|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
13.5.2010 10:34:04   
Martinčka
Pilotina midva sva tudi gledala Neo pa naju tudi ni prepričal... čeprav če bi bil Carbon Neo kaj cenejši bi ga pa celo morda imelauser posted image ... mah kaj pa vem... sporoči kako se boš odločila!?

jaz pa grem danes v celje v Kanz pogledat če imajo pajacke za dojenčke... sem že čist obupana ker nimam še par pajackov.. sem sam oblekice kupovalauser posted image ...teh pa se mi zdi da imam za vsak dan enouser posted image ..

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
13.5.2010 10:34:55   
DanijelaNeli
Koliko vas je na forumu...a je povsod slabo vreme?...

Mala Biba..a si se odločila kateri jogi boš vzela?

Res ti priporočam tistega,ki je oblečen in lahko prevleko slečeš ter daš prat.

Jaz imam dva jogija,ki mi zdaj stojijo oziroma enega imam za varovalo...če mi Neli pade s postelje...drugi je navade 120_x_60-imela sem ga prenosno posteljo...

Joj,kakšne sanje sem imela danes....
Da sem šla iskat košek za user posted image  ...ter si ga že postavila in pol sem sanjala kompletek za iz porodnišnice...
Kaj to pomeni?
Da si morem it počasi res iskat....user posted image

Morem pogledat naše albume....še kaj dodat...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 13.5.2010 10:37:13 >

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
13.5.2010 10:57:07   
soncekray
Misu, upam da bo danes boljse volje in bos sla bolj zadovoljna od njega. Sej to ni tvoja krivda ce imas visok pritisk. Imam obcutek iz tvojega pisanja, da se pocutis sama kriva za to.. Probaj se umirit in it cist mirna, ce bo spet nesramen, se pa probaj postavit za sebe.

Drzim pesti, pa javi kak bo.

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
13.5.2010 11:00:15   
soncekray
Martincka, jaz sem nasla lepe pajacke pri petit bateau-ju. Pa se tu 60 km od nas v Franciji imajo outlet, tak da sem tam nakupila in mislim, da imam dovolj. Lahk ti slikam ce ces..

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
13.5.2010 11:47:55   
pupika
misu saj nimaš veliko povišanega pritiska. Jaz imam vedno tam okoli 130/90 ali 140/90, sem imela tudi blizu 150, pa se G ni nič čudila tudi ni omenila nič glede pritiska. Sem pa imela tudi jaz v prvi nosečnosti zaradi pritiska, ampak na koncu nosečnosti. Glede zatekanja pa sedaj bo kmalu poletje in s tem tudi povečano zatekanje, baje naj bi jabolka, lubenice, melone, peteršilj, kumare, bučke odvajale vodo iz telesa. Tokrat tudi jaz zatekam, vendar ne toliko kot v prvi nosečnosti, me pa noge že nenormalno bolijo. Misu jaz bi na tvojem mestu sigurno menjala G, če bi se tako drl name, ali pa bi mu sama kaj nazaj rekla, pa še v tem obdobju ko smo ženske itak bolj občutljive. Upam, da boš danes prišla malo bolj vesela z pregleda. In poročaj kako je bilo.

Tudi jaz imam pregled, in upam, da bo danes katera prijazna G, ker moje ni več v mojem kraju.

Punce kako je kaj počutje, jaz se že zelo počasi premikam, me že vse boli spodaj ko hodim in vem da bo tako do poroda kot v prvo, sem na koncu že komaj čakala kdaj grem rodit.

Sedaj bomo počasi vse dobile papirje za na CSD in se bomo počasi pripravljale na porodniško, jaz delam še dobra dva tedna potem pa na dopust in na porodniško.

Lepo bodite in razvajajte male user posted image  in sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 3830
13.5.2010 12:31:58   
Naomi1
Nam je pa patronažna ravn v MŠ rekla, da je sling ful dober za majhne otroke. Da ima tak primeren položaj za lego otroka sploh, ker mali še ne drži glave pokonci. Kengeruje pa zdravniki odsvetujejo,prav zaradi glavice. Potem, ko pa otrok že sam glavo drži, je pa že pretežak da bi ga nosu spredaj.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
13.5.2010 13:39:37   
arruba
Pilotina jaz sem tudi gledala Neo-ta (in Fusiona), sem pa potem na tujih forumih našla precej pritožb glede zavor, češ da je nek čuden sistem in občasno kar same od sebe zablokirajo. To je napisalo ziher 10 ljudi, tako da je za preverit, ali so ga mogoče že kaj izboljšali.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
13.5.2010 17:24:26   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Martincka, jaz sem nasla lepe pajacke pri petit bateau-ju. Pa se tu 60 km od nas v Franciji imajo outlet, tak da sem tam nakupila in mislim, da imam dovolj. Lahk ti slikam ce ces..

oo grem na internet pogledat:) čeprav morem povedat da sem šla danes v Kanz in tam kupila 4 pajackeuser posted image .. pa še hlačke in dva fuuul cart bodija in kapico ter seveda sem šla potem še v Okaidi in še tam spet kupila dva pajacka:) potem sem na koncu še mimogrede pomolila glavo v Baby center ter seveda še kupila tiste bambusove hlačke in pajacekuser posted image  sedaj... no sedaj pa je račun v miiiinusssu da za jokatuser posted image  kaj čmo, sej bo kmalu boljeuser posted image

no jutri še kupim posteljnino v ljubljanskem baby centru in potem je na vrsti samo še kozmetika! ampak tole grem pa še vseeno pogledat petit-bateauuser posted image  ne morem iz svoje kožeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3833
13.5.2010 18:56:36   
Martinčka
sem pogledala na stran in imajo zelo čedne stvari... kakšne so pa cene v outletu soncekray?
soncekray ali pa katera druga, ali morda veste kako se reče tetra plenicam po angleško? jaz sem probala pod Cloth Diapers pa nič kaj ne najdemuser posted image  pod kaj bi še lahko iskala? bi pogledala če je na ebayu kaj ugodnega...

Neposredna povezava do sporočila: 3834
13.5.2010 20:03:01   
mišu
Večer!

Danes je bila prava gužva na pregledu. G je bil danes prijazen. Celo user posted image .  Pritisk je bil ok, izvidi tudi. Povedala sem mu, da zatekam in morem zato jutri na dodatne preiskave krvi. V ponedeljek pa na nazaj po izvide. Uz ni delal. Strah me je zarad visokega pritiska, ker se plod tolko počasneje razvija. Zaenkrat vse ok.

Hvala za odgovore in lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3835
13.5.2010 20:32:25   
Martinčka
mišu user posted image  za ginekologa... pa je očitno le imel zadnjič samo slab dan!

jaz pa jutri podelitev diplome... pa ne vem a naj grem še zjutri k zobozdravnikuuser posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
13.5.2010 20:55:12   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Hehehe jaz sem ravno danes kupila tri bodije od te firme. tu v Lj...in so res lepi!!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3837
13.5.2010 21:00:38   
anajrim
No sedaj pa da vas malo pokomentiram...

Sončekray - kje to stanuješ????

Jaz se tudi že kar težko premikam in sem non stop naokoli...zato tudi verjetno spet boleč križ in medenica...ja kaj čem če pa ne morem biti pri miru...

Drugače pa mi ta dež v LJ že resnično gre tako zelo naživce, da bi se kar preselila na SV Slovenije kjer imajo ze 14 dni sonce...joj

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in da je le vse ok in naši malčki pridno rastejo...

Jaz grem pa jutri in v ponedeljek še zadnjič v službo potem pa na dopust!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
13.5.2010 21:18:28   
anajrim
Ne spomnim se katera je spraševala za prevod v angleščino tetra plenic... mislim da je to pravo...Birdseye Flats mislim da si bila ti Martinčika.

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
13.5.2010 21:20:35   
anajrim
Ali pa tole: Prefold Birdseye Organic Diaper

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
13.5.2010 21:21:01   
anajrim
Poglej na Amazon eu.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
13.5.2010 21:27:42   
Martinčka
o hvala! že letim gledat:)

jaz sem si ravno napisala seznam kaj še potrebujem za našo pupo.. in je prišlo skoraj za cel a4 format stvari:/ napisala sem vse od kozmetike do vatk in pleničk in me bo kap... no vsaj cotk imamo dovolj!
upam da me ne bo jutri kap ko bom vidla kolko stane posteljnina za stokke posteljico!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
13.5.2010 21:32:00   
anckabancka
Se javljam po dolgem času. user posted image

Sem že 2 tedna doma na dopustu pa imam toliko dela, da ga kar zmanjka za računalnik. Ja res gre hitro čas, še malo pa bomo stiskale svoje male štručke.
Drugače je to moja 4. nosečnost in na malo dojenčico čakajo trije bratci user posted image user posted image user posted image . Velikokrat kar pozabim, da sem noseča in funkcioniram, kot da nimam omejitev. Delam še čisto vse: dvigam otroke, delam na vrtu, se vozim s kolesom... Je pa res, da nimam nekega velikega trebuha, vsaj meni se zdi bolj mini.

Vem, da ste se menile za srečanje. A ste se dobile? Če bo še kakšno, sem takoj zraven, zdaj ko sem frej...

Od opreme imam še vedno našega dobrega Quinny Speedy-ja, ki je prevozil že 3 otroke pa še vedno fajn funkcionira. Pa tudi vse ostalo je še OK, razen ležalniček smo polomili in sem na lovu za novim. Pa malo za roza cunjicami gledam naokrog, ker bo to naša prva punčka.

Ste se pogovarjale o slingih. Mene mika tale pestunja, ki jo imajo v Pikapolonici. Mogoče katera pozna?

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-turkizna-2010/600448718144960044

Nič, se še kaj oglasim. Grem uživat večer, ko vsi trije otroci sladko spijo user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
13.5.2010 21:35:06   
Martinčka
sem pogledala in ni nič kaj pametnega.. bodo naše trgovine kar okuser posted image ... medtem ko izdelki tommee tippee so pa full ugodneje preko ebaya iz anglije! pa še take lepe roza in modre flaške imajo ki jih jaz nisem zasledila v našem BC!?

Neposredna povezava do sporočila: 3844
13.5.2010 21:53:45   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Srečanje v Ljubljani

Datum: 21.5
Ura: 10.30

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- srčekgirll?
- Kat09?
- Fargesia?

Dajte se še ostale vpisat!!!

Da katera ne pozabi...tista ki pa bi se želela pridružit pa naj se vpiše lai pa pove...srečanje je jutri teden!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
13.5.2010 21:54:48   
anajrim
Še to v zvezdi bo potrebno rezervirati mizo za vse nas...se katera javi da to uredi???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
13.5.2010 22:06:18   
đanika
Hojla

jaz se malo javim ja vse ki jamrate da je dež v LJ, prite k nam na štajersko do včeraj je blo sončno danes pa cel dan dež upam da bo jutri bolje user posted image

Anckabancka pri vas bo pa pestro oz. je že pol se pa jaz skrbim kako bom vse zmogla. No dobra si nam za vzgled, ko že cel dan jamram kak me vse boli. Ko se vstanem se mi zdi da mi bo kr vse ven padlo.user posted image  Nisem navajena ko sem se do sedaj zelo dobro počutila zdaj pa tak..no pa sej še čisto malo.

Martinčaka lepo se imej jutri sem ti kr mal fauvž za diplomouser posted image  jaz sem pa včeraj padla na izpitu sem full jezna zadnjega pa padem..user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3847
13.5.2010 22:49:44   
anckabancka

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Srečanje v Ljubljani

Datum: 21.5
Ura: 10.30

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- srčekgirll?
- Kat09?
- Fargesia?

Dajte se še ostale vpisat!!!

Jaz se javim za družbo user posted image Če mi kateri od otrok ne zboli, bom prišla...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
13.5.2010 23:28:52   
soncekray
Anajrim v Luxemburguuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
14.5.2010 6:54:38   
pupika
mišu user posted image user posted image user posted image  za pregled in je bil le dobre volje in prijazen.

Jaz pa sem bila včeraj razočarana na svoje pregledu. Ker je bila ena nadomestna zdravnica, sem jo vprašala za streptokok, ker sem bila pred 4 leti pozitivna, pa meni G da to lahko danes imaš jutri pa nimaš več. Jaz pa vem, da imaš to bakterijo vedno v sebi, ker mi je moja G tako povedala in da so tudi brisi lahko lažno negativni, tako, da mi v materinsko ni vpisala za streptokok, mi je pa vzela bris za bakterije in glive, ker imam kar naprej izcedke in zopet sem dobila canesten.Tako, sem razočarana ker moje G ni več v našem kraju in sedaj razmišljam, da pa bi vseeno šla k njej bi se pač malo dalje vozla in tudi pregledi so pri njej čisto nekaj drugega. Tokrat še nisem dobila lista za porodniško, ko sem vprašala G, je spraševala sestro kako je s tem, in ona meni, da naj grem z materinsko knjižico na CSD, pa na prejšnjem pregledu mi je G rekel, da boim tokrat dobila napotnico za UZ, včeraj pa ko sem jo vprašala, kdaj je zadnji UZ, pa  mi je dejala da v 22 tednu, pa saj ne morem verjet. Tak, da sem šla celo v center za naročanje in tam vprašala tisto sestro kateri G še sprejemajo, pa je rekla, da bi ona na mojem mestu šla za svojo G, samo ker sem pa že skoraj na koncu in ne vem kako je potem s ctg-ji, če se ne bi mogla tudi na ctg-je vozit v drugo porodnišnico, ker na koncu so skoraj na vsaki dan ctg-ji. In potem je vprašala kdo bo nadomestni naslednjič, pa mi je zatrdila, da bo doslej ena prijazna G in da nej njej še enkrat vse lepo povem in da se naj po porodu prestavim k svoji G. Pa še naslednji pregled imam šele čez 4 tedne, pri svoji sem imela v prvi nosečnosti že na 2-3 tedne takle čas preglede.

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?