arruba
|
Živ, evo mene po dolgem času, nisem od prejšnjega tedna nič utegnila napisat. Mala biba upam, da se je danes zate in tvojo malo bibo vse dobro izteklo Ravno zaradi tvojega posta sva se midva na vrat na nos odločila, da greva na 3D/4D in sem imela ful srečo, ker je ravno za danes pri Strahovi ena odpovedala in sem "upadla" noter, klicala pa sem šele včeraj..res se lepo vidi, zdaj za ziher veva, da imava pa da je že pravi mali bajsek - 835 g že ima. Cebelica se strinjam, midva sva bila 3 tedne nazaj na obisku pri prijateljih v Nemčiji in sva se na poti tja ustavila 2 x po 15 minut, ko sva pa prispela, sem imela tako zatečene noge, da se mi je vsaka zanka od nogavic poznala. Že komaj čakam, da neham delat, ker od 8-9 urnega sedenja najbrž ni nič kaj dobrega. Silvya samo zate , naj vama čim prej posije sonček Jaz imam še fuuul dopusta za porabit - še nekaj lanskega in vsega letošnjega, tako da delam samo še do prvomajskih.. sem najprej mislila, da bi si en del prihranila za drugo leto, ampak sem se odločila, da bom raje že prej nehala, dokler še nimam megabušija in se mi še da naokrog tekat. Mene se strije še niso lotile, se mažem zvečer z eno kremo od Kozmetike Afrodita.. prej sem imela eno karitejevo maslo, ki je dišalo po limonski travi, pa se mi je tistih parkrat, ko mi je bilo slabo, tako zagnusil vonj, da ga zdaj še videt ne morem..ampak se ne spomnim čisto vsak dan, da bi se namazala, upam, da se mi to ne bo maščevalo. Pa končno prihaja najin voziček..so mi sporočili, da so ga že odposlali, komaj čakaaaaaaaaaam!
|