|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
21.4.2010 14:15:19   
Martinčka
tix hvala za tvoj glas:) haha...

ah jst še vedno ne morem vrjet da bomo imeli pupiko:) joj sej zdej spet zgleda kot da poba ne bi bila vesela.. ker sej bi ga bila... sam moje pupike pa ne zamenjam nikoliuser posted image ... tako da mislim da bo voziček kar lepo viola da se že od daleč vidi da imamo babikouser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
21.4.2010 14:18:55   
.tojeto.
Tudi moj glas gre vijoličnemu vozičku - res je prekrasen, prav idealen izgleda (zame je sicer predrag, drugače bi si ga pa sigurno privoščila user posted image ).

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
21.4.2010 14:20:52   
Joie
Martinčika - dokler nisem vidla barvi sem mislila glasovat za modro, tule mi je pa nekako vijolična lepša user posted image (btw. jaz sem prvič vedla, da bo pupa, pa sem se vseeno odločila za svetlomodro košaro, ker mi je bila ful všeč; športni del sem pa vzela kombiniran z rjavo)...

Anajrim - si se že šla pokazat? Kaj pravijo?

Pleničke so pa res od Tosame najboljše. Pa če imate sušilca jih dajte obvezno not, da se že na začetku "zmuckajo".

Za kavico 4.5. dopoldan sem pa jaz tudi - si bom malo podaljšano malico vzela takrat... user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
21.4.2010 14:22:00   
Joie
jao tak delg pišem, da je odločitev že padla!!!! user posted image

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
21.4.2010 16:15:10   
Srčekgirll
Hej!

Jst sm s pregleda, vse je ok, živahn 100/h. Kr tko naprej je reku G.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
21.4.2010 16:57:15   
balem
Joj zdle sm šele pogledala barve, jst sem tud absolutno za vijolično. 

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
21.4.2010 17:03:17   
oton
dannn user posted image  

sem toliko napisala in mi vse vn vrže...zdaj se mi pa ne ljubi več

Martinčka: glasujem za vijolčnega, sem že zadnjič komentirala da mi je zelo lepa barva

mala biba: mi smo tudi uporabljali TO-TO plenice in so še vedno kot nove.

Moje današnje počutje je je katastrofalno: že cel dan me glava boli, ponoči sem bolj slabo spala, no zdaj me je še vročina začela oblivat user posted image   upam da je to samo vpliv lune, ki se nam približuje...drugače jaz nisem navajena bit bolana...

želim vam lep dan in uživajte v sončku

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
21.4.2010 17:43:11   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

ja ma ta voziček je takšna smešna modra... no dejte pomagat...(bom dala slikico sam športnega sedeža) ali ta modra:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-blue.aspx

ali ta violična:
http://www.stokke-stroller.com/en-us/gallery/seat-purple.aspx

Jaz bi modrega, sj je vijola tudi lep, samo mi je moder božanski, ker je zelo nežne barve... Sj tud če je punčka ni nč narobe če ima modrega, ji pa lepo lila al pa baby roza dekico zraven kupiš pa je user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3358
21.4.2010 18:35:47   
Martinčka
naja7 so te na veliko preglasileuser posted image ... ne drugače sta meni oba čedna, sam ne vem zakaj mi je ta violična tako ubijalska.. ker drugače sploh nisem človek za viola barvo.. ali roza.. nikakor ne.. sam ko sem pa to viola vidla mi je pa full padla v oči!

jutri pa grem zbrat barvo za otroško sobo.. za stene... kakšen predlog? hihi... jaz resno razmišljam o rdeči kombinaciji s smetanovo... potem bi pa na rdečo steno dala bež ptičke ali metuljče (nalepke)!? pohištvo bo pa enobarvno - oreh!? ne vem.. pojma nimam no glede sten... ali pa bi dala steno tudi oreh pa potem mal več metuljčkov gor da bi se malo razbila ta rjava!? pojma nimam... ne bi pa rada da je soba preveč načičkana... kaj takšnega modernega pa vseeno otroškegauser posted image user posted image user posted image  ah moj okus pač... hiih...

celjanke v cityu sem slišala da so odprli novo otroško trgovino IANA? a je bila katera noter?
katero uro bomo potem rekle za 4.5. dopoldne? upam da ta dopoldne ne pomeni ob 09:00!? jaz bi predlagala ob 11h:)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
21.4.2010 18:52:56   
DanijelaNeli
OOJ!

Ja,ste se razpisale o barvi...Martinčka...obvezno violauser posted image ...,ker je ful lepa različica te barve in se k vozičku prav lepo poda.

Zadnjič sem videla tudi enga Peg Perego v viola barvi in je zgledalo ful fanj..čeprav je veliko bolj svetla kot ta tvoja.In enega Bagaboo-ja al kaj so že...tudi viola... sam je tudi cena vozeka tam okoli 1000€user posted image

Še malo-malo bom počakala za voziček... Jah,in na koncu se bom premislila...ne bo GT3,bom kakšen drugi...
Ma ne ne...do sedaj me ni noben prepričal,...in od barve-oranžne ne odstopam...user posted image

Jaz sem mal prej prišla s potepanja... Z Neli smo se podale malo pohajat...šle na en odličen domači sladoled.
In od tolkih okusih si jaz zberem vedno enega in istega...okus jogurta...
Pol pa smo imeli "nogometni turnir" v trebuhu... to je vedno ko pojem sladoled...

Grem jaz še malo na sonček,...potem pa mojemu user posted image  naredit za jest,...

Neposredna povezava do sporočila: 3360
21.4.2010 19:45:16   
Keri
Zadnje čase vas ne dohajam, pa vseeno lep pozdrav. Vidim, da je na seznamu oprema. Mi imamo vse razen kašne malenkosti. Kaj pa glede dojenja ali si je morda že katera kupila blazino za dojenje? Cena v Pikapolonici je zelo visoka, drugje še nisem uspela pogledat. Lep preostanek dneva.user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
21.4.2010 20:18:07   
anajrim
Ojla punce!

Hvala za spodbude in za podporo, res ste face, češrav se ne poznamo...

Sem bila v P in je vse ok, naredili so mi CTG ki je bil za starost 29 t odličen in ni mogel verjet da se lahko že tako lepo vidi...nobenih popadkov...tako da očitno je tole ščipanje malo tako tako... je pa rekel da je to za to starost kar običajen pojav...predpisal mi je Buscopan in magnezijeve tablete...pboje pa naj jemljem samo če bi se vse skupaj ponovilo...skratka vse je super in sem zelo vesela...se je pa vse skupaj umirilo in je mali spet zelo živahen... jeeeeeeeeeeee.

Zdaj pa naprej...
Martinčika - jaz navijam za vijoličastega...

uživajte s svojimi bušiji

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
21.4.2010 20:24:11   
candy24
Keri - jaz sem si že nabavila materinsko blazino od TheraLine - to je bila ena izmed prvih stvari, ki sem si jo kupila v nosečnosti. Razlog - spanje. Odkar jo imam, spim kot angelček. user posted image Potem pa jo bom uporabljala tudi pri dojenju (upam no) ali za obložit malega... Meni se je že zelo obrestovala. Kupila sem jo v BC - v akciji je stala 33 eurov (drugače pa mislim da stane 39 eurov). Koliko pa stanejo v Pikapolonici?
Sem se pa ravnokar vrnila iz šopinga. user posted image Nabavila sem kar nekaj stvari - dva bodija iz bambusa (enega 56 in enega 62), en pajacek, dve brisački s kapuco, dva kompletka nogavičk - ene v H&M in ene v Zari (v vsakem kompletu so trije pari), še eno modro dekico iz flisa in dva paketa barvnih tetra pleničk (hvala malabiba, da si povedala, da jih imajo v Kiku). Sem nadvse zadovoljna z nakupom! Še nekaj malenkosti in kozmetiko kupim, pa bom lahko vse odkljukala na seznamčku... user posted image Glede barvnih tetra pleničk - zadnjič sem v Mullerju v BTCju vidla kompletek treh pleničk z roza vzorčkom, danes pa sem v Mullerju na Rudniku videla še kompletek treh z zelenim vzorčkom. V Mullerju imajo torej roza ali zelene, če jih bo slučajno katera iskala.

Martinčka
- tudi jaz namenim svoj glas viola barvi... Res je zelo lep! user posted image Vaša pupa bo prava frajerka... user posted image

anajrim - sem ti ravnokar mislila pisat SMS, pa si se le javila... Me veseli da je vse OK!!! user posted image user posted image

Eno vprašanje: kako boste ve oblekle vaše bejbije ob odhodu iz porodnišnice? V "poseben" komplet? V trenirkico? V bombažne žabice in body? Jaz se sploh ne morem odločit... user posted image In "problem" imam tudi s številko... Naj kupim 50 ali 56?

Lep večer!

< Sporočilo je popravil candy24 -- 21.4.2010 20:26:00 >

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
21.4.2010 20:29:36   
anajrim
Oj oj!

Candy - Jaz bom verjetno kupila št 56, je pa res da imam ogromno cunj od Nika, in nisem še čisto nič gledala kaj šele kupovala, tako da ne vem kaj bom oblekla malčku, ko kaj vidim kar mi bo všeč gotovo vzamem...user posted image Za jutri pa velja...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
21.4.2010 23:08:56   
nagaja28
dober večer

anajrim, lepo slišat, da je vse ok.

Martinčka, jaz navijam za vijolično. drugače je modra moja najljubša barva, samo ne taka user posted image .

Keri, za blazino poglej v navadni trgovini: mercator, spar, leclerc, sigurno so cenejše. v leclercu vem, da so jih imeli. jaz sem jo sicer dobila (sposojeno), pa mi je zelo prav prišla v nosečnosti, tako, kot je že candy24 napisala. je zelo praktična za med noge ali pa za kaj drugega podložit med spanjem, pri dojenju pa me je motila in je nisem uporabljala. kakor se katera mamica navadi.

candy24, jaz bom najverjetneje imela body in žabice za iz porodnišnice, pa kakšne copatke.

ravno zdaj sem gledala na facebooku ima ena štrikane copatke za dojenčke. sicer ne bojo prišli v poštev poleti, ampak so tako lušni. mogoče jih kupim za zimo. če katero zanima, naj pogleda: http://www.facebook.com/photo.php?pid=95323&id=100000532045169#!/album.php?aid=5639&id=100000532045169
upam, da bo odprlo.

za vse tiste, ki vam zelo dolge komentarje zbriše, pa se vam potem ne da še enkrat pisat: te strani so tako narejene, da po nekem času strani poteče čas in ko želiš objavit, ti vse zgine user posted image . jaz, če vem, da sem dolgo pisala, celo besedilo skopiram za vsak slučaj, pa potem če zgine, samo še enkrat klikneš na odgovori in prilepiš celotno besedilo user posted image . no, upam, da se vam to ne bo več dogajalo user posted image .

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.4.2010 6:31:20   
nicolina
Jutro,

vam kuham user posted image ,

Jaz se včeraj nisem nič javila, ker sem se ful slabo počutila, sem šla tudi iz službe prej domov in skoraj cel dan počivala. Danes sem že dobor,po moje je samo preutrujenost, ker imamo v službi norišnico. res je čist drugače, če si soma, ker se lahko spočiješ....ko še pridem domov iz službe... je pa skos laufanje za sinkototom...ma bo že, še ta dva dno, pol sem pa cel teden doma....user posted image user posted image user posted image

anajrim samo da se je vse dobro izteklo user posted image

Oblekice za iz P., jaz bom imela 56, kompletek iz bombaža, ker bo toplo, odspodaj pa bodi, copatke, kapica...

Martinčka, jaz tudi navijam za vijoličastega user posted image .
Kaj se pa tiče glede barve sten v otroški sobi, ne bi dala rdeče, ker ta barva je premočna in spodbuja agresijo pri otroku. Za otroške sobe so najbolj primerne pastelne barve....svelo rumena, zelena, roza, modra....itd. Sem naredila celo študijo, ko smo našemu tamalemu barcali sobico in ima svetlo modro. user posted image

Zdej se pa šibam obleč in v službo.... lep dan

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
22.4.2010 6:51:52   
pupika
Copatki so res hudi, nekaj podobnega imam jaz ene od prvega otroka doma, ki sem jih dobila od ene sosede, ki jih je sama izdelala. iN so mi takrat res prav prišli, tokrat pa ne vem, kako bo vreme, ker bo poletni otrok..

Anajrim HB da je vse v redu in da je mali škrat zelo živahen. Moja pupika se je kar malo umirila in zadnje čase kar malo slabše občutim premike otroka, verjetno se je obrnila, prej se mi je kar trebuh premikal, sedaj pa tega ni več. In me je tudi že kar malo zaskrbelo, potem pa sem zopet občutila malo pikico.

Mi imamo otroško sobo v nežno rumeni in svetlo modri barvi, tak, da tudi jaz je ne bi dala rdeče barve za otroško.

Cunjice, mi imamo še od Gala večinoma cunjic, toda najmanjše št. imamo 56, 50 sploh nič nisem kupovala, in tudi tokrat ne bom. Če računam če se otrok rodi ob roku ima itak tam nekje 51 cm, in potem 50 naj ne bi prišlo v poštev.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
22.4.2010 7:59:09   
anajrim
ojla!

mi smo pa spet zanič spali, nik se non stop zbuja in danes je sitnaril da je kej...ne vem nekaj ga matra...drugače pa je moje počutje ok.

danes bo deževen dan kar mi ni nič všeč...oh ja sam bo vikend že lepši...

še danes in juti služba potem pa na dopust...v soboto gremo v prekmurje...jeeeeeee

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
22.4.2010 8:11:48   
đanika
Jutro

no Celjanke pol velja za torek 4.5. dopoldan jupi predlagana ura ob 11h jaz sem za nekje v mestu upam da bo sonček in smo lahko na sončku...user posted image

martinčka jaz sem definitivno za vijolčnega seveda če si 100% da bo punčka user posted image , ker drugače maš lahko problem.user posted image

Naša bebica je pa full živahna mi naša princeska pravi, da sigurno tenis igra v trebušku da bo tenisač tako kot ati.user posted image

Kenya tudi mi smo letos planirali Korziko samo sva se odločila da prestavimo za eno leto in drugo leto bo lažje ko bo doječek star 1 leto, ker mi gremo s šotori in bo lažje.
Tako da letos nič morja poleti samo zdaj.

lep pozdrav

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.4.2010 8:14:56   
elaaa
Pozdrav!

Sem februarka 2010 in se že plazimo.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Ne zares ampak na računalniku in sicer v dobrodelne namene ter tudi za pleničke. Z oddajo glasu (vsak dan) imate možnost dobit pleničke.

V naprej hvala za vašo podporo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.4.2010 8:35:50   
Martinčka
elaaa jaz sem dala glas naši julijki tako da se ti opravičujem... če ga dam še tebi, je tako kot da nisem potem nič nardilauser posted image  pa kdaj drugič! bodo še prilike...

jaz pa grem zdajle v celje... peljem mami ker gre nekaj iskat in greva mimogrede pogledat če se je res odprla IANA... vem da imajo v tej trgovini v trsu full dobre stvari in me malo firbec daje če je enako pri nasuser posted image ...

potem pa imam po dolgih mescih končno depilacijo za svoje nogice... alelula! ončno ne bom več medvedkauser posted image

ah ne saj jaz ne bi dala živo rdeče barve na steno v otroškouser posted image ... takšno lepo temno češnjevo... sej pravim da nisem ravno fen pisanih otroških:) in to bi bila samo ena stena tako pobarvana... ne vem.. bom vidla ko bom šla v merkur kakšne so možnosti barv... vsekakor ne bo svetlo roza ali svetlo rumena ali svetlo zelena... to nisem čisto nič jazuser posted image  roza ni moja barva, rumeno sem jaz imela pol otroštva, zelena pa za kdaj drugič ko ne bomo vedli da imamo pupouser posted image

za iz bolnice bom jaz kupila kakšen lep pajacek... v številki 50 oz 54.. vsekakor kot sem že napisala parkrat ne bom štartala s številko 56 ker imam rada da je otročeku vse super prav in mi zavihani rokavi niso všečuser posted image  kompliciram kolikor se da, a ne?  hihi.. tako da sem še v iskanju enega lepega pajacka.. bi pa najraje imela kaj v smetanasti barvi/šampanjc/bež...

jaz imam pooolno štrikanih copatkov... moja mami neznansko rada štrika in dela full lepe stvari.. naredi cele kompletke z jopico in kapico... za poleti pač dela iz bombaža namesto volne in je prav tako super!

evo zdaj pa šibam... aja da še povem da smo pri kilah na +6,6kg! no sam da ne govorim da se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje na veliki potrebi!user posted image  to je katastrofa!

anajrim user posted image ... buskoscopan je tudi super.. jaz ga imam tudi doma.. sam ali uporabljaš eno ali pa drugo... je pa boljši ker te tako ne napihuje kot spasmex... sam jaz sem jemala spasmex ker sem ga tudi v bolnici dobivala...

pridno čvekajte... jaz se vrnem šele popoldne...

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
22.4.2010 9:26:31   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Jutro

no Celjanke pol velja za torek 4.5. dopoldan jupi predlagana ura ob 11h jaz sem za nekje v mestu upam da bo sonček in smo lahko na sončku...user posted image

martinčka jaz sem definitivno za vijolčnega seveda če si 100% da bo punčka user posted image , ker drugače maš lahko problem.user posted image

Naša bebica je pa full živahna mi naša princeska pravi, da sigurno tenis igra v trebušku da bo tenisač tako kot ati.user posted image

Kenya tudi mi smo letos planirali Korziko samo sva se odločila da prestavimo za eno leto in drugo leto bo lažje ko bo doječek star 1 leto, ker mi gremo s šotori in bo lažje.
Tako da letos nič morja poleti samo zdaj.

lep pozdrav

O Korzika.... Če te bo kej zanimal, sva bla mi2 lani tam s šotori. Za otroke fenomenalno!!!!!
Zmenjen za ob 11h, če boš pa kej prej v mestu se lahko tud prej dobimo.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
22.4.2010 9:30:21   
Špelka
Dobro jutro!

Martinčka - kar se barv tiče, tud jaz odločno glasujem za vijolično, ker ta modra je pa res bljek! No, vsaj ne po mojem okusu... user posted image  Drgač so mi pa všeč uni poletni vzorčki nižje dol - morda se da tudi takšno lupinico dobit? Glede barv otroške sobe... Po mojem bo ful dobro izpadlo tole rdeča-bež-oreh. Samo v tej kombinaciji jaz ne bi izbrala živo rdeče, ampak svetlo bordo. Drgač pa z bež gre skoraj vsaka barva - meni je všeč tudi kombinacija s travnato zelenio, pa mornarsko modro, pa zamolklo lila (bi šlo z vozekom user posted image )...

KAko ste ostale? JAz sem mela včeraj pregled. Vse OK, UZ mi ni delala, mi ga bo naslednjič, da preveri lego posteljice. Kilce kr letijo gor, tako da morm za vnaprej malo pazit. Zdej sem na +9,5 kg user posted image . Če je pa vse tooolk dobr... user posted image  Za seznam: Nalsendji pregled mam 25.5.

Ne boste verjele, cunjice za dojenčka mam oprane! Jaz sem tudi pri KAji prala vse od začetka z mehčalcem, sicer sem dala polovično količino in uporabila Frosch, ki je bolj okolju in koži prijazen. Niti enkrat ni imela ekcema. Seveda če bi ga pa dobila, bi pa prvo ukinila mehčalec.

Nč, jest še vedno pogrešam Extra. Ne verjamem da je šla na dopust, ker ma rizično nosečnost... Kakorkoli - extra, če berem - JAVI SEEEE!

Lep dan, kljub oblakom želim vsem!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.4.2010 9:31:35   
mišu
Oj user posted image

Sem tak slabo spala..... Zjutraj sem odpeljala dragega v službo, ker mam pregled danes in rabim avto. Tak se mi je vrtelo,..... Sem si izmerila pritisk in je bil 160/90 user posted image . Sedaj je malo padel na 140/90. Še vedno je visok.... Me je strah, da bom imela sedaj težave z pritiskom.... Sem dve leti pred nosečnostjo jemala tablete za zniževanje. Ko sem zanosila, mi je pa G prepovedal jemati te tablete. Do sedaj sem imela super pritisk 120/70. To je zame idealen. Danes pa.... Na pregledu sem mela vedno 140/90. Pred pregledom se vedno živciram in se mi zdigne avtomatski. Danes bo šele veselo..... Me je strah zarad komplikacij.... Preeklampsija...... Joj...... Bomo vidli kaj bo rekel G. Upam, da me ne pošlje v bolnico. Moje delo bo nekoč mogoče v bolnišnici in z veseljem opravljam ta poklic, ampak ležanje v bolnišnici je pa katastrofa...... Trde postelje, nimaš kaj za počet,......

Lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.4.2010 9:33:54   
nagaja28
pozdravljene

za opremljanje sobice sem si jaz pomagala z BC slikcami. mi smo izbrali zeleno, modro in rumeno in kupili nalepke medvedka puja user posted image . drugače se mi tudi rdeča ne zdi slaba barva, samo ne bi cele sobe z njo pobarvala, samo kakšen pas.
evo nekaj primerov:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162386

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=135243

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=135254

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156793

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162382

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.