|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.4.2010 14:29:33   
Martinčka
jaz pa dajem v sušilni stroj samo svoje spodje hlačke in brisače... ostalo pa ne, ker se mi preveč krči in možu potem čez dva mesca sploh niso več spodjice prav... res imamo še ultra star sušilec in ne vem al je to krivo... kakorkoli bomo vidli če so novi sušilci kaj boljši ko ga namontirava čez en mesecuser posted image ...

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
19.4.2010 14:38:44   
chihuahua
Meni se ni še nič tako zelo skrčlo..ok mogoče kakšna bombažna majčka, pa še to tako zelo malo, da ni omembe vredno. Boš vidla,  ta nov sušilc bo sigurno boljšiuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
19.4.2010 14:40:14   
chihuahua
Aja to sem hotla še vprašat..a je kkšna od vas tut na facebook-u?  Se lahko še tam potrdimo!

Neposredna povezava do sporočila: 3253
19.4.2010 14:46:09   
oton
dan

jaz sem pa danes že rožice posadila  user posted image

tix jaz sem te spraševala za zimsko vrečo, ker imam tudi jaz Quinnyja pa me zamima? si jo v beby centru naročila in koloko € stane ?

glede cunjic: punce ne pretiravat, če bo premalo imate še vedno možnost kaj dokupit...jaz npr: nisem imela več bodyjev kot šest, sedem...sem si tako računala za vsak dan enega in seveda imela srečo da naša punca ni preveč bruhala, polivala. No je pa čez body vedno imela še kakšno majčko oblečeno. Tako da je res čisto vse odvisno od dojenčka, ali bo dosti bruhal, ali pa skoraj nič...

dekica mi imamo eno bombažno, sem jo imela za čez dan za pokrit in tudi za v voziček, poleti sem jo kar z rjuhico pokrivala, se mi je zdela da je več kot dovolj.

trebuh jaz imam zdaj veliko manjšega, kot pa v prvi nosečnosti in nosim tudi bolj zadaj, si pa ga še nisem merila

prašek sem pa tudi uporabljala takšnega kot za nas, Ariel

Neposredna povezava do sporočila: 3254
19.4.2010 14:57:56   
DanijelaNeli
Na hitrco..pol pa grem v vrtec...
Martinčka...ja,pr ns pa je ogromno špargljev...Samo,jaz jih ne grem nabirat,ker me je strah kač.Mi jih en sosed prinese...
Zadnjič sem naredila mal kot prilogo s panceto...Zdaj pa tako...
Najbolj mi paše kremna juha.Za se mal ščistit pa sem spila tisto "bljak" vodo...
Sem imela glih zase,še moj user posted image  je ne bo jedel,ker ni od tega..no,zadnjič jih je jedel.
Zanj imam govejo juhico.

Kakšne barve si se pol odločla Stokke?Prilimaj slikico...

Za detergent Vam javim punce... Bom eno kolegico vprašala...

Nič zdaj šibam,... Se beremo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.4.2010 15:04:30   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: chihuahua

Aja to sem hotla še vprašat..a je kkšna od vas tut na facebook-u?  Se lahko še tam potrdimo!

Jaz sem, če katra hoče se lohk najprej zmenimo na ZS

IZVIRNO SPOROČILO: oton
tix jaz sem te spraševala za zimsko vrečo, ker imam tudi jaz Quinnyja pa me zamima? si jo v beby centru naročila in koloko € stane ?

Jaz sem voziček in vrečo naročila preko nemške strani, pa samo vreča ni kaj dosti cenejša . V BC je 70€, sem jo pa tud videla rabljeno na Bolhi.

Me pa še zanima, a vi imate košaro? Nevem a se mi splača kupiti ali ni potrebe

Neposredna povezava do sporočila: 3256
19.4.2010 15:13:50   
chihuahua
Tix sem ti poslala na zs

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
19.4.2010 15:16:41   
Martinčka
DanijelaNeli odločila sem se za violičen voziček:) hahahaha... čisto izven mojega okusa ampak ne vem zakaj se mi dopade:)
uf blagor za sosede ki ti jih prinesejo.. user posted image

da vidim če bo šlo prilepit ta novi stokkeuser posted image

tix jaz bom imela košaro, ker v jajčki ni dober dojenčka dolgo vozit (jaz jo bom imela samo v avtu) pa še poleti kar paše dojenčkom košara, ker so bolj kamot in se tako ne tiščijo in jim je posledično manj vroče.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
19.4.2010 15:20:45   
Martinčka
ni prileplo... hudirja...

DanijalaNeli tukaj je link pa poglej: s športnim sedežem:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-purple.aspx

in s košaro:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/carry-cot-purple.aspx

no pa tole se mi full dopade pri novem stokke ker se lahko "zračniki" za poleti odprejo in še zavihke imajo strešice (po želji) za večjo senčko: http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/open-ventilation-seat-and-carry-cot.aspx

evo zdaj pa kuhat! je še tašča zbolela tako da imam goste na kosilu:) potem pa dobim še teto na obisk ker še ni vidla najine nove kuhinjce in dnevneuser posted image

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3259
19.4.2010 15:21:35   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

Tix
jaz bom imela košaro, ker v jajčki ni dober dojenčka dolgo vozit (jaz jo bom imela samo v avtu) pa še poleti kar paše dojenčkom košara, ker so bolj kamot in se tako ne tiščijo in jim je posledično manj vroče.

Freestyle gre v ležeč položaj, samo nevem, da se kar ne izgubi notri v športnem sedežu ... joj, ne predstavljam se še vsega čisto dobro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3260
19.4.2010 15:28:07   
chihuahua
Teli zračniki na strešici za poletje so zakon...jaz imam tudi dodatno rdečo strešico, ki ima zračnike okol pa še uv zaščito majo...

http://www.mijnmamaenikke.nl/contents/media/cameleon_sonnendachrot2-n.jpg

http://www.mijnmamaenikke.nl/contents/media/cameleon_sonnendach_sonnenblende.jpg

tale siv del je pa namest marele, da ti jo ni treba skos obračat..tut uv zaščita

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
19.4.2010 16:52:31   
oton
Martinčka zelo lepe barve bo ta vaš voziček, meni je vijoličasta zelo lepa in voziček tudi user posted image user posted image user posted image

tix jaz pri hčerki nisem imela košare, ker  kot sama praviš se Freestile da popolnoma v ležeč položaj, lepo sem ji podložila rjuhico, kakšnega medija zraven in vozek je bil poln user posted image   zdaj pa mi jo je ponujala znanka, pa ne vem glih, si rajši ne sposojujem stvari. Tako da po moje bomo tudi tokrat brez nje.
Zimsko vrečo pa sem iskala na bolhi, pa je nisem našala user posted image   moram večkrat kaj pogledat...

spijem kavico in še hitro mal na sončka dokler ga še je...

Neposredna povezava do sporočila: 3262
19.4.2010 16:58:44   
mami2b
Živjo vsem skupaj

mi tedni tako hitro minevajo, vas na hitro preberem vsak dan, če se le da, napišem pa malo manj.

Mala biba user posted image verjamem, da bo vse v redu.

Prašek - jaz že zdaj uporabljam pralne/milne oreščke, mehčalca pa ne, in se vse lepo opere. Če je kakšen večji/trdovratnejši madež, ga pa prej malo namažem pa operem s praškom. Tako da ko pride user posted image jih bom tud uporabljala, če bojo le oprali vse.

Obseg mam pa 104 cm v 29 tednu, se mi pa zdi, da mam velik trebuh, čeprav mi je zelo všeč user posted image

Drugače sva pa z user posted image bila ta vikend v šopingu v Lj, sva njemu kupovala obleko za poroko, maja greva pa v akcijo nakupov za user posted image

Danes sem imela pa pregled, sem dobila inekcijo zaradi Rh-. Drugače pa vse ok, za preventivo sem dobila tablete za železo, čeprav baje ni pod mejo (116), se pa niža. Rezultati glukoze pa BP, ni čudno, ko je telo že tak navajeno na cukr user posted image Je pa tako brcal med pregledom, se mi je trebuh kar dvigoval.  Je blo vsaj študentki zanimivo.

Naslednji pregled mam 18. 5. Je rekla G, da bom imela UZ, nič ni pa omenila, da je samoplačniški. A je to povsod, ali je odvisno od G?

Zdej pa letim še mal na sončka.

Fajn bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
19.4.2010 17:04:08   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: tix

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

Tix
jaz bom imela košaro, ker v jajčki ni dober dojenčka dolgo vozit (jaz jo bom imela samo v avtu) pa še poleti kar paše dojenčkom košara, ker so bolj kamot in se tako ne tiščijo in jim je posledično manj vroče.

Freestyle gre v ležeč položaj, samo nevem, da se kar ne izgubi notri v športnem sedežu ... joj, ne predstavljam se še vsega čisto dobro user posted image

Soseda ima freestyle voziček pa ni mela košare, sam vrečo... Je rekla, da je niti ni pogrešala. Jst je tud ne bom imela.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
19.4.2010 17:05:32   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: mami2b

Obseg mam pa 104 cm v 29 tednu, se mi pa zdi, da mam velik trebuh, čeprav mi je zelo všeč user posted image

Ojoj, jst sm mela, ko sm vstopla v 29. tedn točno 110 cm user posted image

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
19.4.2010 18:55:03   
DanijelaNeli
Evo me nazaj...
Vrtec,opravki,...pa malo sem šla gledat za kuhinje...
Likalno pa imam novo... V Merkurju so imeli same neke leve,pol pa sem vendarle našla eno od Vilede.

Pol sem gledala mal v Kik-u...user posted image ...enih cunj,da padeš dol...al kaj ko je vse "pocukrano".
Sem vidla pisane tetra plenice...a se mi na otip in ogled zdijo tako švoh in nikakve...nič lepe...

Martinčka...waaaw,ful lepa barva!Zraven oranžne mi je favoritka.Sem že dve leti več al manj oblečena v violično...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
19.4.2010 20:34:18   
anajrim
Ojla¨!

Midva s sinom sva preživela eno zelo lepo popoldan zunaj kjer se je tamali lepo pridno igral na igrišču, jaz sem pa imela malo miru...

Kar se tiče FB - jaz sem gor...več na ZS.

Uživejte
!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3267
19.4.2010 21:03:23   
Špelka
Tix - en kolegica je mela freestyla in ni imela košare, pa se ji je izšlo. Po mojem se bo tudi tebi - pč čez zimo z zimsko vrečo.

Glede cunjic sem pa jaz bolj praktične narave. Se mi zdi veliko b olje dat odvečni denar otroku na račun, kot pa pretiravat s cunjicami, ki jih vsaj prvo številko v 14 dneh preraste. user posted image Je pa res, da so na netu na ogled takooo lepe stvari, da dol padeš, pa tud cajt fajn mine pr chatanju... No, jaz bom res dokupla samo najnujnejše - kaj kratkega, ker je bla pač prva hči rojena novembra.user posted image Čeprav... se moram orng brzdat, da ne pokupim vsega po vrsti!

Daniela - a ti to kremno špargljevo juhico kuhaš iz divjih šparglejv? A te lahko prosim za hiter recept? Mam pridno nono, pa mi je z vikenda prinesla ta divje šparglje! user posted image

Lepo se mejte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
19.4.2010 21:10:27   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: chihuahua

Seveda tut facebook-amo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
19.4.2010 21:11:41   
balem
Fb, tud jst sm gor.... Več pa lahko preko ZS

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
19.4.2010 21:51:23   
Kiwa
Kako ste ene pridne s pisanjem. Jaz sem pa parazit, samo berem user posted image

Danes sem imela pregled. Mi je spet naredila kontrolo rasti, sem bila ful vesela, ker res nisem pričakovala UZja. Spet je izmerila manjši trebušček, vse ostalo je tako kot mora bit. Rekla je, naj me ne skrbi. Upam, da je res vse ok. Kaj pa bi lahko bilo, če je manjši trebušček? Katera ve?
Sem pa ta teden na bolniški zaradi tako hude zgage, spet sem dobila tablete, moram povečat dozo. Joj, upam, da ne bo do konca nosečnosti tako, ker ne morem spat. Kdo bi si mislil, da lahko je lahko pekoča zgaga tako huda... Bo že.
Dojenčica ima 1100g, noseča pa sem polnih 29tednov.
Naslednji pregled imam 3.5.

Drugače nič novega.. Kupila sva voziček in nisem zadovoljnauser posted image . Najraje bi ga zamenjala, samo ne vem, katerega bi imela. Joj joj.. Aja, kupila sva ga v Rutarju Icoo Pocco Country. Kar v nekaj se zaletim, mi je tisti trenutek všeč, ko pa pridem domov in malo bolj pogledam pa najdem polno napak. Prevelika kolesa, predolg ročaj, strehica se prestavlja preveč na lahko... Ne vem, kaj bom.
Rada bi ga peljala nazaj in ga kupila drugje, ker mi tam ni noben drug všeč. Sicer ne vem, kje mi je, ampak tam vem, da mi ni. Me zanima, če je možno dobit denar nazaj??

Cunjic jaz tudi nič ne kupujem. Saj bi, samo sem jih ogromno dobila od sestre in se mi zdi, da je brezveze, da zapravljam po nepotrebnem. Sigurno bom pa kupila oblekice za iz porodnišnice. Imam že nakaj ogledano.

Ne vem, kaj naj komentiram.. šparglje user posted image jaz jih tudi obožujem. Midva jih ponavadi uporabiva za široke rezance s špargljevo omako in na koščke narezanega piščanca, mnjami :)

Martinčka, super voziček, mi je ful všeč. Samo zame malo predrag, mogoče pri drugem otročku, ko bom bogata user posted image

Kaj počnete tiste, ki ste na bolniški? Meni je že dolgčas. Ko moram v službo se pa tudi pritožujem.. Eh.. Nikoli zadovoljna.

Tudi jaz sem na fb, vsak dan, večkrat na dan user posted image

Lepo se imejte pa še naprej tako pridno pišite.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
19.4.2010 22:37:51   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa
Rekla je, naj me ne skrbi. Upam, da je res vse ok. Kaj pa bi lahko bilo, če je manjši trebušček? Katera ve?

To je vse stvar kako nosiš user posted image ,ali je posteljica zadaj,...vse ženske smo si drugačne,nekatere imajo hrber širok,kratek,... in to se potem pozna npr. na  user posted image trebuščku.

Šparglji...prejle sem jih dobila cel šop...tako,da jih bom jutri nardila..njami....

S ta malo smo delale kokosove kroglice...smo se na hitrco odločile in voila... Čeprav nisem nekaj ful od sladkega,ampak to poješ mimogrede,...

Ta mala je uživala...je bilo videt v kuhinji,ker je bila pred tem tip top spucana...
Ma glavno je,da smo se imele fanj.

Grem jaz v mižule,ker komaj gledam,...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
20.4.2010 6:35:14   
nicolina
Dobro jutro,

joj ste ble pridne včeraj, ste se lepo naklepetale...user posted image user posted image user posted image

Martinčka, ful lep voziček, pa barva....svetovna, no mi smo še skos pri oranžni...user posted image user posted image , mi je tudi ful všeč.

DanijelaNeli, mene tud zanima kateri prašek je to, ker ravno pri tamalemu sem zaradi alergije izpustila mehčalec in prala samo s Froschem in se je super obnesel.
Mmm špoargljeva juha je pa tudi meni super.

Oblekice, ne bomo pretiravali, tako kot ste rekle, ful hitro prerastejo...moram dokupit še nekaj bombažnih tankih stvari.

Jaz sem tudi na fb, pa se lahko poklikamo, več na ZS.

Sem si šla iz heca merit obseg trebuščka in imam 93 cm......sicer pa to ni merilo, ker jaz res nosim bolj zadaj.

Naj bo hitro konec tedna, ker smo drug teden doma, morda skočimo za kakšne dva dni na morje. user posted image user posted image

Zdaj se pa obleč in v službo....lepo pobožajte bušije....... pa pa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
20.4.2010 7:03:00   
Kiwa
DanijelaNeli, si me narobe razumela. Ni moj trebušček majhen, ampak dojenčkov.
No, saj vseeno, se ne bom obremenjevala.

Lep dan vam želim, zunaj že sončke sije user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
20.4.2010 7:09:15   
pupika
Jutro punce

Tudi jaz sem na faceboku, pa se lahko malo več zmenimo preko ZS.

Glede UZ, baje naj bi imele še en brezplačni UZ, vsaj tako je meni zadnjič rekel G, ko sem vprašala, če pripada še kaki UZ. Mislim, da takrat preverjajo lego in opravijo pozno morfologijo. Mislim, da mi je rekel, da bom naslednjič dobila napotnico za UZ.

Jaz pa razmišljam, da bi šla naslednji teden v avstrijo, ko sem celi teden doma, in tam kupila lupinico in nekaj cotic za našo malo pupiko.Seveda ne bomo preveč pretiravali, ker imamo še nekaj od sina.

Punce kje ste si kaj kupile nosečniška oblačila, meni čisto nič ni všeč, to kat imajo v h&m in C&A, v C&A imajo samo velike številke. Zgleda bom morala malo poiskati med navadnimi oblačili, samo malo večje številke.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.