Kiwa
|
Kako ste ene pridne s pisanjem. Jaz sem pa parazit, samo berem Danes sem imela pregled. Mi je spet naredila kontrolo rasti, sem bila ful vesela, ker res nisem pričakovala UZja. Spet je izmerila manjši trebušček, vse ostalo je tako kot mora bit. Rekla je, naj me ne skrbi. Upam, da je res vse ok. Kaj pa bi lahko bilo, če je manjši trebušček? Katera ve? Sem pa ta teden na bolniški zaradi tako hude zgage, spet sem dobila tablete, moram povečat dozo. Joj, upam, da ne bo do konca nosečnosti tako, ker ne morem spat. Kdo bi si mislil, da lahko je lahko pekoča zgaga tako huda... Bo že. Dojenčica ima 1100g, noseča pa sem polnih 29tednov. Naslednji pregled imam 3.5. Drugače nič novega.. Kupila sva voziček in nisem zadovoljna . Najraje bi ga zamenjala, samo ne vem, katerega bi imela. Joj joj.. Aja, kupila sva ga v Rutarju Icoo Pocco Country. Kar v nekaj se zaletim, mi je tisti trenutek všeč, ko pa pridem domov in malo bolj pogledam pa najdem polno napak. Prevelika kolesa, predolg ročaj, strehica se prestavlja preveč na lahko... Ne vem, kaj bom. Rada bi ga peljala nazaj in ga kupila drugje, ker mi tam ni noben drug všeč. Sicer ne vem, kje mi je, ampak tam vem, da mi ni. Me zanima, če je možno dobit denar nazaj?? Cunjic jaz tudi nič ne kupujem. Saj bi, samo sem jih ogromno dobila od sestre in se mi zdi, da je brezveze, da zapravljam po nepotrebnem. Sigurno bom pa kupila oblekice za iz porodnišnice. Imam že nakaj ogledano. Ne vem, kaj naj komentiram.. šparglje jaz jih tudi obožujem. Midva jih ponavadi uporabiva za široke rezance s špargljevo omako in na koščke narezanega piščanca, mnjami :) Martinčka, super voziček, mi je ful všeč. Samo zame malo predrag, mogoče pri drugem otročku, ko bom bogata Kaj počnete tiste, ki ste na bolniški? Meni je že dolgčas. Ko moram v službo se pa tudi pritožujem.. Eh.. Nikoli zadovoljna. Tudi jaz sem na fb, vsak dan, večkrat na dan Lepo se imejte pa še naprej tako pridno pišite.
|