kenya
|
Dobro jutro, Očitno nas čaka še en oblačen in deževen dan. Sem že prav naveličana biti notri, tamali dve pa tudi. Jih bo razneslo od viška energije . Za srečanje v lj. sem dopisala. V bistvu mi je vseeno, ampak z enim datumom pa moramo začeti . IZVIRNO SPOROČILO: candy24 Srečanje v Ljubljani lokacija: BTC Zvezda pridemo (v oklepaju napišite kdaj bi vam ustrezalo, da se dobimo): - candy24 (načeloma vseeno) - nagaja28 (načeloma vseeno) - anajrim (načeloma vseen o) - TandJ - arruba (načeloma vseeno oz. bolje popoldan) - Kiwa - kenya (20.5. ali kasneje - za datum mi je vseeno, lahko dopoldan ali popoldan) - buškolinka - Srčekgirll (petek dop. ali pop. okrog 16h (zvečer 100% odpade) ali pa v soboto dop.) Mala biba, samo da sta s tvojim škratom v redu. Glede seznama pa se ne sekiraj. Dojenje...moje mnenje je, da je čisto odvisno od samega . Jaz sem se pri prvi držala, pa ni bilo nobenega haska, lahko bi pila samo vodo in jedla kruh pa je imela grozne krče, tja do 5. meseca. Moja sestrična pa je jedla čisto vse, vso zelenjavo in sadje, pa ta mali ni bilo čisto nič. Pri drugi sem jedla pa vse in tako nameravam tudi sedaj. Saj, zakaj imajo pa potem tudi tisti otroci krče, ki so na umetnem mleku? Tko, da moje mnenje je, vse v mejah normale. Edino, kot je rekla nagaja, svinjini se bom pa tudi jaz izogibala. eelyy, jaz imam na žalost izkušnje, ko se nekje po 12. mesecu in tja do 16. meseca tole nočno zbujanje slabša. Pri nas se mlajša-20 mesecev še sedaj zbudi vsako noč, ker kriči in joka v spanju. Mogoče se zgodi, da 1x v 14. dneh spi brez zbujanja. Drugače pa ne. Pride kar v joku v najino spalnico in potem včasih traja več, včasih pa manj da se pomiri. Tako, da na žalost tudi pri nas hodimo še vedno zjutraj naokrog kot zombiji . No, se vsaj sedaj ko pride nova članica ne bo treba na novo spet privajat. Kat09, jaz sem do sedaj kupila vse barve za sobice pobarvat kar v Bauhausu,ker sem ugotovila da imajo še največji izbor. Če ne najdeš že narejenih na policah imajo potem velik izbor odtenkov na barvnih kartah različnih proizvajalcev in ti jih namešajo sami. Tako, da vedno ko rabim barvo grem tja. LP