|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
16.4.2010 6:46:42   
Martinčka
nicolina kakšen je to čaroben dan v lipici? jaz sem sicer malo daleč proč ampak me zanima:) čeprav ta vikend sledi čisščenje krame iz bodoče otroške sobe da lahko pridejo v ponedeljek strop uredit za našo princeskouser posted image

no da povem... da nisem niiiič spala... zbudila sem se ob 2:30 in od takrat ne spim! sme v tem času preležala brezveze tri ure v postelji in razmišljala vsega boga, potem pa sem se kar lepo vstala, si naredila čokolino in nekaj naredila za službo ( a ne kok sme fajn da sme doma, pa še vseen kaj pomigam za službouser posted image )...
kakorkoli.. spala pa nisem zato, ker mi je moj ko sem šla ob 2:30 zjutraj na wc reku da je ravno sanjal da je bil fantek! in sem začela razmišljat, da mnde mi ja ne bo danes res rekla da imamo fantka ko sem se jaz že tok za pupo ogrelauser posted image user posted image user posted image ... in potem sem premišljevala o takšnih neumnostih da itak po vseh mojih teorijah more bit pupa.. in ker sem že obrazek vidla na 3d in se mi zdi čista pupa, more bit pupauser posted image .. a nne???
sam ker pa je zadnjič tista ginekologinja sam namignila da je pupa pa spet nisem zdaj 100%... joj no.. jaz že imam izbrane oblekice na internetu da jih naročim in čist sem se vrgla zdej v punčko no...

pa ne me narobe razumet, ker sej bom poba enako vesela, sam malo bi me zdajle šok če bi res bil fantek:) no če bo fantek, boste zagotovo opazile kometu podoben stvor na nebu, ker bo to moj mož ki bo skakal do oblakovuser posted image .. ampak mislim da je tokrat bolj meni usojena pupa kot njemu pobekuser posted image .... jah sje bo še prišel na vrsto... enkrat že... no ali pa tudi neuser posted image ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
16.4.2010 6:52:20   
pupika
Ojla mamice

Tudi jaz sem imela včeraj pregled pri G, in je zaenkrat z vodo vse OK, tokrat je bila voda nehgativna in nobenih bakterij. Smo poslušali srček in zmerili so mi maternico in je vse bp. Sem pa bila včeraj šokirana, ker ni bilo moje G in se seli v drug kraj v drugop porodnišnico, tako, da sedaj sploh ne vem, ali naj grem z njo, samo mi je malo oddaljen kraj, drugače pa je moja g res fenomenalna.

Včeraj sem imela še zobarja in mi bodo naslednji teden en zob izpulili, sedaj pa me je strah, kako je ker dobiš lokalno, jaz bi najraje počakala do poroda, pa zobarca meni, da je nujno in da je treba dat takoj ven, da me ne bi kje začelo bolet.

Glede oblačil, pa smo mi imeli pri prvem najmanjšo številko 56, in mi ni bilo nič kaj preveliko, se je pa mali rodil 51cm, tak, da zelo hitro rastejo, mi smo kar hitro začeli uporabljati tudi 62. Bomo pa par cunjic kupili ker bo tokrat poletje in bo kar toplo.Jaz še vedno ne vem, ali naj nabavim bodije z kratkimi rokavi.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.4.2010 7:18:12   
Martinčka
pupika jaz sem nabavila par bodijev s kratkimi, vendar 62 številko... prvi mesec tako ne smejo imeti kratkih rokavov, potem pa upam da bo konec avgusta in september še kaj topel da bo lahko imel kratke rokave gor.. še vedno mu lahko čez kratke rokave daš gor kakšno jopico... sem pa res bolj v manjšini vzela kratke rokave... bom pa zato več oblekic imela na kratke rokave:) ker načrtujem da bomo šli na morje konec avgusta če bo lepo vreme...

glede zobarja pa brez panike.. sem jaz zadnjič vse prebrala na forumu in so tudi zobozdravnice gor odgovarjale da ni nobene nevarnosti za plod, tako da si lahko čisto mirna in brez kančka slabe vesti... samo ene plombe baje niso fajn za otročeka (neke kovinske!?? pojma nimam, zapomnila sem si samo da plombe naj bodo te dražje bele) ter zoba si ne smeš dat slikat ker ne smeš na rentgen! drugače pa brez skrbi!!!!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.4.2010 8:07:23   
pupika
Mrtinčka tudi jaz sem danes ponoči zelo slabo spala in od 24.30 sem se samo še premetavala, potem se je še sin začel premetavati, no on je k sreči le zaspal, jaz pa tam nekje okrog 3-4 zjutraj ob 5 pa auf, sedaj pa sem tako zaspana, da bi šla kar spat. Pa še v službi sem. Pa križ me booli, ker dlje časa sedim. Komaj čakam na dopust.

Glede zobarja pa, mislim, da tiste črne plombe niso dobre, meni je včeraj itak dala v en drug zob, ki imam neko malo luknjico, nekaj belega pa brez vrtanja, ker je rekla, da je začasno, en zob pa bo moral it ven, ker mi je že pred letom padla plomba ven, pa je samo še ogrodje zoba, tak, da mi ne more tega zoba popravit. .

Joj pa še včeraj sem bila šokirana pri pregledu G, ker moja ginekologinja odhaja v drug kraj in je sedaj ne bo več, in si bom po vsej verjetnosti morala izbrati drugega ginekologa, ker sedaj v tem času se pa verjetno ne bi vozila v drug kraj. In mi je rees hudo, ker ne bo več moja ginekologinja, ker je fenomenalna.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.4.2010 9:04:25   
anajrim
Ojla Punce!!!

Jaz sem ravno malega oddala v vrtec in malo počvekam z vami...kar se tiče oblačil bomjaz tudi kupila nekaj bodyev s kratkimi rokavi št 56 ne vem če manjše, je pa res da smo mi pri prvem imeli kar dolgo časa 56 pa je bil velik 52...vsak otrok je nekaj posebnega!!! user posted image

Pupika - upam da najdeš primernega G in boš tudi z druginm G zadovoljna...veliko sreče pri izbiri!

matinčika - mi smo imeli tudi katastrofalno noč - do 3h smo super spali potem se je pa Nik  (sin) zbudil in se premetaval po postelji do 5.30, potem je končno do 7 h nazaj zaspal,... sem pa jaz tko utrujena da se bom sedaj kar malo nazaj vlegla in počivala...

Uživajte petek in sonček punce...

Aja še čarobni dan...mi verjetno ne pridemo ker ne vem če bo moj mož za to...pa še jaz ne maram gneče in teh velikih prireditev, bi pa po eni strani z veseljem prišla... pa še lepo vreme bo!!!

bye

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.4.2010 9:10:02   
micla
Dobro jutro še od mene,

tudi jst se štimam za 3D. Komej čakam, da dobim potrditev kaj nosim pod srčkom.
Martinčka....isto kot ti, sem se tudi jst že skulirala, da bo fantek, zdej me bo pa šok, če mi reče da bo pupa in da je bilo tisto štrleče zadnjič samo od popkovnice. 
O reakciji mojga sem vam pa že itak pisala že takrat....če danes reče da je ziher fantek, pa bo najbrž žurka do noči. user posted image

Vam javim kako je bilo. Predvsem upam, da je vse OK. Čau čau.

micla

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.4.2010 9:39:18   
kenya
Dobro jutro user posted image ,

Včeraj ste pa res veliko načvekale user posted image   user posted image . Mi smo zdaj po cele popoldneve zunaj, da mali dve divjata naokoli in sem zvečer kar precej utrujena. Še posebej, ker sem večino časa sama. Včasih se hecam, pa pravim, da sem vsak dan do 19.-ih mati samohranilka user posted image   user posted image .

Bom samo malo pokomentirala za nazaj. Mala biba, en velik user posted image   user posted image   user posted image . Upam da ostaneš še naprej tako pozitivna in verjamem, da bo s tvojim škratom vse o.k.

Kar se tiče oblekic, smo imeli mi v uporabi št. 56 vsaj 3 mesece, šele potem je prišla na vrsto št.62. Je pa res, da je to čisto odvisno od vsakega user posted image  posebej. Upam, da bo tudi sedaj tako in da ne bo kakšna velikanka.  Drugače sem pa pri obeh, ki sta poletni  že na začetku uporabljala bodije s kratkimi rokavi, pa potem tanko majčko z dolgimi čez. Saj tista kratka rokavčka itak pridejo skoraj čisto do komolčkov. Se mi zdi, da če je vroče, je body z dolgimi rokavi čisto preveč. Se spomnim, da je bilo pri naši drugi user posted image  julija 30 stopinj in sem ji velikokrat zavihala rokavčke do komolca ali spodnji del kolen.

Drugače je bila pa tudi moja noč spet obupna, tam okrog 3 sem se zbudila, pa tud nisem mogla zaspat nazaj. Sploh nisem mogla najti enega pametnega položaja. Pa še ta mlajša je spet nekaj jokala in kričala v spanju (to je že naša stalnica).  A je kakšna polna luna mogoče kje na vidiku user posted image

Čarobni dan, sicer super stvar, ampak tam je taka gužva za znoret. Ne vem, jaz sem mogoče malo čudna, ampak se mi ne da prerivat med grozno množico ljudi in se 'borit', da kje sploh prideš na vrsto. Januarja je bilo na Pohorju, ko je bil čarobni dan okrog 15.000 ljudi. To ni zame.

Pupika, jaz sem imela v prejšnji user posted image težave z zobmi in so mi dali lokalno injekcijo, tako da ni problema, če jo dobiš. Ker bolje je zdaj vse uredit, ker čponavadi ne gre nič na bolj, ampak samo še na slabše. Saj zobozdravniki že vedo kaj lahko in kaj ne.

Meni se zdi, da imate vse tako pogosto preglede. Jaz ga imam na 6 tednov in se prav vleče od enega do drugega.

Zdaj grem pa malo ustvarajt- beri pacat po stenah user posted image   user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.4.2010 9:39:44   
DanijelaNeli
Jutro!

Koliko vas je danes gor,ej... nekatere v službi nekatere doma...

Vidim,da ste danes vse nakam slabo spale...
Jaz spim za enkrat user posted image ..vstanem enkrat za it na wc,...
Danes je še ta mala spala z nami,ni hotla včeraj it v svojo sobo,...ker je bla tako naspidirana še ob 22h...in se crtala s tatijem...za nadoknadit cel dan...ker ga ni videla...user posted image

Martinčka...ti boš imela pupico...user posted image moj občutek... Lepo se imej na 3D-ju...Pa nam javi kako je blo.In ne laufaj cel dan po prestolnici...pa malo zapravljat...

Ja,včeraj ko sem delala kumaričin zos,sem dala res mal preveč krompirja,ker sem imela svinjsko ribico zraven.Moj user posted image  je kar vse pojedel....ni bilo user posted image

Soncekray...user posted image  za veliko pupico.Kar tako naprej...

Čarobni dan-Lipica...sem bila že dvakrat na taki veliki prireditvi tem in je res super...za se malo sprehodit z našimi otročički.Mogoče priletimo gor,ker sem v dobrih 20h minutkah gor.

Cotke...jaz sem bila včeraj v H&M-u in C&A...in kar malo razočarano.Nič kaj veliko izbire..praktično nič.Kr neki bodiji,...na preklop zelo malo-nič.Barve pa tudi kr neke.H&M roza-modro,C&A rumeno-zeleno,...in še načičkano.Bolj lepše imajo v Oviesse,...vsaj kar se tiče za novorojenčke...
V OshKosku imajo ful fejst kompletek spodnje majčke(preklop),zgornja majčka-dolg rokav,ter hlačke na žabice...in cena-25€.So pa res vsi izdelki kvalitetni in user posted image  lepiiii.

Včeraj sem bila s to kolegico dol,ter z mojo hčerkico...sem mislila,da bomo mogle it prej domov,da ne bo ta mala zdržala,ampak je brez problema....pridna je bila,res!
Še bo lahko šla v dolg šoping z mamico.user posted image

Glede tistih hlačk iz bambusa...jih imajo tudi v Baby centru...

Moja štartna številka je 56...tako sem imela pri Neli,zato nisem niti kupovla manjših,...še te je ful hitro prerasla.
62 pa se nosi več časa...upam,da mi bo prišlo prav tudi od Neli 62-ker je flis...mi je škoda,,da se ne ponosi,ker so ful ohranjene in lepe... Nevtralnih barv.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 16.4.2010 9:42:56 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.4.2010 10:12:25   
Joie
Balem - h kateri gin pa hodiš, če ni skrivnost? Upam, da ti rata menjat...
Micla, Martinčika - srečno danes na 3D!
Martinčika - sem se mogla nasmejat tvojmu postu! user posted image A danes boš vprašala kaj je ali ne? Ker jaz še vedno mislim, da je zadnjič bolj na splošno to o spolu mislila... Da pa ti zaupam še mojo štorijo: jz sem nekako bolj navijala za pupo, ker bosta samo 2 leti razlike in se mi zdi, da bi lahko bile prave frendice, se skupaj igrale, ustvarjale... Pač si narediš neko sceno v glavi. No na NS nama je rekla, da je kakšen teden prezgodaj za napoved spola, ker še ni čisto razvito, ampak sumi na fantka. In ko smo malo bolj podrobno gledali je res med nogami nekaj štrlelo... In pol te scene v moji glavi (nekaj se nam je zakompliciral in ne moremo letos uredit velike sobce za oba škratka; zato bom zdaj imela stvari od user posted image v Hanini sobi, ki pa je ROZA) - in mene je skoz preganjala misel, da bom geja vzgojila, da sej bo čist pomehkužen, ko je vse punčkasto okoli! Pa ne me obsojat - saj zdaj se sama seb zdim glupa s takim razmišljanjem! user posted image No in ko sem se končno skulirala, da bo fantek in da sej bo fajn met par, mi je na 3D rekla, da je PUPA! user posted image In pol sploh nisem vedla, al sem razočarana al vesela! In spet sem se mogla nazaj sprogramirat, kak fajn, da bom imela dve princeski! user posted image Tak, da je včasih res bolj, da ne veš kaj bo! Itak je vedno na pregledu prioriteta, če je vse oky!
Uf, pa mi kr paše, da sem dala to ven! user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.4.2010 12:23:32   
nagaja28
živjo, po dežju diši, ker tako čvekamo user posted image . no, upam, da ne, ker je res lepo zunaj.

danes greva z sinkom v zoo in mislim, kar letno karto kupit, bova lepo vsak tak lep dan izkoristila in si pogledala par živali. če bi še kakšna kdaj šla v zoo, bova s sinom vesela družbe. sva pa za enkrat še bolj počasne sorte, ker je star 1 leto in pol, v vozičku pa noče bit več user posted image .

če kratek rokav ne bo prišel v poštev, bom pa še kaj čez dala al pa kratek bodi na dolg, to bo pa sploh moderno user posted image . drugače je pa tudi meni všeč bambus. kar z otrokom raste, razen rokavi potem že malo kratki ratajo user posted image . sem imela nekaj bodijev od clar-a iz BC, pa so bili super (navadni in iz bambusa). še zdaj jih kupujem, žabice ima pa namesto pižame.

mi bomo najbrš ta vikend šli v arboretum, ker imajo dinozavre razstavljene, pa upam, da je tudi že kaj rožic.

moram še to povedat user posted image user posted image user posted image . danes sva šla s sinom malo na lov za bombažnim trakom (za ušesa), ker pri nas včasih kar zoprno piha in ko sva prišla v H&M je mali čisto popenil za hello kitty. kar tja na oddelek za punčke je zavil in govoril muci, muci user posted image user posted image . sem mu rekla, katero kapico s šiltom bi imel in je seveda hotel hello kitty user posted image user posted image .

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.4.2010 13:01:52   
anajrim
Nagaja 28 - mi smo lani imeli letno karto za zoo in je res super ker greš lahko tudi za pol ure not če ti otrok potem sitnari in nimaš slabega občutka da si denar stran vrgel...letos je pa žal nimamo in jo bomo kupili verjetno šele julija ko dobijo polletne...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.4.2010 13:08:22   
petrca2507
Se na hitro oglasim...

Danes sem se naročila na 3D UZ in ga imam 29.4. zjutraj. Sem prosila, če me lahko zadnji teden v aprilu naročijo, ker sem ravno na dopustu. In je gospa, ki se je oglasila, sama rekla da je imela namen v tistem tednu naročit. user posted image

Drugače pa je pri meni več ali manj vse po starem. V sredo popoldan sem bila na hitrem pregledu pri G, ker me je na notranji desnega stegna fuuuul bolelo. Izkazalo se je, da imam disfunkcijo simfize (= razmik sramnih kosti) in mi je dala par napotkov za naprej. Bolniške nisem vzela, ker tako hudo pa spet ni, da bi cele dneve samo ležala doma. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.4.2010 13:16:27   
anajrim
Sem pa pozabila napisat da imam naslednji pregled 20.5. in UZ 21.5

Katera bo sedaj urejala seznam... verjetno ni fer da to zahtevamo od MaleBibe...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.4.2010 14:11:31   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28
moram še to povedat user posted image user posted image user posted image . danes sva šla s sinom malo na lov za bombažnim trakom (za ušesa), ker pri nas včasih kar zoprno piha in ko sva prišla v H&M je mali čisto popenil za hello kitty. kar tja na oddelek za punčke je zavil in govoril muci, muci user posted image user posted image . sem mu rekla, katero kapico s šiltom bi imel in je seveda hotel hello kitty user posted image user posted image .

user posted image user posted image face maleuser posted image user posted image ...

Jaz sem imela včeraj tudi en tak pipetljaj...mislim,da v C&A-ju...je ta mala našla japonke od McQeena,se je vsedla na eno poličko ter si ji nataknila kar na nogavice...ter drsala po trgovini.user posted image

Joie..ti pa si res imela pestro s spolom..kakšne...user posted image

ZOO...mi smo rekli,da bomo še enkrat šli preden rodim...zaradi ta male.Ker pol verjetno en čas ne bomo šli...

No,pa se je pooblačilo...če ne,je pa res lep dan...
Najedli smo se...Martinčka...boš rekla:a se jih ne naveličam....user posted image s tržaško omako+maslen krompirček...grško solato.Govejo juho pa sem tudi kuhala,da mi je ne rabi med vikendom...user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.4.2010 14:46:33   
Martinčka
evo mene nazajuser posted image ... nimate sreče ker sem spet tako hitro na forumuuser posted image  haha... je kolegica odpovedala kosilo in sem že nazaj doma... da povem da imamo pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... se je tako lepo vidlo da joj... tudi obrazek se je lepo videl...
ma sej da ne bo kdo mislil da ne bi bila pobeka vesela... seveda bi ga bila.. ampak recimo če bi imela 4 sinčeke še doma bi še vedno delala na novemu bejbiju da bi bila pupa, če ba bi imela 4 punčke doma pa ne bi več želela imeti otrokuser posted image ... bi pa bila fanteka vesela že zaradi možeka ki si ga nekoč želi imeti... ampak itak so punčke atijeve princeske tako da se ne bo kaj pritoževaluser posted image  in ja želim si veliko otrok:) sam upam da si bodo nekoč ohceti potem sami plačevaliuser posted image

mala biba... sem ravno včeraj razlagala moji mami o tem da so odkrili spino pri tvojemu sončku... in veš kaj sem zvedla???? da ima moj ati spino na dveh koncih hrbtenjače že od rojstva... očitno tudi bolj blago obliko ali pa če se morda še kaj razlikujejo med seboj.. ne vem ker nisem strokovnjak... ampak hočem ti povedat to, da je moj ati športni obsedenec in da funkcionira več kot odlično!!! tako da res kar pozitivno misli dalje in bo vse super, boš vidla!!!

jaz pa ne vem a naj grem zdaj spat ali ne, ali bi šla raje kuhat...

za zvečer ko imam nečakinje sem pa kupila Ostržka na dvdju:) sej ne vem če se jaz ne veselim bolj kot onidveuser posted image user posted image user posted image

kakorkoli jaz grem zdaj po internetu v shopping za oblekicamiuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.4.2010 16:01:47   
micla
...evo tudi mene nazaj s 3D.  

hja nič več ugibanj....imamo fantka user posted image . Smo takoj na začetku pogledali in je bilo lepo videt, pol pa je mojster kar skrival in prekrižaval nogice in en trenutek se je z obemi rokicami držal med nogicami. Mislim, kot da bi nam tel povedat "pa nehite že enkrat špegat...sm fantek in konec"

Ostalo je vse OK, edino pri ledvičkah je malo bolj gledala, ker je v desni ledvici tisit krogec - votli prostor malo večji od levega. Ga je zmerila, vendar je še vedno v mejah normale (normalno je do 5 cm, ta pa je 4,4cm). Je pa vseeno rekla, da naj opozorim G in potem po rojstvu tudi pediatre, da bolj podrobno pogledajo ledvičke.  Upam da ni kaj narobe. user posted image

martinčka...bravo za pupo.user posted image

Zdej šibam po mojo prineso....jo je sicer šel iskat moj tata v vrtec, ma sem tako raznežena od slikic in podob našega pikeca, da komej čakam, da jo stisnem in ji dam milijon ljupčkov.user posted image

Punce še eno majhno pomoč bi rabla.....sem se hotla registrirat v e - trgovini od baby centra, ma ker sem že član BC kluba sem se registrirala kot že obstoječi član, vendar me ne prijavi.....mi stalno piše, da uporabnik s tem imenom je že registriran in me vrže vedno nazaj v prijavni obrazec.   Je imela kera podobne težave?

mala biba.....user posted image user posted image user posted image   občudujem tvoj optimizem in vem, da bo na koncu vse dobro.  Drži se!

Že letim.....

micla

Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.4.2010 17:57:41   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

... ampak itak so punčke atijeve princeske tako da se ne bo kaj pritoževaluser posted image   

Res je.
Imam primer doma... ampak je super,nasplošno vse,...odnos:tati+hčerkica=user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.4.2010 18:01:53   
DanijelaNeli
EEI!
Joj,kako čas beži... ampak spet šibam,grem še malo ven s pikico...dokler je sonček.

Martinčka...user posted image  za 100% punco user posted image .
Micla..Vam pa user posted image za 100% fantauser posted image

Martinčka...kaj boš spet šopingirala?
Sem naročila bodije in pižamce z unga našega kataloga.user posted image
Veš kolikokrat ga pregledam,ker mi je res 1.liga.Špica.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.4.2010 18:33:20   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

tix jaz menim da je to občutno premalouser posted image ... dva bodija na preklop.. ker moraš računat da se kaj pobruha in da je treba to oprat.. jaz računam nekje dva na dan minimalno plus da se potem to opere... bi rekla minimalno 6 bodijev za začetek!?

Se strinjam z martinčko, jaz sem kupla 6 majčk na preklop56 in 6 62številko 8 hlačk, po 5 bodijev 56 in 5 po 62,
4 pajacke in še nekaj cunjic v kompletkah. 2 bodija sta še za en dan premalo, če se mene kaj vpraša, od tete tamala se je pobruhala vsaj 3-4x na dan torej jo moreš tudi tolko krat spreobleč, čene smrdi po kislem..
Tko da tix, kr še v nabavouser posted image user posted image user posted image jaz imam že kar nekaj ampak se mi še vseeno zdi premalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.4.2010 18:51:55   
nicolina
Ojla,

Martinčka user posted image user posted image user posted image za pupo.
Micla tudi zate user posted image user posted image .

Ja, kolk so smešni tile naši otročički, naš je pa zdej izjavil, da bi rad vozička in punčko..user posted image user posted image user posted image , ker je videl pri eni svoji prijateljici.

DanijelaNeli....mmm kako dobro kosilo, si mi kar lušte naredila. user posted image Iz katerega kataloga pa to naročujete, če ni skrivnost? Me firbec matra...jaz tudi rada šopingiram...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.4.2010 19:13:05   
DanijelaNeli
Nicolina...sem ti poslala ZS.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.4.2010 20:25:13   
oton
večer user posted image

ste mi tolk lušte naredile s pogovori, debatami o cunjicah in stvareh za dojenčka, da sem mojga prepričala da greva jutri malo, ampak res malo po trgovinah. Ker za punčko imava že skoraj vse, razen če bo fantek bo potrebno še malo po trgovinah stikat in kak € zapravit. Tako da zaenkrat pride le kak neutralen kompletek, bodi upoštev.

Zdaj bi pa že res rada znala kaj nosim pod srčkom, ali bodo potrebni dobatni stroški, ali ne...

nič lepo se imejte

noč...

Neposredna povezava do sporočila: 3197
16.4.2010 20:29:26   
mišu
Rabim vašo pomoč.....
Sem v 25.tednu in od včeraj zelo slabo čutim gibe  user posted image ali jih pa sploh ne.... Se je tak obrnil, da ga ne čutim??? Danes me je zabolelo desno spodaj, kasneje pa v spodnjem delu trebuha. Ko se počepnem me pa še bolj zaboli. Opazila sem tud, da je urin bolj temen kot do sedaj. Bolečina ni vedno prisotna. Strah me je, da je kaj narobe z user posted image . Celo noč nisem spala..... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3198
16.4.2010 20:32:50   
anajrim
Micla - user posted image zauser posted image
Martinčka - user posted image za user posted image , kakšen katalog to misliš???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3199
16.4.2010 20:35:27   
Janci F
Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.