kenya
|
Dobro jutro , Včeraj ste pa res veliko načvekale . Mi smo zdaj po cele popoldneve zunaj, da mali dve divjata naokoli in sem zvečer kar precej utrujena. Še posebej, ker sem večino časa sama. Včasih se hecam, pa pravim, da sem vsak dan do 19.-ih mati samohranilka . Bom samo malo pokomentirala za nazaj. Mala biba, en velik . Upam da ostaneš še naprej tako pozitivna in verjamem, da bo s tvojim škratom vse o.k. Kar se tiče oblekic, smo imeli mi v uporabi št. 56 vsaj 3 mesece, šele potem je prišla na vrsto št.62. Je pa res, da je to čisto odvisno od vsakega posebej. Upam, da bo tudi sedaj tako in da ne bo kakšna velikanka. Drugače sem pa pri obeh, ki sta poletni že na začetku uporabljala bodije s kratkimi rokavi, pa potem tanko majčko z dolgimi čez. Saj tista kratka rokavčka itak pridejo skoraj čisto do komolčkov. Se mi zdi, da če je vroče, je body z dolgimi rokavi čisto preveč. Se spomnim, da je bilo pri naši drugi julija 30 stopinj in sem ji velikokrat zavihala rokavčke do komolca ali spodnji del kolen. Drugače je bila pa tudi moja noč spet obupna, tam okrog 3 sem se zbudila, pa tud nisem mogla zaspat nazaj. Sploh nisem mogla najti enega pametnega položaja. Pa še ta mlajša je spet nekaj jokala in kričala v spanju (to je že naša stalnica). A je kakšna polna luna mogoče kje na vidiku Čarobni dan, sicer super stvar, ampak tam je taka gužva za znoret. Ne vem, jaz sem mogoče malo čudna, ampak se mi ne da prerivat med grozno množico ljudi in se 'borit', da kje sploh prideš na vrsto. Januarja je bilo na Pohorju, ko je bil čarobni dan okrog 15.000 ljudi. To ni zame. Pupika, jaz sem imela v prejšnji težave z zobmi in so mi dali lokalno injekcijo, tako da ni problema, če jo dobiš. Ker bolje je zdaj vse uredit, ker čponavadi ne gre nič na bolj, ampak samo še na slabše. Saj zobozdravniki že vedo kaj lahko in kaj ne. Meni se zdi, da imate vse tako pogosto preglede. Jaz ga imam na 6 tednov in se prav vleče od enega do drugega. Zdaj grem pa malo ustvarajt- beri pacat po stenah