Špelka
|
Ojla! Čestitke vsem za uspešne preglede! Zlasti sem vesela za MAlo bibo - upam, da stvari ostanejo tko kot so in se bodo lahko z operacijo popolnoma rešile! Mi smo v redu, razen tega, da sem za mojim zdaj za atipično pljučnico zbolela tudi jaz. tko da sem na antibiotikih. EH, če ne bo hujšega... Samo, da se do poroda pozdravim, da bom lahko fajn predihvala popadke! Če seveda ne bo crski rez, kar izvemo na naslednjem pregledu 24.5. Upajmo, da e je posteljica dovolj dvignila. Drgač sem pa danes zadovoljna z mojim nakupom. NAmreč - iskala sem kratke splane srajčke na gumbe ali preklop spredaj za dojit. AMpak res kratke, ker sovražim vse, kar se mi mota nonoči med nogami. In v tistih vrečah v bolnicah jaz pač ne morem sploh zaspaT. Poleg tega ne maraM samo trakcev za naramnice, ampak da so rame pokrite. JA, mal sem zoprna glede tega. NO, pregledala sem vse meni znane spletne kataloge (otto, neckerman, next,...), trgovino Beti, itd., pa nikjer nič pametnega. No, dons sem v Hoferju vidla tiste viskozne oblekice, ki so kot nalašč z spat! Sem takoj kupila črno in modro, zraven pa še kratke nogavičke, in vse bom vzela s sabo v porodnišnico! Pa še glede našega vozička. Imamo Speedyija, ki je vozil že našo KAjico. Pred novim kandidatom sem ga danes peljala malo na servis, tko da bo brezhiben. PApirje na CSD imam že urejene! Aja - a katera ve, kdaj dobimo nakazan denar za novorojenčka? Uh, zdej je pa nastal cel roman. Tko, da punce uživajte in ne hodite še v porodnišnico! Bye