kenya
|
Dobro jutro , Hvala bogu, da je vikend mimo. Sem bila spet mati samohranilka , ker je moj delal. Sta me mali dve namučili, še posebej mlajša, ki ima 20 mesecev. Se je gospodična odločila sedaj, da ne bo imela več plenic in posledično je bilo ves čas treba hodit na WC, ker ji je to sedaj zelo zanimivo. Sej je super, ampak jaz sem mislila počakat še ene dva meseca, ko bo topleje in manj cunj. Po drugi strani pa če že kaže zanimanje je pa bolje da jo vspodbujam. Tudi mi imamo še vedno krizo glede imena. Pojma nimam kaj izbrat, ker smo že pri prvih dveh zakomplicirali . Sem že prebrala ne vem koliko seznamov z imeni, pa mi nič ne potegne. Boni, pozdravljena. Sem si šla izmerit obseg mojega trebuščka, pa pride 96cm. Drugače, se mi pa zdi, da je pri vsaki nasledji nosečnosti trebušček večji. Vsaj jaz to opazim. Ko sem bila noseča prvič, se mi je dobro poznal komaj nekje okrog 25. tedna, ta drugič še prej, nekje okrog 20., sedaj pa tudi. Tako, da jaz mislim, da je obseg čisto odvisen od vsake posameznice in tvoj se mi zdi čisto o.k. Mišu&naja, očitno nekateri ne merijo MV, ker meni do sedaj v prejšnjih dveh nosečnostih g. nikoli ni meril MV, čeprav v večini primerov berem, da g. to počnejo. V tej nosečnosti mi ga sigurno tudi nebi meril, ampak ko je delal morfologijo se nekaj ni dobro videlo in je zato potem preveril še z vaginalnim UZ. Drugače meni tudi ni jasno zakaj nekateri merijo, nekateri pa ne. Moj g. je Pušenjak, pa ne vem, al špara al že kar naprej ve, pri kateri nosečnici je to potrebno, pri kateri pa ne Mene tud na 'cukr' test še nikoli ni poslal. Martinčka, ti si pa meni taka faca . Polna idej. Po moje je najlažje, da si podlogo kar sama narediš. Kupiš debelo peno in jo potem oblečeš v željeno barvo. Itak je bolj prijetno če leži na mehkem in ne na tistem plastične materijalu. Jaz sem si kupila še dve prevleki potem za čez, imama pa malo manjšo od tvojih željenih mer.