|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
14.5.2010 8:48:35   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Anajrim v Luxemburguuser posted image

uau, boš tam rodila...drugače si pa od kod??? Če nisem preveč firbčna!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
14.5.2010 8:49:41   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Srečanje v Ljubljani

Datum: 21.5
Ura: 10.30

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- anckabanancka
- srčekgirll?
- Kat09?
- Fargesia?

Dajte se še ostale vpisat!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
14.5.2010 9:22:14   
Zveezdica
Hej!

No, vse skupaj lepo pozdravljam in da vam mal sporočim, kako je blo v sredo na pregledu v P: v bistvu je blo prav fino, naš mali škratek je baje kot iz knjigice, kar se mer tiče in vse izgleda ok, kar je glavnouser posted image user posted image user posted image . Tako da težki smo prib. 1600g, kar naj bi nakazovalo na porodno težo tam okrog 3300-3400g, upam, da bo res tako, ker je zdravnica rekla, da pa lahko v tem obdobju tud zelo intenzivno rastejo in je potem rezultat drugačen, jaz pa pr svojih 160 cm ne vem če zmorem kakšno 55cm in pa 5kg štručko na tale svet spravituser posted image .

Evo, pa kuka sonček neki izza oblakov, čeprav z druge strani pa silijo sem grdi, grdi oblaki, tale vreme je res tooooo much, kdaj bo že lepo, suho in sončlno vremeuser posted image .

Aja, pa včeri smo imeli zadnje predavanje v MŠ, tako da smo še to opravili in morm rečt, da je blo kar zanimivo.

Uživajte!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
14.5.2010 9:41:04   
Martinčka
pupika držim pesti da bo naslednjič res boljše!!!user posted image  
jaz sem tudi vprašala za to bakterijo pa je rekla, da bova naslednjič delali test, tako da me to čaka na naslednjem pregledu!
meni pa moja G naredili vedno zdaj UZ da preveri lego in srček... sicer naredi to zelo na hitro tako da nimam kaj od njega, ampak sem vseeno zelo zadovoljna! ker od kar sem bila na 3D mi itak ta klasični UZ nič kaj ni zanimivuser posted image  napotnico za P sem pa že jaz tudi dobila ja...

mi imamo pa danes taakšen lep sonček... juhej! včeraj pa je bilo vsega po malo.. nekaj deža, nekaj sončka, ampak predvsem dež.. zvečer se je lepo zjasnilo...

đanika sej bo kmalu še ta izpit pa si rešena! uf jaz sem zadnji izpit naredila že 2008 v januarju... in sem tako dolgo odlašala z diplomsko, da če se ne bi lani poročila da ne vem če bi jo že nardilauser posted image ... tak pa sem se odločila da diplomiram preden se poročim.. noja sem dva tedna kasneje potem imela zagovor ampak važno da mi je uspelouser posted image   mi je šlo na koncu že na bruhanje če sem sam pomislila na diplomo! sem poslala diplomo komisisiji ob dveh zjutri na dan poroke, kot bi bila nora! user posted image  sma da sem je bila rešena pred najinim velikim dnevomuser posted image

zdajle se pa grem zobozdravnici pokazat da vidim kaj bo kaj reklauser posted image  upam da ne bo kaj hudega...

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
14.5.2010 9:41:37   
soncekray
Anajrim, ja tu v Lux bom rodila. Drugace sem pa iz Prekmurja.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
14.5.2010 10:04:18   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Po električnem mrku se oglašamo...
Namreč včeraj smo ostali tri ure bez elektrike...in glih se je tema delala pa vse do 21h ni blo lučke...
Ta mali je blo itak zanimivo...svečke-lučka...

user posted image  za vse lepo odpravljene preglede...

Martinčka...tebi pa za nakupe user posted image ..
A v Kanzu imajo pajacke?
Jst nevem če to velja za Koper...če so dobili kaj nove robe...ker takrat pred otvoritvijo so ful na hitro zapovnili trgovino in police...ker je prišla otvoritev Tuša prehitro in niso imeli vse pošlihtano tako,da so pobirali robo iz skladišč po Sloveniji.
Tako mi je pravila ena prodajalka v Kanz/Koper...

Jaz se morem odpravit še v BC,Ajatutajo,Benetton,Sanolabor,... Ah,bom že...

Zdej grem klicat eno trgovino za voziček...če je res najcenejši...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
14.5.2010 10:09:06   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Anajrim, ja tu v Lux bom rodila. Drugace sem pa iz Prekmurja.

Saj se mi je zdelo da si ti tista iz prekmurja...kateri konec???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
14.5.2010 10:10:18   
anajrim
Ej ajz sem pa ravnokar dodala nove slike v album...ne najdem pa poročnih na računalniku...grrrrrrrrr.

sedaj pa letim na CSd oddat vse papirje pa upam da mi rata...pa da me ne dobi dež ker grem s kolesomuser posted image .

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
14.5.2010 10:10:49   
anajrim
Aha še jedilnik za danes: JAGODNI CMOKI!!! user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
14.5.2010 10:17:37   
pilotina
DanijelaNeli...hvala za odgovor

midva sva se odločila in bova najbrž kupila conocorda neo v tej barvi KLIK
najprej sva mislila, da bova kupila PP skate kiwi barva, ampak sedaj, ko je prišel nov katalog in sva videla razliko v ceni, sva se zamislila, saj pri neotu dobiva vse tri dele za samo malo več...pa še pri prijateljih sva bila, ki sta ga kupila in sva vse izprobala...res je komot, vse gre na en klik in je super vodljiv z eno roko, stabilen,...skratka nama je všeč...glede terena...pohajala bova večinoma na lepih površinah, ob morju user posted image

Martinčka...hvala tudi tebi...bom povedala, ko ga začneva uporabljati user posted image

arruba...hvala tudi tebi...ne vem, bova poskusila in upam, da se nisva oštela...javim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3860
14.5.2010 11:10:08   
DanijelaNeli
Pilotina...user posted image  za izbiro vozička in barve...
Sej,če imate namen vozit po lepem terenu je super...jaz sem ga probala samo po trgovini in me je bil ful lepo vodljiv... Od samega začetka sem bila napičena na Concorda Neo še bolj pa PP Skate...Slednji bi bil idealen voziček če bi ne bi bila tista dva kolesca tako majhna...

Anajrim... njam....a jih sama delaš?

Jaz sem se dala na avijacijo s krompirjem in brstičnim ohrovtom...pa še govejo juhico imam..

Joooooj,ne moreš verjetuser posted image ....kakšno vreme je pri nas....pa mal pihlja,vsul se je dež kot iz škafa...zdaj sonček....ampak je hladno...mene kr zebe...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
14.5.2010 11:19:52   
DanijelaNeli

BINA83....
Sem klicala eno trgovino z vozički...in dobila informacijo...
Peg Perego GT3...samo športni del je 418 €...
Kar je najceneje od vseh trgovin...

Neposredna povezava do sporočila: 3862
14.5.2010 11:21:11   
anajrim
Ja ko jih delam delam skutne, če pa nimam časa pa jih kupim od Pečjaka...danes bodo žal kupljeni!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.5.2010 11:58:52   
Špelka
Ojla!

Čestitke vsem za uspešne preglede! Zlasti sem vesela za MAlo bibo - upam, da stvari ostanejo tko kot so in se bodo lahko z operacijo popolnoma rešile! user posted image  

Mi smo v redu, razen tega, da sem za mojim zdaj za atipično pljučnico zbolela tudi jaz. tko da sem na antibiotikih. user posted image  EH, če ne bo hujšega... Samo, da se do poroda pozdravim, da bom lahko fajn predihvala popadke! user posted image  Če seveda ne bo crski rez, kar izvemo na naslednjem pregledu 24.5. Upajmo, da e je posteljica dovolj dvignila.

Drgač sem pa danes zadovoljna z mojim nakupom. NAmreč - iskala sem kratke splane srajčke na gumbe ali preklop spredaj za dojit. AMpak res kratke, ker sovražim vse, kar se mi mota nonoči med nogami. In v tistih vrečah v bolnicah jaz pač ne morem sploh zaspaT. Poleg tega ne maraM samo trakcev za naramnice, ampak da so rame pokrite. JA, mal sem zoprna glede tega. user posted image  NO, pregledala sem vse meni znane spletne kataloge (otto, neckerman, next,...), trgovino Beti, itd., pa nikjer nič pametnega. No, dons sem v Hoferju vidla tiste viskozne oblekice, ki so kot nalašč z spat! user posted image  Sem takoj kupila črno in modro, zraven pa še kratke nogavičke, in vse bom vzela s sabo v porodnišnico! user posted image

Pa še glede našega vozička. Imamo Speedyija, ki je vozil že našo KAjico. Pred novim kandidatom sem ga danes peljala malo na servis, tko da bo brezhiben. user posted image  

PApirje na CSD imam že urejene! user posted image  

Aja - a katera ve, kdaj dobimo nakazan denar za novorojenčka? user posted image

Uh, zdej je pa nastal cel roman. user posted image  Tko, da punce uživajte in ne hodite še v porodnišnico! Bye

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.5.2010 12:21:11   
anajrim
Ojojoj!

Danes je končnomalo lepše vreme v Lj, čeprav sta bili že 2 plohi in sedaj ravno sije sonček...naj ostane čim več časa...

Sem uredila vse na CSD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je pa rekla d pride odločba in potem denar!!!

Upam da čim prej!

nič grem kuhat!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.5.2010 12:53:15   
pupika
Glede denarja na CSD mi je rekla, danes po telefonu, če oddam naslednji teden, bi imela nakazano že naslednji mesec, kaki mesec pred porodom.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.5.2010 13:12:54   
pilotina
nakazilo CSD...papirje sem dala not konec aprila, odločba je prišla kmalu za tem in nakazilo sem dobila pred dvemi dnevi...tako kot so rekli...če dam papirje not v tekočem mesecu, dobim nakazilo do nekje petnajstega v naslednjem mesecu

DanjielaNeli...ja res, oba sta fajn, čeprav sem bila zagreta za skatea, sem sedaj toliko bolj za neota...sam je pa res, da ne poznam nikogar, ki bi ga imel že v uporabi in nimam informacij iz prve roke...bom pa jaz prva povedala user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.5.2010 13:18:11   
BAMI
Pozdravljene.

Pilotina tudi mi imamo voziček concord neo (od prve pikice) in smo zelo zadovoljni. Kot je že ena opisala, vse gre z enim klikom, super lahko vodljiv, zložljiv,... skratka zadovoljni 100 %. Je pa res, da po makedamu ne vozimo :)

Nekatere pišete, da se super počutite, nekatere malo manj,... Sama ne vem kam bi se uvrstila. Verjetno bolj med tiste, ki vas vse tišči, grozno bolijo medenične kosti, pa še marsikaj bi se našlo. user posted image

Čez dva tedna začnem že s ctg- jem. Sem pa skoraj polnih 33 t noseča. In zdaj me je že pošteno strah poroda.

Pripravljeno še za prihod dojenčka nimam praktično nič, razen vozička, ki ga pa še uporablja prva pupa. Delam še tri tedne in pol nameravam vse pripravit.

Lepo bodite, lep sončen in vetroven pozdrav iz Prekmurja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.5.2010 13:31:17   
pilotina
BAMI...hvala tudi tebi in sem vesela, da si zadovoljna z njim...midva ga bova šla kupiit naslednji teden po mojem UZ

(odgovor članu BAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.5.2010 13:43:32   
anariya
Po dolgem času se vam spet oglašam, upam da me niste pozabile, moj pdp je 1.7. sam ne vem če nau kj prej, ker mi tako dol tišči. No v glavnem v torek imam pregled in bom zvedela kakšna je približna teža, se že veselim, aja pa to bo naš drugi sonček.lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sončica Lana bo pa kmalu dopolnila dve leti,...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.5.2010 14:36:57   
elaaa
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

hvala

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.5.2010 15:17:39   
balem
Ojla, če se katera zanima za akupunkturo pred porodom sem končno našla kje v Celju se to izvaja (poleg Dobrne). Lahko se naročite na tel. 035442730 ali 041 504 888. Sam šele po dopolnjenem 36 tednu, zgleda da nimajo neke gužve, pa se ni treba v naprej naročatuser posted image
Če pa bi šla kira raj v Dobrno se pa lahko naroči na tel 037808110.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.5.2010 16:42:41   
soncekray
Anajrim, iz Dobrovnika. Med Ms in Lendavo blizu Moravskih toplic.

Mi smo sestavili vozicek in sem navdusena. Ga imava kr v dnevni. No do vecera ga bomo ze pospravili v klet, ampak se ga moram prvo nagledat. Sem ravnokar mami posiljala sliko in sem jo hitro se v album prilepila.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.5.2010 19:34:48   
DanijelaNeli
Sonček je ...mi smo zunaj...
Treba izkoristit,ker pol bo spet dežuser posted image

Prejle smo bli po opravkih v Kopru...ma tako na hitro,ker se je mojemu mudelo...
Sem šla do Ajatutaje...pogledat kaj ima od Krisa...
Šefica mi je rekla,da gre Kris podjetje v stečaj in se ne dobi skoraj nič več...
Dekico je imela samo še eno in sicer v roza barvi...je pa res prijetna,za poleti in pozimi...stane pa 20€

Nisem je vzela...kompletek za iz porodnišnice pa je imela enega v rumeni barvi enega pa v beli z roza vezenjem (zelo malo).Kapica-hlačke in majčka pride okoli 26 €.

Ena je omenjala slinge...jaz bi si ga vzela samo nevem kakšnega...ker jih je toliko na tržišču...
user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.5.2010 19:55:09   
Bina 83
DanielaNeli hvala za info ampak sem lih včeraj v pikapolonci naročila voziček! 820€ s košaro in lupinco! Pa -5% na gotovino in za 40€ bonov v njihovi prodajalni. Dobim ga pa naslednji teden!

FESTIVAL NAKUPOV V BC: samo jutri dobite ob nakupu nad 50€ za vse izdelke, bon v vrednosti 10€! Akcija velja samov BC v Novem Mestu!

Sem že klicala za moj voziček, pa ga imajo samo v kiwi barviuser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?