pupika
|
Jaz pa si moram eno dolgo kiklo kupit, me tako mika da bi jo nosila, sedaj ko bo bolj vroče. Pa sem si zadnjič eno dolgo probala, pa sem s trebuhom zgledala kot ciganka, potem pa sem bila razočarana. Ampak si jo bom vseeno privoščila, če ne jo bom pa nosila po porodu.. Krči so hudič, mene je šele danes nehalo boleti v nogah, ki me je v ponedeljek zjutraj zgrabil krč, pa sem skoraj kričala zopet, naj bi pa pomagal magnezij. Jaz vsakim dan spijem eno šumečko magnesol-a, pa je malo boljše, me vsaj vsaki dan ne grabijo ampak sem pa tja. Upam, da ne bo zopet pri porodu tako kot prvič, ko so me bolj krči mučili kot popatki.Pa glede dodatkov, jaz sem še tablete omega3 , ker tokrat rib ne morem spravit vase. Folno pa sem zaključila v 4 mesecu nosečnosti, mi je moja G rekla, naj preneham jest folno kislino. Pri prvem pa sem jo jedla ene 4-5 mesecev, potem pa sem tudi nehala. mišu pazi nase in pritisk si meri, če nimaš povišanega naj ne bi bilo nič kritičnega. Jaz zatekam bolj malo tokrat, sem pa pri prvem sinu tako zatekala, da sem imela mirovanje in pritisk sem imela rahlo pivišan, pa sem si potem še sama doma merila, so takrat tudi meni rekli, da če bo tako, bom mogla it v bolnico, pa sem potem zatekala do poroda, v bolnico pa tudi nisem šla, ker sem imela vodo v redu. Upam, da se bo zatekanje omejilo. Aja naj bi pomagalo, če imaš noge povzdignjene. Prebavo pa imam zopet slabo, le kaki mesec dni sem imela normalno ko sem šla vsaki dan, sedaj se pa zopet matram na WC.. Glede sadja in zelenjave, se bom tudi jaz sedaj zelo najedla, ker bo potem kar dosti odrekanja. Pri prvem sinu skoraj 5 mesecev nisem jedla solate, jaz jo pa obožujem, pa še letos jo imam na vrtu pred hišo, Kako pa je kaj z malo bibo, se že kar nekaj časa ni nič oglasila.
|