|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
4.5.2010 21:18:40   
DanijelaNeli
V našem Benettonu imajo res vsega ful na voljo...za prav ta male user posted image  pa še pride...

Prejle sem peglala in sem se spomnila na Esprit..tako,da bom šla jutri s ta malo do mejnega prehoda Starod,tam imajo ful poceni stvari od Esprita in te ta male številkice 56-62,...imajo ful crtkane,...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.5.2010 21:19:25 >

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.5.2010 22:41:48   
candy24
Srečanje user posted image v Ljubljani

pridemo (v oklepaju napišite kdaj bi vam ustrezalo, da se dobimo):
- candy24 (načeloma vseeno)
- nagaja28 (načeloma vseeno)
- anajrim (načeloma vseeno)
- TandJ
- arruba
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

- Srčekgirll (petek dop. ali pop. okrog 16h (zvečer 100% odpade) ali pa v soboto dop.)

< Sporočilo je popravil candy24 -- 4.5.2010 22:44:46 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.5.2010 23:04:35   
candy24
Dober večer,

danes smo v MŠ negovali dojenčka in seveda sem bila razočarana, ker se je "pridna novorojenka" izkazala za lutko. user posted image Kako sem bila naivna - jaz sem zares mislila, da nam bodo previjanje demonstrirali z živim dojenčkom... user posted image user posted image user posted image Me je kar malo sram. user posted image

Sem vesela, da ste se imele tako fajn na srečanju V Celju. user posted image Pa kako ste "zmedle" natakarja s trebuhi... user posted image  user posted image

No, midva z user posted image pa sva danes dobila težko pričakovani paket iz Racmana. user posted image Dobila sva naročeno robo - plenice in vse kar spada zraven... Sem full vesela. Upam, da se bodo te plenice res dobro obnesle.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.5.2010 23:43:09   
DanijelaNeli
Candy...ja,se zgodi...nimaš kaj!user posted image user posted image

Meni ni dalo miru,ker prejle nisem do konca pospravila po dnevni sobi,...zato sem vstala s postelje...a prejle sm že zaspala s ta malo v njeni sobici.
Ja,to pa je po moje...ker ne grem spat,brez,da ne pospravim dnevno in huhinjo.

Sem malo brala o tednu nosečnosti v katerem sem...in videla,da je normalno za krče...na nogah mislim.To se mi je zdaj začelo pojavljat med spanjem... joj,grozne bolečine...
Za kilograme pa je ta povprečno nosečnico normalno od 7 do 10 kg.
Pol sem user posted image

A ve še pijete folno?
Jaz sem še vedno na Centrum Materna.Mislim,da bom kar do konca...

Martinčka...a si pol ustvarla kaj s špargljev?
Jaz jih morem dobit,da si naredim eno solatko...

Grem jaz še kaj prebrat...pol pa spat...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
5.5.2010 7:51:54   
candy24
Dobro jutro,

tudi mene občasno grabijo krči, sploh če iztegnem nogo v spanju. Mene zna ta bolečina kar konkretno prebudit.

folna - jaz je ne pijem več od 3. meseca; upam da nisem pri tem preveč pogrešila

Zdaj pa se grem počasi pripravit za pregled. Kako hitro je minil ta mesec (od zadnjega pregleda).

Neposredna povezava do sporočila: 3630
5.5.2010 8:42:32   
balem
Jst sicer mam še tablete s folno kislino, sam sem našla ena kosniče od špara in so mi ful dobri, tak da je te jem za zajtrk pol sm pa še sam mal počekirala zadeve, ki so bogate s folno in potem jem arašide pa motovilc in banane... Tak, da če se mi zdi, da je pač nisem dobla dovolj s hrano vzamem še tableto.

Krče sem pa tud jst začela dobivat, ampak res sam tak, ko noge stegnem ponoč. Dobr da se zadeva počas iztekauser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
5.5.2010 8:44:21   
anajrim
Ojla!

Ja vidim da ste se včarej kar malo razpisale... mismo super... brcamo...rastemo...skratka komaj čakam že malega...sploh ker sem včeraj vse obleke posortirala pa me je kar zagrabilo da bi ga že imela v rokah.

Nič šibam v službo potem pa naprej...

Celjanke visim da ste uživale...lepo...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
5.5.2010 8:52:01   
soncekray
Tud mene vsako noc zgrabi krc v nogi. Se mi zdi da sem se zdaj ze navadila. A to naj bi bilo znacilno za ta cas nosecnosti? Tega nisem nikjer zasledila.

Anajrim mene vsak dan grabi da bi jo imela v rokahuser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
5.5.2010 9:09:09   
nagaja28
Dobro jutro

tudi mene je že 2x ponoči krč zagrabil. je mož mislil, da so že popadki user posted image user posted image . jaz folne ne pijem več, jemljem pa elevit. sicer ne vsak dan, ampak ene 3x na teden, pa je G rekla, da je to super. drugače pa eni priporočajo magnezij eni pa kalcij za krče. tud to očitno mora bit user posted image .

danijela in martinčka, vidve me tako 'rajcata' s temi špargli, samo imam slabe izkušnje. enkrat sem kupila sveže, pa so bili že čisto leseni, ni važno koliko časa sem jih kuhala. zdaj jih pa ne upam kupit user posted image . najboljše, da jih grem kam na tržnico iskat (ker nimamo v lj take sreče, da bi kar na prostem rastli)
mi smo pa dobili eno gajbico še lanskega ampak domačega krompirja in bomo delali svaljke in jagodne cmoke za v skrinjo, ker je treba krompir čim prej porabit, tako, da se nam danes obeta prava packarija po kuhinji user posted image user posted image user posted image . bo pa fino potem po porodu samo iz zmrzovalnika stvari vzet in skuhat user posted image .

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
5.5.2010 9:40:55   
DanijelaNeli
Jutro..

Spet je bolj cmeravo vreme...

soncekray...je,je...res je značilno za to obdobje za krče.

Magnezij...bi se mogla spravit vsaj malo Donata.Ker drugače ga ne maram...mi je čisto drugi okus kot Radenska.

Na zadnje sem ga pila v porodnišnici po porodu...

Kalicij...imam ga čistega,ki ga vzameš za noževo konico in zmešaš v vodi.

Je res glede folne,da jo je toliko v vsakdanji prehrani...
Motovilca sem ogromno pojedla,cedevito pijem,...ostalo sadje in zelenjava pa sploh...

Punce,se moremo še te preostale tedne najest solat,sadja in vsega,kar se bomo morale po porodu odreč.Seveda če ste za dojenje.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 5.5.2010 9:42:48 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
5.5.2010 10:00:10   
Bina 83
Oj!

Ojoj ti krči, v desni nogi me ponavadi med 5 in 6 uro zjutraj tako zagrabi da se komaj zadržim da ne zakričim na vso grlo-res grozna bolečina. K sreči pa traja le par sekund in potem počasi poneha.

Drugače sem pa ta teden na bolniški-očitno so se tudi zame začele prve nosečniške tegobe. Križ je začel opozarjati nase, ampak močno upam da tole ne bo trajalo, ker želim vsaj še za kakšen teden v službo da se "primerno" poslovim od sodelavk in od malčkovuser posted image .

Sem pa izkoristila ta čas ko sem doma, da sva šla z user posted image na CZS po vse potrebne obrazce!

Vitamini pijem magnesol zaradi otrdevanja trebuha in prbl. 3x na teden vzamem tabletko CentraMed Mami.

DaniNeli že imaš voziček GT3? Jaz še kar odlašam in čakam na kakšno akcijo, ampak imam občutek da ne bom več dolgo čakala in ga bom šla kar iskat v prvo trgovino kjer ga imajouser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.5.2010 10:01:20   
mišu
Oj!

Jaz imam že 2 dni tak otečene noge.... Tak me bolijo....  Pijem ogromno vode, ne solim, pazim na prehrano.... Upam, da bo boljše..... Drugače morem v bolnico.....
Kak ste kaj ve z otekanjem?

Neposredna povezava do sporočila: 3637
5.5.2010 10:14:44   
Martinčka
Dobro jutrouser posted image  
sem danes doolgo spala ko je lepo dežek šel po oknu... kaj pa čem druzga v tem vremenu!?

DanijelaNeli tudi jaz ne zaspim če ni kuhinja pospravljena oziroma že od doma ne grem če ni poštimana... dnevna pa tako nima biti kaj razmetana.. samo če je dekica na sedežni, drugače pa je tako vedno kot je trebauser posted image ... bolj so problem oblačila ki se mi jih ne da isti dan zlikat ko se posušijouser posted image
drugače pa nisem delala potem nič iz špargljev.. v ponedeljek sem delala testenine s šampinjoni in puranom v smetanovi omaki, včeraj pa svinjske kotlete s širokimi rezanci v paradižnikovi omaki z bučkami in kislo smetano...
sporoči za Esprit! me full zanima! jaz morem kupit od cotk samo še 3 pajacke v 56 velikosti in enega v 50 velikosti pa sem zaključila z oblačili! itak potem še kdo kaj prinese ko pride na obisk, tako da nima smisla zdaj vsega nakupit..

jaz še jem Elevit ampak tako kakor se spolnem.. včasih je to 3x na teden, včasih pa 1x na tedenuser posted image  odvisno od tega kako se počutim ter koliko jem...

no jaz se med dojenjem ne bom odrekla vsemu sadju in zelenjavu.. samo tistim stvarem ki napihujejo!

drugače pa zdaj nimam namena do junija kaj več kupovat! junija ali konec maja bom šla nakupit še te osnovne stvari, kot so slinčki in kapice ter tetra plenice, dekico, posteljnino,... zdaj pa rabim malo miru pred zapravljanjem!

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
5.5.2010 10:46:08   
soncekray
Jaz dobim krc v nogi tud zjutraj med 6-7 urouser posted image

Dva dni sem imela ful tezave s kislino. Ful mi je blo slabo, na bruhanje mi je slo (ceprav nisem bruhala).. No pol sem ugotovila da je najbrz to kislina. Donat imam itak poleg postelje in ga pijem ko me zacne prizigat. Upam, da bo danes boljse. Se mi zdi, da me Bogec kregajo, ker sem prijateljici govorila da je preobcutljiva ko je v nosecnosti jamrala da jo kislina muci. Ker mene je tudi kdaj pa kdaj, pa se mi ni zdelo nic tak strasenga. To pa ko se ti zdi da imas cel zelodec v grlu in bo vsak trenutek vse zunaj, pa je cist nekaj drugega. Tak da ce ne drugo, zdaj vem kak se je takrat pocutilauser posted image

Drugac pa sem se danes zbudila ful tecna. Kar je cudno, ker sem bolj jutranji tip in sem ponavadi tecna zvecer ko sem utrujena user posted image Ne vem kaj se dogaja z manouser posted image

Sem sla tud malo po trgovinah vceraj in sem ratala cela zafrustrirana ko sem si dve jopci probala in mi nista ble prav. Pa take lepeee cote majo zdaj za nenosece..user posted image Poleg tega mi je zal denarja zdaj za ta 2 mesca trosit na nosecniska oblacila. Ker niti ne vem kolk bom kaj lahko sla od doma, poleg tega pa je tolko stvari ki jih rabimo za babiko.. pa tolko lepih mikavnih stvari, da se moram prav brzdat.

Ve katera kdaj so kaj razprodaja. Martincka ti bos najbrz imela te informacije. Ker sem vceraj ze opazila na trgovinah kao mid season salesuser posted image A to pomeni da se blizajo ta prave razprodaje? Ker pol grem kr kampirat pred Catiminiuser posted image

Aja se nekaj sem hotela vprasat.. Ima se katera zdaj med nosecnostjo boljso prebavo kot prej? Jaz sem vedno imela zelo pocasno prebavo in je bil uspeh ze ce sem sla vsak dan na veliko potrebo. Zdaj grem tud 4 krat. A je to normalno? Malo me ze skrbi.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
5.5.2010 11:01:19   
Martinčka
Soncekray kolikor je meni znano so razprodaje junija... lani so bile full hitro, se je poznalo zaradi recesije...tako da bo verjetno letos enako Junija. ko dobim info sporočim...
Imam tudi jaz ogledano eno oblekico v jones-u in bom počakala na razprodajo:)user posted image  

prebava.. ja zdaj en teden imam full dobro:) no pač prej nisem po 3 dni šla na wc, zdaj pa grem 1x na dan... je pa res da zdaj pojem vsak dan vsaj dva kiwija in se verjetno to pozna!

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
5.5.2010 12:26:02   
pupika
Jaz pa si moram eno dolgo kiklo kupit, me tako mika da bi jo nosila, sedaj ko bo bolj vroče. Pa sem si zadnjič eno dolgo probala, pa sem s trebuhom zgledala kot ciganka, potem pa sem bila razočarana. Ampak si jo bom vseeno privoščila, če ne jo bom pa nosila po porodu..

Krči so hudič, mene je šele danes nehalo boleti v nogah, ki me je v ponedeljek zjutraj zgrabil krč, pa sem skoraj kričala zopet, naj bi pa pomagal magnezij. Jaz vsakim dan spijem eno šumečko magnesol-a, pa je malo boljše, me vsaj vsaki dan ne grabijo ampak sem pa tja. Upam, da ne bo zopet pri porodu tako kot prvič, ko so me bolj krči mučili kot popatki.Pa glede dodatkov, jaz sem še tablete omega3 , ker tokrat rib ne morem spravit vase. Folno pa sem zaključila v 4 mesecu nosečnosti, mi je moja G rekla, naj preneham jest folno kislino. Pri prvem pa sem jo jedla ene 4-5 mesecev, potem pa sem tudi nehala.

mišu pazi nase in pritisk si meri, če nimaš povišanega naj ne bi bilo nič kritičnega. Jaz zatekam bolj malo tokrat, sem pa pri prvem sinu tako zatekala, da sem imela mirovanje in pritisk sem imela rahlo pivišan, pa sem si potem še sama doma merila, so takrat tudi meni rekli, da če bo tako, bom mogla it v bolnico, pa sem potem zatekala do poroda, v bolnico pa tudi nisem šla, ker sem imela vodo v redu. Upam, da se bo zatekanje omejilo. Aja naj bi pomagalo, če imaš noge povzdignjene.

Prebavo pa imam zopet slabo, le kaki mesec dni sem imela normalno ko sem šla vsaki dan, sedaj se pa zopet matram na WC..

Glede sadja in zelenjave, se bom tudi jaz sedaj zelo najedla, ker bo potem kar dosti odrekanja. Pri prvem sinu skoraj 5 mesecev nisem jedla solate, jaz jo pa obožujem, pa še letos jo imam na vrtu pred hišo,

Kako pa je kaj z malo bibo, se že kar nekaj časa ni nič oglasila.

Neposredna povezava do sporočila: 3641
5.5.2010 12:49:04   
mišu
Pritisk je sedaj ok-120/80. Kak teden jemljem tablete za zniževanje pritiska. Naslednji četrtek imam pregled. Danes se mi je začel 28.teden. Prebava je dobra, v urinu pa tud niso našli ničesar. Upajmo na najboljše....

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
5.5.2010 14:25:00   
anajrim
Ojla nosečke...

...jaz težav pretiranih z zatekanjem nimam...vsaj zaenkrat ne...sem pa zadnjič ko je bilo vroče opazila da imam noge proti večeru kot šunke... upam da se ne ponovi!!!

Drugače pa je moja prebava super in tako kot praviš pred nosečnostjo je bilo slabše... hehehe

Kako ste kaj ostale?
A s partnerjem se še spolno ljubkujete...vam še paše...malo sem firbčna, ker ne vem ali si še upam imeti spolne odnose da nebi bilo kaj narobe!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.5.2010 16:24:18   
Martinčka
anajrim nima biti kaj narobe tako da vidva kar veselo user posted image ... paziti morajo le tiste s krajšimi MV. povsod piše da tudi orgazem ne povzorči krčev, in da naši user posted image  kdaj to občutijo samo kot rahlo masažo... ob koncu nosečnosti pa bi naj slončkanje pomagalo da se lažje rodi zato ker user posted image naših partnerjev lahko malo mehčajo MV... če pa zaradi tega rodim en teden prej pa superuser posted image  ampak še nisem od nobene slišala da bi jim to dejansko pomagalo roditi kakšen dan prej.

tudi jaz imam ob koncu dneva noge kot šunke-pršutek:) kaj čmo!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
5.5.2010 18:13:16   
DanijelaNeli
OOJ...
Danes se mi pa tako vleče dan... niti ni bil slab..
Razen zjutraj sem cel dan doma...
Prejle smo se lotile z Neli čistke njenih igrač... Smo kar metale v eno vrečo...pustile samo tiste,ki jih ima najraje in ji bodo prišle še v poštev...user posted image MI2...

Pol me je še naprej držalo pospravljanje...in sem imela lov na mravlje...postavla hišice potleh,posesala in pomila vse...pa spet neki pospravljala in tako,da zdaj dam na OFF.

Zdaj sem narezala polno skledo jagod in lubenice...in je odlično...sem že dve mali skledici pojedla..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3645
5.5.2010 18:59:15   
arruba
Srečanje v Ljubljani

pridemo:
- candy24 (načeloma vseeno)
- nagaja28
- anajrim (načeloma vseeno)
- TandJ
- arruba (načeloma vseeno)
- Kiwa
- kenya (20.5. ali kasneje, dopoldan ali popoldan)
- buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
5.5.2010 19:31:16   
arruba
ehhh spet me nekaj tehnika matra s citiranjem - bom morala malo vadit. Uglavnem, za LJ srečanje jaz lahko načeloma kadarkoli, bi mi pa bolj pasalo popoldne, ker dopoldne imam skoz neke opravke ali pa malo polenarim.. prav paše.

Sicer sem uradno že od začetka prvomajskih na dopustu, ampak kar še vsak dan moram malo skočit v službo kako pozabljeno malenkost uštimat, na koncu pa sem tam še par uric..zdaj sem mislim da končno vse "popucala" in lahko začnem odklapljat glavo in jo montirat na mami frekvenco, če bo šlo user posted image

Danes sem šla po RH- shot pa ni blo tako hudo, kot sem se bala, samo tale naš user posted image  se bo moral pa fajn potrudit, da se odkupi za vse tole špikanje, ki ga prenašam zaradi njega. Drugače pa pridno hodim na MŠ, jutri imamo tretjo seanso.. v torek je bilo očitno nekaj čudnega v zraku, so punce kar ven hodile, ker jim je bilo slabo, ena je celo v predavalnici skup zlezla.. bogica..sem prav vesela, da sem lahko na jutranjem terminu, ko še ni gužve in lahk normalno sedimo, popoldne je menda prava katastrofa.

Imam pa pravi craving na sadje - hladilnik mava že čist zabasan, pa še vseeno vsakič ko grem v trgovino kaj provlečem domov.. danes sem na lubenici in grozdju njammmmmmm

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
5.5.2010 19:49:47   
mala biba
Kuku po dolgem času.....joj kak sem pogrešala vas in branje vaših postov....po pravici povedano, da ne vem če bom lahko vse prebralauser posted image .....ni me bilo zelooo dolgo saj meni se tako zdi....bila sem z mojim škratom na opazovanju.....zaradi moje grde grde angine, vročine, krčev in škratove diagnoze....tako da sem zelo vesela, da sem doma in da se vam lahko oglasim, da ne boste mislile, da me ne bo večuser posted image .....drugače posledice so opazne na meni (da ne govorimo o izvidih krvi....glede na grdo angino) na škratu hvalabogu nič (saj pravijo tako)...danes sva imela pregled še pri svojem G je vse kot mora bit (z izjemo njegove diagnoze), težki smo 1750 g.....drugače pa greva naslednji teden zopet v lj in bom tam več izvedela.....voziček Peg perego GT3 (oranžen):) je doma, jajčka in torba v kompletu...košara bo izposojena......kupila sva tudi tole elektronsko varuško  http://www.chebeltza.com/tehnika/olympia/olympia_babyfon.html.....če katero zanima...res ima veliko funkcij, za relativno majhen denar proti vsem ostalim, ki so na tržišču.....pa še lep model je....najlepše so mi pa uspavanke na njemuser posted image ....drage moje upam, da niste jezne zarad seznamčka.....datum pregleda mi je pa na zs javila samo oton...tako, da ne vem...verjetno ste pisale v postih kot ponavadi......če boste prebrale tale moj post, mi prosim napišite na zs, da malo obnovimo tole zadevo...sej verjetno ste že jezne na mene, ker pač ni tako kot bi moglo biti...glede seznama mislim.....upam, da ste ok, da so vaši sončki pridni in da lepo rastejo....da ve nimate pretiranih težav in da se dobro počutite......lp...mala biba+ mali škrat

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
5.5.2010 21:05:21   
eelyy
Evo se vam oglašam po dolgem času se je treba kr spraviti na rač. uspem pa le takrat,ko moj mali miško spančka.Danes sem res čist aut tole vreme je čist mimo,nemoremo nič ven na kakšen sprehod in se pozna je še mali sitkan.Upam da bo vsaj noč bolj mirna se naš enajstmesečni fantek večkrat na noč zbuja in je kr naporno potem zjutraj da pridem k sebi.
Mamice,kako je potekalo pri vas tole zbujanje,do kdaj se ponoči zbujajo za mleko?
Sem nastopila v 28 ted. koliko gre tole hitro sploh nemorem verjet,samo še dobra dva meseca in bomo zibali.
mišu-držimo peti,da bo vse vredu
mala biba-bravo za voziček,pa upam da vas tale prahlad čimprej mine in da bo mali škrat vredu.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.5.2010 22:25:23   
Bina 83
Malabiba lepo da si se nam oglasilauser posted image user posted image , verjetno smo se kar vse po tihem spraševale kaj se dogaja s tabo!

Ne sekiraj se zaradi seznamčka, mislim da nobena tudi približno ni huda nateuser posted image !

Lepo je slišat pozitivne novice o tvojem user posted image , zdaj se pa samo še ti pozdravi pa bouser posted image user posted image !

user posted image user posted image za voziček, popolnoma takega si kupila kot imam jaz ogledanega. Kje si ga pa vzela? So že kaj znižani ali še vedna stara cena?

Kmalu se pozdravi pa čim več pozitive ti želim!!!user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.