|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
12.5.2010 12:13:53   
anajrim
Punce jaz pa počasi šibam k frizerju!!! Končno našla čas zanj!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.5.2010 12:25:35   
kammy
Čestitke Mala Biba za vzpodbudne novice user posted image  user posted image !
Naši dojenčki so zdaj že res pravi korenjaki in skorajda sposobni samostojnega življenja user posted image ! Mi smo bili v začetku 31. tedna težki cca. 1.700 g, pa baje vsak teden pridobimo še okrog 200-300 g. Jaz imam sedaj preglede že na 3 tedne - naslednjič, 25.05. pa že prvi CTG user posted image . Se mi zdi, da se je zdaj res začelo vse tako hitro odvijat - pregledi, materinska šola, urejanje porodniške na CSD, pa prvi nakupi. Jaz delam točno še 1 mesec, potem pa upam da bo več časa in energije za priprave. Trenutno tudi obiskujem predavanja na MŠ in mi je super. Komaj čakam mojo štručko!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.5.2010 12:39:33   
nagaja28
živjo,

Danijela, tudi mi smo imeli pedipedke za prve korake in so nam bile super user posted image .

evo, tudi jaz sem dala nekaj slik iz poroke v album (oh, spomini, bi se človek kar še enkrat poročil user posted image .....z istim seveda, da ne bo pomote user posted image )

jaz sem bila tudi prejšnji teden pri frizerju, pa še obrvi in trepalnice sem si pobarvala, da se ne bo treba mazat (ker drugače imam svetle in se jih skoraj ne vidi) user posted image  user posted image

Martinčka, saj G ve, kako je otrok obrnjen, ko mu srček posluša in ko ti pretipa trebuh, ni nujno, da dela UZ. mi smo že kar nekaj časa obrnjeni navzdol. to vem zato, ker velikokrat kolca tam čisto spodaj, buta me pa tako ali tako na vse strani, še najraje v rebra user posted image  user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.5.2010 13:41:27   
soncekray
Pozabila sem vam povedat, da sem jaz ze imela CTG in je bilo super. Tak lepo bije srcek. Pa vsakic ko se malo premakne, ful zaruzi.

Obrnjena je pa se vedno z glavo gor. Ampak, baje je se cist dovolj casa da se obrne. Tak da nic ne panicarim zaenkrat se.

Kammy vas dojencek je pa tezek. Jaz sem tudi danes vstopila v 31 teden in v ponedeljek je bil babika tezka 1400g.

Mala Biba, super super super za dobre novicke. Sem zelo veselauser posted image

Nas vozicek je ravno prisel. Grem odpirat skatlouser posted image Kak sem vesela, hehe

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.5.2010 14:23:06   
oton
dan user posted image

spet po krajšem premoru

mala biba šele zdaj vidim da imaš dobre novice, joj kako sem vesela in kot so že ostale napisale, na koncu bo še vse dobro. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

soncekray tudi vama dvema želim vse dobro na vajini skupni življenski poti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

no jaz sem pa danes uradno začela z dopustom user posted image user posted image user posted image
naslednji teden imam pregled in takrat tudi začnem z urejanjem vseh papirjev, še nekaj malega moramo nabavit, potem pa tudi veselo pranje in likanje in seveda pakiranje torbe za v porodnišnico...joj kar ne morem verjet da smo že skoraj na koncu, kam je ta čas zbežal user posted image

in moje spanje je zadnje čase tudi nekam bolj kilavo, zelo pogosto se zbujam za na  wc, danes me je še krč tako usekal v levo nogo, da me še zdaj boli...sem takoj zjutraj magnezij popila...

želim vam lep dan

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.5.2010 14:30:45   
tix
Še pozdrav od mene user posted image še vedno lepo 2v1, očitno se vrat lepo skup držiuser posted image sicer še vedno veliko počivam, ampak tudi malo migam pa grem na sprehod in se boljše počutim kot prej cele dneve doma, da imam težek trebuh sem se pa tudi že navadila user posted image

Kako je fino, dnevi počasi minevajo, oprema se počasi kopiči..komaj čakam našega sončka, ki mi danes zelo rad leze pod rebrauser posted image Prejšni teden se mi je sanjalo, da bo punčka, danes fantek pa spet ne vem pri čem smo user posted image

Kakšen dan mislim, da je prečno, ker najbolj čutim premike na obeh straneh kadar ležim na boku, spet drug dan čutim kolcanja spodaj si rečem, da je v glavični, ma nič, bomo počakali danes teden imam UZ pa bom že videla.

sončekray - vozička pa le pokazatuser posted image pa čestitke za poroko
Mala biba - kar tako naprej, druzga kot pozitivne misli nam itak ne ostanejouser posted image

Tudi jaz sem dala še neka slik v album, lušne ste res, da vas vsaj tako vidim, če me že na srečanja ni user posted image

Kratki rokavi
- že 100x ponovljeno vprašanje :) in če še katero zanima: nam je rekla babica v MŠ, da ni problem, da bi ga zeblo, ker zaradi slabega uravnavanja T je novorojenčkom še bolj vroče kot nam, fora je, da ga sonce ne sme dobiti zaradi občutljive kože, tako da v hiše ali zunaj če je vroče tudi v senci je lahko v kratkih.

Sling
- ga katera že/oz.ima namen uporabljat? Meni se zdi priročna zadeva za kakšne hitre opravke, da ni treba povsod vozička vleči s seboj. Link kako se naredi doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3806
12.5.2010 14:33:35   
petrca2507
Odkar sem na dopustu, imam komaj kaj časa za forum. Nisem si mislila, da bo ta dopust tako rekreativen. user posted image

Prejšnji teden sem bila na 3D UZ in je vse OK. user posted image  se je spet skrival, tako da je nekaj časa trajalo, da smo videli cel obrazek. Kar naprej cuza prstek in maha z rokicami. Glede položaja, smo še vedno napol vodoravno, vendar ritka počasi leze gor.
V sredo sem bila tudi na zavodu za transfizijo krvi, da so do petka pripravili odmerek cepiva, ki sem ga dobila v petek pri svoji G. Sem pričakovala, da me bo špiknila v roko, na koncu me je pa v rit. user posted image   Je pa grdo zapeklo in še nekaj časa sem na mestu vboda čutila neprijeten občutek. Ampak je bilo do večera vse OK. Če ne bi bila vmes na 3D UZ, bi imela pregled čez 14 dni. Tko mi je pa samo napotnice za odvzem krvi (3. toksa in hepatitis) dala in grem naslednji teden v laboratorij. Pregled pri G imam pa 4.6.
Še glede velikosti in teže: na 3D UZ je rekla, da je velikost cca. 39cm, teža pa cca. 1.200g. Sem bila pa v času pregleda 28t in 5d.

mala biba...user posted image  za dobre novičke.

www.petrca.net

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.5.2010 14:38:57   
DanijelaNeli
Martinčka...a ti mi kar fantiča napoveduješ... Sej sem dala na prejšnji post dve slikici za user posted image  in dve za user posted image ...Vsi so ful crtkani...
Itak bomo bosi dokler ne bo začelo mrzlo...potem pa se bo nabavilo takčne kot sem prilimala,....

Đanika...te lepe čevelce in še mnogo drugih stvari se dobi na http://www.malamasa.si

Slinčke bom naročila tam...
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 12.5.2010 14:39:29 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.5.2010 19:09:37   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Sling
- ga katera že/oz.ima namen uporabljat? Meni se zdi priročna zadeva za kakšne hitre opravke, da ni treba povsod vozička vleči s seboj. Link kako se naredi doma.

jaz sem bila najprej navdušena nad njim.. zdaj pa sem pred kratkim nekje prebrala da je v SLO če se ne motim, se en dojenček zadušil zaradi njega... verjetno ga je mamica pretesno k sebi povila in ni opazila ko se je kaj obrnil... ne vem kako se je to zgodilo, ampak vsekakor sem zdaj malo v strahu... sem se odločila da na začetku bo tako v vozičku in gugalniku ter seveda na rokicah, potem bom pa lepo kupila dobro preizkušeni kengurujček ali kako se tistim reče:)

DanijelaNeli ja ja jaz vidim pobeka pri tebi... jaz to kar glede na obrazek presodim:) hihi...

da poročam s pregleda: najprej me je potipala in rekla da je zgoraj bolj mehko in naredila sama še UZ, tako da mi ga ni bilo treba plačat in rekla da je še veselo na ritki! sicer vse ok:)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
12.5.2010 19:28:04   
balem
Jst pa iz pregleda pri svoji zdravnici, dobila antibijotike in železo.... Vnetje sinusov, slabokrvnost... Ledvice so ok, kontrola pa čez en tedn....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
12.5.2010 19:34:05   
Martinčka
balem še sreča da si šla še k svoji zdravnici... držim pesti da boš kmalu bolje! user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.5.2010 19:47:53   
šipek
Balem: a imaš ti slučajno G v Šentvidu? Ker imam občutek, kot da imava isto!?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.5.2010 19:54:33   
balem
Martinčka hvala!user posted image
Šipek, moja G je iz Celja. Sam zgleda, da je več takšnih ko se zadeve lotevajo bolj z levo roko :(

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.5.2010 20:06:06   
šipek
Balem: sem bila prepričana, da imava isto. Pa saj za mojo pravijo, da je ful strokovna, samo o kakršni koli bolniški pa noče slišat. Jaz sem bila v porodnišnici, ker sem imela težave, pa so mi na odpustnici napisali, da mi svetujejo stalež, pa je moja G to lepo ignorirala. No ja, saj bi lahko tudi me kaj rekle, samo včasih si tako šokiran in jaz sem bila kar malo užaljena nad njeno ignoranco, da nisem rekla nič. Je že 1x prej na moje vprašanje glede tiste gripe odgovorila, da vse pač ne moremo biti doma in naj se pazim. Delam pa ves čas z ljudmi. No saj... Malo sem se sedaj izkašljala, ko vidim, da je več takih G. Seveda je na nas odločitev da takega G zamenjamo, samo mene nazaj drži to, ker jo drugače pohvalijo, da je strokovna. Mogoče pa nekateri pač nismo na isti valovni...
Balem, važno je, da si šla do svoje osebne zdravnice in da se bo sedaj stanje uredilo! Pridno počivaj in pazi nase! Aja, pa še to - če slučajno ne veš: tvoja osebna zdravnica ti lahko da do 30 dni bolniške brez komisije, tako da se ji kar priporoči, če se ne boš počutila dovolj dobro za v službo!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
12.5.2010 20:27:57   
soncekray
Balem, cimprejsnje okrevanje.

Bom bom slikala vozicek. Sam prvo morava pocakat se na drugi del paketa, ki upajmo da pride v petek (jutri je pri nas praznik) Pa seveda, ce ga bova znala sestavit, hehe.

Mi smo dobili od moje sestre doomooja. To je taksna vreca za polozit not otroka. Uporablja se jo pa od rojstva do 30 kg. Moja prijateljica ima to vreco in je fuuuuuul zadovoljna. Meni je pa tudi vsec, predvsem zato ker je malo dvignjena in je dobro da jo ne bo nas kuza pohodil.. Bom slikala in dodala v album.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
12.5.2010 20:32:37   
soncekray
evo link od doomooja

http://www.doomoo.be/doomoo_seat.php?language=en

Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.5.2010 21:12:07   
arruba
Soncekray čestitke tudi od mene..meni je bil to eden najlepših dni v življenju pa čeprav sva bila že prej dolgo skupaj.

Naja7 upam, da vama bo selitev uspela. Saj bosta pa našla kaj drugega, če si bo ta lastnik premislil, glavno, da sta se vidva odločila, da se selita.

Jaz pa imam v petek pregled, da vidimo, če se je naš user posted image  že obrnil.. se mi zdi, da me zdaj skoz nekje v rebra brca ali pa postrani, nič več spodaj.. bomo vidli, upam, da imam prav. Me pa tudi skoz tišči v rebra, ampak zdaj malo manj, kak mesec nazaj pa me je tako, da sem morala trebušček kar malo z roko dol tlačit, da sem lahko normalno dihala.

Ravn danes smo se dobile bivše/sedanje sodelavke, ki ene že imajo user posted image , ene pa še čakamo (eno pa še opogumljamo, da se nam pridružiuser posted image ) in je pasal en ta taprav babji čvek..me pa zanima, ali katera ve, kje v LJ bi se lahko dobilo večje število punc z vozički, ne da bi se blo skoz treba umikat, da bo kdo lahko mimo prišel.. me smo bile v Čolnarni pa je blo mal zoprno, ker je blo treba skoz vozičke odmikat, ker imajo premalo prostora med mizami. To bi blo itak fajn vedet za takrat, ko bomo že me vozičkale in bomo na naša srečanja prišle vse v duetu user posted image

Zdaj pa moram šibat, sem lačna in me čaka v zmrzovalniku banjica pistacija sladoleda njaaaaaammmmm

Neposredna povezava do sporočila: 3817
12.5.2010 22:00:55   
đanika
ja balem dobro da si šla do zdravnika zdaj pa le počivaj in si privošči.

soncekray tale stolček je pa super še jaz bi ga mela.

lahko noč

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
13.5.2010 7:57:57   
pilotina
dekleta prosim za nasvet, če ima katera izkušnje z vozičkom concord neo, ki ga imajo sedaj v akciji v Pikapolonici?

vsakega mnenja, izkušenj bi bila zelo vesela in hvaležna user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
13.5.2010 9:12:13   
DanijelaNeli
Jutro...spet en grd dan...vreme je za crknit gnilo..slabše ne bi moglo bit...
Jaz sem glih pri kavici,...pol pa se bom lotila malo peglat ...kaj hočem pa drugega...

user posted image

Pilotina...jaz sem ga tudi gledala na začetku...ampak me niso prepričala
majhna kolesca spredaj.Odvisno je za kakšen teren rabiš sama voziček.
Sej če ne ga prodajalke ful hvalijo,...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
13.5.2010 9:17:07   
DanijelaNeli
http://www.strah.si/02_nosecnost/clanek.php?idc=58

Nekaj za nas...poletne mamice...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
13.5.2010 9:21:12   
balem
Hvala punce, sej prav paše mal počivat, čeprav čez 3 dni mi bo pa dolgčas za znoret....
Če išče katera varuške majo tle jih dost ceneje kot v BC ali PP: http://www.electronic4you.si
Grete na MAli gospodinjski aparati, tam je pa kategorija babyfone. Čeprav sva se mu2 odločla za takšno kot jo ma mala biba.

Zdržte čez ta turobni dan, če ma pa katera čas in željo se pa lahko do žalca oglasi na sveže pečene buhteljneuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
13.5.2010 9:47:54   
mala biba
Balem jaz bi jih....buhtelne mislim.....itak še malo pa me bo razneslo:):)

Punce res hvala za vspodbudne besede...super ste, verjemite da mi branje vaših postov kar dvigne samozavest za malega škrata.....resnično upam na najboljše.....hvala....sej vem da sem že tečna stem zahavaljevanjem, samo resnično mi vaše pozitivne misli dobro denejo.....hvala:)user posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 13.5.2010 9:52:35 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
13.5.2010 10:29:34   
mišu
Malo da se še jaz oglasim..... Danes mam pregled. Hodim na 3.tedne. Me je kar strah. Zadnjič je bil G tak nesramen do mene. Upam, da bo danes kaj boljše volje. Sem v 29.tednu in že ves dan razmišljam, če bom imela spet uz. Zadnjič mi je naredil, ker sem imela zadnje čase visok pritisk. Na uz je ugotovil, da je user posted image imel/a 100g premalo. Zato se sprašujem, če mi bo danes tudi naredil uz, da vidi, če je user posted image pridobil/a na teži. Od takrat jemljem tablete za zniževanje pritiska, ampak mislim, da bo moral zvišat dozo, ker je pritisk ponavadi 130/80 ali 140/90. Še vedno preveč.... Ko mi bo pa sestra danes merila pritisk bom takaltak mela zvišanega, ker bom še bolj živčna,..... Včeraj so mi spet otekle noge. Ni bilo tako hudo kot prejšnji teden, ampak so me pa kar redno bolele noge... Zaenkrat so rahlo otečene. Bomo vidli kak bo tam. Ko mu povem, bo me še zaradi tega nadrl, pa pritisk,..... Upam, da me ne bo poslal v bolnico. Ampak če bo potrebno, bom pač mogla it.... user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
13.5.2010 10:30:28   
polhec
Živjo punce ;-)
se moj hiter update s pregleda, vse bp, kot kaže mi pritisk nagaja samo pri zdravnikih, saj najin čmru kar dobro raste. Jutri nastopim 34 teden in po meritvah imamo že 2,2 kg (jupi, dobili bomo korenjaka) in nekako prehitevamo za en teden. Mene je pa skrbelo, da ne dobi dovolj hrane, glede na to, da se jst ne redim in moje "težave" s pritiskom, ki naj bi imele vpliv na počasnejse pridobivanje teže. Moja teža še naprej vztraja na cca. +4,5 kg. Nam nosečnicam pa res ni nikoli prav, če se redimo ne, če se ne redimo ... glavno da je z našimi sončki vse ok.
Naslednji pregled imam sedaj na 14 dni, to se pravi 27.5.
Jutri pa tudi zaključim s službo, tako da bo malo več časa za vse ostale aktivnosti. Počakam plačo in regres in potem soping ;-) uspelo se mi je dogovoriti za bolniško, tako da bom lahko kar nekaj dopusta prenesla v naslednje leto. Bo prav pasalo podaljšati porodniško tja do julija. In kako ste kaj ve prenašale dopust, ali ste ga vsega letos ponucale?

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?