|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
20.4.2010 13:00:51   
chihuahua
Tix....   mi2 tudi...a v lj. porod.?  mi2 mava uro ob 16ih!

Kje dvignemo nalepke?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
20.4.2010 13:12:12   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: chihuahua

Tix....   mi2 tudi...a v lj. porod.?  mi2 mava uro ob 16ih!

Kje dvignemo nalepke?

Ne v Lj. Nimamo pa nobenih nalepk, tako, da se nič ne spoznam na to user posted image

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
20.4.2010 13:32:01   
đanika
Ojla punce ste pa res same čveke user posted image user posted image

Komaj sledim. V službi imam gužvo uvajam novo, ki me bo nadomeščala in je kr težek primer..user posted image Upam da bom vse teme uspela komentirat..user posted image .

Naš doječek je super živahen.

Balem poslala sem ti na zs sporočilo upam da si dobila.

Tudi jaz sem na FB bom vesela če še katero dodam da se malo počekiramo.

Mi smo dobili še zdaj jajčko tako da imamo vse samo še previjalno mizo s predali si želim in košaro. Imam voziček maxi cosi mura in zimsko vrečo tudi brez nje ne bo šlo tako da priporočam tudi potem ko so doječki malo večji je fajn da ga malo zaviješ. Jaz sem pozimi tudi veliko zunaj.

Tudi meni pravijo, da imam velik trebuh me je zadnjič soseda na stopnicah vprašala kaj vi še pa niste rodila?user posted image sem ji povedala da bo še dolga do konca julija pa je bila čist šokirana user posted image sam meni je trebušček čist všeč..

jaz glede mehčalca nisem nič komplicirala in nismo meli težav pri prvem doječku upam da bo tudi tokrat tako.

Glede UZ sem jaz čist razočarana nad svojo G jaz moram plačat vsak nadalji UZ mi je že povedala. In to se mi ne zdi prav ker plačujemo zavarovanje in to gre za zdravje naših dojenčkov in ne vem kako bodo vedeli če se je doječek prav obrnil z glavico navzdol.. ne vem to se mi zdi čist ne pravično.

Tudi jaz sem si kupila samo dvojne hlače za nosečnice vse ostalo kombiniram z malo večjo številko majčke in je... komaj čakam poletje da lahko kako oblekico gor damo.

V petek gremo pa na morje za 5 dni in že komaj čakam. Dela imam še veliko sem pa totalno lena za likanje in take stvari..

Punce kaj vi same pomivate okna? Pravijo da jih ne smem, da je zelo nevarno so pa potrebni čiščenja..bo pa moj dragi moral malo vskočit user posted image

Martinčka zelo lep voziček super izbira.

Lep pozdrav pošiljam sončka iz Zreč

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
20.4.2010 13:44:40   
polhec
živjo "čveke"
sipek - materinska sola na Vič-u je zanima predvsem s stališča terminov, ki so popoldanski in če še delaš je to edino izvedljivo. Predavateljice so za vsako temo druge, eno bolj druge manj zanimive :-) midva sva se odločila, da sva hodila že sedaj, ker meni ni bilo do tega da hodiva maja z velikim trebuškom.
tako da sva lih včeraj dobila potrdilo in imava samo se predavanje v sredo in četrtek in potem je to opravljeno. ena stvar manj :-)
tudi jaz imam v službi guzvo, ker uvajam novega sodelavca, ampak saj gre.
drugače me pa še vedno matra pritisk pri gin, tako da imam domačo nalogo merjanja pritiska doma in napotnico za dr. Meglič. za vsak slučaj, čeprav se vse bolj izkazuje za pravilno diagnoza "bele halje", ker doma imam včasih celo spodnji pritisk pod 75-70
Naslednji pregled 13.5.
pregled pri internistki 4.5.
upam, da bo potrdila sume in mi ne bo potrebno maja preživet doma v postelji ali pa se slabse v porodnišnici ;-)

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.4.2010 14:03:03   
anajrim
Ojla!

Jaz sem pa ravno zaključila z likanjem in je mir za en teden... Komaj čakam petek pol pa na dopust in na obiske v prekmurje k mojim tetam, stricem,,,starimami in staremuatiju...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee>!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
20.4.2010 15:21:07   
Kiwa
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Ker je tema šola za starše spet aktualna, sem prilepila link za lj.porodnišnico. Če bo kateri v pomoč.
Jaz bom šla 3.5. v lj. porodnišnico. Še katera? Gre partner z vami ali bo šel samo na tečaj za bodoče očete?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
20.4.2010 15:51:11   
tinca10
:  jaz hodim v porodnišnico zdaj v aprilu... babice, ki predavajo so full ok, res jih je luštno poslušat. Kar se nalepk tiče se jih gre lahko iskat že prej, ni pa nujno. Oddaš jih lahko tudi vmes med samim potekom šole. V lj. porodnišnici je uvodno predavanje in nato jih je še 8. Vsa, razen zobozdravnika (zelo dolgo predavanje, ne pove nič novega), toplo priporočam... res povejo dost pametne stvari (za prvorodke seveda). Kar se pa tiče partnerjev: grejo lahko na tečaj za očke ali pa se priklučijo na dveh predavanjih o porodu (na koncu jih tudi obkljukajo) in dobijo potrdilo, da so lahko zraven pri porodu. Edini problem porodnišnice je parkirišče (jaz sem imela kar srečo, ker sem dobila vedno mesto čisto blizu).

UZ: meni ga ginekologinja vedno naredi, vedno narediva "kratko morfologijo": pregledava položaj, glavo, roke, noge, srček,... mi pa ni jasno, zakaj prihaja do takih razlik. Mislim, da bi vsem morali enkrat na mesec narediti UZ in samo prečekirati ali poteka vse kot je treba in to brez doplačila seveda...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
20.4.2010 16:19:01   
Kiwa
Tinca10, si se ti kaj prej prijavila ali si samo prišla?
Če prav razumem, je partner lahko prisoten le na dveh predavanjih in vseeno dobi potrdilo?

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.4.2010 16:51:30   
eelyy
Živjo!

Punce kok ste dobre sploh vas komaj sledim ste tok napisaleuser posted image .Evo jst kuham kosilo moj mali miško spi smo bili zunaj v vozičku se je tok vozil in zmatral je popil mleko in zaspal.

Dejte mi kakšen nasvet,kje kupiti previjalno mizo da je vilak in prostorna,spodaj pa da ima za oblekce nekaj prostora?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
20.4.2010 17:05:41   
candy24
Pozdrav!

Šola za starše v LJ porodnišnici - kot je že tinca10 napisala, ni nujno potrebno, da nalepke dvigneš prej / pred začetkom predavanj. Lahko jih tudi kasneje - ko se predavanja že začnejo; tako da se vam ni treba samo zaradi nalepk vozit v Lj. Vnaprejšnja prijava pa mislim da je kar koristna, če ne celo nujna (??), ker je ta šola za starše še kar obiskana. Jaz sem naju z user posted image prijavila prejšnji teden (za majska predavanja), pa je bilo za termin ob 18:00 prijavljenih že 27 parov. user posted image Velik plus te šole pa je tudi v tem, da lahko hodiš mešano na predavanja. Se pravi, če ti kateri dan ustreza prej, lahko greš npr. tudi k skupini ob 16:00. Prijavite se na telefonski številki 01/ 522 60 48 (vsak delovnik med 13:00 in 15:00h).

Kiwa - tisto glede partnerja in dveh predavanj pa drži; priti mora samo na predavanji iz prve in druge porodne dobe, pa dobi potrdilo - v primeru, da se tvoj partner odloči hoditi s teboj na tečaj predporodne priprave. Je pa v okviru šole za starše v Lj porodnišnici oraginiziran tudi tečaj za bodoče očke, kjer pa le-ti pridejo samo na eno predavanje, ki je organizirano izven tečaja predporodne priprave, in poteka samo dvakrat na mesec, kjer lahko prav tako dobijo željeno potrdilo. Ta predavanja pa so namenjena prav tako drugim spremljevalcem pri porodu, če se ga odločiš imeti namesto partnerja (npr. sestra ali mama). Predvidevam da jim tam predavajo isto - se pravi prvo in drugo porodno dobo... user posted image

Ultrazvok - naslednji pregled imam v 32. tednu. Če mi G takrat sama od sebe ne bo delala ultrazvoka, si bom UZ kontrolo rasti plačala sama. Hočem pač vedet, če naš user posted image v redu raste in se razvija... Je pa ta UZ kontrola rasti v primerjavi s 3D UZ res veliko cenejši.

Lepo bodite!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
20.4.2010 17:52:07   
tinca10
Kiwa: ja partner mora biti nujno na tistih dveh predavanjih o porodu, ostalo pa če želi. Jaz sem poklicala en teden pred začetkom in naju prijavila, mislim pa da tudi nebi bilo problema, če nisi prijavljena. V popoldanskih terminih je tudi zdaj gužva, zato če se le da, je bolje dopoldan.
Luštno je tudi, ker če slučajno zamudiš kakšno predavanje greš ob drugi uri k drugi skupini.

Končno sem dodala naš trebušček v album... sem se neki namučila z dodajanjem slik, pol je pa kar naenkrat ratalo... je en čudn sistem to

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.4.2010 18:21:38   
soncekray
Hey punce..

Da se vam se jaz malo javim. Berem vas redno, no vsaj trudim seuser posted image

Mene je ta moja diagnoza placenta previa, kr malo zbedirala. Me je prav strah naslednjega pregleda. Sicer mi zdravnik ni omenil mirovanja, ampak sem sla na net brat o tem in vsepovsod pise da ti predpisejo strogo mirovanje, v slo te vecinoma celo dajo v bolnico.. No se tega mi je treba. Komaj sem se vcakala soncka, tak da niti pomislit ne smem na to, da bi morala v bolnico..

Tak je touser posted image

Glede ciscenja oken. Mi smo jih cez vikend z skupnimi mocni. Fant je cistil steklo, jaz pa policke itd. Tak da jupiiiiii, mamo cista okna.

Tud likat sem se lotila in sem Sarine( ja nasi babiki bo ime Sara Lisa) stvari vse zlikala in zlozila v vreckice. Tak, da mam ze boljsi obcutek.
Sem pa ugotovila, da moram se dokupit bodyje. Vceraj sem naredila popis in imam vseh stevilk 3,4, ve ste pa napisale da jih rabim 6, ne? Jah bomo sli se malo v soping. Pa pajacke moram kupit. Jih imam samo 3, ker mi ful niso vsec in se jih ne lotim kupovat..

Jaz imam nosecniski tecaj komaj v zacetku junija. Upam, da ne bo prepozno.

Anajrim, kje v Prekmurju imas babico? Jaz sem drugac tud od tam:-)

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
20.4.2010 20:44:06   
arruba
dober večer od mene, vidim da se že veselo menite za MŠ. Jaz začnem hodit 3.5. v porodnišnico LJ, in to dopoldne, ker sem srečka ta petek zadnji dan v službi pol pa dolgoooooooooooooo ne. A gre še katera dopoldne? moj user posted image  gre ziher z mano na prvo predavanje, potem pa  samo na tista, ki bodo nujna, ker se trenutno uči za pravosodnega, tako da ima bolj malo časa za vse to, kar se meni dogaja.. žal user posted image  Sva ravno ugotavljala, da če naš bejbo pride mal prehitro na svet, se lahk zgodi, da bo on lih na izpitu, jaz pa sama v porodnišnico.. joooj že tako me mal začenja panika grabit kak bo user posted image

Za cotke pa grem v šoping naslednji teden - sem mislila, da jih bom ful dobila od sestre, zdaj sem jih pa čez vikend pregledala in ugotovila, da skoraj nič ne bo uporabnega, ker so res precej pupikaste.. ne bi ravn našega pubeca v bodije z metuljčki oblekla, da me bo pol najedal pri 18-tih, ko bo slikce gledal user posted image user posted image user posted image
Pa saj ne, da bi mi blo to kaj hudega - vsakič ko grem mimo kake otroške trgovine, me mika, da bi mal skočila not pa kaj kupla..joooj ti hormoni.

Mi pa user posted image  zadnjih par noči ne pusti spat, ker se vsakič  ali tako naštima, da me nekam tišči, ali pa me začne sredi noči brcat, pol se pa zbudim in je konec do jutra.. sem že ko en zombi.

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
20.4.2010 20:47:13   
anajrim
Soncekray - jaz imam sorodnike na goričkem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
20.4.2010 20:49:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

dober večer od mene, vidim da se že veselo menite za MŠ. Jaz začnem hodit 3.5. v porodnišnico LJ, in to dopoldne,

arruba, jaz bom 3.5. dopoldne prišla. brez mojega...da ne bo dopusta jemal, ker pol bo itka samo na obvezna predavanja šel.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
20.4.2010 20:51:28   
Kiwa
Jaz pa žal ne bom mogla dopoldan hodit v MŠ, bom v službi še cel maj. Upam, da ne bo prehuda gužva.

Eelyy, jaz jutri verjetno dobim previjalno iz Ikee, bom sporočila. Sicer sem nameravala imeti podlogo kar na pralnem stroju, ampak nujno rabim prostor za oblekice, tako da bo kar treba nekaj kupit...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.4.2010 20:57:47   
eelyy
Kiwa:A lahko naročiš kr preko spleta al kako i?Imaš mogoče kakšen link?Mah ful gledam pa bi nekaj uporabnega vzela.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.4.2010 21:07:26   
Kiwa
Ne, ne moreš prek neta. Saj jaz tudi nič ne najdem.
Moja prijateljica, ki je tudi noseča, je v Ikei kupila komodo oz. predalnik, stalo je 80€, potem pa bo dala mizarju naredit desko. Pride veliko ceneje.
Upam, da tudi jaz najdem kaj takega. Ker tiste previjalne, ki jih najdem na Ikeini spletni strani so okoli 140€. To mi je pa preveč.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.4.2010 21:22:10   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Balem poslala sem ti na zs sporočilo upam da si dobila.

nisem dobila nič :(

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.4.2010 21:23:28   
anajrim
Punce!

MI imamo tako komodo iz ikee (http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924) in na njej po meri narejeno previjalno desko... meni je to super in je res poceni...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
21.4.2010 7:38:45   
šipek
Polhec - ali je v MŠ na Viču res organiziran tudi ogled porodnišnice? Hvala za vse odgovore! user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
21.4.2010 7:58:03   
anajrim
Dobro jutro!

Danes bo nov čudovit dan s sončkom obsijan. Preživite ga kar se da lepo s svojimi bušiji...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
21.4.2010 7:58:40   
Špelka
Ojla!

Danes se nam spet obeta lep pomladni dan! user posted image user posted image user posted image  JAz sem ob takšnih dnevih 300% boljše volje!

Vidim, da čvekate o materinski šoli. Jaz ne bom šla, ker sem bla dobri 2 leti nazaj in so ble res same bedarije, razen zadnjo uro, ko smo se učili dihat. Samo na žćalost je to trajalo samo pol ure.... user posted image  

Danes mam spet pregled - UZ verjetno ne bo, ker je bil zadnjič. No ja, pa drugič. Itak se pa s pikico kmalu vidimo! user posted image

Punce mam eno vprašanje - a kera ve, kje je Extra???? Jest sem jo pogrešila in glede na to, da ima tud ona rizično nosečnost... No, sej verjetno je samo kje na dopustu, samo vseeno me malo skrbi. user posted image

Uživajte današnji dan! Pa-pa

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
21.4.2010 8:52:12   
polhec
sončno jutro ;-)
tudi jst sem ob teh sončnih dneh bistveno boljše volje, komaj čakam drug teden, da za kak dan skočva z dragim na morje, pa še rojstni dan ima, tako da bo prav lušno
sipek - ogleda porodnišnice ni več, mislim da nikjer, razen če je organiziran v MS LJ porodnišnice. kot razlog navajajo omejitev obiskov v porodnišnici. Mislim pa da se lahko individualno naročiš in gres pogledat.

lp

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
21.4.2010 9:08:43   
Kiwa
Ogled porodnišnice vem, da imajo v Postojni. Je prijateljica ta mesec hodila tja v MŠ in so imeli ogled.
V Lj.pa verjetno res ni, glede na to, da je omejitev obiskov.

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.