|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
7.5.2010 10:31:19   
TandJ
tok o lepem dnevu... poglejte ven.
mene je skor kap ko sem videla čist črno nebouser posted image
vsaj v Ljubljani je tako.
amapk dan je zaenkrat še zmer ful pozitiven user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
7.5.2010 10:33:54   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Srečanje v Ljubljani

Datum: 21.5
Ura: 10.30

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28?
- arruba?
- kenya?
- srčekgirll?
- buškolinka?

Jaz sem dodala vse tiste ki ste napisale da vam je vseeno če pa kateri ne ustreza pa lahko tudi določimo drug datum in uro...meni je res vseeno... je pa Kiwa že rekla da ne more...bomo pa ponovile enkrat junija ko bomo že vse skoraj na porodniškem ali pa na dopustu...pa brez zamere...

No, super....pridem, sam upam da me ne bo kaka obveznost takrat trefla... bom zaenkrat rajš kr še pod vprašajem...za ziher pa povem naslednji teden.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.5.2010 10:33:56   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

Kar se tiče dojenja je ravn včeraj na MŠ patronažna rekla, da lahko jemo vse. Sam solato v manjših količinah kot sedaj, pa mal manj okisano.
Pa oreščki odpadejo,ker povzročajo alergijo.Lahko jemo jagode....in vse kar nam paše.
Jzt bom kar njen nasvet upoštevala, je bila zelo prepričljiva.

Jst sm se rajš držala, da nism jedla nč svežega sadja in zelenjave (do 3m starosti), pa pikantnega,.. pa ni mel moj prvi sonček nč krčkov...kokr sm se 1x pregrešila (jedla malo preveč pikanten golaž na pikniku je bil naslednji dan ves bogi).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.5.2010 10:45:37   
mala biba
Mala biba in mali škrat vas lepo pozdravljata....

Mal se vam oglašam, da boste videle da sem še med živimi.....malo še smrkava, drugače pa brez energije....mogoče je to tudi spomladanska utrujenostuser posted image ....al pa posledica prejšnih dni....vidim, da ste pridne in da lepo pišete, samo prebrala še nisem vsega...verjetno tudi ne bom, ker me prehitevate na celi črti.....se bom potrudila in obnovila seznamčke, da bo vsaj nekaj imelo rep in glavo:)...tako, da še tiste, ki mi niste poslale na zs svojih datumov naslednjih pregledov vas naprošam, če to berete.....če ne pa pol naknadno...upam, da niste preveč jezne, ker niso seznamčki kot bi mogli bit....

Kar se tiče vozička je pri meni tako, da sem jaz tudi gledala vsepovsod in sem res našla najbolj ugodno varianto doslej....voziček PP GT3 je bil res najbolj poceni v trgovini Pingo v Celju...440 eur....če bo še pa kaj v akciji pač bo...mi ga imamo že doma in tako je....tudi jajčka je bila za 15 eur cenejša kot drugot.....če je slučajno katera iskala ceneje kot 490 oz 465 eur kot se cene vrtijo za ta voziček.....sem ga pa tudi dodala v album, če katero zanima:):).....sej ga kr naprej gledam in kr vozla bi ga....pa sej bo kmalu uporaben še 56 dni do roka:):)user posted image ...če bo kaj prej pa še prej prej.....sicer pa mala biba umiri se, vse ob svojem pravem času:)....no ko pa že sama sabo govorim je pa kar boljše da zaključim s pisanjem:):)

Punce pridne bodite in razvajajte vaše sončke pod vašim srčkom.....pozdravljava vas mala biba + mali škrat

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
7.5.2010 10:55:54   
TopsiT
Fargi ti kr prnesi za likat, zgleda da me ta napad še vedno drži, tudi danes je že padla runda likanja, pa kot zgleda popoldne po MŠ, bo tudi že kaj suhega. user posted image user posted image user posted image
Včeraj je moj bolj nakupoval za žurko za otroka. V predsobi imam 3 škatle Heinekena naložene na rudlu (ko bi skladišče gledal), pa 10 litrov vitreksa. user posted image user posted image user posted image user posted image Omaro iz Ikee, pa en kup tablet za posodo pomivat. Smo odkril eno trgovino, kjer so ful akcije, pa če še imaš svojo firmo, kupuješ brez davka, tako da, ko bomo naslednjič šli, te pokličem da pogledaš katalog, če bi kaj imela. Ponavadi gredo vedno s kombitom in so natovorjeni ko cigoti. user posted image user posted image user posted image Moški v šopingu, pa telefon vsake pol minute zvoni, imamo tiste ki ostanemo doma, prav zabavo.

Hotela sem te vprašat, kje boš ti naročila plenice, ker če bi jih v nemčiji, bi se kr mal ugužvala, da plačave sam eno poštnino, kaj praviš. Aja seveda, če še vedno velja za Grobaby. Kot sem gleda (po tistih strane, ko si mi linke poslala - hvala še enkrat), so v nemčiji najbolj ugodne pa še največ dobiš.

Zdej pa veselo na priprave za v šolo.... Morem zalet vzet, letim v hud klanc in ker je lepo vremo, kar peš.

LP

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
7.5.2010 11:44:51   
anajrim
Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- srčekgirll?
- buškolinka?
- Kat09?

Dajte se še ostale vpisat!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
7.5.2010 11:50:21   
anajrim
Punce še nekaj sem opazila user posted image ...v BTC Ljubljana bo 22. in 23. maja Festival nakupov in zabave...takrat ima zelo veliko trgovin popuste od -10 % naprej.  user posted image ..včasih se splača...lani je imel Bc za vsakih 50€ nakupa bon za 10€..user posted image user posted image user posted image .to pa se že pozna če recimo kupiš voziček ali pa kaj drugega...Morda pa se nam splača počakati!!! Samo v vednost...dam pa še link pa si lahko pogledate kaj to sploh je user posted image http://www.btc-city.com/novica.php?ID=5666

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.5.2010 11:53:27   
Aisha86
Ojla nosečke!
Tudi jst vas kar redno berem, sam pišem pa bl malo...

Bi sam potolažla najo7...vem kako to zgleda ko si v istem satnovanju s taščo. Moja sicer ni žleht al pa da bi imela neke zlonamerne pripombe...morm pa skrbet zanjo kukr da bi imela že enga otroka. Se kr pusti razvajat (ji kuham, hodm v trgovino...) in počasi jo imam že zadosti tako, da komaj čakam dan, ko se bova z mojim preselila. Predvidoma 1.junija. user posted image Greva v najem in bova v istem kraju, ma glavno, da mi tašča v lonce ne bo gledla kaj se kuha. user posted image

Drugače bi pa imela eno prošnjo, če bi mi katera znala pomagat. Ker je to moj prvi otroček nimam občutka kaj vse potrebujem?? Pregledujem forume vsak dan in spremljam debate, sam nisem pa še nikjer zasledila da bi bil kje kakšen seznamček kaj vse mama potrebuje za svojega otročka. Že nasplošno sem zelo zmedena in pozabljiva, zdej v nosečnosti pa sploh...tako, da če bi mi katera posredovala kakšen link bi mi zelo prov prišlo. Da ne bo pomote - ne mislim samo bodije in dudice ampak z vso opremo (od vozička, postlce, posteljnine, baby-varuške, banjice...). Vem, da si to vsak posameznik po potrebi/financah... ureja oz. kupuje...sam vseeno bi mi prov prišlo kej tacga.

Hvala že vnaprej in lep (deževen) pozdravček s Krasa! user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.5.2010 12:03:19   
Fargesia
TopsiT, ne vem še kako bo tole s pralnimi plenicami, ker sva se z mojim zdej pogovarjala, da dokelr ne ujamemo ritma bi kr z unimi za enkratno uporabo štartala, pol pa kasnej s pralnimi...
ja, glede šopinga pa veš da sem vedno za, sploh če je tkole iz naslonjača!user posted image user posted image user posted image

srečanje...mogoče se vam tudi jaz pridružim....

aisha, dej tukajle poglej če je kaj takega napisanega...neki zapiski iz MŠ so...
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 7.5.2010 12:04:42 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.5.2010 12:05:55   
anajrim

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- srčekgirll?
- buškolinka?
- Kat09?
- Fargesia?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.5.2010 12:14:59   
anajrim
SEZNAM

OPREMA ZA NOVOROJENČKA - POLETJE
Ø 15 tetra plenic (če ni široko povijanje, drugače 30)
Ø plenice 3-5 kg
Ø 10 povijalnih plenic (če je široko povijanje, drugače 2) – mi jih nismo nikoli rabili, ker sem uporabljala bodije, če pa so vam bolj pri srcu majčke, pa jih boste potrebovale.
Ø 10 bombažnih majčk ali bodijev št. 56, 62 na preklop
Ø 5 žabic ali pajackov št. 62 (2-3 čisto navadne, bele)
Ø 2 bombažni kapici št. 56 ali 62
Ø 1-2 kompletka (jopica+hlače)
Ø copatki ali nogavičke
Ø otroška odejica

Oblačila naj bodo čim bolj raztegljiva in podobnih barv, kar je najbolj enostavno za pranje. Jaz sem imela večinoma bela ali zelo svetla oblačila in sem jih prala vse skupaj s tetra plenicami in njegovimi brisačami. Ker drugače se težko nabere za en stroj, razen če perete kar s svojimi oblačili.

ODHOD IZ PORODNIŠNICE
Ø 2 tetra plenici
Ø 1 plenička za enkratno uporabo
Ø 1 povijalna plenička
Ø 1 bombažne žabice (tanke za spodaj)
Ø 2 bombažni majčki ali bodi za spodaj
Ø 1 bombažna kapica
Ø 1 komplet (jopica, žabice, kapica)
Ø 1odejica (zaželjen bombaž)
Ø 1 copatki ali nogavičke

Mi smo bili sredi septembra oblečeni 2 bodija, žabice, kapico in nogavičke in pokriti z dekico.

NEGA
Ø 2 plastična umivalnika (ali plastičen umivalnik in termo vrček) mi smo imeli eno plastično posodico kupljeno kar v navadni trgovini (kot tupperware), smeti smo pa metali direktno v koš, ki je bil zraven, tako, da druge posodice nismo potrebovali.
Ø kopalna kad - priporočam veliko, čisto navadno, nič zožano in s klančkom, ker to hitro prerastejo.
Ø otroško milo (nevtralno, trdo, kupljeno v lekarni)
Ø mandljevo ali olivno olje za gubice
Ø hladilno mazilo brez dodatkov
Ø B-panten
Ø Daktarin krema za gljive in pikice (za ritko, usta in bradavico)- če jih dobi- kupiš kasneje, če rabi
Ø 70% alkohol za razkuževanje škarjic, orodij…
Ø steklenička fiziološke raztopine
Ø sterilni zloženci iz gaze
Ø umivalne krpice (rokavičke)
Ø otroške zaobljene škarjice
Ø glavnik, krtača (če ima lase so krtače z bunkicam, drugače iz naravnih ščetin)
Ø vata
Ø termometer
Ø termometer za vodo
Ø pumpica za čiščenje noska (na začetku samo svaljki vate) – zelo priporočam Physiodose pumpico od Gorkiča, ki se dobi v lekarni. Eno leto nazaj je bila cca 10 evrov. Veliko mamic kritizira tiste iz Baby centra, ta pa je res ok. Preizkušeno.

LEŽIŠČE
Ø košara, zibelka, posteljica
Ø jogi (trši naravni material)
Ø polivinil, ki ima na drugi strani bombaž za zaščito jogijev
Ø odeja
Ø 3 rjuhe
Ø 2 prevleki za odejo

DOKUMENTI
v napotnica od ginekologa
v napotnica za reševalni avto
v izvidi: kg, rh-faktor, WaRe(sifilis)-original
v materinska knjižica
v zdravstvena kartica
v osebni dokument, kjer je EMŠO
v poročni list (loči ga, ker ga potrebuješ naslednji dan)
v otrokovo ime

OSEBNE POTREBŠČINE ZA MAMICO V PORODNIŠNICI
v potrebščine za osebno nego (milo, krtača, vazelin…) priporočam b-panten ali lanolin za mazanje bradavic, ker nekateri novorojenčki so kar naprej priklopljeni in to začne lahko bolet
v copate
v bombažne hlačke za odhod domov
v oblačila za domov (lahko prinese mož kasneje)
v pižama razprta za dojenje – jaz je nisem imela, ker imaš lahko ves čas njihovo haljo.
v nedrček za dojenje + blazinice – priporočam, ker so halje zelo trde in drgnejo, zato modrček malo oblaži drgnjenje
v nogavice

Tam se dobi mislim, da en paket vložkov, ostale pa si morate same prinest.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.5.2010 13:05:50   
kenya
Živjo user posted image ,

Jaz sem spet po lj bluzila in je šel dopoldan mimo kot bi mignil, pa nisem nič pametega naredila.
Ste že vse pridne s pripravami na nove člane, jaz pa še nobenih oblekic nisem privlekla ven iz omar. Se moram najprej še odločit katera od najinih punc bo morala žrtvovat eno omaro. user posted image   To bo še pestro.  Sicer bo imel pa naslednji teden moj user posted image  dopust in bova imela malo akcije po hiši. Pomoje še ne ve točno kaj vse sem si zamislila da bo moral narest user posted image . Konec tedna si bomo pa kakšne vikend počitnice privoščili.

đanika, moja user posted image  je vse čas bolj mirna v trebuhu in jo je kakšen dan prov treba malo bezat, da kaj brcne. Kakšen dan pa potem 'nori' notri. Verjetno ima tvoj user posted image  tak dan da je bolj miren. Sta bili obe moji hčerkici bolj mirni v trebuhu. No, potem ko sta bili pa zunaj in zdaj je pa čisto druga zgodba.

TandJ, jaz sem iz Mengša. V kateri konec se pa selita?

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.5.2010 13:34:04   
buškolinka

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- srčekgirll?
- buškolinka?
- Kat09?
- Fargesia?

kakšno stran nazaj sem napisala, da se v petek dopoldan žal ne bom mogla udeležit srečanja, ker je ta dan, moj zadnji delovni dan ... user posted image ker bom manjkala in user posted image za zadnji delovni dan

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.5.2010 13:38:39   
anajrim

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- srčekgirll?
- Kat09?
- Fargesia?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.5.2010 14:16:25   
DanijelaNeli
Pozdravljene...

Kako ste user posted image ?

Jaz sem še pri kosilu v bistvu ga še pripravljam... Škarpene v pečici s krompirjem+solatka..
user posted image sem že zjutraj nabavla...pol bla mal doma...in šla do Kopra...
Ta mali sem mogla kupit navadno belo majčko,ker jih podo potiskali v vrtcu za konec leta...
In sem rekla,da ji morem tudi ostale garderobe kaj kupit...zato,sem ji kar nekaj nakupila...bolj mi je šlo zaradi hlač-bolj tankih...
Pol sem gledala za naše prihajajojče user posted image  in razočarana nad H&M-om...Res,ene stvari,da bi rekla:Ja,to pa bom vzela...ker je fletno in uporabno...Nič na preklop... Pol sem vzela nogavičke,pa en pajac,in še malenkosti... C&A pa tudi kr neki...

Kako pa je z vašimi imeni za user posted image ? A maste vse že izbrano?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
7.5.2010 14:35:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Kako pa je z vašimi imeni za user posted image ? A maste vse že izbrano?

midva za punčko imava že nekaj časa izbrano, za fantka se pa ne moreva zedinit...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
7.5.2010 14:47:53   
TandJ
TopsiT- tudi jaz sem za skupno nabavo pralnih plenic iz Nemčije. Še posebaj če so kvalitetne? Lahko se zmeniva kako in kaj na srečanju v Ljubljani. user posted image

Kenya- ful dobr. Midva bova živela čez cesto od Tuša (ta velikega). Iz katerega konca si pa ti? Mi boš malo Mengeš razkazala, ker je to čisto nov teritorij zame user posted image

se vidimo na srečanju user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
7.5.2010 15:46:59   
DanijelaNeli
Bina83...veš,da sploh ne bo nobene akcije za naš voziček.Zato se res najbolj splača ga vzet pri ta glavnem uvozniku za Peg Perego v Trzinu.

Prejle sem bila v Baby centru in smo z eno znanko,ki je prodajalk...naredile celo študijo vozičkov...
In mi je povedala za finto pri GT3-ju...,da spustiš ležišče do konca dol (zato je tudi voziček od 0+),in obrneš strehico-ki jo tudi zapneš...pol otroka obrneš,da gleda proti tebi.user posted image user posted image  
Sem ful vesela za to funkcijo...ker ko se spomnem,kolikokrat je Neli prejokala,ali prebudila,zaradi nasprotnega sonca in smo se morale z ostalimi vozičkaricami prav prilagajat,da ne gremo proti soncu.Ko nam niso niti marele pomagale...

Ful je bilo praktično eni kolegici ki ima Quinny-ja,ko je samo obrnila sedišče oziroma košaro.

Nič,grem jaz pot pod noge...prejle je šla mama po Nelico v vrtec,ker jo že pogreša po parih dnevih...Pa bomo šle en sprehodek naredit,ker doma mora imeti user posted image  mir...ker gre v nočno..Spet same babe doma...user posted image

A je katera kje zasledila cele pajace iz materiala-bambus?

Bodije in hlačke imam,bi pa rada kakšen pajac... mi je kar veliko poletnih mamic svetovalo naj nabavim to čez poletje,ker lepo diha in bo user posted image  prijetno. Sej bombaž je tudi Ok,ampak ne toliko kot to.In se ne tako hitro preraste številko,ker je zelo raztegljivo...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
7.5.2010 17:32:30   
soncekray
Danika tud moja user posted image je bolj mirna v zadnjih dneh. Sicer jo cutim veckrat na dan, vendar manj kot pred tednom dni. Tud mene malenkost skrbi. Komaj cakam regled v ponedeljek.

DanijelaNeli, jaz sem ravno danes dobila od sestre bodije in majcke na preklop iz babusa. Cist sem navdusena, ker so ze na otip ful fajn. Tak da bom kr dodatno rudno se narocila. Bom se pozanimala ce imajo tud pajacke.

Neposredna povezava do sporočila: 3719
7.5.2010 17:48:25   
Pikica5
Pozdravljene,

ravno včeraj sem prišla domov iz P, so me v ponedeljek ko sem šla na posvet, kar sprejeli, ker mizopet grozi prezgodnji porod, dobila sem inekcije za razvoj pljuč in antibiotik. Po novem so mi dali tudi možnost za vaginalni porod. A ima mogoče katera izkušnje po CR z vaginalnim porodom? Mene je malo strah,  ker sem pred 16 mesci mela CR potem pa še po istem šivu OP jajčnika.

Dobili smo tudi voziček, ki je full lep in praktičen :)

Zanima me če katero muči pritisnaknje in mrtvenje od spodaj pa a mogoče še katero trebuh tišči pod prsnico?

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
7.5.2010 18:56:17   
anajrim
Danijela neli - jaz sem te pajace videla danes v BC v ljubljani!!! Ful lepi!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
7.5.2010 19:25:48   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Danika tud moja user posted image je bolj mirna v zadnjih dneh. Sicer jo cutim veckrat na dan, vendar manj kot pred tednom dni. Tud mene malenkost skrbi. Komaj cakam regled v ponedeljek.

Naša se je tud umirila... Sicer je vsake tolk aktivna, sam ne pa tok kot je blo kak tedn nazaj... Verjetn ji počas prostora zmanjkuje???

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
7.5.2010 21:34:14   
DanijelaNeli

Danijela neli - jaz sem te pajace videla danes v BC v ljubljani!!! Ful lepi!!!

A res...!?
Danes sem bila v BC-Koper in ne da bi vprašala.
Bom šla drugi teden šla iskat...Kakšne barve so bili?

Sem se pa pogovarjala s prodajalko,glede poletnega oblačenja...pa je kar rekla,da najbolj priporoča iz tega materiala,ker bo vse lepo dihalo...

Ah,grem jaz pod tuš...pol pa na kavč...s ta malo se malo igrat in spat,ker sem danes že kaput...me križ boli...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 7.5.2010 21:35:44 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
7.5.2010 22:48:35   
Aisha86
Joi Fargesija in anajrim res hvala za pomoč in linke. user posted image   Pa*pa!

Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.5.2010 8:30:29   
Zveezdica
En lep pozdravček vsem!

Mi smo prišli z morja, blo je fino, vreme pa res super, ta teden je bil pa precej delaven, tko da sem samo vsake toliko pokukala sem gor, za nazaj mi pa ni in mi verjetno tudi ne bo uspelo prebrat, ker ste ble spet zelo zelo pridneuser posted image user posted image user posted image .
V sredo sem imela pregled pri svoji G, načeloma vse ok, razen hemoglobin je porazen, in sicer kar vztrajno pada in je že na 97user posted image user posted image , kljub jemanju tablet, tko da ne vem, kaj naj naredim.Ima še kakšna težave s tem? Merila je tudi MV, ker me je zadnje dni močno bolel sp. del trebuha oz. sem mela nekaj podobnega krčem, ampak je HB vse ok, dolg je 3,1cm in zaprt, kar je za 30. t verjetno okuser posted image , verjetno pa so bile bolečine bolj posledica dolge vožnje z morja. Aja, pa ker imam kar visoko dioptrijo, mi je G dala napotnico za okulista, kjer prosi za mnenje glede poroda, zdaj pa ne vem, kam se morm naročit - a to je pač vsak navaden okulist al obstajajo kakšni posebni, ki podajo taka mnenja???user posted image user posted image
V sredo imam pa pregled v P, pa vam poročam, kako bo user posted image user posted image .

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?