|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
21.4.2010 9:17:06   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Vidim, da čvekate o materinski šoli. Jaz ne bom šla, ker sem bla dobri 2 leti nazaj in so ble res same bedarije, razen zadnjo uro, ko smo se učili dihat. Samo na žćalost je to trajalo samo pol ure.... user posted image   

Se strinjam.
In še na koncu dihaš pri porodu čisto kontra... Meni je babica pri porodu pomagala ter svetovala kako dihat in mi je blo ful lažje...

Punce mam eno vprašanje - a kera ve, kje je Extra???? Jest sem jo pogrešila in glede na to, da ima tud ona rizično nosečnost... No, sej verjetno je samo kje na dopustu, samo vseeno me malo skrbi. user posted image

Jaz jo tudi pogrešam....

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.4.2010 9:18:30 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
21.4.2010 9:17:57   
DanijelaNeli
Jutro...
Danes je že sreda...kako čas beži...

Danes smo malo potegnili s spanjem.Zjutraj je prišla ta mala k nam spat in je sem jo komaj slišala..spali smo kot top.
V vrtec tudi nismo šle.

Zdaj gremo malo lego kocke zlagat,...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
21.4.2010 9:29:36   
mala biba
Dan so user posted image ...

Pridne ste s pisanjem, tako, da res rabim čas ko se prijavim na RRuser posted image ...
Naj še vas malo vprašam, če ste že kupile tetra planice in kje oz ste gledale kaj ceno, kje so najcenejše?...vse zadeve imajo astronomsko ceno....porkašpinača....včeraj sem malo oblaufala trgovine s tetra planicam in ugotovila naslednje...babycenter 17 eur in še nekaj, DM 15 eur (pri obeh gre za planice TO-TO, 80X80cm, 10 kom), v DM-u imajo tudi 70x70cm 5kom=5eur, bila sem še v Kiku in imajo za 3,19 eur 3 barvne planice, samo te so pralne na 60, za prejšne ostale, ki sem napisala so pa pralne na 90, kar je bol pomembno...zdaj bom še skočila pogledat v pikapolonico in Mullerja, da vidim kakšne so cene tam.....A je mogoče katera zasledila kje res ugodno ceno?.....kam še lahko grem pogledat?

Drugače pa vidim oz preberem, da ste se vse bol odločile, da kupite/naredite po meri te previjalne komode....midva bova vzela preko paketa za novorojenčke (je vzela moja kolegica pred 4 meseci in je res zadovolna, še ko nisem vedela, da je to od Lip Poljčane...sem ji rekla "uuu vi pa mate denar, da ste kupili takšno masivo"....res je kvalitetna zadeva.....(pri posteljici dobiš zraven še kolesca, ki so drugače za plačat in pri previjalni komodi dobiš zraven še podlogo za previjat, kot same veste je ta tudi okoli 20 eur...in če seštejemo vse skupaj smo spet na nekem plusu...ali pač?)...res je pa tudi da imajo zdaj akcijo in da je ceneje kar pri dobavitelju kot preko paketa....kdaj pa lahko vložimo vlogo za ta enkratni znesek - oz pridobitev paketa???...ko sem bila na CSD mi je teta tam rekla, da naj vse skupaj prinesem konec maja, ker se mi porodniška uradno začne 4.6.2010....da če bo pa katera naročila paket za novorojenčka mi je pa teta zagarantirala da je rok dostave na dom 8 dni....bomo videli, še imamo čas...

Pje spet sem se razpisala....se še oglasim kaj....papa.....mala biba+mali škratuser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
21.4.2010 9:33:37   
đanika
Jutro

balem sem ti ponovno poslala očitno ne znam pošiljat ZS user posted image

Kaj pa naša kava v Celju nosečke iz Celaja ? Potem po 1. maju bi pa lahko kako uštimale na sončku jaz imam pregled 4.5. in sem tisti dan prosta, če je še katera dopoldan za kavo.

lep pozdrav

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
21.4.2010 9:40:49   
Martinčka
đanika meni bi 4.5. tudi dopoldan pasalo... bi morala it očetu kupit darilo za rojstni dan in sem takoj za kakšno kavico... še katera????

zdaj pa ne vem katera je razlagala da gre na počitnice!? a ziher ni bila extra? se mi ne lubi tok nazaj it brat... upam da je vse ok!

no v naši porodnišnici pa partnerjem ni potrebno imeti opravljene MŠ! JUHEJ! ampak moj gre vseeno zraven na predavanje o porodu da bo pripravljen na vse šokeuser posted image

jaz sem danes kar bolje.. sem včeraj ceeel dan spet ležala in se je obrestovalo!

danes pa imava delavce v otroški ker strop urejujejo da bo lepo za našo princeskouser posted image

midva pa še zdaj nimava imenauser posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
21.4.2010 9:56:02   
TandJ
Zivijo.

no še jaz po dolgem času... vidim, da kar ene in iste večinoma klepetate, pa sem rekla, da se malo vmesam user posted image

mala biba- jaz sem slisala da imajo najcenejse tetra planice in podobno v Tosami v Domžalah. Tam večina ljudi kupuje te stavri. če ti ni predaleč (ne vem iz kje si). Če pa ti je pa ti grem lahko jaz kupit pa ti pošljem po pošti, ko bom hodila kaj tja zase?

mam vprašanje. Mene že dva dni ful boli desna bradavička in tudi izcedek sem dobila iz nje. a je to normalno da toliko časa boli? pa šee malo je ratal en del svetlejši, pri drugi pa ni nič...
A ima katera podobne probleme?

Drugače pa sem bila 2 dni nazaj na 3d74d in je bil dojenček žal prevelik (sem v 30 tednu). Tako, da se ni nič videlo user posted image

Blagor enim, ki ste že doma... Jaz moram biti do konca Maja v službi in zadnji teden res že težko sedim, ker me brca in zdaj me je začelo se ful tiščat/bolet, ko sedim. kr nekaj. Bi bila ful vesela, če bi lahko delala vsaj po 6 ur.

uživajte v sončku

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
21.4.2010 10:04:51   
balem
Jst sm za!!!!! To je torek a ne?
đanika, sem ti na zs napisala....
martinčka a sta pregledala knjigo od Kebra?

Neposredna povezava do sporočila: 3332
21.4.2010 10:07:41   
tix
Dobro jutro, ja mene tudi lep dan spravi v boljšo voljo, bom šla melo sedet ven na klopco, da zamenjam prostor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

.A je mogoče katera zasledila kje res ugodno ceno?.....kam še lahko grem pogledat?

Na drugih forumih sem brala, da so jih imeli včasih v Rutarju 10 za 9.99. Glede tosaminih pa moja kolegica ni imela sreče, so se ji scefrale že pri prvem pranju

Drugače pa vidim oz preberem, da ste se vse bol odločile, da kupite/naredite po meri te previjalne komode....midva bova vzela preko paketa za novorojenčke

Drugače ni treba naročiti preko paketa, samo direkt iz Recinkotove strani, oni dobavljajo za novorojenčke, je bolje ker ni treba vsega denarja tam porabit. (jaz semgledala za postelje in so cenejše pri nih kot znižane na strani od lip Poljčane)

....kdaj pa lahko vložimo vlogo za ta enkratni znesek - oz pridobitev paketa???..

Mislim, da paket in porodniško lahko urejaš 60 dni prej

LP, se še kaj pišemo

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.4.2010 10:23:29   
balem
Tule si lahko izračunate približno porodniško, pa izračuna kdaj je predviden datum, da se oglaste na CSD.
Nej bi se pa vse urejal tam ene 60 dni pred PDP.
Upam, da je kateri pomagal.

[www.csd-lj-siska.si]

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.4.2010 10:34:02   
nagaja28
pozdravljene,

da malo pokomentiram tetra plenice. fino je vzet take z robom, da se ti takoj vse ne razpara. kar se tiče pa tosamine trgovine, je pa včasih res bilo ceneje, ker so bile tovarniške cene, zdaj je pa to navadna trgovina in jaz nisem ravno prišparala. njihove vate so kar drage (to-to), je pa čisto vseeno, če kupiš navadno vato v trgovini, ker je isto. jaz sem imela najraje müllerjeve vatke oz. blazinice. so ravno prav velike, pa še trgat ni treba user posted image , za učke umivat sem pa velikokrat kupila tudi te okrogle blazinice za ličila dol dajat. zmočiš, obrišeš in vržeš stran. mi je bilo lažje, kot z vato, ker vata bolj pušča mucke. drugače je pa vse 100% bombaž, tako, da je res vseeno. odvisno, na kaj se mamica navadi.

mala biba, jaz sicer müllerjevih tetra plenic ne poznam, samo vse kar sem tam kupila je bilo ok (plenice, vatke, hrana, praški, adaptirano mleko)

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.4.2010 10:56:00   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

da malo pokomentiram tetra plenice. fino je vzet take z robom, da se ti takoj vse ne razpara. kar se tiče pa tosamine trgovine, je pa včasih res bilo ceneje, ker so bile tovarniške cene, zdaj je pa to navadna trgovina in jaz nisem ravno prišparala. njihove vate so kar drage (to-to), je pa čisto vseeno, če kupiš navadno vato v trgovini, ker je isto. jaz sem imela najraje müllerjeve vatke oz. blazinice. so ravno prav velike, pa še trgat ni treba user posted image , za učke umivat sem pa velikokrat kupila tudi te okrogle blazinice za ličila dol dajat. zmočiš, obrišeš in vržeš stran. mi je bilo lažje, kot z vato, ker vata bolj pušča mucke. drugače je pa vse 100% bombaž, tako, da je res vseeno. odvisno, na kaj se mamica navadi.

Se čisto strinjam s tvojim postom.
Rob pri tetra pleničkah more bit,in so tudi po tolikih pranjih, prvotne oblike.
Ful dobre umivalne blazince imajo tudi v Sanolaborju.

Jaz si morem samo še nekaj tetra krpic nabavit in en paket tetra plenic.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.4.2010 11:05:08   
anajrim
Ojla!

Punce jaz pa danes nisem ok... ponoči sem zelo slabo spala...me pa spodnji del trebuha ščipa in mi je G svetovala naj se grem v P pokazat... tako da okoli enih grem v P se pokazat če je vse ok če niso slučajno že kakšni popadki!!! Držite pesti!

Kar pa se tiče tosaminih tetra plenic ToTo pa moram povedat da jih imam jaz 20 konadov in so res super...meni se niso nič znucale ali pa scafrale in so res veliko boljša kvaliteta kot katere koli druge...jih je moja mama kupila od rutarja in so bile po 2 mesecih samo še za potleh brisat... jaz resnično priporočam Tosamine TOTO, so malo dražje je pa material veliko bolj kavliteten!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.4.2010 11:24:56   
Martinčka
anajrim držim pesti! jaz sem tudi imela pred dvema dnevoma krče ampak sem jih že nekot navajena... če pa trajajo dlje ali če so močnejši pa vzamem spasmex pa je hitro boljše!

jaz pa ravno jem čokolešnikuser posted image  njami:)

poleg violične barve vozička mi je zdaj pa še svetlo modra všečuser posted image .. sam bi blo čudno če bi v modrem vozila punčko? sam če je tudi takšna lepa modra... ne vem... zdej sem pa že čist norauser posted image ...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.4.2010 11:28:29   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

poleg violične barve vozička mi je zdaj pa še svetlo modra všečuser posted image .. sam bi blo čudno če bi v modrem vozila punčko? sam če je tudi takšna lepa modra... ne vem... zdej sem pa že čist norauser posted image ...

user posted image jaz sem naročila moder voziček, pa še ne vem kaj bomo imeli. po mojem mnenju rajši punčka v modrem, kot fantek v roza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.4.2010 11:33:51   
anajrim
Martinčika  - a si bla v P ko si prvič to čutila...kako je pa zgledalo?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.4.2010 11:55:19   
Martinčka
anajrim jaz če sem imela samo pol dneva krče nisem hodila v P... prvič sem šla v P ko sem imela krče en dan in pol in sem že takrat od ginekologa dobila spasmex in magnezij zvečer, da sem zdržala do jutra ko sem šla v P. tam so me potem lepo pregledali in sem bila noter en dan na dodatnih vitaminčkih in spasmexu...

ko sem jih imela pred skoraj tremi dnevi spet cel dan sem klicala v P in so mi rekli da naj kar lepo vzamem spasmex (3 na dan) in če ne bo bolje da se naj oglasim... po spasmexu so spet prenehali in je bilo vse ok...

zdaj jih imam občasno še vedno.. tako dobim tri v kratkem razmaku in ponehajo... včasih se ponovijo.. ampak če ne trajajo dlje časa in če niso redkejši od 5 minut ne delam panike.

je pa tako kot si rekla.. kot bi me nekaj špikalo spodaj v metarnici.. kot drobni krči...in vse se je zdelo spodaj tako zategnjeno med krči... ampak sem lepo takrat ležala in mirno dihala pa je bilo vse ok. 

no morem pa res povedat da pri meni so bili drobni krči in jih je bilo precej... če imaš ti močne da te res boli potem pojdi takoj v P.

če imaš doma spasmex in magnezij ga kar vzemi.. en spasmex in en magnezij v 3 dc vode. spasmex sprošča mišice in je lažje... tudi v bolnici ti ga bodo takoj dali...

Tix kok ti je fajn da še imate presenečenje... mah sem včasih tako jezna ker mi je tista ginekologinja vse pokvarila ko mi je povedala.. no sej po drugi strani zdaj vsaj vem kaj kupovat.. ampak  vseeno...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.4.2010 12:02:42   
anajrim
Martinčika - zjutraj so bili bolj pogosti, boleči pa tako kot bi dobila menstruacijo...niso bili prehudi... sem klicala mojo G pa mi je rekla da naj grem kar V P se pokazat! Me je pa malo strah da mi ne bodo težili ker sem prišla...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.4.2010 12:09:31   
candy24
anajrim - drži se!!! user posted image user posted image user posted image Pa nimajo ti kaj težit, ker greš z razlogom tja, pa še G ti je tako svetovala... 

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.4.2010 12:14:00   
Martinčka
anajrim naredi tako kot jaz in prej pokliči v P... prosimza zdravnika/zdravnico ki dela na oddelku za porodnice in povej kako in kaj... pa ti bodo sami povedali... če nimaš doma nobenih zdravil ti bodo verjetno rekli da se pridi pokazat.. in potem greš lepo tja in poveš da si govorila z njimi po telefonu ter da so ti rekli da pridi... nič takšnega! kar tako naredi pa boš mirna...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.4.2010 12:28:11   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
da naj grem kar V P se pokazat! Me je pa malo strah da mi ne bodo težili ker sem prišla...

anajrim, kar pogumno, jaz sem šla 14 dni nazaj zarad tiščanja, pa nisem nobenega prej klicala samo šla sem v porodnišnico pa mi noben ni nić zatežil

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.4.2010 12:50:51   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: tix

[/image]

se strinjam. In če je turkizno modra, je to itak hit poletja.... user posted image Jaz če bi kupovala nov vozek (ga ima že od Kaje), bi ziher mela turkiznega ne glede na spol. Videvam tle v Radovljici eno mamivco se šetkat s takim, mislim iiiii, ful lepo! user posted image

user posted image jaz sem naročila moder voziček, pa še ne vem kaj bomo imeli. po mojem mnenju rajši punčka v modrem, kot fantek v roza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif

< Sporočilo je popravil Špelka -- 21.4.2010 12:51:37 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.4.2010 13:12:41   
kenya
Pozdravljene,

Anajrim, ti se kar pojdi v p. pokazat. Še posebej, če je rekla tvoja g., saj zato so pa tam. Držim pesti, da bo vse o.k. user posted image   user posted image   user posted image
Jaz sem nazaj s pregleda, ki ni bil nič posebnega, razen čakanja 2,5 ure user posted image .  G. mi je izmeril samo tebušček in rekel, da je o.k. Pri kg sem na +7, od zadnjič kar 3 kg, tako da zdaj moram pa kar že malo pazit, ker ta hujši časi vzhajanja še pridejo. user posted image   user posted image   user posted image  Sem ga vprašala za EA v lj. ,pa je rekel da je to skoraj 'mission impossible', pol pa še dodal, da tega tako ali tako ne potrebujem glede na moje prejšnje porode. Japajade user posted image .  V glavnem sem dobila občutek, da ni kakšne velik zagovornik EA. Pol sem ga pa še vprašala, če si lahko privoščim še ene počitnice na Korziki v maju, pa je rekel, da smo user posted image  kot čebele, ki morajo biti vedno blizu panja user posted image , kao da če bo kaj narobe bom vseeno predaleč. V glavnem, zdej pa res ne vem, ali naj grem al ne. V prejšnjih user posted image sem se vedno kje potepala, pa je bilo sve o.k., zdej pa kar nekaj cvikam, čeprav nimam nobenih večjih težav.

Mala biba, mi imamo previjalno komodo od Lip Poljčane oz. smo pri prvi vzeli kar celo sobico. Previjalna komoda je dovolj velika in trije predali, ki so spodaj dovolj globoki in prostorni in vanje veliko zložiš. Pa še masivna je in jaz sem zelo zadovoljna z njo. Ko jo bomo pa nehali rabit kot previjalno, pa bomo samo zgornjo ploskev z robom vzeli dol in bo služila kot navaden predalnik. Mi ni žal, da jo imam.

Plenice, so res najkvalitetnejše od Tosame. Sem pa videla  da jih prodajajo tudi v C&A, v kompletu. Imeli so v paketu samo bele,  pa tudi potiskane.  Jaz bom kakšne potiskane mogoče še kupila, drugih imam pa zadosti.  Drugače pa mi tudi v glavnem uporabljamo muellerjeve izdelke - plenice, vatke, robčke in smo z njimi zadovoljni. Pa za mlajšo sem kupila enkrat paket bodijev tam, pa so tudi o.k.

Barva mojega vozička je tudi svetlo modra,čeprav ni stokke ...ampak barva pa dobro seka in sem obe user posted image  v njem vozila pa se mi je zdelo čist o.k. Se mi zdi, daje to barva za oba spola.

Lepo se imejte, grem za 10 min počivat, pol pa po mali dve v vrtec in bo spet cel popoldan na vrtu akcija user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.4.2010 13:41:24   
naja7
En sončen pozdravček souser posted image

Mala biba, jaz sem jih kar v kiku kupila in oprala na 90 pa ni blo kakih sprememb pa še v sušilca sem jih vrgla, tko da mislim, da si jih bom kar tam nabavlauser posted image

Previjalna, midva jo dobiva od moje tete Lip Poljčane,samo da nama bo mizar vrhni del naredu na novo ker hočem večjega in z dvignjeno obrobo...

Drugače sem pa tudi jaz zelo slabo spala danes, me je v želodcu tako tiščalo da mi je šlo na bruhanje in jaz nebi bila jaz če nebi razmišlala o slabih stvareh. In sem si glavo belila, da me bo kakšna kap, ker je par dni nazaj moj bližni sorodnik imel enake znake ponoči zjutraj pa je umrl. Tako da sem imela svetlo noč in še bebika je bila tako živahna in nagajiva, da tudi če bi hotela nebi mogla zaspati nazaj...
Upam,da sem samo kaj takšnega pojedla, da mi ni pasalo....

Uživajte na sončku, jaz grem se posončkat in knjigo brat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.4.2010 14:00:01   
Martinčka
naja7 jaz mislim da te ne bo kap! hehe... vem pa kako je ko ne moreš zaspat in potem ker ne spimo še svoje user posted image  zbudimo... jaz jo vedn zbudim ker se tolikokrat prestavim iz enega položaja v drugega da potem postane prav živahna... in potem veselo brca in jaz vsa navdušena lepo vse spremljam in blažena z rokicami božam buši... seveda sem zraven jezna ker raje ne spimuser posted image ...

ja ma ta voziček je takšna smešna modra... no dejte pomagat...(bom dala slikico sam športnega sedeža) ali ta modra:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-blue.aspx

ali ta violična:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-purple.aspx

?????user posted image user posted image user posted image  

sem bila zdajle eno urco na sončku in sem skoraj zgorela... zdaj pa se grem malo ulešt da me spet kaj ne zagrabi!

< Sporočilo je popravil Martinčka -- 21.4.2010 14:01:25 >

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.4.2010 14:08:34   
tix

ja ma ta voziček je takšna smešna modra... no dejte pomagat...(bom dala slikico sam športnega sedeža) ali ta modra:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-blue.aspx

ali ta violična:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-purple.aspx

?????user posted image user posted image user posted image  

Jest glasujem za vijolčno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.