|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
10.5.2010 11:56:56   
anajrim
Ja jaz bom pa čokoladnin arstek skuhala...njami!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.5.2010 12:04:24   
candy24
Vzglavnik za user posted image so nam v MŠ strogo odsvetovali, ker je nevarnost zadušitve z njim večja (t.i. "smrt v zibki"), tako da ga ne bom uporabljala. Odejico za zibko (poletni model) pa sem kupila pri Odeji Škofja Loka.  

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.5.2010 12:12:13   
anajrim
Ja mi smo dobili vzglavnik zraven jogija...tistega ki je visok 1cm in ima luknjice...posebna pena ne vem kako se že reče, ki preprečuje sindrom smrti v zibki˝˝˝, je pa res da sem ga šele kasneje uporabljala in Nik še sedaj spi na njem pa je star 2.5let...kar se pa odejice tiče pa imam jaz antialergijsko pralno na 95 stopinj od Odeja Škofja Loka...Nik pa tako ali tako nikkoli in tudi sedaj noče bit pokrti...sem pa ga polei pokrila samo z rjuho ali pa dekico...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.5.2010 12:26:17   
nagaja28
živjo,

jaz bom tudi počasi začela noret zaradi tega vremena user posted image . se prekladam po stanovanju in ne vem kaj počet s sabo in sinom user posted image . upam, da kmalu neha dež padat.

tudi jaz uporabljam naravno kozmetiko in sicer ALVERDE, ki jo imajo v DM-ju. je cenovno zelo dostopna, imam pa vse od mila za roke, šampona, gela za tuširanje, gel za umivanje obraza, kremo za telo, deodorant, razen kreme za obraz mi ne odgovarjajo. drugače imajo v DM-ju kar nekaj naravne kozmetike: weleda, natuderm, alva, dr. scheller, lavera... so pa nekatere malo dražje. za sina pa sem na začetku uporabljala samo trdo milo iz lekarne in hladilno mazilo ali b-panten za ritko. za temenca je bil super šampon (oz, pena) od mustele. imela sem tudi kremo za sončenje od mustele, samo smo jo uporabljali šele od 6. meseca dalje.
plenice bomo tudi mi uporabljali kar za enkratno uporabo, čeprav vem, da bi bilo veliko bolj ekološko imet pralne. upam, da nam znese vsaj prvega kmalu iz plenic ven dat user posted image .

prav fajn mi je, ko ne vem, kaj skuhat in pogledam na forum, pa takoj dobim par idej user posted image .

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.5.2010 12:31:51   
kenya
Pozdravljene,

Evo, o vremenu nič novega user posted image   user posted image . Še dobro da smo izkoristili včerajšnji dan ko je bil sonček. Smo šli že zgodaj zjutraj v Arboretum pogledat dinozavre in malo na sprehod. Je bil super sonček ful lepo in še gužve nobene. Potem ko smo odhajali je bilo pa že čisto noro polno ljudi. Mi smo doma blizu, pa se spravimo tja ravno enkrat na 3 leta user posted image .

Ker ima moj user posted image  ta teden dopust, smo se mislili kam odpravit, ampak vreme za cel teden je kilavo, tako da bomo pomoje kar doma kaj ustvarjali. Idej je več kot dovolj user posted image . Sva šla pa tudi že papirje za očetovstvo zrihtat, tako da vsaj to je urejeno.

Jaz sem ravno razmišljala, da pomoje bom ravno med zadnjimi ki bom rodila. Ker moje user posted image  ponavadi nikoli nočejo prej ven, raje kasneje ko že grozi sprožitev poroda. Drugače naj pa vsi naši user posted image  kar lepo še rastejo in migajo po trebuhih ker itak še ni čas za ven user posted image  
Imam občutek da naša se še kar vrti po trebuhu, ker so brcike na vseh možnih mestih. Bom šla pa verjetno nekje po 32. tedno še na en UZ za kontrolo rasti, da bom tudi vidla kako je obrnjena.

Imena....tudi mi še vedno nimamo pojma. Ta starejša itak vsak teden pride s kakšno novo idejo na dan. Trenutno navija za Lucijo, oči za Jono, jaz imam pa itak ene druge ideje kot vedno user posted image   user posted image . No, časa je še nekaj.

A bomo danes kar vse rižoto kuhale user posted image ? Tudi pri nas se že kuha zelenjavna. Možek dobi zraven še en zrezek, da ne bo rekel da ga stradam. Pa čokoladno tortico ki smo jo ustvarjali včeraj. Jaz namreč kompliciram in že 6 let ločujem beljakovine, oh in škrob. Ampak s tem nočem posiljevat še drugih. Čeprav ta mlajša itak ne mara mesa, zelenjavo pa kar baše vase user posted image .

Weleda je res dobra,jaz sem jo imela pri prvi. Pri drugi pa ne, ker ji ni pasala na kožo. Zdaj jo bom spet preizkusila pri tretji, da vidimo. Drugače sem pa pri drugi uporabljala za ritko Sudocreme, tisto ki jo dobiš v paketu iz porodnišnice, pa ji je bila super.

Vzglavnika tudi jaz ne bom uporabljala na začetku. Čeprav smo ga mi dobili zraven ko sem dobila košaro, pa je ravno nekaj takega kot opisuješ ti anajrim, ampak ga nikoli še nismo uporabili. Uporabljati smo ga začeli šele po 1. letu, pa še zdaj mlajša rajši spi brez njega.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.5.2010 13:21:02   
Naomi1
GT3 (celoten komplet) je v Trbižu 100 eur cenejši, kot pri nas. In sicer v trgovini Prešeren. Sem ga hotla sama kupit, pa sem se pol premislila, mi je mal prevelik.

lpuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.5.2010 14:15:02   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI V MAJU

11.05.2010 Kat09
11.05.2010 mala biba (Lj)
12.05.2010 myaa
12.05.2010 Martinčka
13.05.2010 polhec
14.05.2010 chihuahua
17.05.2010 Joie
18.05.2010 buškolinka (pregled v Porodnišnici)
19.05.2010  tix (uz)
20.05.2010 anajrim
20.05.2010 oton
21.05.2010 anajrim (uz)
21.05.2010 polhec (pregled pri internistki)
25.05.2010 tix (posvetovalnica)
25.05.2010 DanjelaNeli (uz)
25.05.2010 Bina83
31.05.2010 mala biba (1.ctg)

PREGLEDI V JUNIJU

02.06.2010 candy24

08.06.2010 buškolin
ka

user posted image              user posted image                       

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.5.2010 14:19:46   
mala biba
Drage moje souser posted image ...

Po dolgem času sem obnovila tako obljubljeni seznamček...upam, da niste razočarane, ker ga tako dolgo ni bilouser posted image ...Obnovila sem tiste, ki ste mi poslale zs....upam, da ne bo zamere, če še ostalim napišem, da mi pošljete zs, da nadgradim še ostale, ker da grem vse brat, kar sem zamudila, nisem do naslednjega tedna konecuser posted image ....še enkrat se opavičujem in če ima še katera kakšne podatke za 2 del seznamčka mi naj pošlje na zs in dodam.....hvala vsem za vspodbudne besede....zahvaljuje se tudi mali škrat.....lepo bodite, papa Mala biba + mali škrat

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.5.2010 17:28:14   
pilotina
mala biba...hvala za skrb...sem ti poslala ZS

Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.5.2010 19:38:54   
DanijelaNeli
Kje ste vse,čveke!?
Jaz sem bila do 19h zunaj z Neli...na dooooolgem sprehodu,ki mi je ful pasal,glede na to,da sem bila cel dan noter zaradi vremena.
Mene je kar zmatral sprehod,..ta mala pa je dobila veliko zraka,ker mi zdaj papa že drugi krožnik rižote...
Jaz bi tudi kaj finega jedla... a sem si samo navaden jogurt dala ven s hladilnika....

Pol pa na kavč...treba malo počivat,ker se kregam samo sebe,da ne počivam nič.Kar mi je rekel tudi ginekolog...pa mama me tudi non stop benti,da naj počivam...

A je šla katera po tiste pajace v BC?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.5.2010 19:44:21   
Bina 83
Naomi1 kje pa je ta trgovina v Trbižu? A mogoče veš če je voziček treba predhodno naročit ali jih imajo na zalogi? A je to trgovina z otroško opremo?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.5.2010 20:58:12   
anajrim
Ojla pupike!

Jaz sem ravno pojedla ogormen sendvič s poli salamo in majonezo...mljask...zdaj me pa vse tišči...

Smo pa bili popoldan celo malo zunaj...sej ne moreš verjet, celo ni deževalo...

uživajte!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
11.5.2010 7:15:29   
Martinčka
ve ste pa tudi  v čudnih krajih domauser posted image  mi smo imeli včeraj taaaakšen sonček in nebo brez oblačka cel popoldan! danes tudi zgleda da bo lepouser posted image ... hihi...

včeraj sem toliko zlikala da sem še komaj stala na nogah... naša pupa je že ogromna ker jo čutim po celem trebuhu.. sploh več ne morem določit položaja ker jo res povsod čutim.. samo vprašanje je ali je bolj desno ali bolj levouser posted image

za pajace v BC bom pa jaz v petek pogledala da vidim če jih še imajo!

no jaz si grem narediti pred-zajtrk pa še za kakšno uro nazaj v posteljouser posted image ...potem pa seveda pravi zajtrkuser posted image
ne vem zakaj ampak imam obdobja z ogromno apetita in obdobja ko mi nič ne paše.. no zdaj sem že drugi dan v obdobju z ogroomno apetitauser posted image  sej fajn ker imam v sredo pregled tako da bo na tehnici pri zdravnici fajn številko pokazalouser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
11.5.2010 9:45:02   
pupika
Ojla mamice.
Tudi mi smo imeli včeraj tako lepo vreme, in danes se zopet kaže, lep sončen dan. Midva z malim sva pa včeraj malo oplela vrt, je bil kar priden, ker sem ga zaposlila in bova danes nadaljevala, ker če bi vse naenkrat naredila bi mi noge odpadle.

Pa zgleda da se mi po malem vračajo jutranje slabosti, po zajtrku mi je zopet slabo, no saj potem mine. Saj dokler ne bruham je ok. Le najest se preveč ne smem.

Martinčka ti imaš ogromno apetita, mene pa je minlo do hrane in se kar nekaj na silo bašem, samo da jem.

Glede pajackov pa bom jaz malo pokukala v H&M in C&A, tiste ta tenke, ker plišatih imam malo morje od Gal-a. Sem pa že tudi malo klobučkov nabavila v roza barvi, in sedaj upam, da se na UZ res niso zmotili glede spola. Pregled imam v četrtek in tokrat se moram zmenit z G, zaradi streptokoka, ker sem bila pred 4 leti pozitivna, a ker moje G ni več v mojem kraju imamo sedaj nadomestnega in ne vem kako je pri njem glede jemanja brisa, kajti moja G je vsako nosečnost testirala za streptokok in to brezplačno. 

Neposredna povezava do sporočila: 3764
11.5.2010 11:17:15   
DanijelaNeli
Ooy!

Se ne morem spravit k računalniku...Non stop neki muvam...
Včeraj smo šle z mojo pikico kar spat...,ker nisem mogla več gledat,...Še en cajt smo se igrale z njenim dojenčkom,ki ga tako carta..mazala ga je s kremo 48 po obrazu,porabla pol paketa mokrih robčkov,ker je bil tako pokakan... user posted image ..in mi sama reče,da mi bo pomagala previjat in kopat "sestrico"...user posted image ...jaz samo upam,da bo res tako...

Danes zjutraj smo šle v vrtec,pol sem šla do moje mame na user posted image ...in v trgovino na hitro...moj je pa mal prej prišu z nočne izmene...zato zdaj spi...
Jaz pa sem se lotila kuhat komplet kosilo...goveja juhica,purana sem opohala,še dve prilogice zraven pa bo...

Da Vas še to vprašam kako spite ponoči...lega?

Meni zaenkrat spanje ne dela preglavic...upam,da tudi tako ostane,....

Bina83..bom klicala v Trbiž za vozičke...pa mal vprašala za dejansko ceno... Mal mi je čudno,ker je toliko cenejši...Ker vam,da Italijani hodijo na našo-slovensko stran kupovat Peg Perego vozeke.Dol so res previsoke marže...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.5.2010 11:23:44   
Joie
Pupika - pri meni je trenutno tudi tako - mi nič kaj ne paše jest. Si imela pa ful fajno gin, da te je brezplačno testirala na streptokok. Jz se morem tud z mojo dogovorit, da mi to naredi, sem pa opazla, da imajo za ta test ful različne cene...

Tole vreme - upam, da se res poštima. Jaz delam samo še dva dni, potem pa imam namen uživat na terasi, malika pa v peskovniku! Pa komaj čakam, da ji bom lahko bazenček naštimala - lani je ful uživala.

A ima še katera težave z dihanjem - jaz včeraj sploh nisem mogla normalno dihat, danes je sicer bolje, ampak orenk vdiha ne morem naredit - ne vem, al se je naša bebika tako uštimala, da mi gor pritiska (sam mi je čudno, ker jo čutim ful spodaj user posted image )...

Aja - pa z mojim sva se odločila, da bova dala matične celice v javno banko. V pon se bom še z gin pogovorila, pol jim pa pošljem mail!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.5.2010 11:33:27   
Martinčka
DanijelaNeli jaz tudi nimam problemov s spanjem zaradi bušija... razen včasih se mi zdi da se morem mal obrnat ker mi pupa čist dol zleze in se mi zdi kakor da sem na pol na njej.. potem pa vedn razmišljam če je možno da jo potunčkam pa se raje malo obrnemuser posted image  no verjetno to ni možno ampak na misel mi vseeno prideuser posted image ...

jaz pa še razmišljam kaj bi kuhala danes... pohala ne bi... če ne bi bila na žolčni dieti bi naredila kruhove cmoke in zrezke v omaki:) se mi cmokov full lušta... zdaj pa nimam pojma kaj naj...

jaz pa grem zdajle poskusit it na 20 minutni sprehodek.. mogoče pa imam tak apetit ker se premalo migamuser posted image  sam če me kar začne bolet če predolgo stojim ali hodim... bova šli s kolegico počasi in bom vidla kakšno bo stanje.

Joie bravo za matičneuser posted image  tudi naju še to delo čaka...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.5.2010 12:53:33   
DanijelaNeli
Martinčka...Ja,tudi meni se zdi včasih tako...al pa da je čiso ob strani na glavi...pol se pa obrnem...Večkrat pa se znajdem tudi na hrbtu...

Grem jaz papat odlično kosilce...

Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.5.2010 13:02:29   
soncekray
Cao punce. Jaz vas nic nisem uspela cez vikend brat. Upam, da nisem prevec zamudila.

Da vam povem nase novicke.

Mi2 sva se v soboto porocila. Je blo lusno. Cist simpl ampak fajn. So prisle najine sestre in price, pol smo sli pa na vecerjo. In je minilo. Velika festa bo pa naslednje leto v Sloveniji ko bo cerkvena poroka.

Vceraj smo imeli tudi pregled. Babika je velika 30 cm in tehta 1400g. Je bila zelo zivahna. Obrazeka spet ni pokazala. Se ena dobra novica je pa ta, da se je moja placenta dvignilauser posted image

Zdaj smo pa v pricakovanju nasega Bugabooja. So ga vceraj poslali iz Anglije, tak da najbrz jutri prideuser posted image Komaj cakam.

Nic, grem zdaj na francoscino. Bom vas zvecer probala prebrat in kaj vec napisat. papa

Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.5.2010 13:09:29   
DanijelaNeli

Soncekray...čestitke za poroko!!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.5.2010 13:53:25   
Martinčka
soncekray čestitke še od mene!!! user posted image user posted image user posted image  in super za vozičkauser posted image ... mi ga še tudi čakamo in ga bomo še dolgo čakali...

DanijelaNeli jaz ne vem kaj naj kuhamuser posted image  malo me mika da bi kaj iz lososa naredila.. kakšne testenine!? kakšna ideja od tebe ko si bolj morska?user posted image

jaz sem si pa privoščila zdajle sprehodek in me je kr fajn dol tiščalo ampak sem zdržala teh 20minutk in je prav fino da sem bila malo na svežem zraku!

Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.5.2010 14:01:53   
DanijelaNeli
Martinčka...prejle sem skrinjo pospravljala in mi je prišel pod roko tudi losos...in sem si rekla,da ga bom v prihodnje porabila...
Nevem,mogoče si narediš kakšen preliv za čez testenine...pa daš še mal zelenjave zraven....

Paše mal se sprehodit,ne?
Jst tudi grem po občutku,..ker če me user posted image  pritiska ful dol,pol rajš ne grem ven...še po hiši non stop captam povsod...

Jst sm pa mislila,da bom šla kam zdej ko grem po ta malo v vrtec...sem mislila skočit do BC po tiste bambusove pajacke a se je uscal dež in se mi ne da it gužvat...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 11.5.2010 14:05:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.5.2010 14:06:17   
Martinčka
DanijelaNeli ja ponavadi sem ga kombinirala z rukolo in kislo smetano v solati z malo limonce ter češnjevimi paradižniki... ni bilo boljšega! zdaj pa ne smem jest surovega in ne smem jest rukole in ne smem paradižnikauser posted image ...katastrofa! bo na koncu kar ostriž ter slan krompiruser posted image  nič zanimivega zame, ker se rib nikoli ne najem!

Neposredna povezava do sporočila: 3773
11.5.2010 14:09:11   
Martinčka
bom poskusila tole rižoto ko mam fino kumarce doma.. sam brez pehtrana...

V lonec damo margarino, sesekljano čebulo in kumaro, ki smo jo olupili in odstranili semena. Vse skupaj pražimo približno 2 min.
Dodamo še riž, prilijemo vodo z raztopljeno jušno kocko in vino.
Vse skupaj zavremo in občasno mešamo.
Po 10 min dodamo še na kocke narezan losos in pehtran.
Kuhamo še 5 min, nato pa lonec odstavimo in pustimo stati še 5 min.

bom poročala kako bo:) hihi

Neposredna povezava do sporočila: 3774
11.5.2010 14:09:54   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Soncekray...čestitke za poroko!!!

user posted image

user posted image user posted image Čestitke tud z moje strani

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?