nicolina super za NS in lepe rezultate.
Nicolina VSE NAJBOLJŠE, VELIKO SREČE, ZDRAVJA, LEPIH TRENUTKOV,...VSE KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ.

Joj tudi nas čaka polno dela pri hiši, v garaži bova letos zrihtala eno kopalnico, da ko smo zunaj, ne rabimo vedno v pritličje hodit, na WC, pa eno malo kuhinjco bi še dala zraven pralnega in sušilnega stroja, da imamo vse pri roki, drugače pa je poleti eno samo dirkanje po hiši in po teh stopnicah, pa fasado bi morali letos dati, pa okolico zrihtat, joj koliko je dela, pa takrat preden smo se vselili smo vse na pol naredili, potem pa ni bilo več financ, pa sedaj nekaj štukamo po delih.

Glede dopusta, pa mislim, da si bom jaz celega pustila za naslednje leto, ker bi bila potem rada po porodniški čim dlje doma, vsaj do septembra,ker poleti ne vem kako je z vpisom v vrtec poleti, tak, da si bom letos po vsej verjetnosti kar pustila celi dopust, potem se mi pa naslednje leto ves dopust prenese v bonus ure in lahko koristim ure.Na morje bomo pa verjetno šli potem konec avgusta z malo pikico.

Lepo bodite babike in uživajte

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.1.2010 7:21:05   
oton
nicolina vse najbolše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image  
in super za dobro opravljeno NS, in tudi ostalim za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.1.2010 7:44:58   
Zveezdica
Nicolina tudi jaz ti želim vse najboooooljše, pa lepo praznuj!

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.1.2010 7:51:07   
petrca2507
nicolina vse najlepše in najboljše za rojstni dan user posted image  .

Pri nas je tako, da dopust za tekoče leto dobimo s 1.1. , lanskoletnega pa je treba porabit do 30.6. Jaz ima od lani še 13 dni dopusta, letošnjega še celega (22 dni). Če PDP ostane 25.7., potem moja porodniška nastopi 27.6. Če korostim ves letošnji dopust, lahko ostanem doma z 26.5. Po vsej verjetnosti mi bo še nekaj dopusta z leta 2009 ostalo in računam, da bom sredi maja že uživala doma user posted image  . Bomo vidli, kako bo s počutjem in nadaljevanjem nosečnosti.

Pri meni so vsi rezultati z NS sledeči:
Nuchal translucency (NT): 1,5
Down's syndrome: 1:4830
Edward's syndrome: 1:34549
Patau's syndrome: 1:498458

www.petrca.net

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.1.2010 7:59:22   
tinca10
Martinčka: men je tud voziček od Inglesine s košaro najlepši, ampak je športni del tako nepraktičen, da sem se jst potem premislila. Se ne splača najbolj, da kupuješ samo voziček s košaro za 4 mesece... je pa lep user posted image  drugače pa so mi v Babycentru rekli, da naj bi jih zdaj kmalu ponovno prodajali, tko da se mogoče splača da malo počakaš pa si ga greš pri nas najprej pogledat

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.1.2010 8:49:38   
TopsiT
pupika vaši rezultati NS so tudi odlični, pri nas je namerila 1,3mm, user posted image super, da poteka vse tako kot je treba.
petrca 2507, važno, da ni ovire za razvoj ploda in samo nosečnost, tako da probaj odmislit, je pa sigurno šok. Črne misli in skrbi prav tako škodijo našim user posted image imej to v mislih, tako jaz umirim sebe, ko pride tisti grdi izcedek. 
eelyy upam, da izcedki izginejo. Verjamem da je težko počivat, če imaš enega takega luškanega čmrlčka doma. user posted image user posted image user posted image user posted image vse pohvale našim možekom, ki nas razvajajo in razbremenijo.
Ninchy pripada nam ves dopust. Jaz sem že splanirala, da, če bom sploh šla nazaj v službo, bom od sredina maja doma. Ves letošnji dopust in 9 dni starega, porodniško pa po izračunih naj bi nastopila proti koncu junija. Najlepše pa je tudi, da nam ob koncu porodniške spet pripada cel dopust, ampak kje je še to.
nicolina vse naj naj boljše in veliko zdravja, najlepše pa tako pride v juliju. user posted image user posted image

Pri nas nič novega. Izcedek še vedno, vendar minimalen, samo ko se obrišem, nič več na hlačkah (trkam ob trd les), ne bom preveč hvalila. Smo pa včeraj ugotovili, da prodajajo našo sanjsko hišo in še cena je kar ugodna, za nas sicer še vedno visoka, ampak mogoče z malo pogajalce žilice.... doma že imamo bojne posvete. Morda pa... tudi sanje se uresničijo... včasih...

Lep dan punce in sanjajte in božajte bušije.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.1.2010 8:57:48   
mala biba
Dan julijke...

Nicolina čestitke tudi iz moje strani....

Spremljam debato o opremi za naše sončke.....zanima me če že ima katera izkušnje z vozičkom Peg Perego GT3.....navdušila sem se že pred 2letoma, ko sem bila noseča, ampak do nakupa ni prišlo, ker je bil SS.....

Mnenja še nisem spremenila in ga še kar gledamuser posted image .....dopade se mi iz razloga, ker je funkcionalen za vse terene, tudi mi imamo več makedama kot asvalta.....športni del gre v vodoravni položaj in kolegice so mi svetovale, da košare ne rabim glede na to da bo naš sonček rojen poleti, sicer je pa nakup vse opreme ki spada zraven kar velik finančni zalogaj....je pa kar velik in še ne vem če imamo dosti velik prtlažnik v avtu, da ga bomo spravili noter....ima katera kakšne izkušnje znjim?......vsa mnenja so dobrodošla....čeprav moj me heca, da vsa vozila in stroji imajo 4 kolesa in da mora tudi voziček imeti 4 kolesa ne pa triuser posted image ....ampak sem kar navdušena nad njim.....sicer ga ima ena kolegica in ga ne mora prehvalit pa me zanimajo še vaše izkušnje....

Lep dan vam želim......

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.1.2010 8:58:05   
Martinčka
a mi prosim katera pove kaj pomeni ta NS 1,3 ali 1,5 ali 2,1? čeprav imam odličen rezultat 1:34308 me skrbi teh 2,1?

ja inglesina ima res športni del nepraktičen ampak jaz bi si ga kupila samo  s košaro in potem ko več ne bi bil uporaben bi si kupila en bolj športni voziček ki bi bil primeren tudi za potovanja... ampak še ne vem... ga morem najprej videt... mi je full dober tak kot iz časov filma merry popins:)

evo zdaj pa grem kopalnico zbirat... aleluja... upam da spet kje ne omedlim.. pozdravček vsem!

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.1.2010 9:10:39   
Hančika
Pozdravljene so user posted image !

Je blo prov zanimivo brat vse tole od vozičkov in opreme in dopusta...

Jst sem seveda tut že računala kdaj bom lahko ostala doma in sem ugotovila da je tako da moram letos pred porodniško porabit ves letošnji dopust ker mi drugače zapade z 30.6.naslednje leto in tako bom najbrz lahko ostala doma že sredi maja:)..jupi, po koncu porodniške pa bom gotovo porabila še ene 14 dni dopusta..

Glede vozičkov sva tut midva že malo gledala po trgovinah in internetu, meni je bil na sliki všeč Speedy, sam me je u živo čist razočaral ker se sedež ne da dat čist vodoravno in ne čist pokonci in se mi to res ne zdi praktično. GT3 pa mi je bil zelo všeč samo ko ga zložiš je pa tut zelo velik in ne vem če bi šel v avto čeprav imava karavana. Rada pa bi najdla voziček na katerega bi pasala lupinica od maxicosija, ker jo bom dobila od sestrične. Tko da imam tut cel kup problemov pri izbiri user posted image , samo se ne dam bom tok časa vztrajala da najdem pravega!user posted image

No punce lep dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.1.2010 9:19:32   
mala biba
Martinčika.....te cifre pomenijo debelino kožne gube na zatilju.....v mm......to more G zmerit, da pol lahko na podlagi časa tvoje nosečnosti, tvoje starosti in tega podatka dobi tveganje za kromosomske napake......

Tvoj izmerjen rezultat je naravnost čudovit.....vse bo ok...ne se sekirat.....

Pri meni so bili......

Trisomy 21 (dawnow sidrom)...1:8000
Trisomy 18 (Edwardow sindrom)....1:9438
Trisomy 13 (Pataus sindrom).....1:122241..........

Ginekologe zanima predvsem Trisomy 21.....in ti imaš 1:34308 ....v tvojem primeru pomeni, da bo 1 nosečnica, ki je isto stara kot ti, ki je prav toliko noseča kot ti od 34308 rodila otroka z Davnovim sindromom......kar je zelo zelo mala verjetnost, da boš med njimi......brez skrbi......vse bo ok.....

Upam, da sem ti pomagala......

< Sporočilo je popravil mala biba -- 14.1.2010 9:30:32 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.1.2010 9:35:28   
rozinca33
user posted image pošiljam enega sončka z oblačne vzhodne Štajerske!

Martinčka - ta številka je debelina nuhalne svetline v mm. Se pravi, če je 1.3, je NS debela  1,3 milimetra.

Nicolina - vse najboljše tudi od mene in da se ti izpolne vse, kar si želiš.

Glede vozičkov - midva sva po NS kupila voziček Picolo, ki ima zraven lupinico (lahko jo tudi trdno namestiš na voziček, ali pa pritrdiš v avto), voziček se zloži precej na majhno, ker imamo trenutno še precej majhen avto, pa že eno 8-letnico domauser posted image . Smo v pogonu za nabavo novega avtomobila z velikim prtljažnikom user posted image (dopade se nama Scenic). Hkrati pa je voziček primeren tako za čisto majhne bebice, kot potem tudi za večje, ki se še vedno rade vozijo user posted image . Pa sva včeraj ravno imela "inštrukcije" - preverjala, kaj in kako se vse skupaj namesti, in sem ugotovila, da se ročaji ne dajo prestavit (ala naprej in nazaj) - se pravi, da dojenčka, dokler leži, gledaš, ko pa zraste in že sedi, pa dojenček lahko gleda samo naprej. Pa še sva ugotovila, da je strehica malce strgana (oz. ni dobro zašita na šivu) - tak da danes kličem in jim povem, da želiva zamenjavo. Drugače pa mi je voziček zelo všeč. Sprehodi bodo večinoma po asfaltu (ni veliko makadama - bo treba en džiro čez njive, da bo bebica spala user posted image - tak sem vsaj pri hčerki delala user posted image ). - čeprav smo hčero veliko v kengorujčku nosli - super zadeva.

Mimogrede - a še katero trtica boli - to je verjetno zaradi preveč sedenja, a neuser posted image Bo treba več migat. Pa ko si zobe umivam, mi tak dviguje, da ni res, čeprav slabosti pa nimam nobene več. Žejna sem pa tudi kot goba. Moram ginekologinji povedat. Sicer premalo pijem, to je že res, baje pa je prevelika žeja znak za sladkorno. No upam, da je samo to, da premalo pijem user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljeno NS, vsem tistim, ki vas pa še čaka, pa uživajte v čarobnih trenutkih.

(odgovor članu Hančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.1.2010 9:39:17   
rozinca33
kožna guba ja, ne nuhalna svetilina

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.1.2010 9:50:25   
mala biba
Če ima katera čas in je doma..naj da na slo (oddaja dobro jutro), kjer poteka odaja o nosečnosti...odgovorja dr.strah.....

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.1.2010 9:50:50   
petrca2507
Midva sva se tud zagrela za Peg Perego GT3. Ko bo prišel čas izbire in nakupa vozička, bova pregledala čim več trgovin in se potem odločila.

Sva pa tudi midva v fazi gradnje hiške oz. gradnje notranjega dela (zunanjost je že narejena). Upam, da nama uspe zaključit do poletja.

www.petrca.net

(odgovor članu Hančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.1.2010 11:26:46   
TopsiT
Midva pa sva nekako izbrala Peg perego UNO. Je voziček vse v enem. Mislim, da ima vse kar naj bi oz. mislim, da je za nas pomembno. Se da naslon čisto dol, tako da bo za novorojenčka v redu, pa še mehko košaro dobiš zraven in čisto športni je. Premikaš lahko ročaj naprej in nazaj, tako da gledaš otroka ali ne. Predvsem mi je to všeč, da ne rabiš obračat sedežka, ampak le ročaj. Težek tudi ni tak 10,3 kg, v avto, pa naj bi po merah šel brez težav, v živo pa še nismo sprobali, pa cena je tudi kar prebavljiva.

mala biba dr. Strah je vsak četrtek (upam, da se nisem zlagala) v oddaji dobro jutro, sem jo gledala v decembru pa danes tudi. Imajo pa zanimive pogovore, pa všeč mi je tudi, ker lahko pokličeš in kaj vprašaš.

LP .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.1.2010 11:39:41   
nagaja28
Nicolina, vse najboljše! user posted image .

Punce, če zdravnica reče, da imate super rezultate, je tko najbrš tud res. Ne se tako obremenjevat, ni dobro za vas niti za otročka. Vem, da ste nekatere v preteklosti prestale že veliko in da vas vsaka stvar lahko zaskrbi, samo se je treba kar prepričat, da je vse ok in nič skrbet user posted image .
user posted image user posted image user posted image za vse fajn rezultate.

Moja prijateljica ima tudi GT3 in je zadovoljna, samo je pa res velik, ko se zloži, tako, da je treba najprej preverit velikost prtljažnika. Hančika, če pa v karavana ne gre, pa ne vem, kam bi potem lahko šel user posted image .
Mi smo se ravno zaradi majhnega prtljažnika potem odločili za Hartana, ki pa ima še eno zelo dobro lastnost, da se mu obrne ročaj, kljub temu da ima sprednja kolesa vrtljiva in ni treba premikat sedeža. Takrat je bil to edini tak voziček, zato smo se odločili za tega. Pa še med 50-imi barvami smo lahko zbirali. user posted image
Ker še nisem našla, kako se slikca priloži, dodajam link, če katero zanima.
http://comfortbaby.com/index.php?id=75

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.1.2010 12:08:07   
kenya
Pozdravljene punce, jaz bi se vam tudi rada pridružila pri čvekanju, če lahko. 
Očitno znava midva z user posted image  'delat' samo poletne dojenčke user posted image  .  Doma imava že dve user posted image  (1,5 in 3,5 let). Moj PDP je 24.7. zaenkrat spol še ni znan, ampak v ponedeljek me čaka biopsija horionskih resic (mi pripada na napotnico zaradi starosti), ki pa bo razkrila kaj bo. Sumim da se bo spet povečala ženska družba v naši familji user posted image .
Ko se pogovarjate o NS imate vse super rezultate, brez skrbi. Meni se rezultat že v osnovi avtomatsko poslabša. Sploh ne morem verjeti, kako se z vsakim letom ta rezlutat drastično spremeni.

Kar se tiče užitkov ob uzbiranju vozičkov, mi je pa kar malo žal, ker se bomo tega izogniliuser posted image . Imamo zalogo še od prej. Je pa meni tudi blazno všeč ta Peg Perego GT3, samo takrat ko smo mi kupovali, ga še ni bilo na trgu.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.1.2010 12:09:56   
mala biba
Drage moje.....

Spet se oglašam, ker sem našla eno stran, ki bi vas mogoče utegnila zanimati....

Za vse tiste, ki še niste opravile pregleda NS in tudi za tiste, ki ste ga že opravile in vas še kaj zanima.....mogoče pa najdete odgovore na svoja vprašanja....

http://tvslo.si/predvajaj/nosecnost-dojencki/ava2.46066816/

In seveda še več informacij o nosečnosti.......pa si poglejte, če vas zanima.....

http://www.rtvslo.si/dobrojutro/zabodocestarse.php

Lep dan še naprej.....

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.1.2010 12:37:24   
Kat09
Tinca10, dopoldan pa res ne bo šlo.

A katera hodi v Moj Fit?

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.1.2010 12:41:26   
nagaja28
mala biba hvala za linke user posted image . zelo zanimivo.

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.1.2010 13:12:32   
Joie
Petrca - hvala za izračun! Kar ne morem verjet - na isti dan imama PDP in isto dni dopusta (razen, če bom kak dan koristila še prej). user posted image  Zdaj vsaj vem, kdaj bom lahko že doma! Pri nas je tudi tako, da je potrebno lanski dopust izkoristit do 30.6 - kot po zakonu. V primeru, da bi me v službi rabli dlje, ga nekaj z veseljem pokoristim v naslednjem letu.

Pa še moje poročilo iz NS: vse je super! Vsi organi so dobro vidni! Sem že čist pozabla, da že zgleda kot pravi mali človeček! Se spomnem, da se je Hana ful vrtela okoli, no ta pa se z nogicami skoz odriva in skače!  user posted image Zgleda, da bomo imeli še enega živahnega otročička!  user posted image Tveganje za DS bi bilo glede na mojo starost 1:516; no pri meni je 1:2877. Izmera je bila 1,4. Kar je baje super! Tud nosna kost se je fajn vidla! Pa še za spol nama je namignila na kaj sumi - ampak naj zaenkrat ostane skrivnost!  user posted image
Aja obrazložitev teh mer: glede na starost se povečuje tveganje. Če je naše tveganje vsaj 3x višje od tveganja glede na starost (pri meni mora bit glede na 1:516 vsaj 1:1548 - če je rezultat nižji bi mi svetovali še DHT test, kar je višje je oky)

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?