|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
11.5.2010 19:01:23   
balem
Soncekray čestitke!!!
Naja7  poskusi se pomiriti, ker na žalost škodiš samo sebi in dojenčku... Držim pesti, da se vse uredi, te pa popolnoma razumem kako ti je!Mam eno takšno "prisrčno" taščico tudi sama.

Mi smo pa danes nepričakovano imeli pregled. Zju3 sem se zbudila, pa ni blo neke panike, sem šla pa v službo in mi je na avtobusu postalo slabo, me oblilo in malo je manjkalo, da nisem padla skupiuser posted image
To bi blo fino ... Potem pa še bolečine v levi ledvici in adijo. Dobr, da sta mami in ati prišla po mene in sm šla k G. No to pa je blo zanimivo. Moja G ni bla lih navdušena, ker mi je mogla nadrit zastonj UZ in preglede. Pol je pa rekla edino to, da mogoče je prezgodi da bi ugotovila kaj je narobe, ampak naj se pazim, ker če ne bo minilo bom mogla v bolnicouser posted image
Povedala mi ni nič kej, na bolniško me ni dala, ker nisem mela vročine, tak da morem še kr v službo, cel dan sm preležala, pijem kamilce, da me mal prečisti, čeprav ni neki bolš.
No glede UZ sm mogla pa ful sama spraševat, tako da zdej vsej vem, da se je že obrnala, težka pa je 1,960 kguser posted image A ni to mal velik za še ne 32 tednov????? Kolk je velika nimam pojma, sam povedala je, da je res punčka in da je vesel dojenček, baje se to vidi po obliki trebuščka.
Nasledni pregled pa šele 4.6. A ni to mal pozn?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
11.5.2010 20:24:28   
nagaja28
soncekray cestitke tudi od mene user posted image  user posted image , pa upam, da prilepiš kakšno slikico v album user posted image .

balem hitro se pozdravi, pa če imaš kaj bolj razumevajočega osebnega zdravnika, naj ti on da bolniško. čudno da ti ni dala pregledat tudi kri in vodo. jaz bi šla še do osebnega zdravnika. drugače imam pa tudi jaz preglede še vedno na 5 ali 6 tednov, tako, da se nič sekirat. pa saj tako ali tako nič pametnega ne izvem. izmeri mi trebuh in posluša srček. glavno, da jaz čutim gibe, pa sem čisto zadovoljna.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.5.2010 20:29:43   
anajrim
OJLA!

Jaz sem pa imela danes lep dan...zjutraj kavica plus malo firbcanja po trgovinah...nato super kosilo in potem po tamalega...zdaj pa že veselo spi!!!

Kar se tiče teh bambusovih pajackov je pa takole...imajo jih samo niso z dolgimi rokavi ampak imajo samo naramnice, tako da je potrebno spodaj obleči kako majčko ali pa body...so pa full lepi!!!

Glede spanja pa imam jaz velike težave...na hrbtu in trebuhu ne morem spat...na obeh bokih se pa nikakor ne morem uštimat...poleg tega da hodim lulat...jao...eh saj bo

Jaz pa grem še 4 krat v službo pol pa konec...hahaha, komaj čakam torek ko ne bo več misli na službo!!!

Soncekray - čestitke

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.5.2010 20:58:52   
soncekray
Hvala vsem za cestite..

Bom bom prilepila slikco. Sam enkrat jutri, ker danes sem ful utrujena. Sem se zbudila ob 4.00 zjutraj ker sva najini sestri peljali na letalisce. Seveda sem cez dan malo spala, ampak sem kljub temu cist zlamana.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.5.2010 20:58:58   
candy24
Dober večer,

soncekray - čestitke! user posted image user posted image user posted image

balem - tudi jaz imam preglede še vedno 1 krat na mesec; imela sem ga v prejšnjem tednu (32. teden), naslednjega pa imam v začetku junija (36. teden) - tako da nič ne skrbi; in tudi jaz bi šla na tvojem mestu k osebnemu zdravniku, kot ti je že nagaja28 napisala

Tudi jaz sem imela ful lep dan - sploh dopoldanski del! user posted image Kljub dežju, ki že pošteno najeda... user posted image  user posted image Sem bila okrog dveh na telovadbi... In sem šla po koncu telovadbe od Zdravstvenega doma do bloka peš (kot vedno, ker je razdalje med njima 250 m) in sem bila mokra kot miš, ker sem bila brez dežnika... user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.5.2010 21:16:00   
anajrim
Candy - morava ponovit...kar reci kdaj?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.5.2010 21:35:32   
mala biba
Čer punce....

Kako ste pridne s pisanjem, da komaj vse preberemuser posted image ...glede na to, da ste tako dosledne in spodbujate mene in našega malega škrata vam moram danes javit novičke iz pregleda v LJ....Za enkrat vsa morfologija bp...težki smo skoraj 2000 g...kar se tiče pa stvarce zaradi katere hodimo v LJ je pa tako....zadeva nič ne raste, operacija malega škrata bo vseeno takoj potrebna, ampak prognoza je dobra in naj ne bi bilo posledic....seveda so rekli, da 100% ni nič....samo spodbuda je pa za naprej....verjemite, da sva z mojim dragim z mojo in njegovo družino preživljala mesec groze....živčna vonja....danes pa je le posijal žarek upanja in naj tako ostane še nadalnih 7 tednov kolikor imam še do roka.....roditi moram v Lj in ne v Celju, tako da ljubljančanke....mogoče se pa srečamo v porodnišnici, če že štajerke ne pridemo na srečanje v Ljuser posted image .....ne preostane mi nič drugega kot da sem pozitivna še naprej in se ne obremenjujem, čeprav seveda še pridejo trenutki, ko te stvar čisto potre in zlomi....ampak moram biti močna za mojega malega škrata....hvala punce tudi vam...verjemite, da sem vam hvaležna....vspodbudno je bilo tudi to, da obstajajo punce kot ste ve, ki se sploh ne poznamo pa ste zlile na tale forum toliko pozitivne energije in pozitivnih besed, da mi je bilo lažje in sem lažje šla skozi najhujšo živčno vojo verjemite.....in še bomo živčkal...vsaj do takrat dokler ne dobim te štruce v roke......pa res upajmo da ne bo posledic, ker pred enim mesecem je res zgledalo vse najslabše in črno.....upamo na najboljše...

Zdaj imam pa še eno vprašanje..... od stvari, ki jih morava še nabavit nama manjka še vzmetnica za kinderpet...in me zanima kaj priporočate...tiste, ki že imate svoje sončke?....na kaj moram biti pozorna?...za vsak odgovor vam bom hvaležna kot vsakič do zdaj.....lepo se imejte...in božajte svoje štruce pod srčkom.....mala biba + mali škrat

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.5.2010 21:42:22   
naja7
Soncekray  iskrene čestitke!!!!!

balem
, bo se dal potrpet sedaj, ko je moj le videl da ne nabijam v prazno in je svoji mamci rekel, da naj se vmešava v življenje svojega mlajšega sina naju pa pusti pri miru... Mal je čudno pogledala ampak mislim, da bo to prineslo malo miru. Bomo videli.

Drugače pa je res tole vreme tolk neprijazno da groza, mislim da me zaradi tega boli glava že 2 dni in nikakor ne morem spati.

Zasledila sem, da je ena izmed vas nekaj govorila o legi svojega bejbija. Naša je skozi na desnem koncu trebuha in mi nekaj močno upira v rebra, če pa že ne upira pa močno udarja in tudi mehur mi močno trpi, ker tudi tja seže in je zelo močna s svojimi brcami ali udarci.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
11.5.2010 21:47:13   
candy24
mala bibauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , za vzmetnico pa je menda v redu, če je iz lateksa user posted image , pa fajn je če ima potem še kakšno bombažno antialergijsko prevleko čez; midva z user posted image sva jogi za zibko naročila tukaj: http://www.ko-si.net/html/absolutna_stran/Lepo_odzadje.html

anajrim - v četrtek? user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.5.2010 21:48:39   
anajrim
Mala biba - jaz sem imela Pri Niku vzmetnico LAgea ali nekaj podobnega ki je antialergijska in sem jo lahko celo slekla ter vrhnji del oprala na 95stopinj...ti dan še link...meni je bila super... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=187484

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.5.2010 21:51:06   
Bina 83
Malabiba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za vse vzpodbudne novice, res sem vesela zate in za tvojega škrata!
A vidiš da se bo na koncu vse rešilo!

Samo da tista zadeva ne raste, operacijo boste pa tudi skozi dali. Hvala bogu da so to že zdaj ugotovili, kot pa če bi dejansko takrat ko bi rodila-ali pa sploh ne!

Veliko potrpljenja in optimizma še naprej, pa bo vse ok!user posted image

Lepo da deliš z nami te stvari, mislim da vse tukaj zanima kaj se dogaja!!!

Ostani pozitivnauser posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.5.2010 21:54:27   
candy24
Evo, tukaj je še direkten link do otroških ležišč, če katero zanima, ker imajo rahlo nepregledno spletno stran: http://www.ko-si.net/html/otroska_lezisca/Lepo_odzadje.html

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.5.2010 21:54:30   
anajrim
Lahko v četrtek ja...kdaj rečeva...daj pošlji mi ZS

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.5.2010 22:02:06   
extra
Zdravo bejbe!!!
Sem bila zdej nekej dni brez interneta in sem vas prav pogrešala.
V ponedeljek sem imela pregled...imamo že 2 kg. Fajn.
Danes sem šla tudi na informativni pogovor za EU.
Naslednji pregled imam čez 14 dni, to je 24.5. zna se narediti, da bom rodila
kaj prej, vendar je rekel, da je zdaj že sposoben samostojnega življenja.
Juhu.
Drugače se počutim v redu, trebušček raste.
Lepo se imejte!!!!
Mala biba bodi močna še naprej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.5.2010 22:03:26   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI V MAJU

11.05.2010 Kat09
11.05.2010 mala biba (Lj)
12.05.2010 myaa
12.05.2010 Martinčka
13.05.2010 polhec
14.05.2010 chihuahua
17.05.2010 Joie
18.05.2010 buškolinka (pregled v Porodnišnici)
18.05.2010 pilotina (uz)
19.05.2010  tix (uz)
19.05.2010 kenya
20.05.2010 anajrim
20.05.2010 oton
20.05.2010 Keri (uz)
21.05.2010 anajrim (uz)
21.05.2010 polhec (pregled pri internistki)
24.05.2010 extra
25.05.2010 tix (posvetovalnica)
25.05.2010 DanjelaNeli (uz)
25.05.2010 Bina83
26.05.2010 Kiwa
26.05.2010 Srcekgirll
31.05.2010 mala biba (1.ctg)

PREGLEDI V JUNIJU

02.06.2010 candy24

04.06.2010 pilotina
08.06.2010 buškolin
ka
08.06.2010 mala biba (Lj)

user posted image              user posted image                       

< Sporočilo je popravil mala biba -- 11.5.2010 22:13:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.5.2010 22:11:44   
mala biba
Punce hvala za vspodbudne besede....Bina ja res je.....kaj če tega na bi prej našli in človek ne bi bil pripravljen na vse skupaj...sploh ne smem pomislit....tako kot je je.....samo da bo na koncu vse ok....tega si pa res želim najbolj na svetu.....samo da bo mali škrat zdrav in se razvijal kot vsak drug normalen otroček....pa saj bo.....moram biti pozitivna!....

Punce podatke za seznam mi pošljite na zs.....tako je obravnava le teh najbolj enostavna in praktična....hvala......pridne bodite.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3791
12.5.2010 7:21:47   
pupika
soncekray ISKRENE ČESTITKE, user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vama lep, uspešen zakon, in naj bo  vajina ljubezen iz dneva v dan močnejša.

malabiba user posted image user posted image user posted image  za vašega malega škrata in boš videla mali škrat se bo normalno razvijal kot  vsak drugi otrok le eno operacijo bo mogel dat skoz. Glede vzmetnice mi smo pri Galu isto kupili kot je dala link anajrim.

Glede pregledov, sem jaz pogledala v mat. knjižnico od Gala in naj bi imele še tri preglede do poroda, seveda če ne rodimo prej.Sem pa zadnjič malo pregledala celo staro knjižnico in videla da sem že od 36 tedna dalje morala beležit gibe otroka in mislim, da od 38 tedna dalje sem hodila v porodnišnico na vsake par dni na ctg in ne več k svoji G.

Neposredna povezava do sporočila: 3792
12.5.2010 9:29:14   
balem
Svetovno mala biba!!!!user posted image user posted image user posted image
Sam,da je vse ok!!!!!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
12.5.2010 10:11:55   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Mene kar na barve meče...je videt,da je pomlad in,da se poletje približuje...

Mala Biba...takega posta smo najbolj vesele!Vsaka beseda je pravo mesto našla...škratek nas je poslušal in se drži kot se more!user posted image

anajrim...hvala za informacijo o pajackih...tudi če so brez rokavni bodo super,bomo dale kakšen bodi odspodaj in bo.
Se morem odpravit v Koper v BC...prej kot jih zmanjka...

Moja Neli pa je postala zelo komot...zdaj niti kakih hlač ali kavbojk noče oblečt... Samo v trenerkice...sej doma smo vedno v njih,za v vrtec pa sem ji oblačla tudi druge hlačke... 
Sej verjamem,da se najboljše tako počuti..sej se tudi jaz...Zato sem ji zadnjič nakupla dosti pajkic...
Morem poklicat kolegico,ki dela na mejnem prehodu v Shopu kjer prodajajo od Esprita če ima kakšno fanj trenerkico...in za user posted image  naj mi da na stran kakšno lepo cotko...

Zdaj vidim,da se je začelo obdobje:"Mama,jaz bi to oblekla,"pa Winx,Hello Kitty in nevem še kaj....
Zato punce... do tretjega leta jih oblačite po svojem okusu...
Še dobro,da sem se jaz izogibala pocukranih in otročjih stvari od poroda dalje ...ker vidim,da pridejo zdaj na vrsto....user posted image ...user posted image

Punce kakšen je meni za kosilo danes!?user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 12.5.2010 10:15:04 >

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
12.5.2010 10:21:20   
anajrim
Ojla punce!

Sem ravno nakupila darilo za eno kolegico ki jutri praznuje RD in danes zvečer feštamo...

Danes imam jaz za kosilo na sporedu FRIZERJA...končno...ne bom ravno sita bom pa lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala Biba - res je krasno da se mali škrat tako lepo razvija in mislim da resnično ne bo imel posledic...bravo!!! Držim pesti še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še danes in 3x v službo potem pa na dopust...juhuhujuhuhujuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim...pa čeprav je v Lj. spet ploha!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
12.5.2010 10:27:52   
DanijelaNeli
anajrim...user posted image  za odlično kosilo...FRIZERuser posted image
Tudi jaz si ga bom privoščila samo še enkrat do poroda...

Včeraj mi je sporočila prijateljica,da je takšna gužva v Postojnski porodnišnici,da so jo že kar poslali domov...rodila pa je v soboto proti večeru.
Porodne sobe so non stop zasedene... njo so dali rodit kar v tisto porodno,ki je namenjena za porod v vodi... rodila je pa na postelji-normalen porod.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 12.5.2010 10:28:20 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
12.5.2010 10:32:21   
Martinčka
dobro jutro user posted image ...

MalaBiba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... super te je brati, ko se začuti da si boljše voljeuser posted image ... le tako dalje, zagotovo bo vse ok... jaz sem v to tako prepričana, pa ne vem zakaj; ampak včasih preprosto čutim da bo vse ok!

DanijelaNeli jaz pa danes ne kuham... po celem tednu in pol enkrat ne bom kuhalauser posted image .. jeej.. zato ker grem v mesto v trgovino preden imam ginekologinjo in bom doma šele po 19h uri... midva pa full ne moreva jest če ni fajn sveže za jest, ker sicer jeva okoli 16:30 ko pride moj dragi domov!
no včeraj sem delala rižotko iz lososa in meni je bila zelo dobra, sam da sem dodala še ne velik paradižnik; moj pa ni navdušen nad morsko hrano doma (bolj ima rad na morju kakšne dobre ribe ter škampe ipd...! losos pa tuna mu pa ne dišita!user posted image ) tako da je pojedu zelo malo.. še sreča da sem mu nardila zraven malo več kumaričine solate s fižolomuser posted image

lega: naša princeska se skos kar nekaj obrača... zdaj pa ne vem ali naj danes na pregledu rečem za UZ, sam ga bom mogla 40eur plačat, ali pa naj kar lepo počakam da ona z dotikanjem vse določi!? malo mi je hudo dat spet 40 eur zato ker že imam tooooliko UZjev za seboj da joj... sam me pa zanima koliko smo že težki ipd...

v soboto pa grem na eno poroko, sam bom šla šele na drugo polovico poroke ker ne bi zdržala cel dan na poroki in kot kaže bo dež... za znoret! no v petek pa imam podelitev diplomeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3797
12.5.2010 11:01:10   
DanijelaNeli
NEKAJ za Punčke in NEKAJ za Fantkeuser posted image
user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 12.5.2010 11:02:31 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.5.2010 11:53:17   
Martinčka
DanijelaNeli sem ravno napisala v tvoj album da boš imela poba, tako da ti kr za fantke glejuser posted image  hihi.. sem se spolnala na slikice in sem zdajle kar precej časa porabla da sem vse pregledala če je kaj novega... upam da nisem kaj spustilauser posted image ...

jutri si slikam ponovno trebuščka, danes pa sem dodala slikico iz poroke ko me je Soncekray spolnila na to... dajte še ve kaj gor če imate kaj na računalniku... men je tako super gledat te slikice:)

drugače pa drage moje še enkrat:

vse, ki boste do konca maja imele urejene na mojalbum.com album-slikice v naši mapici, boste lahko naše slike gledale še naprej... vsem ostalim, ki albuma nimate ustvarjenega, pa bo dostop zavrnjen do naših slikic s prvim dnem v juniju, brez možnosti dodatnih izgovorovuser posted image
minilo je že ogrooomno časa, tako da zamudnice pohitite, da ne boste ostale zunaj naših albumov, ker do konca maja še zadnjič pošiljam gesla (zaprosite preko ZS)!

Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.5.2010 12:04:17   
đanika
Hojala punce

jaz se nič ne oglasim pa sem že 7 dni na bolniški danes imam tako težek izpit tako, da s moram foruma kr na veliko izogibat...user posted image  Drugače sem ok samo me full boli mehur mela sem Canesten zaradi vnetja samo ni nič kaj bolje z mehurjem. Pegled imam tudi jaz šele 26.5 se mi zdi tako dolgo do takrat. takrat si moram plačat UZ in komaj čakam, da vidim našega škrata in da se je je že obrlnil ker tudi jaz čutim brcike samo desno in levo.

balem upam da si ok. Je pa fino za UZ drugače sem pa tudi jaz šla zaradi mehurja svoji zdravnici in me je dala na bolniško od 3.5 do 26.5 tako da povem po resnici mi zelo ustreza.user posted image  je pa že težka vaša princeska kako fino.

soncekray čestitam za poroko.

DanijelaNeli kje dobimo take fine čeveljčke za fante so mi še posebej všeč ker si sploh ne znam predstavljati kak bomo mi tega našega korenjaka zrihtaliuser posted image

malabiba sem vesela zate vrjamem da bo vse ok.

Jaz pa zadnje dneve tako dobro spim, da kar ne morem vrjet. Zjutraj spim ko ubita tako, da sploh ne slišim da se moja dva spravljata v šolo je moj tako zlat da me kr pusti spati in on spravi našo princesko v šolo.
Pri nas je tako lep sonček jaz pa za knjigami user posted image  lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?