|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
6.5.2010 14:22:49   
candy24
Kiwa - do katerega maja/junija pa še delaš?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.5.2010 14:31:29   
TopsiT
Ojla!
Danes je pa res en čuden dan. Tud jaz sem se lotila likanja in sem kr malo nesrečna je materiala za likat tko hitro zmanjkalo.

Sem pa včeraj oprala za našo bebiko že kovtre, povšter, prevleke, deke... mah vse za posteljco. Pri nas še vedno kurijo, vreme je pa tako čudno napovedano za naprej, da sem rekla, bom kar radiatorje izkoristila in vse oprala in posušila.

Danes gre moj user posted image v avstrijo v šoping, jaz ne morem z njim, ker vožnje ne prenašam. Sem pa naredila cel spisek kaj bi rada imela, tko da komaj čakam, da pride zvečer domov. Jutri bom pa še vse kar sem zlikala lahko zložila v omaro. Sem ful neučakanauser posted image user posted image user posted image .

Mene pa sladkor na veliko zaj..., kolk zdaj vidim, po počasi treba it tudi na inzulin med obroki, ker dieta in gibanje ni več dovolj. Mah, pa sej sem to nekako pričakovala. Zatekam še hvala bogu nič, zredila se tudi še nisem nič. RAzen sladkorja... morem potrkat...

Joei midva sva se odločila za javno banko, le še dogovorit se morava pa malo povprašat kako in kaj. Sem človek, ki mora slišat, če preberem ni dovolj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

srečanje: če bi bil datum 21.5. ob 10:30 se tudi jaz prijavim... popoldan ponavadi nimam časa, dopoldan je pa cool.

Se podpišem po tole.

Jutri imam prvi dan MŠ, sem malo nervozna, pa ne vem zakaj. Šola.... pomoje me ta beseda malo straši...user posted image user posted image user posted image

Uživajte. LP

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.5.2010 14:39:30   
elaaa
Joie - Hvala, mali je res en velik user posted image .
Vsem vam želim tako zdrave in pridkane user posted image .

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.5.2010 14:40:04   
anajrim
Srečanje v Ljubljani

Datum: 21.5
Ura: 10.30

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28?
- arruba?
- kenya?
- srčekgirll?
- buškolinka?

Jaz sem dodala vse tiste ki ste napisale da vam je vseeno če pa kateri ne ustreza pa lahko tudi določimo drug datum in uro...meni je res vseeno... je pa Kiwa že rekla da ne more...bomo pa ponovile enkrat junija ko bomo že vse skoraj na porodniškem ali pa na dopustu...pa brez zamere...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.5.2010 14:46:13   
Martinčka
Kiwa: ko sem jaz bila na pregledu in so vedli da mam probleme z žolčem so mi rekli da naj zaradi prebave jem kiwi... dva čim bolj zrela na tešče... včasih si ju kar zmiksam ker je še bolje ker zaradi trenja te male koščice povzročijo da je kiwi bolj topel in bolje učinkuje na prebavo... in kljub temu da imam zdaj žolč full občutljiv med nosčenostjo mi kivi ne dela težav! tako da jaz ga bom lepo jedla med dojenjem dalje! 

Joie: jaz sem želela dati matične celice v Neocelico ali katero drugo in so vsi zdravniki rekli da je še full neraziskanega in da naj se sami odločimo če bomo dali ali ne... tako da očitno je vse še bolj majavo in smo se tokrat odločili da ne bomo šli v to... zato sem tudi jaz začela razmišljat o javni banki čeprav sem bila na začetku full proti njej.. zdaj pa razmišljam da je vsaj nekaj vseeno boljše kot nič... itak je full malo možnosti da bi komu odgovarjale ravno naše celice in obstaja velika verjetnost da jih lahko ti uporabiš če jih bog ne daj potrebuješ! tako da bom pri naslednjem pregledu malo vprašala ginekologinjo kako dalje postopati!

no z likanjem ne bo nič ker so oblačila še vlažna (se sušijo na "štenderju").. tako da bo jutri bolj veselo!

pilotina kje si se potepala?

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.5.2010 15:03:42   
anajrim
Popravek

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28?
- arruba?
- kenya?
- srčekgirll?
- buškolinka?
- Kat09?

Jaz sem dodala vse tiste ki ste napisale da vam je vseeno če pa kateri ne ustreza pa lahko tudi določimo drug datum in uro...meni je res vseeno... je pa Kiwa že rekla da ne more...bomo pa ponovile enkrat junija ko bomo že vse skoraj na porodniškem ali pa na dopustu...pa brez zamere...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.5.2010 15:56:48   
anajrim
Popravek

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28?
- arruba?
- kenya?
- srčekgirll?
- buškolinka?
- Kat09?
- TandJ?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.5.2010 15:59:25   
nagaja28
jaz sem za srečanje user posted image .

kolk ste ene pridne. a ni čudno, jaz pa nikoli nimam takega dneva, da bi se mi dalo likat user posted image . raje vse drugo delam.

včeraj sem ugotovila, da imamo nosečke 50% popusta v vegetarijanski restavraciji govindas. mož gre večkrat tja na malico in ful pohvali, mene pa še ni peljal user posted image . no, zdej (za rojstni dan) me pa mora, tako, da greva jutri pogledat user posted image . če katero zanima: www.govindas.si
imaš pa več jedi tam in si jih sam nabereš na krožnik.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.5.2010 16:43:25   
soncekray
Punce, ce se katera isce wall stickerje. Sem nasla en page, kjer majo ful lepe. Evo ga:

http://www.kidz-biz.de/raumgestaltung/wandsticker:::418_419.html

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.5.2010 16:45:55   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

pilotina kje si se potepala?

dragi je imel dopust, pa "sva" belila, malo pa tudi lenarila in se cartala...v tem času sva tudi zaključila z šolo za starše in tudi ogled porodnišnice sva že imela...danes sem se pa lotila in iz omare potegnila vse cunjice, ki sva jih dobila za najinega bejbija...nisem na tekočem, ker vas nisem utegnila brati, pa ne vem, če ste ve to že vse postorile in imate že vse pripravljeno

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.5.2010 17:06:21   
candy24
pilotina - jaz še nimam nič pripravljeno (oprano ali zlikano), to nameravam naredit do konca maja

Midva z user posted image pa sva malo prej končala s prestavljanjem pohištva v spalnici! user posted image Zdaj še manjka samo zibka in spalnica bo pripravljena na prihod user posted image . Joj kako sem vesela! user posted image

Nič, grem še malo pospravljat in čistit, pa kaj oprat... Slednjega me še namreč čaka zelooo veliko... user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.5.2010 17:09:29   
kenya
Anajrim, jaz tudi pridem na srečanje 21.5.

Joie, jaz sem se odločila za javno banko. V bistvu sem jim že napisala mail in so mi takoj odgovorili. Pošljejo ti informativno gradivo ter prijavnico in privolitev za oddajo v javno banko. Izpolniš in pošlješ na njihov naslov in potem ti mislim da pošljejo komplet za odvzem kar na dom. In to je vse.

Nagaja, jaz sicer nisem vegetarjanka, ampak jem pa bolj zelenjavo. Nisem še slišala za to restavracijo, ampak zdej bom šla pa tud jaz poizkusit. Hvala za link user posted image  Drugače, pa tudi moji dnevi ko imam željo po likanju so bolj redki user posted image   user posted image .

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.5.2010 18:49:55   
DanijelaNeli
EEI...
No,pa smo v hiši....
Smo s ta malo mal po vasi...jaz peš ona s kolesom....

Prejle pa sem bila na roditeljskem sestanku v vrtcu...šlo se je glede zaključnega dne in vsega kar spada ob tem...
25.5 imamo zaključno prireditev 5.6. pa izlet z vlakom...
Ampak za nas ne bo konec vrtca...bomo tudi kar čez poletje hodili...

Martinčka...za katero barvo vozička si se odločila...oranžno ali rdečo?
Danes so v BC katalogu predstavljeni tvoji vozički...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.5.2010 18:51:38   
petrca2507
Jaz sem bila pa danes v Septumu na 3D / 4D UZ in sem zelo zadovoljna tako z osebjem, kot s posnetki. Dobila sem jih 19 in vsak je dolg med 10 in 15 sek. user posted image Iz nekaterih sem naredila print screen in slikce, ter jih dala v album. Ker še vedno nisem izrazila želje po prepoznavi spola, sva se z zdravnico osredotočile na obrazek in ga poskušale čim več dobiti.
Je pa otroček še vedno v vodoravnem položaju, z rokicam se drži za stopala in veselo brca. Ko sva hotele gledat obrazek, so bile pred njim vedno rokice. Meritve so pokazale, da je otroček velik cca. 39cm in tehta cca. 1.200g. Rekli so mi še, da naj ne pričakujem majhnega otročka.

www.petrca.net

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.5.2010 19:56:59   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

EEI...
No,pa smo v hiši....
Smo s ta malo mal po vasi...jaz peš ona s kolesom....

Prejle pa sem bila na roditeljskem sestanku v vrtcu...šlo se je glede zaključnega dne in vsega kar spada ob tem...
25.5 imamo zaključno prireditev 5.6. pa izlet z vlakom...
Ampak za nas ne bo konec vrtca...bomo tudi kar čez poletje hodili...

Martinčka...za katero barvo vozička si se odločila...oranžno ali rdečo?
Danes so v BC katalogu predstavljeni tvoji vozički...

DanijelaNeli kako si pozabljivauser posted image ... kot da bi bila nosečauser posted image ... sej pa veš da sem zbirala med novimi stokki potem v viola in svetlo modri barviuser posted image ... stari stokke vozički so bili v rdeči in oranžni aktualni... novih pa tako ni v oranžni barvi, rdeči pa niso tako lepi! Naročila sem danes VIOLA voziček, ker smo tukaj izglasovale da je lepši od svetlo modreuser posted image ...
user posted image
pilotina ja full pridna sta bila!!! jaz še nimam nič opranega.. vse je še z etiketami v vrečkahuser posted image  pride to na vrsto konec maja oziroma v začetku junija!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.5.2010 20:31:05   
anajrim

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- srčekgirll?
- arruba?
- buškolinka?
- Kat09?
- TandJ?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.5.2010 20:47:51   
DanijelaNeli
Martinčka...ja ma res...user posted image  Pozabljivost,nimaš kaj!
Itak,da sem se spomnila...violaaaa!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.5.2010 21:24:17   
nagaja28
kenya, tudi mi nismo vegetariajnci, ampak mož dela blizu restavracije in sodelavec je vegetarijanec, pa grejo velikokrat na malico tja. tako, da mene zdaj že tako firbec matra, da je joj user posted image .
zdaj grem pa malo zapiske iz MŠ prebrat, da vidim, če bom kaj novega zvedla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.5.2010 22:07:50   
arruba
Sva bila oba zelo zadovoljna z nakupom, čeprav v tistih vrečkah ni bilo nič za dragega. No, mogoče me pa en dan preseneti v mrežastih gatkah...

Candy24 joooj kakšna scena bi bila to.. moram še jaz nabavit hi hiiiii

Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- srčekgirll?
- arruba
- buškolinka?
- Kat09?
- TandJ?

Evo, sem odstranila vprašajček pri meni, lahko pridem in tudi bom, če kaj nujnega vmes ne pride. Pa zjutraj bo najbrž tudi še več tortic na izbiro user posted image , kar je zame sladkosnedko odlična novica..Jaz sem se odločila, da bom med dojenjem jedla enako kot zdaj pa bomo pač poskušali, kaj malemu ne paše.. itak svinjine ne jem že sedaj, sem bolj na belo meso navajena pa ribice..da se pa že vnaprej odrekam vsemu sadju in zelenjavi pa nikakor ne nameravam; pozimi bi bilo to mogoče lažje, poleti pa ob vseh lubenicah, breskvah, marelicah, melonah, jagodah ipd. ne bo šlo.

Martinčka jaz sem obupala, da se da BC priklicat po telefonu.. sva iskala rdečo MC lupinico in se mi je zdelo brez veze vozit tja, ker to mi pa ja lahko povejo, če jo imajo.. dva dni ni nihče dvignil telefona pol sem pa nehala klicat.

Naja7 jaz mislim, da sta se odlično odločila.. ni ga čez ljubi mir, ko imaš svoje stanovanje, pa četudi je zato manj prostora in ni babiservisa.. ampak to pomeni da tudi ni non stop babikontrole pa tašče na vratih vsakih 5 minut.. moja kolegica je to dala čez z novorojenčkom in je bila čist histerična, ker niso imeli niti 1 dneva, ne da bi prišla tašča vnukeca pogledat - seveda brez najave in brez vprašanja, če lahko pride, ker pa ja živijo v njeni hiši..pa mamica seveda dela vse narobe, tašča pa vse najbolje ve. Končalo se je tako, da so pustili popolnoma opremljeno podstrešno stanovanje pri moževih starših in se odselili 50 km iz LJ v svojo hiško, zdaj se pa imajo spet vsi radi.

Nagaja28 a boš poročala o Govindas.. seveda sem šla pogledat spletno stran in zgleda naravnost slastno!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.5.2010 22:19:46   
buškolinka
Živjo punce!

se samo na hitro oglasim, ker sem že zmatrana...

v glavnem: se trudim prebrati vse poste, čeprav včasih katerega kar malo površno preberem, ker ste res prave čveke...jaz sem še polno zaposlena v službi in imam tudi ogromno enih drugih opravkov (se bojim, da me je zagrabil sindrom gnezdenja in sem se zdej lotila urejanja vseh možnih zadev)...delam pa še točno do 21.5. zato me ta dan zjutraj definitivno ne bo na srečanje user posted image ...

in pa zgolj v info: tudi jaz imam problem s sladkorjem...sem dobila aparatek za merjenje glukoze v krvi (a ga je še katera?)...in sem šele zdaj zares začela gledati na to, da se "pravilno" prehranjujem...pred tem sem si samo z lističi merila ketone v vodi in je blo vedno OK, zato se z dieto nisem ukvarjala...zdaj pa vidim, da mi sladkor dejansko na trenutko toliko poraste, da že ni več OKuser posted image

aja sem pa na +12kg in je ravno danes moja G rekla, da če se bom držala diete, da se najverjetneje do konca user posted image ne bom več zredila niti za kg ... bomo vidl...čeprav se še vedno ne morem upreti sladoledom, čokoladam ipd., zato se moram pa nekoliko več sprehajati (baje zadošča 30 min), da pokurim ta sladkor in potem naj ne bi škodovalo...

saj res punce, a še kaj hodite na telovadbo? a je v fužinah še vedno gužva? jst sem bila samo enkrat user posted image in sem si "obljubila", da bom bolj redno hodila, ko nastopim dopust

no...in to naj bi bilo na kratko?!?!? zdej pa res šibam v horizontalo. Lepo se mejte!

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
7.5.2010 8:41:50   
anajrim
Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- arruba
- srčekgirll?
- buškolinka?
- Kat09?
- TandJ?

Dajte se še ostale vpisat!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
7.5.2010 9:15:46   
TandJ
caw punce.

no mi smo tudi imeli včeraj pregled-normalen in je vse ok.
dobila sem samo potrdilo o pordou, da grem lahko papirje na socialo urejat, ostalo dobim naslednjič.

tudi jaz pridem na srečanje v petek v Zvezdo. Tako, da lahko moj vprašajček izbrišete.

Midva sva tudi našla najemno stanovanje in se konec naslednjega tedna začneva selit. Komaj čaka. Ker me sindrom gnezdenja že ful daje, pa končno bom lahko razpakirala vse stvari. A je mogoče katera iz Mengša? Selimo se namreč tja.

Jaz sem na +11 kg in mi ni ginekologinja nič rekla sem pa v 32 tednu. Tako, da sklepam da je to ok.

Uživajte in se vidimo na srečanju :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
7.5.2010 9:40:28   
đanika
Pozdravljene user posted image

Pošiljam en sončen pozdrav.

Pri nas smo kar ok sicer se mi zdi da je naš korenjak nekam miren ni več tako razigran. Zdaj pa ne vem ali me naj to skrbi? sem v 29 tednu. Močno me boli mehur in skoz imam občuek, da mi nekaj pritiska na mehur verejo bo to naš doječek user posted image . Sem bila v laboratoriju in voda je ok imam pa vnetje in sem dobila Canesten...ga je imela še katera?

Sem na bolniški do 26.5 in po 3 dneh ugotavljam, da me zvečer nič več ne boli hrbet in trtica odkar sem doma in mi ni treba sedeti 8 ur v pisarni tako da mi tole kar postaja všeč...user posted image

lep pozdrav vsem

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
7.5.2010 9:44:57   
TopsiT
Dobro jutro!

Sem tko dobre volje, da me kar razganja. Tak lep vreme se je naredil, toplo, sonček... Pa še s pregleda sem, kjer je bilo vse OK,  bebika je skoraj težka že 1,4 kg, sva v 29 tednu oziroma sva zakorakala v 30.
Zaradi sladkorja se bom od sedaj naprej vodila v porodnišnici, glede tega me malo stisne, saj je moja gin. več kot samo super. Ker sem ji že zadnjič potožila, da sem slišala da v porodnišnici vodijo bolj tako-tako, je danes rekla, da če bi me prenaredko naročevali na pregled v LJ, naj pridem vmes še knjej, da ni problema. Se mi je ful lepo zdelo.

Drugače pa danes popoldne zuser posted image sestavljala omaro za bebiko in komaj čakam, da bom lahko zlaga stvari notri. Včeraj sem narisala  in pobarvala (home made, nalepkice dekor). Ko nalimam v kopalnico k previjalni poslikam. Aja, zdej sem ugotovila, da se sploh še nisem javila za geslo, da bi slikice prpopala, in vas malo pogledala. Če je še čas, bi prosila za geslo, pa še za link, kako pridem do vas. Gnezdenje in hormončki so v polnem teku pri nas user posted image user posted image user posted image

V petek na srečanje pa sigurno pridem, mojega bom poslala na masažo (more bon ponucat, ki ga je dobil za obletnico), jaz pa čvekec in bušije pokazat.

Uživajte v sončku.

LP

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
7.5.2010 10:25:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: TopsiT
Danes je pa res en čuden dan. Tud jaz sem se lotila likanja in sem kr malo nesrečna je materiala za likat tko hitro zmanjkalo.

ja, kaj pa ne poveš...ti bi še jaz svoje prinesla!!!!user posted image

kaj si kej dobila iz avstrije?jst bi tuuuuud!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.