TopsiT
|
Dobro jutro! Včeraj sem imela pregled pri svoji ginekologinji in je na UZ našla hematom. Razlog krvavitvi naj bi bil odmik posteljice od vratu, me je pomirila, da v večini primerov ni krvavitev, da pa smo nekatere bolj občutljive. Večje panike in strahu ne bi delala, le obvezno počivanja in počivanje. Podaljšala mi je bolniško na 5-6 tednov. Izcedka je (trkam ko zmešana) zaenkrat manj, kar me tudi pomirja. extra, obema nama želim in tudi ostalim, da bi izcedki minili in bi mirno prišle do roka. Se pa vstrašiš, hočeš ali ne, ko vidiš obarvan dnevni vložek. Ampak vztrajne so te naše male pikice, me pa se bomo čuvale. Sej pospravljale in pomivale, sesale bomo do konc življenje še dovolj, tako da tudi če je zdaj malo bolj nastlano ne bo konec sveta. Je pa res, da mene moj razvaja,jaz pa se pustim in prav paše Drugače pa imam veselo novičko. Včeraj sva z bila na NS. Bebika je bila tako živahna, je mahala pa brcala, pa za minutko malo počivala pa zaspala pa veselo naprej. Pokazala je prav vse vragolije. Sva se nasmejala. Rezultati so bili več kot odlični 1: 22000, tako da sem si resnično oddahnila. Pa tudi danes sem se naspala, tako kot je treba. Veliki smo 5,9 cm oziroma 6 cm, odvisno kako se je obrnil , pregled pa sem imela 12t 2d. Spol niso mogli določit, pa tako je tudi prav, ker si želiva presenečenja 25.7. PDP pa ni spreminjala, pravi da je pravi. Prejšnji teden sem pisala da sem se zredila 2 kg, no včeraj na pregledu sem se tehtala in sem izgubila 3 kg od praznikov, verjetno malo živčki malo pa še vedno slabost, oziroma nos mi nagaja, še vedno mi veliko hrane smrdi. Glede na mojo podlago je to super, tudi gin. meni tako. Petrca 2507 in micla, kako je bilo na NS. Fargi kako je bilo na pregledu, upam, da se nisi načakala. Punce hitro poročat. Vsem ki pa imate danes NS pa želim toliko veselja in zabave, kot je je bilo pri nas.
< Sporočilo je popravil TopsiT -- 13.1.2010 8:15:13 >
|