kenya
|
Pozdravljene, Anajrim, ti se kar pojdi v p. pokazat. Še posebej, če je rekla tvoja g., saj zato so pa tam. Držim pesti, da bo vse o.k. Jaz sem nazaj s pregleda, ki ni bil nič posebnega, razen čakanja 2,5 ure . G. mi je izmeril samo tebušček in rekel, da je o.k. Pri kg sem na +7, od zadnjič kar 3 kg, tako da zdaj moram pa kar že malo pazit, ker ta hujši časi vzhajanja še pridejo. Sem ga vprašala za EA v lj. ,pa je rekel da je to skoraj 'mission impossible', pol pa še dodal, da tega tako ali tako ne potrebujem glede na moje prejšnje porode. Japajade . V glavnem sem dobila občutek, da ni kakšne velik zagovornik EA. Pol sem ga pa še vprašala, če si lahko privoščim še ene počitnice na Korziki v maju, pa je rekel, da smo kot čebele, ki morajo biti vedno blizu panja , kao da če bo kaj narobe bom vseeno predaleč. V glavnem, zdej pa res ne vem, ali naj grem al ne. V prejšnjih sem se vedno kje potepala, pa je bilo sve o.k., zdej pa kar nekaj cvikam, čeprav nimam nobenih večjih težav. Mala biba, mi imamo previjalno komodo od Lip Poljčane oz. smo pri prvi vzeli kar celo sobico. Previjalna komoda je dovolj velika in trije predali, ki so spodaj dovolj globoki in prostorni in vanje veliko zložiš. Pa še masivna je in jaz sem zelo zadovoljna z njo. Ko jo bomo pa nehali rabit kot previjalno, pa bomo samo zgornjo ploskev z robom vzeli dol in bo služila kot navaden predalnik. Mi ni žal, da jo imam. Plenice, so res najkvalitetnejše od Tosame. Sem pa videla da jih prodajajo tudi v C&A, v kompletu. Imeli so v paketu samo bele, pa tudi potiskane. Jaz bom kakšne potiskane mogoče še kupila, drugih imam pa zadosti. Drugače pa mi tudi v glavnem uporabljamo muellerjeve izdelke - plenice, vatke, robčke in smo z njimi zadovoljni. Pa za mlajšo sem kupila enkrat paket bodijev tam, pa so tudi o.k. Barva mojega vozička je tudi svetlo modra,čeprav ni stokke ...ampak barva pa dobro seka in sem obe v njem vozila pa se mi je zdelo čist o.k. Se mi zdi, daje to barva za oba spola. Lepo se imejte, grem za 10 min počivat, pol pa po mali dve v vrtec in bo spet cel popoldan na vrtu akcija .