pupika
|
mišu za pregled in je bil le dobre volje in prijazen. Jaz pa sem bila včeraj razočarana na svoje pregledu. Ker je bila ena nadomestna zdravnica, sem jo vprašala za streptokok, ker sem bila pred 4 leti pozitivna, pa meni G da to lahko danes imaš jutri pa nimaš več. Jaz pa vem, da imaš to bakterijo vedno v sebi, ker mi je moja G tako povedala in da so tudi brisi lahko lažno negativni, tako, da mi v materinsko ni vpisala za streptokok, mi je pa vzela bris za bakterije in glive, ker imam kar naprej izcedke in zopet sem dobila canesten.Tako, sem razočarana ker moje G ni več v našem kraju in sedaj razmišljam, da pa bi vseeno šla k njej bi se pač malo dalje vozla in tudi pregledi so pri njej čisto nekaj drugega. Tokrat še nisem dobila lista za porodniško, ko sem vprašala G, je spraševala sestro kako je s tem, in ona meni, da naj grem z materinsko knjižico na CSD, pa na prejšnjem pregledu mi je G rekel, da boim tokrat dobila napotnico za UZ, včeraj pa ko sem jo vprašala, kdaj je zadnji UZ, pa mi je dejala da v 22 tednu, pa saj ne morem verjet. Tak, da sem šla celo v center za naročanje in tam vprašala tisto sestro kateri G še sprejemajo, pa je rekla, da bi ona na mojem mestu šla za svojo G, samo ker sem pa že skoraj na koncu in ne vem kako je potem s ctg-ji, če se ne bi mogla tudi na ctg-je vozit v drugo porodnišnico, ker na koncu so skoraj na vsaki dan ctg-ji. In potem je vprašala kdo bo nadomestni naslednjič, pa mi je zatrdila, da bo doslej ena prijazna G in da nej njej še enkrat vse lepo povem in da se naj po porodu prestavim k svoji G. Pa še naslednji pregled imam šele čez 4 tedne, pri svoji sem imela v prvi nosečnosti že na 2-3 tedne takle čas preglede.
|