pupika
|
Jutro punce Evo še jaz em imela včeraj pri svoji G redni pregled, pregledali sva krvno sliko in vse izvide, toxe še vedno nisem prebolela in me je kar lepo spomnila, naj se pazim, sicer pa 100% je rekla, vedno ne moremo preprečit, ker se tudi to lahko zgodi, ker na vse pa tudi nosečnice ne moremo vplivat. Potem me je vprašala za izcedek, pa sem ji rekla, da ga imam, in ji povedala kakšnega, pa sem jo še dodatno vprašala glede canestena, ker mi ga je prejšnič nadomestna dala, pa sem ji povedala, da nisem vzela canestena, pa je rekla, da sem prav naredila, ker je to čist normalno če imam izcedek in da je lahko, zelene, riumene barve in da se spreminja. Če pa srbi so pa glivice. in ga je potrebno vzet. Zato punce če imate samo pšovečan izcedek je normalno.Za folno mi je rekla, naj sedaj zaključim,pojem do konca kolikor imam, toda naj preneham, se spomnim, mi je ravno tako v prvi nosečnosti rekla, in sem ga potem nehala jest, zakaj pa nimam pojma, ker ene ga jedo celo nosečnost in jim celo G predlagajo. Kilce mi gredo kar pošteno gor, sem ravno včeraj primerjala materinski od sina in od male pikice, pa sem imela toliko kil kot jih imam sedaj pri sinu v 20 tednu, sedaj pa sem v 14t. Ma samo da bo pikica zdrava. Naslednji pregled imam 11.2 in takrat bo tudi verjetno dala napotnico za morfologijo, kjer moram g, ki mi bo delal UZ opozorit da sem verjetno prebolela novo gripo, da bodo natančno vse pregledali, do takrat pa mi je rekla, naj odmislim to gripo in da kot da je nisem prebolela. Zaenkrat toliko in lepo bodite
|