mala biba
|
Tix še enkrat hvala, če bi prej pogledala, da si vse napisala oz obnovila, spustila si 2-e, sicer vem da se to zgodi, ker meni se je že večkrat.....buškolinka, ko se bo naslednjič obnavlal 2-del seznamčka popravim tvojo 30 roj.dan......čestitam z malo zamudo.... Če pa še kaj fali pa prosim, da še enkrat obvestite, bomo popravili..... Martinčka....ne bom rekla, da sem že jaz zdaj strokovnjak o tej diagnozi...samo tako je.....pri nekaterih se to sploh ne vidi ko se rodijo, nekateri imajo malo drugačno barvo kože na tem mestu, nekateri imajo izbočeno cisto na tem mestu (to ima naš škrat, veliko je že 2,5x2,5 cm in naslednič ko gremo na 3D bova z zdravnico spet izmerile...upam, da to ne bo več raslo), tisti najhujši pa se rodijo z odprto hrbteničko.....to sem ti scitirala lih tako kot je rekel moj G - drugače imam še tisoč vprašanj, odgovore na to bom dobila 11.5. ko gremo spet v Lj....jaz resnično upam, da bo naš škrat kot tvoj ati....športnik, ki mu ni para...ni važno kaj bo...samo da ga ne bo motilo in da ne bojo težave prehude, da bo lahko odraščal kot vsak drug otroček.... Mogoče se sprašujete zakaj grem še enkrat na 3D...takrat ko smo bili na 3D je zdravnica odkrila to zadevo in še škrat ni hotel nič pokazati....zato je rekla,ko dobim izvide iz Lj naj pridem še enkrat bomo vse še enkrat pogledali, ker tudi nobene slikce nismo dobili (razen tiste za mojega G)...plačala pa prav tako...tako da zdaj bo ta gratis....verjetno če bi bilo vse ok, ne bi šla, tako ko me pa zanima kako je stisto zadevico na koncu hrbteničke, pa če sva že plačat mogla, bova še šla enkrat.... Se slišimo punce, papa