|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
14.1.2010 13:18:17   
Zveezdica
Živjo punce,

jaz sem ravno s pregleda, je blo vse na hitro, pokomentirali sva krvne izvide od prejšnjič-vse ok, naredili hitri test za urin-bp, se tehtali in merili pritisk, tko da
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

mala biba hvala za linke user posted image . zelo zanimivo.

večjih pripomb ni bilo, mi je pa tud na hitro naredila UZ, ampak res čiiiisto na hitrco, ker sem rekla, da je mel naš user posted image že na nuhalni kar nizek utrip 154, no dans je bil pa še nižji (če sem uspela prav vidit, je bil 127 u/min), pa je rekla, da je sicer res nizek, ampak baje še v mejah normale, no, upam, da je res vse ok. Ve mogoče katera, kako je kaj s tem? Drugače mi je pa naš sonček na hitrco pomahaluser posted image , slikce nisem dobilauser posted image , pa drugič, spola tud še ne vemo. Potem sem šla še malo po nakupih in kupla prve cunjice za našo user posted image , pa kar v rumeni in beli barvi.

Uživajte!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
14.1.2010 13:20:21   
tinca10
ja sej vem, da vas je večina kar v službi dopoldan, pridne... Drugače pa priporočam vseeno vadbo v Fitmami v popoldanskih urah, jst je ne morem prehvalit user posted image

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
14.1.2010 13:30:30   
pupika
Zvezdica ne se preveč sekirat glede otrokovega pritiska, sigurno bo imel še tam okoli 150-160. Jaz se tudi spomnim, da sem imela na prvem pregledu ko sem bila noseča 9t in 4 dni, 125, pa sem tudi vse pregledala na internetu, pa sem videla, da je v mejah normale in sem to pustila pač na strani. Na NS pa sploh ne vem kolko je bil utrip, se pa spomnim pri prvem sinčku, da je imel tam okoli 150 ali 160 res visok, ker takrat še nisem vedela, pa so potem sestre rekle, to je normalno.
Vem, pa da sem enkrat prebrala nekje, da to tudi lahko nakaže spol otroka, samo se ne spomnim, kaki pritisk je za fantka in punčko. Bom pa videla kaki utrip bo imela mala pikica danes na rednem pregledu.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
14.1.2010 13:50:49   
Zveezdica
 Pupika hvala za vspodbudne besede, mislm, da je 160 utripov/minuto normalno, mejne vrednosti pa so nekako 120-180, vsaj mislim tako, nism čisto sigurna, se bom še malo pozanimala.
Sem videla, da mi je v prejšnen prispevku malo škratek ponagajaluser posted image in vrinil odgovor od nagaje28, se pa vseeno čist strinjam z njouser posted image .
Aja, pa še podatek za seznamček: naslednji pregled mam 23.2.2010, malo pozno al ni?Pa zvedela sem, da mi morfologije moja gin. ne bo delalauser posted image , ker sem vključena v raziskavo BUM v Lj. porodnišnici in naj bi jo tam nardil, zdaj me pa to malo skrbi, ker tam poteka vse tako na hitro, vsaj pri NS je bilo tako, saj vem, v porod. so sami strokovnjaki (vsaj tako naj bi bilo), ampak jaz ne morm iz svoje kože, kaj čemuser posted image , tako da bom šla verjetno še samoplačniško k dr. Pušenjaku.

Lep dan!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
14.1.2010 14:07:15   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Zveezdica

Pa zvedela sem, da mi morfologije moja gin. ne bo delalauser posted image , ker sem vključena v raziskavo BUM v Lj. porodnišnici in naj bi jo tam nardil, zdaj me pa to malo skrbi, ker tam poteka vse tako na hitro, vsaj pri NS je bilo tako, saj vem, v porod. so sami strokovnjaki (vsaj tako naj bi bilo), ampak jaz ne morm iz svoje kože, kaj čemuser posted image , tako da bom šla verjetno še samoplačniško k dr. Pušenjaku.

Lep dan!

sem zvedela, da tole raziskavo BUM dela več ginekologov in dr. Pušenjak je tudi vključen...poskusi "zahtevati" da te pregleda on, ali pa poskusi na telefon dobiti direktno njega in se poskusi zmeniti naj te on pregleda - se mi zdi brez veze, da bi potem še enkrat sama plačevala

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
14.1.2010 14:10:20   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kat09

A katera hodi v Moj Fit?

Jst mam namen hodit tja, ampak mi zaenkrat še ni uspelo...sem pa bila na tečaju za zgodnjo nosečnost, kjer nas je fizioterapevtka opozorila, da marsikatero vadbo za nosečnico vodijo neusposobljeni ljudje (beri: brez certifikata), zato je toplo priporočala, da se pred udeležbo pozanimamo ali ima določeni vaditelj ta certifikat za nosečniško vadbo. Ali mogoče veš, če ta v Mojem Fitu ima certifikat? Če ne, se bom sama pozanimala.

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
14.1.2010 14:25:45   
sončnica2010
Pozdravljene punce, najprej vsem iskrene čestitke za bodočo kepico user posted image
Najprej bi vprašala kako je s telovadbo v nosečnosti, v katerem tednu/mesecu greš lahko na vodeno vadbo za nosečnice?

Sama sem konec 13. tedna in me morfoligija še čaka, pa bi vprašala ali te na to napoti ginekolog ali ti to on opravi?
Ali si kaj drugače obravnavan če si imel poseg, je morda morfologija zaradi tega kje drugje?

Namreč imela sem povečano nuhalno svetlino, in sem imela v torek biopsijo horionskih resic, tega dneva rajši ne bom komentirala ker sem bila šokirana nad odnosom zdravnikov/sester nad pacienti, na žalost v negativnem smislu, ampak podrobnosti drugič.
Sedaj nas čaka 4.tedne dolgo čakanje na rezultate :( upajmo da bo vse BP!!!

Hvala za odgovore in prijetno nosečnost še naprej user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
14.1.2010 14:32:08   
Zveezdica
Buškolinka saj meni se tudi zdi nesmiselno sploh opravljat isto preiskavo večkrat, kaj šele plačevat, ampak če bo vse površno, bom vseeno šla. Kdo pa ti je rekel, da sodeluje tud Pušenjak? K meni so sestre v porod. rekle, da NE sodeluje, zdaj pa res ne vemuser posted image .

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
14.1.2010 15:42:19   
Martinčka
sončnica2010 držimo pesti da bo vse BP in bo vse kot mora biti...

kako vam je fajn ker ste v takšnih mestih doma da imate takole za nosečnice telovadbe... Pri nas ni nič od nič.. včeraj sem ravno gledala da ima pri nas ena plesna šola samo nekakšne vaje za nosečnice bolj v smislu učenja pravilnega sedenja med nosečnostjo in bolj vse v easy, jaz bi pa hodila h kakšnemu pilatesu za nosečke pa nič nimamouser posted image ... zdaj se morem sicer še bolj čuvat ampak marca bi pa pasalo kam začet hodit...

pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1159
14.1.2010 18:09:43   
arruba
Kenya: ooo kak lepo, imava isti PDP! Meni je sicer na NS rekla, da bo najbrž treba za kak teden prestavit, ke rje otroček malo bolj majhen, kot naj bi biol glede na ta PDP, ampak nič zato.. samo da bo :)))

DanijelaNeli: živjo tudi na tej debati, a si se tudi prestavila od avgust na julijke? kakor kaže, se bom jaz mogoče spet morala pri avgustkah pofočkat, ampak to bomo še vidli user posted image

jaz sem pa imela ta teden NS, otroček je bil čist divji in je mahal z rokicami in nogicami tako da ga skor nismo mogli gledat, ker je blo vse tako hitro, srček delal tik tak tako kot mora, midva pa seveda oba do konca vzhičena..

sem bila pa potem doma FUUUUUUULLLLLLLL razočarana nad CD-jem, za katerega v Dravljah zaračunajo 15 EUR, saj sva gor dobila tri filmčke, od tega je en dolg 23 sekund, drug 15, tretji pa 6 user posted image user posted image  jaz sem mislila, da se snema vse in mogoče celo utrip srčka, pol pa dobim tole..ko sem si ga zavrtela, so se mi kar solze usule..pa nobene slikice ni gor, samo tri sprintane sva dobila..a je katera dobila kaj več? Jaz sem mislila eno kopijo zapečt za mami za rojstni dan, ker se ful veseli vnukeca, ampak te "žalosti" pa ji rajši ne dam

pa še glede vozičkov: a ima katera mogoče Joolz-a? mi je ful hud, ampak se mi zdi prostor za otročka tak ful mali.. kaj pa če bo naša bebica na bajsika, saj je ne bova stlačila v tisto mini košarco user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
14.1.2010 19:22:21   
Kiwa
Živjo punce!
Se že dolgo nisem javila.. Vsak dan preberem in povedano po resnici, sem tako utrujena, da se ne spravim pisat. Zgodnje vstajanje in nosečnost.. Ne gre skupaj :) Sedaj sem pa še zbolela, sem zelo prehlajena, vendar ne ostajam doma, saj sem komaj začela v službo hodit in bi bilo malo nerodno že takoj it na bolniško.

Drugače sem ok. Žalostna, ker mi je G prestavila datum pregleda iz jutri na naslednji četrtek, ker je en teden odsotna. Že tako dolgo je od prejšnjega pregleda... Sem kar zajokala, ko me je poklicala sestra, da ne morem jutri na pregled. Torej, komaj čakam naslednji četrtek!

Se že kar o vozičkih pogovarjate. Meni se zdi prekmalu, čeprav gre zdaj, ko sem v službi, čas izredno hitro naprej. Ampak je še čas za opremo.

Katera hodi na telovadbo? Jaz sem nameravala ta teden začet, pa sem preveč prehlajena, da bi še telovadila. V ponedeljek pa grem, če bom le zdrava.

Ali katera zjutraj, ko se zbudi, čuti trdo "bulo" v trebuhu? Jaz že kar nekaj časa vsak jutro. Pred parimi tedni je bila čisto spodaj levo pri jajčniku, sedaj pa je višje. Se to čuti maternica ali kaj?

Lepo se imejte nosečkice!

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
14.1.2010 20:30:50   
anckabancka
Ja, Kiwa. To je maternica. Vem od prejšnjih nosečnosti. Včasih je prav smešno, ker ni na istem mestu user posted image

Tudi jaz sem zelo utrujena, ker ta teden zgodaj vstajam, zrihtam moje 3 škratke za v vrtec, šibam v službo, potem pa spet v vrtec in domov - in spet akcija. ah ja, bo že. Se tolažim, da delam samo še slabe 4 mesece, potem pa dopust in porodniška. Bom poskusila zdržati do konca.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
14.1.2010 20:54:40   
anajrim
ojla!

jaz sem imela danes pregled in sem bila zelo zadovoljna. Sem noseča 15 tednov in mi je tudi UZ naredila. In ko mi je rekla če se ne mislim slečt sva se obe nasmejali,ker res nisem vedela da mi ga bo naredila...
No ja vesela sem da imam tako dobro G.

jaz bi tudi hodila na telovadbo in mi je G celo priporočila, ker me zelo pogosto križ boli! KATERA ve kje je super ???
Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
14.1.2010 21:19:26   
anajrim
user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.1.2010 21:20:18   
anajrim
Sem hotela tole napisat:
MORFOLOGIJA: 26.2.2010
PREGLED PRI G. 18.3.2010

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.1.2010 6:58:31   
pupika
Jutro punce
Evo še jaz em imela včeraj pri svoji G redni pregled, pregledali sva krvno sliko in vse izvide, toxe še vedno nisem prebolela in me je kar lepo spomnila, naj se pazim, sicer pa 100% je rekla, vedno ne moremo preprečit, ker se tudi to lahko zgodi, ker na vse pa tudi nosečnice ne moremo vplivat. Potem me je vprašala za izcedek, pa sem ji rekla, da ga imam, in ji povedala kakšnega, pa sem jo še dodatno vprašala glede canestena, ker mi ga je prejšnič nadomestna dala, pa sem ji povedala, da nisem vzela canestena, pa je rekla, da sem prav naredila, ker je to čist normalno če imam izcedek in da je lahko, zelene, riumene barve in da se spreminja. Če pa srbi so pa glivice. in ga je potrebno vzet. Zato punce če imate samo pšovečan izcedek je normalno.Za folno mi je rekla, naj sedaj zaključim,pojem do konca kolikor imam, toda naj preneham, se spomnim, mi je ravno tako v prvi nosečnosti rekla, in sem ga potem nehala jest, zakaj pa nimam pojma, ker ene ga jedo celo nosečnost in jim celo G predlagajo. Kilce mi gredo kar pošteno gor, sem ravno včeraj primerjala materinski od sina in od male pikice, pa sem imela toliko kil kot jih imam sedaj pri sinu v 20 tednu, sedaj pa sem v 14t. Ma samo da bo pikica zdrava.

Naslednji pregled imam 11.2 in takrat bo tudi verjetno dala napotnico za morfologijo, kjer moram g, ki mi bo delal UZ opozorit da sem verjetno prebolela novo gripo, da bodo natančno vse pregledali, do takrat pa mi je rekla, naj odmislim to gripo in da kot da je nisem prebolela.
Zaenkrat toliko in lepo bodite

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.1.2010 8:28:58   
TandJ
zivijo.

pupika hvala za informacije glede izcedka. ker jaz se tudi se kar nisem spravila, da bi si dala kremo notri, ker sem brala, da naj bi bilo to cist normalno, ce ni nic vneto, ali ne srbi...
drugace pa je meni ginekologinja tudi rekla, da moram folno jemati do konca nosecnosti, ker naj bi zelo pomagala pri razvoju otroka?! ne vem, vsak neki po svoje govori od teh ginekologov, namesto, da bi imeli enako stališče...

pilotina, prosim prestavi moj PDP na 8.7.2010. drugi pregled imam pa 11.2.2010, ce se to tudi zapisuje.

midva z lubijem pa noveca vedet spola do konca, potem sva bila pa zadnjic na pregledu in se je ginekologinji zareklo user posted image ceprav sem ji na zacetku povedala, da naj ne pove user posted image

aja glede telovadbe v fitmama, pa imajo zal telovadbo za nosecnice samo v dopoldanskem casu, kar za tiste, ki smo v sluzbi sploh ne pride v postev. a ve mogoce katera kje je kaksna dobra popoldanska telovadba v lj? in da ima trener licenco, seveda.

uzivajte

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.1.2010 9:03:18   
Martinčka
glede izcedka... jaz ga imam se mi zdi od zadnje ovulacijeuser posted image .. no ampak me je ginek. pregledala in rekla da je to čist normalno da je toliko povečan. Sploh ker ni sirast in me nič ne srbi... je rekla da sicer pa kremo canesten od zunaj pa malo na "vhodu" pa nič drugega... je rekla da svečk se naj izogibam dokler ne bo ona rekla da so nujne ker drugače niso primerne!
Tako da jaz svetujem da se svečkam res izogibate, ker tudi povsod berem da so povečani izcedki nekaj čisto normalnega zaradi večjega pretoka krvi v nožnici ipd...

arruba to ti pa res ni lepo cd nardila... Meni je dala dr.Strahova gor na cd čisto vse kar smo gledali na pregledu.. tako da imam skupaj 16 datotek.. filmčke, slikice, meritve glavice, možgane, meritve obraznega kota.. vse vse...  tudi posnetek srčka imam čeprav se ne sliši na mojem računalniku:)
sam sprintano slikico sem pa dobila samo eno, tako da tukaj si pa ti na boljšem:)

Jaz sem dopoldan danes v službi in kar nisem več navajena.. ponoči sem imela probleme z želodcem tako da ali sem stala zraven školjke ali pa sedela na njej.. sem mislila da me bo ubilo... ampak sem še tukaj živa, samo bolj bledauser posted image

kilogrami pa so pri meni za cca 1kg višji.. ampak se ne obremenjujem, važno da dete raste, kilogrami bodo že šli potem dol če bomo imele dovolj volje.. zdaj pa moremo jest da bo našim malčkom lepo:) pa tudi paše da se brez greha naješ:)user posted image

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.1.2010 9:34:38   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka
Ali mogoče veš, če ta v Mojem Fitu ima certifikat? Če ne, se bom sama pozanimala.

Seznam in opisi vaditeljic v Fitmami: http://www.fitmami.si/pilates/vaditeljice

IZVIRNO SPOROČILO: arruba
sem bila pa potem doma FUUUUUUULLLLLLLL razočarana nad CD-jem, za katerega v Dravljah zaračunajo 15 EUR, saj sva gor dobila tri filmčke, od tega je en dolg 23 sekund, drug 15, tretji pa 6 user posted image user posted image  jaz sem mislila, da se snema vse in mogoče celo utrip srčka, pol pa dobim tole..ko sem si ga zavrtela, so se mi kar solze usule..pa nobene slikice ni gor, samo tri sprintane sva dobila..a je katera dobila kaj več? Jaz sem mislila eno kopijo zapečt za mami za rojstni dan, ker se ful veseli vnukeca, ampak te "žalosti" pa ji rajši ne dam

Kdo ti je delal nuhalno? Jaz sem bila v torek popoldan pri Pušenjaku. Smo poskusili snemat, ampak se je zaradi mioma na moji maternici zelo slabo videlo, zato se kasneje nisva odločila za CD. Smo pa kar dolgo časa snemali.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.1.2010 9:53:28   
micla
arruba....res, kdo ti je dela NS?  jst sm bla tudi v Dravlja pri dr. ASntonič Babnik in je bila super in tudi CD je res vse gor kar smo gledali.

Se pa spomnem ko sm bla prvič na 3D mi ga je delala dr. Reševa in sm bla tudi razočarana nad CD-jem, ful malo stvari in samo en kratek filmček, pa če se ne motim 80 EUR.  user posted image

Sej pol itak čez čas pozabiš in se ne spomneš nič več. user posted image

V glavnem moja NS je bila OK. Tveganje tam okoli 1:8600 (ne vem točno k sm v službi) in vse je bilo lepo videt, pa je rekla, da nakazuje na pupiko, ma ne more še zagotovo rečt.  Ma to sem itak že mela filing, da bo še ena pupa....ne vem no....mogoče se bomo pa vsi zmotli in bo fant.....ma samo da bo vse OK.user posted image

Joj kolk sem jst danes lačna.....komej čakam malco.....user posted image

Evo zdej sm vam malo luštov nrdila....zdej pa šibam delat.......

Sončen pozdravček s primorske.

micla

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.1.2010 10:02:47   
Kat09
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kat09

A katera hodi v Moj Fit?

Jst mam namen hodit tja, ampak mi zaenkrat še ni uspelo...sem pa bila na tečaju za zgodnjo nosečnost, kjer nas je fizioterapevtka opozorila, da marsikatero vadbo za nosečnico vodijo neusposobljeni ljudje (beri: brez certifikata), zato je toplo priporočala, da se pred udeležbo pozanimamo ali ima določeni vaditelj ta certifikat za nosečniško vadbo. Ali mogoče veš, če ta v Mojem Fitu ima certifikat? Če ne, se bom sama pozanimala.

Jaz še nisem bila tam, no, sem hodila, a ne za nosečnice. sem razmišljala, da bi šla prihodnji teden. Glede certifikata pa žal ne vem.

Lp
Kat

Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.1.2010 10:23:00   
Martinčka
micla še hvalabogu da zdajle dobim en fajn čokoladni krof ker čne bi se pojedla od lušt:) hihi..
no sicer morem povedat da mi je po sladkem vedno slabo ampak bom raskirala... itak mam pa še od božiča oziroma lahko rečem kar od miklavža vse cukre v omari:) haha.. edino kar mi od sladkega paše je res fajn zamrzjen pravi čokoladni sladoled ki ni presladek:)

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.1.2010 10:39:31   
micla
martinčka......a tak bo uredu?

user posted image

al bi rajši kepce

user posted image

micla

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.1.2010 11:15:33   
petrca2507
Jaz od sladkega razen sladoleda in občasno krofov in potice ne morem nič jest. Včasih sem bila pravi sladkosned in je vse takoj končalo v želodčku, zdej pa decemberske sladkarije ostajajo. Moj dragi je prov nesrečen, ker praznenje zalog visi na njemu user posted image .

Ob pogledu na te slikce se mi dela luknja v želodcu. Zdaj čakam, da se to zgodi še sodelavcem in gremo na kosilo v Da Budo  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.1.2010 11:16:35   
Joie
Micla - lepo te prosim nehi hrano gor limat! Že tak čakam eno žensko, s katero mama sestanek dogovorjen in zamuja, pol pa gasa na malco. Sem tak lačna, da mi je kar slabo!

S temi izcedki mi je pa ful čudno, da vam kr tako predpisujejo kreme ipd. Jz v tej nosečnosti na srečo nimam težav, sem jih pa mela ful v prvi. In vedno, ko je bilo že zelo sumljivo, mi je vzela bris in sem ga nesla v laboratorij kjer so pogledali kaj sploh je - gljivice, bakterije in če jih je preveč. Ker do nekega št je vse skupaj normalno, prekomerno pa spet ni fajn, sploh proti koncu...  Jz sem imela veliko izcedka, pa sem samo 2x dobila terapijo....

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?