|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
8.5.2010 9:53:20   
candy24
Dobro jutro,

kako fajn, da nas bo toliko na srečanju. Se že veselim! user posted image Škoda, ker nekatere ne boste mogle priti. Pa drugič - se bomo dobile še enkrat, ko boste tudi ve doma.

Pikica5 - mene tudi občasno tišči trebuh pod prsnico; drži se - upam da tvoj/a malček/malčica ne bo prišel/prišla prezgodaj

Zveezdica - tudi moja vrednost hemoglobina ni najboljša. Nazadnje (marcauser posted image ) so mi namerili vrednost 107. Zdaj pa upam, da ni še bolj padel, ker mi ga od takrat naprej niso več merili. Pred naslednjim pregledom (v začetku junija) pa mi bodo spet vzeli kri. Upam na najboljše, ker dodatkov (tablet ali sirupa) mi G zaenkrat ni predpisala še nobenih. Na začetku sem se obremenjevala s tem, zdaj pa probam čim manj mislit na to. Počutim pa se tudi ok. Že od začetka nosečnosti pijem pesin sok - zjutraj na tešče, pa pred kratik sem si v lekarni kupila ta tonik (http://www.fidimed.si/o_izdelkih/predstavitev_izdelkov/26/floradix_floravital_reg.html), ki ga vzamem 1 krat na dan (zjutraj, 1 uro pred zajtrkom). Sadja in zelenjave pa pojem itak na tone, ker sem vegi. user posted image Kaj več pa mislim da ne morem sama naredit. Aja, pa še glede okulista - po mojem greš kar k "navadnemu".

Nisem pa še nič napisala o pregledu, ki sem ga imela pred kratkim. Torej, na pregledu v sredo je bilo vse ok. Zredila sem se za dodatne 3 kg. Skupaj že za 13 kg. user posted image G mi je naredila tudi UZ - kontrolo rasti ploda. Težo našega user posted image je ocenila na 1800g user posted image , sem pa danes dopolnila ravno 32. teden. Me je pa G zaradi slabega izvida urina potem v četrtek naročila na dodatne (bolj podrobne) preiskave urina URICULT. Mogoče jo je katera od vas že dala skoz... V glavnem - včeraj sem klicala v ordinacijo za rezultat in izvid je negativen - v urinu niso našli aktivnih bakterij, kar je najbolj pomembno. Juhuhu, kako sem si oddahnila! user posted image

priprave na user posted image - se nadaljujejo, oprala sem že dva stroja raznoraznih stvari, ki so bile na novo kupljene. Vse te stvari pa še čaka eno pranje, ker so nam v MŠ svetovali, da naj tiste ta nove stvari preperemo 2 krat. Glede pranja pa še to. Za pranje dojenčkovih stvari sem kupila pralne oreščke in moram vam povedat, da sem popolnoma navdušena. Pri pranju nisem uporabila nobenega mehčalca ali kisa in vse stvari so prijetno mehke in prijetnega nevtralnega vonja. Ko porabim vse ostale praške bom še za najine cunje začela uporabljat te oreščke. Res so fajn.

Želim vam prijeten vikend, božajte svoje bušije in nasploh uživajte! user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 8.5.2010 9:55:11 >

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
8.5.2010 12:25:56   
DanijelaNeli
Kaj počnete v takšnem vremenu...
Meni je za crknit,res...

Jst imam eno pridno pupico doma...jo morem pohvalit...ker mi je pomagala pri pripravi kosila..od A do Ž.
Tako,da smo že pojedle...ponavadi jemo okoli 13h...
Res pridna.... user posted image moja user posted image

Še user posted image  pol pa nevem...

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
8.5.2010 12:37:09   
anajrim
DanijelaNeli - mislim da sojih imeli več barv...tudi pisane...vsaj v LJ! Kar se pa vremena tiče   bom pa jaz vsak čas znorela...mali mi skače po glavi 100 na uro, ker mu je dolgi cajt...zdaj je k sreči zaspal... pol bova pa šla kar malo v shopping da nama dan mine hitreje...groza ko vsaj nebi deževalo!!!

Uživajte tudi ostale!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
8.5.2010 14:01:34   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

DanijelaNeli - mislim da sojih imeli več barv...tudi pisane...vsaj v LJ!

Jih bom šla ta teden iskat...dokler jih bo še...
Pa še do Benettona po kakšno majčko za user posted image ... sebi in Neli pa vsaki po en top iste barve z bleščečim napisom Benetton!Fensi šmensiuser posted image

Prejle sem šla mal prebirat cunje kaj še manjka... Od št.56 in 62 nič razen pajacev in kakšno majčko,...za več mesecev pa ne bom niti kupovala,ker pride pol že za jesenski čas..in to se bo sproti nabavlo,ne...tudi nimaš kaj zdaj kupovat,ker ni te kolekcije,...

V Italijo morem it po Pasta di Fissan-če katero zanima je to hladilno mazilo za ritko,ki je res super....

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
8.5.2010 15:21:43   
Martinčka
ellow... madonca se mi zdi da me ni bilo celo večnost tu goruser posted image ... sem mela res pestro dva dni zdajle ker sem včeraj morala spet bolniško rihtat in sem bila cela utrujena čez dan tako da sem pol dneva kar prespalauser posted image .. danes pa sem imela čistilno akcijo in treba je bilo iti v nabavo za hrano... ne vem kako ampak midva v trgovini za hrano vedno pustiva toliko denarja da ne vem no... meni je to katastrofa! pojeva pa tudi vse!

a res obstajajo ti bambusovi izdelki tudi iz pajacka??? to bom pa tudi jaz kupila!!! juhej!

DanijelaNeli a je res fajna kremica ta hladilna? bi te prosila če je možno da še zame kupiš pa ti kar nakažem na tvoj trr!? prooosim... glede na to da si jo preverila ti verjamem da je fajn:) sporoči če se lahko kaj zmeniva na ZSuser posted image

Midva še tudi nimava imena za našo pikico.. mah sej bo še prilikauser posted image

zdaj pa grem malo počivat ker me spet križ matra in sem se ravno fino najedla rižote in rdeče peseuser posted image ...

pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3730
8.5.2010 20:52:13   
DanijelaNeli
Pasta di Fissan... ta kremica obstaja že leta in leta...še ko smo bili mi majhni je bila na tržišču oziroma še kakšna nona jo je imela.Meni jo je priporočila takratna patronažna...in sem si jo nabavla.Res mi je bila 1.a
Martinčka...ni panike ti mi kar na ZS pošlji podatke pa ti jo pošljem...z veseljem.Kar se tiče ostale kolekcije je na voljo vse od A do Ž od Fissana.Je na ravni Mustele.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.5.2010 9:10:35   
anajrim
Ojla!

Uf kako zatišje je na RR, nikjer nobene...kje ste vse...danes bo pa en krasen dan zato ga je potrebno izkoristiti na polno...nič mi gremo na piknik...jujujuhuhu..

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.5.2010 10:03:09   
Mareli
lep sončen pozdrav

sploh ne vem  več od kdaj se vam nisem javila....no glavn, da sem se. Z mano in dojenčkom je vse v najlepšem redu. Skoz v muvingu, čeprav je bilo grdo vreme.

Sem že v 30.tednu, pridobila 10 kg in čakam da nastopim dopust (27.5.2010).
Kulkr sem vas zdele uspela prebrati, vidim da ste nekatere že bile zelo pridne pri pripravi oblekic in spalnega kompleta za naše novorojenčke. Jst bom to opravila v času dopusta (mam že tak plan, da ne vem če bomo imela dovolj časa do poroda :D)

Naslednji pregled je 26.5.2010.
Mala Biba - hvala bogu da si zdrava in da je vse ok....kulkr si opazla sem skenslala telovadbo...po pravici povedano imam rajši sprehode v naravi, april je pa bil tako nabit z vsemi rojstnimi dnevi, da seos (moj je praznoval 30. let, in par njegovih kolegov tudi)...hvala bogu za brez alkoholno pivo user posted image

Voziček sem že naročila preko spletne strani. Odločla sem se za Implast Bolder. Komi čakam, da ga dobim in vozim po stanovanju user posted image
Pozdrav vsem nosečkam ,,,

veselju ni konca

Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.5.2010 20:20:26   
candy24
Dober večer,

res je bilo zatišje tukaj čez vikend... Že vse na veliko gnezdite? user posted image

No, jaz sem čez vikend uživala ob morju. Z user posted image sva obiskala njegove starše in se imela zelo lepo. Prav tako pa sva pri njegovi noni dvignila zašite prevleke za odejico (za v zibko) in baldahinček... Vse je tako lepooo zašila... user posted image Zdaj še čakava samo na naročen jogi za v zibko, ki naj bi prišel v prihajajočem tednu in potem lahko počasi vse skupaj postaviva... Komaj čakam! user posted image

Vidim, da ste se nekaj pogovarjale o kremicah... Je katera mogoče kdaj uporabljala Lamprehtovo mazilo Mariborskih lekarn? Tega tudi zelo hvalijo...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Mareli)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.5.2010 21:57:14   
naja7
Pozdravljene

Res je zatišje ja sam po mojem sedaj sledi nevihta. Vikenda je konc in sedaj bo spet pestro tuki...

Jaz pa kot vedno v težavah, moje veliko pričakovano seljenje je naletelo na VELIK problem.....
Lastnik stanovanja je začel nekaj komplicirati, da še ne ve točno komu bo oddal stanovanje in jaz mislim da sva midva odpadla, srčno upam da me moji občutki varajo in da se v začetku junija res začnem končno selit in grem od drugega problema, moje ˝zmaj˝ tašče...

Res je punce lahko poslušaš tako, da gre skozi eno uho not skozi drugo ven, ampak v tem primeru meni ne ratuje ker me prav namerno ponižuje in žali in besedno napada, vendar samo takrat ko mojega ni zraven. Ko pa je on zraven je pa vsa pocukrana in hinavsko prijazna in moj skos govori, da pretiravam in da sem občutljiva...

Drugače sem pa pov sobote in celo nedeljo preležala, ker je dežurni zdravnik ocenil, da sem imela lažne popadke, prestrašena do konca, da nebi naša mala slučajno res toliko prej pršla, ampak sedaj je hvala bogu minil in sem dobro, mala pa je živahna in je kot kakšen jacki chen user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
10.5.2010 8:38:41   
anajrim
Ojla nosečnice!

Jaz pa danes spet ob pogledu vem kar norim...user posted image kaj mora res spet deževati...pa saj je maj, mesec ko bi moralo biti že lepo in toplo ter sončno..user posted image user posted image user posted image .no ja upam da čim prej posije sonce...user posted image user posted image user posted image

Kar se kremic tiče...sem jaz pri Niku uporabljala od Welede vso kozmetiko... milo, šampon, za ritko, za obraz...in moram povedat da je res super...za vse ki ne veste je to 100 % naravna kozmetika z vsemi certifikati...je pa res da je kar draga...ampak za kožo dojenčka sem jaz pripravljena tudi malo več plačati.........če ne bi doživela tega bi verjetno tudi drugače razmišljala...namreč ko je teta umirala za rakom, ji nobene protibolečinske tablete niso pomagale razem narkotičnih obližev, ki si jih je prilepila nad prsi... kko sem videla da ji je čez par minut koža dejansko vse posrkala vase in so bolečine izginile, sem si rekla da kaj vse naša koža vsrka...od takrat naprej uporabljm naravno kozmetiko...ne vem no pač malo mi je dalo misliti...

Naja7 - upam da se strasti s taščo umirijo in da se ti čim prej počutiš bolje

Sem pa ravno čez vikend razmišljala da je počasi nastopil čas, ko lahko katera izmed nas že rodi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja če že bo naj bo le vse ok z našimi pikicami...joj kako čas beži... me prav zanima koliko časa še mine predno se bomo tu skupaj veselile en z drugo user posted image user posted image user posted image

pa lep deževen dan vam želim!!!
user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.5.2010 10:31:56   
DanijelaNeli
Pozdravljene...

Tudi jaz bom dobila ****is zaradi takšnega vremena.Ponoči sem se malo zbujala in poslušala kako pada dež...celo noč je deževalo.
Zjutraj sem peljala mojo frčafelo v vrtec...,pomoje bi tudi ona doma dobila ****is...
Zato je raje peljem v družbo..
Danes nimam kaj počet dopoldne...včeraj sem peglala skoraj do polnoči,....tako,da imam danes samo za skuhat kosilo...
Včeraj se je user posted image  nakaj obrnil,...cel preobrat sem čutila...bomo videli na UZ v kakšno lego.Do zdaj sem čutila brcike na levi strani v višini popka,in dol pri slepiču.
Ravnokar pa so hribčki in bulice prav pri mojem popku...nevem za kakšen položaj naj bi šlo.

Grem spit en čajček iz kopriv in poprove mete,da se user posted image  malo umiri...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.5.2010 10:43:24   
Martinčka
DanijelaNeli pa pusti user posted image  da malo razgraja v tebi:) ne ga mirit no... user posted image .. meni je pa tako všeč ko mi skače noter in dela ne vem kaj vse.. se prav nasmejim zraven...
DanijelaNeli evo je že anajrim priporočila kremico ki mi je pa dostopna in te ne bom obremenjevala z dodatnimi kremicami še zameuser posted image ... že zato ker te ne bom potem htela gnjavit k je zmanjka da bi še mela kakšnouser posted image ... tako da bom tudi jaz preizkusila kaj naravnega za našo user posted image  ker se tudi jaz strinjam da koža vse posrka v telo... sej zato pa med nosečnostjo ne smemo uporabljati anticelulitnih krem!!! v lekarni pri nas ti je ne prodajo če vidijo da si noseč!

mene pa danes čaka pranje ter likanje... kuhanje pa ne, ker sem včeraj toliko juhice nardila da jo bomo še danes jedli... sam zakuham prikuho noter pa bo super! zvečer pa kakšne knedlčkeuser posted image .. njami:)

no danes pa nimam volje za likanjeuser posted image .. jah takrat ko je nuja pa ne paše... haha...

a se je katera potem odločila za pralne plenice? jaz bi jih vsaj za začetek imela ko je ritka še občutljiva!?? razen če za ta čas uporabim kar staro metodo s klasičnimi pralnimi plenicami in širokim povijanjem!?

si grem zdaj nardit čokolešnikuser posted image  za malico me pa čaka luubenicauser posted image ... mislim da je bom letos pojedla na toneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.5.2010 11:01:47   
candy24
Ojla,

anajrim - ampak res, nas čas se res hitro približuje user posted image user posted image user posted image

Martinčka - jaz sem se odločila za pralne pleničke; doma imam že 10 Racmanov - bambus, 1 nočni Racman in okrog 50 tetra plenic. To je za začetek - ko nameravam kombinirat (krojene pralne + tetra, ko bodo pralne v pranju user posted image ); potem (računam cca. po enem tednu user posted image ) pa bomo hitro videli kako se bo vse skupaj obneslo. Po mojem pa bom kar hitro naročila še en set_ (cca. 10 kom.) pralnih krojenih pleničk - mogoče celo katere druge (ne Racmank). Na tržišču jih je res že ogromno. Dobavni rok pa je itak zelo kratek - na Racmanke sem čakala točno en dan. user posted image Če bo katera slučajno hotela, pa jih lahko tudi malce poslikam in jih dam v album...

< Sporočilo je popravil candy24 -- 10.5.2010 11:02:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.5.2010 11:06:47   
anajrim
No spet jaz...ravnokar sem uro in pol likala...zgleda da bomo danes ko je tako kumrno vreme vse likale...ja tako nanese...

kar se pa tiče pralnih plenic...pa sem jaz takoj za samo kot prvo nimam sušilca...kot drugo imamo premalo placa...kot tretje pa sem malo lena da bi to vsaki dan likala, pa prala, pa da bi smrdelo...sem pa navdušena nad njimi in mi je žal da ni enostavneje z njimi delat...bomo ostali kar pri pamperskah kot pri niku...pri katerih ni imel nobenih težav...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.5.2010 11:07:24   
anajrim
kaj boste kuhale???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.5.2010 11:09:54   
Martinčka
candy24 pa si jih kar preko inetrneta naročila ali si jih kupila v trgovini? jaz bi šla v kakšno trgovino da mi malo bolj vse razložijo!?

madonca je bil čokolešnik doberuser posted image  sem opazla da če ga jem med branjem forumov da se ga sploh ne nasitim.. če ga pa jem lepo za mizo ga pa komaj pojemuser posted image  no jaz si delam čokolešnik iz pol litra mlekauser posted image

res je, naš čas hitro prihaja... pred junijem pa že ne smemo roditi! ne ne kar čuvajmo svoje user posted image  v trebuščkih... jaz si jo res že tako želim imeti v rokah da joj... sploh zdajle ko bo moj šel za tri dni na službeno pot bom verjetno čist adijo in bom sploh komaj čakala to našo malo štruco!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.5.2010 11:13:53   
Bina 83
Anajrim kje se pa lahko kupi ta kozmetika od Welede? Ker nisem prepričana če sem že slišala zanjo, je pa tudi  meni všeč da je vse naravno. Pa kot praviš "preverjeno dobra"!

Močno upam da nas kaj ne preseneti in da bo naš user posted image  kar lepo počakal do poletja, ker imam še kup stvari za postorit!user posted image

Premiki močno upam da se je naša že obrnila na glavo, je pa prav živahna zadnje 14 dni. Prej je bila samo bolj ob večernih urah, zdaj pa čez cel dan čutim brcike, kolcanje... Pa izboklinice po trebuhu opažam, največkrat pod prsnico začutim tako okroglo izboklino (upam da je to ritkauser posted image )

Mi je pa všeč da se non stop nekaj dogaja v trebuhu in tako ne rabim šteti da bo 10 premikov na dan!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.5.2010 11:19:42   
anajrim
Bina83 - kozmetika weleda je zelo razširjena kozmetika in jo imajo povsod - Mueller (najceneje), Dm. Drogerije Tuš, merkator centri, eleclerc...skratka povsod jo imajo...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.5.2010 11:25:36   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

kaj boste kuhale???

Jaz sem glih kar narezala tri vrste paprike,bučke in češnjevce...še puranji file narežem in bo odlična rižota.
Mam pa še za porabit rdečo in zeleno prvo solatko,rukolo in motavilec...tako,da bo še zraven solatni mix.

Martinčka...ma veš,da mi ni panike poslat kremico.Ča pa si se to odločila,ok.Vedno bom imela kakšno na zalogi,pa če boste imeli kakšno pot proti morju mi boš zvrcnila in se dobimo,pa ti jo dam.

Sej so mi OK brcike...se nasmejemo tudi mi...a kakšne so pa prav neprijetne...

Lubenice...sem se jo zadnjič res najedla z jagodami...dva dni sem hodila v hladilnik...

Pralne pleničke... mislim,oziroma sem 100%,da jih ne bom uporabljala.Bo veliko drugih cunj od vseh skupaj,...tako,da si mislim,da bodo Pamperske kar OK. Ne bom si komplicirala s temi pleničkami,če bodo za enkratno uporabo odgovarjale user posted image ...

Imena...mi še vedno nimamo nekih favoritov....razen Neli...se mi je včeraj drla pri popku "Rikolaaaa".
Mojemu pa hodijo po glavi imena za user posted image ...Monika,Nena,"Mišel"... Sem rekla jaz:"Oooo NE,NE!!!"

Tako,sebi ne vem zbrati imena...kolegici,ki je predvčerajšnjim rodila pa ja.Je upoštevala moj namig...doma imajo Taia,...da bi lahko dala ime Nai...seveda,če bo fantek(ker niso vedli za spol)..in res....fantka imajo...z imenom NAI.user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 10.5.2010 11:26:49 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.5.2010 11:29:35   
DanijelaNeli
WELEDA kozmetika...jaz jo lahko tudi pohvalim.V prvi user posted image  sem imela olje proti strijam in mi je res odgovarjalo...

Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.5.2010 11:32:09   
candy24
Jaz bi tudi verjetno mogla likat, če ve vse likate. user posted image  user posted image

anajrim - jaz tudi nimam sušilca, pa upam da bo šlo. Sem jih že enkrat oprala. Sušile so se en dan. Tetra plenice pa se itak posušijo v pol dneva. Zadnjič sem jih zvečer obesla in so bile zjutraj že suhe... Očitno živim v zelo suhem in vročem stanovanju. user posted image user posted image user posted image

Martinčka - jaz sem poklicala na njihov sedež in naročila prijazni gospe po telefonu, ker sem ji ob naročanju postavila še nekaj vprašanj. Na koncu se je to izkazalo kot zelo modro, saj mi je gospa še nekaj stvari dodatno svetovala - npr. jaz sem hotela naročit še dodatno en nočni vložek (poleg nočnega Racmana), da bi ga lahko dala v bambus plenico (po potrebi). Pa mi je gospa prijazno odsvetovala nakup tega, ker ta nočni vložek ne paše v Racman bambus plenico... Lahko bi bila tiho in mi tega ne bi povedala. Pa še to, Racmanke lahko vidiš mislim da v vseh Baby centrih, sprašuj pa prodajalk raje ne, ker nimajo pojma. Vsaj jaz sem imela tako izkušnjo tukaj v BC v Lj. Pa dobro prebrskaj forume, kjer ti uporabnice teh plenic lahko največ povedo ali svetujejo. Jaz sem si tako ustvarila neko mnenje o njih oz. mnenje, da sem se potem odločila za nakup. Se pa ti jih bolj splača naročit preko njihove spletne strani ali po telefonu pri njih - če se boš odločila za Racmanke, ker ti dajo nekaj popusta pri nakupu nad določenim zneskom.

Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.5.2010 11:38:04   
TopsiT
Ojla!
Tole danes pa je turoben dan. Celo noč sem se nekaj premetavala, pa zbujala, zdaj ko bi se mogla na zalogo naspat, pa spat ne morem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo najverjetneje imeli plenice GroBaby, ker jih ni potrebno likat in tudi brez sušilca (midva ga nimava) naj bi se hitro sušile. Naročila pa jih bova najverjetneje preko neta, najverjetneje tukaj(http://www.schwangerschaft-geburt-baby.de/product_info.php?cPath=40_41_44_237_117&products_id=1906 )

Uživam ko naša beba dela akrobacije, protestiram le takrat, ko se mi upira z vso silo v rebra, tisto pa boli, ampak, tako vsaj vem, da je z bebiko vse OK. Je pa res, da če se v 3 urah nič ne premakne, sem pa že mali paranojik, hja nikoli nam ni prav.

Anajrim danes je na jedilniku, mesno-zelenjavna rižota in zelena solata, mojegauser posted image pa čaka še košček torte od včeraj.

LP

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.5.2010 11:54:54   
candy24
Še to sem pozabila napisat - tudi Racmank ni potrebno likat. V tem je catch teh krojenih pralnih pleničk - ni jih treba likat ali pod nujno sušit v sušilcu - in to velja kar za vse, ki sem jih jaz pogledala (racman, itti bitti, bum hugger, štorklja...). Racman bambus je celo prepovedano sušit v sušilcu; bombažne Racmanke pa se lahko sušijo v sušilcu. Je pa s krojenimi pralnimi pleničkami ravno toliko dela kot s tistimi za enkratno uporabo. Jih dat v stroj, zavrtet gumb, jih obesit in posušene samo zložit (tj. preložit na pol) = (je za mene nekje enako - glede na to koliko časa bom mogla jaz "žrtvovat" za to) kot pa it one za enkratno uporabo kupit v trgovino in jih potem nosit v smeti. 

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.5.2010 11:55:50   
Martinčka
jaz pa naše pupe sploh ne čutim pri rebrah ali prsnici... je očitno bolj nizko dol in veliko jo čutim na desni ali levi strani popka... enkrat se naredi kupček na desni strani trebuha, drugič na levi.. tako da očitno uživa...mene samo moti kadar me res fejst dol brca ali z rokicami žoka (več ne ločim rokic od nogic!) in se mi zdi kot bi me direkt v MV žokala.. tisto mi ni prijetno in jo potem vedno malo požokam čez trebuh da naj se prestaviuser posted image ... si bom pa zdaj v sredo plačala UZ da vidim kako je kaj obrnjena...čeprav se mi zdi da se mi skos obrača iz prečne v navpično lego... sam ne vem a je takrat z ritko ali glavico doluser posted image

zvečer ima pa tako cel cirkus noter, tako da mislim da do enajstih mi že ne bomo spali!

a je katera že kupila vzglavnik in odejo za posteljico!? jaz iščem kaj lahkega poletnega za prve mesce in ne vem kje bi dobila kaj dobrega!?

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?