|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
5.5.2010 22:46:08   
DanijelaNeli

Mala Biba... ti se nič ne sekiraj glede seznama.Glavno,da sta se z malim škratom oglasila!Pa čim več z nami bit.

Bina83...tudi jaz še čakam in čakam.In se mi resnično nikamor ne mudi z nakupom vozička.
Če pride akcija,pride...če ne pa v Trzin po GT3-ja.user posted image
Cene so še povsod enake...niti Pikapolonica nima nobene akcije.
V Italijo pa se nam niti ne splača it ga kupit.

Še vedno navijamo za oranžnega... Moja mama pa kar za rdečega.Zadnjič ga je vidla in zdaj ne odstopa...PA Joolz-i so ji všeč.

Jaz sem že toliko prebrala glede teh vozičkov...sedaj samo iščem dlako v jajcu pri vsakem....ko ugotoviš,da popolnega vozička NI.

Zdajle pa grem še jaz spat... Dovolj imam te lubenice in jagod,...ker hodim samo na wc..ampak,je odlično...morem še za mojega user posted image kaj pustit.

Ta mala mi je danes mal zafurala,ker je zaspala ful zgodaj...pred 18.uro.
Pol se je zbudila... sledilo je tuširanje in umivanje lask...nakar mi je šla spat urco nazaj...Jutri pa gremo v vrtec...po dolgem času...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.5.2010 6:12:59   
candy24
Dobro jutro,

jaz sem že pokonci. Moram bit ob 7. uri v laboratoriju, ker včerajšnji izvid urina na pregledu ni bil dober... user posted image Upam, da ni nič hujšega.
Včeraj sem bila celi dan okrog - ja, kljub dežju user posted image ! Z user posted image sva se med drugim zapeljala tudi do Tosame (oz. trgovine Bela štacuna user posted image ) in sva nakupila vatke, razne blazinice, sterilne zložence, vložke, palčke za ušesa, mrežaste gatke... Naredila sva malo večjo zalogo vsega, tako da bo zadostovalo za nekaj časa po porodu... Sva bila oba zelo zadovoljna z nakupom, čeprav v tistih vrečkah ni bilo nič za dragega. No, mogoče me pa en dan preseneti v mrežastih gatkah... user posted image user posted image user posted image Danes pa bova prestavljala pohištvo v spalnici. No, on bo prestavljal, jaz bom pa njegovo delo "nadzorovala". user posted image user posted image No, potem bo pa on mene gledal pri pucanju... user posted image Ni kaj, bratsko si je treba razdelit delo.

dojenje - punce, kako to mislite, da se bomo po porodu morale odpovedati sadju in zelenjavi, če mislimo dojit... user posted image Nam so včeraj v MŠ rekli, da lahko jemo vse, kljub temu da dojimo in da ni treba nič komplicirat... Zdaj pa ne vem... user posted image V LJ porodnišnici dobiš baje solato pri kosilu... Ne vem zakaj je potem doma ne bi jedla... Pa še vegi sem. Kaj mi potem ostane za jest, če si z jedilnika umaknem sadje in zelenjavo... Samo suheha kruha pa menda ne bom jedla... user posted image

prebava - tudi jaz imam boljšo v nosečnosti; čeprav že pred nosečnostjo nisem imela slabe

user posted image user posted image user posted image - z user posted image ga še vedno prakticirava

mala biba - sem ti poslala ZS

Srečanje user posted image v Ljubljani

pridemo (v oklepaju napišite kdaj bi vam ustrezalo, da se dobimo):
- candy24 (načeloma vseeno)
- nagaja28 (načeloma vseeno)
- anajrim (načeloma vseeno)
- TandJ
- arruba (načeloma vseeno oz. bolje popoldan)
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

- Srčekgirll (petek dop. ali pop. okrog 16h (zvečer 100% odpade) ali pa v soboto dop.)

< Sporočilo je popravil candy24 -- 6.5.2010 6:14:25 >

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.5.2010 7:17:32   
pupika
candy24 glede sadja in zelenjave, jaz sem se pri prvem držala in nisem jedla, surovega sadja in zelenjave, samo kuhano, ker sem se preveč bala da bi ga šraufalo, baje naj bi sveže sadje in zelenjava napenjalo.Je pa res, da v porodnišnici pri kosilu dajo solato in vso zelenjavo, nobene diete, toda jaz sem takrat tudi solato pustila, pa mi je potem rekla sestra, da ne bom nič vitaminov dobila.Ene pa lahko jejo vse, pa otroke nič ne šraufa.

mala biba lepo da si se oglasila in se pozdravite.

Punce sedaj naj bi dobile pri G obrazce za na socialno glede porodniške in paketa, Mislim, da gre majska plača zadnja v porodniško.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.5.2010 8:43:13   
nagaja28
živjo,
krčki naj bi se začeli okoli 3. tedna, zato v porodnišnici vse dobiš za jest (solato, svinjino, salamo...). nam so 2 leti nazaj v MŠ rekli, da lahko vse jemo, pa naj opazujemo dojenčka, da bomo že vedle, kaj mu ne paše. če se da, pa naj se izogibamo citrusom in mastni svinjini. sem šla prav v zapiske gledat user posted image . solato je rekla pa edino malo manj kisat, drugače pa ni problema. sem pa jaz tudi najprej jedla kuhano sadje in zelenjavo, potem pa tudi surovo. ene malčke po mleku zvija, tako, da nikoli ne vemo, kaj bomo dobile user posted image .

tudi midva še vedno user posted image . glede na to, da je bila od začetka bolj suša zaradi slabosti, bomo pa sedaj nadoknadli user posted image , drugače bi mojega pobralo, če bi že sedaj nehala, pa moramo prišteti še 6 tednov po porodu user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.5.2010 8:51:03   
Kat09
Živijo,

že dolgo časa se nisem oglasila, sem si pa prebrala vse, kar ste napisale.user posted image

Sedaj bom imela več časa tako za branje kot za pisanje, sem namreč na dopustu, nato pa naprej porodniška, juhu. user posted image

Jaz nimam še skoraj nič nabavljeno, bo potrebno sedaj v shoping in pa najprej doma pospraviti, potem pa pobarvati sobico in začeti nositi notri vse, kar dobimo in kupimo. Punce, kje ste ve kupile barve za sobico pobarvat?

Mala biba, midva sva enako elektronsko varuško nabavila http://www.chebeltza.com/tehnika/olympia/olympia_babyfon.html in je super, pa še cena je zelo ugodna. user posted image Upam, da ti angina ni povzročila preveč preglavic, predvsem pa srečno s user posted image .

Srečanje  v Ljubljani

- anajrim (načeloma vseeno)
- TandJ
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

- Srčekgirll (petek dop. ali pop. okrog 16h (zvečer 100% odpade) ali pa v soboto dop.)
- kat09  (načeloma vseeno)

Moj podvig z mizarjem in previjalno mizo je propadel, ker mizar nima časa. In sem ponovno v lovu. Bo treba še kaj po trgovinah.

Ali katera hodi v materinsko v ZD Fužine? Jaz začnem danes, kar sem predavanj spustila grem pa začetek junija.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.5.2010 9:03:23   
kenya
Dobro jutro,

Očitno nas čaka še en oblačen in deževen dan. Sem že prav naveličana biti notri, tamali dve pa tudi. Jih bo razneslo od viška energije user posted image .

Za srečanje v lj. sem dopisala. V bistvu mi je vseeno, ampak z enim datumom pa moramo začeti user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Srečanje user posted image v Ljubljani

- anajrim (načeloma vseen o)
- TandJ
- Kiwa
- kenya (20.5. ali kasneje - za datum mi je vseeno, lahko dopoldan ali popoldan)
- buškolinka

Mala biba, samo da sta s tvojim škratom v redu. Glede seznama pa se ne sekiraj.

Dojenje...moje mnenje je, da je čisto odvisno od samega user posted image . Jaz sem se pri prvi držala, pa ni bilo nobenega haska, lahko bi pila samo vodo in jedla kruh pa je imela grozne krče, tja do 5. meseca. Moja sestrična pa je jedla čisto vse, vso zelenjavo in sadje, pa ta mali ni bilo čisto nič. Pri drugi sem jedla pa vse in tako nameravam tudi sedaj. Saj, zakaj imajo pa potem tudi tisti otroci krče, ki so na umetnem mleku? Tko, da moje mnenje je, vse v mejah normale. Edino, kot je rekla nagaja, svinjini se bom pa tudi jaz izogibala.

eelyy, jaz imam na žalost izkušnje, ko se nekje po 12. mesecu in tja do 16. meseca tole nočno zbujanje slabša. Pri nas se mlajša-20 mesecev še sedaj zbudi vsako noč, ker kriči in joka v spanju. Mogoče se zgodi, da 1x v 14. dneh spi brez zbujanja. Drugače pa ne. Pride kar v joku v najino spalnico in potem včasih traja več, včasih pa manj da se pomiri. Tako, da na žalost tudi pri nas hodimo še vedno zjutraj naokrog kot zombiji user posted image   user posted image . No, se vsaj sedaj ko pride nova članica ne bo treba na novo spet privajat.

Kat09, jaz sem do sedaj kupila vse barve za sobice pobarvat kar v Bauhausu,ker sem ugotovila da imajo še največji izbor. Če ne najdeš že narejenih na policah imajo potem velik izbor odtenkov na barvnih kartah različnih proizvajalcev in ti jih namešajo sami. Tako, da vedno ko rabim barvo grem tja.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.5.2010 9:10:34   
elaaa
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala za vsak glas.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.5.2010 9:47:18   
Joie
Mala biba- jao si pa res bla boga s to angino! Hitro se pozdravi! Pa super, da mali škratek lepo napreduje. Nas je pa že res skrbelo zate! Upam, da se nam naslednjič pridružiš na kavico. Za seznam pa se ne sekiraj!

V P se res dobi sveže sadje in zelenjava - pač rabimo vitaminčke tudi za mlekca! Je pa res, da je na začetku pametno malo paziti - jest več kuhane zelenjave, ne preveč kisane, pa postopoma uvajat sveže - ne preveč na enkrat... Imajo pa nekateri malčki res tako občutljivo prebavo, da ne glede na to kaj ješ jih šraufa. user posted image

Elyy - spijo čisto različno. Moja je stara 22 mescev, pa se še včasih vedno zbudi - je pa bistveno bolje odkar smo ukinili zizo (pri letu in pol). Po enem letu se je zbujala še 1x do 2x na noč - ponavadi bolj proti jutru.

Elaa - tale tvoj Oskar je pa ful simpatičen! user posted image

Balem -tebi sem ravno zadnjič omenila od frendice sestro... - nič ne morejo pomagat, včeraj so prekinili nosečnost. user posted image Sem bla čist depresivna cel dan....

Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.5.2010 10:17:46   
Martinčka
jutro:)

Mala Biba dobrodošla nazaj po dolgem času! user posted image hura da je z vama vse ok in za voziček!
jaz pa že drugi dan skušam priklicat baby center da bi mi dali voziček na stran pa neuspešno, ker se nihče ne javi! bom še poskušala ker ga gremo drugi petek kupit!user posted image juhej! ga dobim za diplomo od starševuser posted image user posted image user posted image  sem bila čist happy!!!

no tiste ki se nameravate izgibati solate med dojenjem: motovilec lahko jeste! zakaj vem? ker jaz zdaj med žolčno dieto ne smem jest nič kar napenja (nič surovega, razen kakšnih jagod, kiwija in lubenic) in so mi rekli da od solate lahko jem motovilec ker je tako mehek! tako da zagotovo potem lahko tega jeste med dojenjem!

jaz bom jedla med dojenjem vse od a-ž... jedla ne bom samo paprike, fižola in graha ter svinjine. potem bomo pa vidli kako bo! dojila pa bom do 1teden pred ponovnim začetkom službe... potem pa se ziza odstraniuser posted image

DanijelaNeli sem ti pozabla čestitat za kg! super da ti gre tako počasi gor... pri meni bo danes tehnica poskočila za en kg ker sem si včeraj kupila sladoled Mars in me že vabljivo kliče iz skrinjeuser posted image

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.5.2010 10:24:40   
TandJ
ojla.

tudi mene je čisto vrglo iz tira, ko mi je tašča začela govort kaj ne bom smela jest prve mesece ko bom dojila... mi je blo ful čudno, ker mami mi pa tega ni nikoli omenila...
tako, da se bom jaz poslužila iste metode kot druge. jedla bom vse (previdno) in če bo kaj narobe, bom začela gledati katera hrana mu ne ustreza... ker da bi se moglo pa kar vse ukinit (in to predvsem sadje, zelenjava, ki imajo ful vitaminov) se mi zdi pa čisto nesmiselno...

KAT09- poznam ful dobrega mizarja, ki naredi hitro, poceni in predvsem ful kvalitetno (lastne izkušnje), tako, da sem ti številko poslala na ZS.

Midva imava pa danes pregled, da vidimo kako nama gre... se mi tok po trebuhu premetava, da je veselje. sem prov vesela user posted image

uživajte v trenutnem sončku

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.5.2010 10:48:36   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Tiste ki imate sonce...pošljite kak žarek do nas....
Na Primorskem je škifo vreme...

Vstali smo pred 8.uro...
Se odpravili v vrtec...mi je bilo prav čudno,po dveh tednih...

Še željo je izrazila,da ji skuham joto,...jo bo pojedla ko pride z vrtca...

Martinčka...to s kilogrami pa je tako...enim gre v prvem tromesečju hitro gor,pa se pol ustavi...drugi pa pospešijo kilogrami bolj proti koncu user posted image .

Kakor mi je rekel G,da je videt,da ne počivam prav nič..ter,da imam enega otroka že doma...
Sem vesela tega,da ne bom kot v 1.user posted image .... po kg user posted image         Pa ne zaradi izgleda,ampak tako gledano,ker potem si tako neroden in ne zmoreš toliko kot takrat ko si suh.Pa še poletje je...po porodu se še veliko potiš in se ne počutiš glih fejst...

Nisem pa zato,da bi kr v tri dni stradala in se neki ful pazila...in,da bi potem bile tudi vidne posledice na našemuser posted image .

Prehrana med dojenjem...tukaj se sped delita dve veji.Tista kjer lahko vse ješ in tista,kjer se bolj ahtaš...
Zdaj pa je odvisno od vsake posameznice kaj bo jedla in kako...

Jaz sem se pri prvem dojenju/prehranjevanju pazila kar precej.Pila sem samo kompote,vodo,čaje... Nič sokov in podobnih pijač.Citrusov nisem jedla.Zeljenjavo samo kuhano...Meso in mesni izdelki...jedla sem vse razen svinjskega.Predvsem telečje,pščančje in ribe.

Zdaj mislim,da vem kaj je bolj alergeno in kaj ne...Bom pa videla kako bo user posted image  sprejemal...in tako se bom tudi jaz prehranjevala...
Kuham si itak sama,tako,da ni blema...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.5.2010 10:50:42   
pa&ga
Živjo souser posted image !

Berem vas redno, pišem pa bolj malo. Spet sem na bolniški. Bruhanje se je spet začelo pa še vodo imam ful zanič. Zopet sem na Hiconcilu. Res groza koliko tablet bom pojedla to nosečnost.

Drugače pa se naša punca veselo premetava po trebuhu. Gašper je prav vesel, ko vidi njene gibe. Nosim jo pa čisto nizko. Ful težko sedim.

A je šla katera direkt iz bolniške na dopust? Jaz ga namreč nameravam vsega letošnjega porabiti pred porodniško.

A ste že urejale papirje za porodniško?

Lepo se imejte- se beremo tekom dneva.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.5.2010 10:52:53   
Joie
Punce za eno pomoč bi še prosla - nekaj časa nazaj je bila debata o shrambi matičnih celic v javno banko in ena je takrat pripela link z info - tega pa žal ne najdem več. user posted image Če se ga katera spomni, naj ga plis še 1x napiše...

Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.5.2010 11:28:30   
kenya
Joie, tu so informacije o kontaktih javne banke: http://www.ztm.si/res/doc/darovanje%20popkovnicne%20krvi-4272.pdf

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.5.2010 11:48:17   
naja7
pozdravljene user posted image

vidim, da pridno klepetate, jaz zaj zadnje dni samo ležim, ker sem neki bolana, nek nahod v hujši obliki me je potisnil v posteljo. Sem takšna da še za živet ni.
Za vikend se z mojim, končno dobiva z lastnikom stanovanja, da se dogovorimo kaj in kako glede najine selitveuser posted image user posted image . Že nestrpno pričakujem, da grem končno iz hiše tašče, ki ji po novem ne paše niti kdaj gre kdo v kopalnico ali na WC. In ima tudi čez najino selitev 1000 in 1 pripombo, mogoče da sem res zaradiuser posted image malo bolj občutljiva ampak višek je pa višek.

Zelo mi je žal, da se nisem mogla udeležit srečanja celjank. Bolezen naredila svoje.

Mala biba, lepo da sta s škratkom dobro, ti še anginco pozraviš pa bo.

17.5 pa pregled pri novem g, to bo šele veselje, sem v 27. tednu in mi še niso dali glukoze za pit in še veliko drugih stvari opažam, da pri meni niso naredili pri drugih user posted image pa. No bomo videli.
Uživajte in lepo bušije božajte.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.5.2010 11:57:34   
DanijelaNeli
En lep komad za nas...user posted image  in naše...user posted image ...

Vsem ki se slabo počutite,bodisi zaradi prehlada ali drugih razlogov pa user posted image user posted image

Naja7... user posted image  za selitev... ne sekiraj se zaradi tašče...bodi mirnih živcev,ker ni vredno...Pomisli samo na vajinega user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.5.2010 12:01:54   
Naomi1
 Kar se tiče dojenja je ravn včeraj na MŠ patronažna rekla, da lahko jemo vse. Sam solato v manjših količinah kot sedaj, pa mal manj okisano.
Pa oreščki odpadejo,ker povzročajo alergijo.Lahko jemo jagode....in vse kar nam paše.
Jzt bom kar njen nasvet upoštevala, je bila zelo prepričljiva.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.5.2010 12:06:40   
anajrim
Joj Candy kaj nisi povedala za tosamo jaz moram tudi iti pa bi lahko šli skupaj...škoda...

Hej glede na to da vidim da nam je našeloma vseeno glede srečanja bom kar jaz predlagala datum in uro... srcekgirl pa je napisala naj bo petek torej predglagam:
21.5. ob 10.30 v Zvezdi BTC...pa povejte ostale če je to OK
!!!

Nisem preblrala vsega do konca ker vidim da je že toliko ura da letim na kosilo z možem...zvečer vas preberem do konca!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.5.2010 13:10:21   
Martinčka
naja7 veš kok ti bo potem luštno ko bosta za sebeuser posted image  malo še potrpiš pa bo.. sje veš čez eno uho noter pa drugo venuser posted image ... tako jaz nardim če mi kaj ne paše...

drugače pa sem danes naročila voziček in posteljicouser posted image user posted image user posted image user posted image ... dobim oboje okoli 10.6.!!! juhej! komaj čakam!!!

zdajle sme pa pojedla pol litra sladoleda mars.. je naša pupa zdaj tako živahna v bušiju da joj... ji tale sladoled prav pašeuser posted image  al pa jo je tok prezebu da se zdaj malo ogrevauser posted image

nič grem malo  oblačila uredit da bom  popoldan malo likala... imam danes nagon za likanje:) kakšen čudn danuser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.5.2010 13:11:20   
DanijelaNeli
Naomi...kot v marsikaterih drugih vejah,si tudi tukaj stroka ni razjasnjena.Še veliko babic,med.sester,pediatrov si ni enotnih kaj lahko doječe mame jedo kaj pa ne.

Tako,jaz sem... mi2 z user posted image  sva pokosilala joto, user posted image  in Neli bosta potem še puding imela,jaz pa rajši lubenico z jagodami user posted image ...

Martinčka..delaš gušte z Marsom.Je res en čuden dan...tudi meni se da likat...a nimam veliko.Prejle sem se spravila hladilnik čistit in je tip top...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.5.2010 13:14:20 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.5.2010 13:58:37   
pilotina
sem bila kar tri tedne odotna in upam, da ste vse dobro ter da poteka vse tako kot mora

malabiba...tvoj post sem sedaj prebrala in ne sekiraj se zaradi seznama, to sloh ni pomembno...lepo se poštimaj in pozdravi... user posted image za vozička

Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.5.2010 13:58:40   
tinca10
srečanje: če bi bil datum 21.5. ob 10:30 se tudi jaz prijavim... popoldan ponavadi nimam časa, dopoldan je pa cool.

Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.5.2010 14:02:49   
Joie
Kenya - ful ti hvala! Točno to sem iskala! user posted image
A se je katera odločila za javno banko?

Neja - super, da bosta končno na svojem!!!! user posted image

Hm... tale nagon za likanje bi pa tud jaz rabla... Če ga ima katera viška vabljena še k meni! user posted image Sej tud nimam tak velik...

Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.5.2010 14:08:25   
candy24
anajrim - tudi meni datum in ura, ki si ga predlagala za srečanje, povsem ustrezata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.5.2010 14:15:41   
Kiwa
Srečanje: jaz lahko popoldan po 17.uri, ker sem dopoldan v službi. Očitno mi spet ne bo uspelo user posted image .
Bo pa potem, ko bomo že mamice in bo več časa user posted image .

Dojenje in prehrana: Martinčka, kaj res lahko ješ kivi?? UPAM, da res, ker jaz brez kivija ne morem, mi prebava ne delujeuser posted image  Ampak verjamem, da se bomo z lahkoto čemu odrekle, samo da bodo naši dojenčki zadovoljni.

Grem nazaj delat, ob 16h pa v MŠ na nego dojenčka 2.del :)

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?