nagaja28
|
živjo, jaz uporabljam tekoč pralni prašek ariel ali persil. mehčalec, pa ravno kadar se spomnim, pa še to, ko več ne sušimo v sušilcu. zame je sušilec zakon in vse sušim notri. sicer imamo večinoma res bolj bombažne stvari, kakšne jopice ali poloverje pa obesim čez stol (pozimi). iz sušilca stvari pridejo bolj mehke in skoraj zlikane, tako, da mehčalca sploh ne rabim. je pa res, da se kakšne stvari malo skrčijo, zato smo pri prvem imeli že od začetka št. 56 in 62 . drugače tudi recimo kavbojke sušim notri, pa so 1. dan sicer res malo bolj oprijete, ampak se hitro raztegnejo nazaj. tud doma štrikano jopico sem enkrat po pomoti notri vrgla, pa je ostala ista . mala biba jaz se tudi strinjam, da ti pošiljamo na zs, saj boš tako res imela boljši pregled. od nosečniških oblačil sem si kupila samo hlače, majice imam pa take navadne raztegljive, eno št. večje, pa je ravno prav. drugače tako ali tako največ časa preživim v trenirki, ker sem zdaj doma. balem, jaz sem tudi pri prvem kupila eno knjigico za atija, kjer so notri pesmice, kako je ati oh in sploh . take stvari so fajn. zadnjič sem tudi kupila šalčke za dedija in babi od ''me to you'', kjer piše najboljša babi in najboljši dedi, pa še posvetilo, pa seveda medvedek je gor narisan. ful so mi všeč, si bom šla še najboljša mami zase kupit . moj škratek tudi kar naprej brca, še več pa kolca, kar včasih postane že kar malo neprijetno , ampak še malo, pa gremo že rodit.
|