|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
12.4.2010 12:16:35   
nagaja28
balem, zoprno, da se ti ravno 14 dni pred porodniško izteče pogodba. no, ampak vseeno, pozanimaj se, če ti pripada nadomestilo na zavodu, ker če ti, potem dobiš polno porodniško. tako sem zdaj jaz nehala delat in imam 2 meseca nadomestila, nato pa porodniško. če ti pa nadomestilo ne pripada, pa prosi zdravnico, če te da na bolniško ali če koga poznaš, da te lahko zaposli samo na papirju (kakšni privatniki).
aja, nadomestilo (70% plače) ti pripada, če si bila zaposlena vsaj 12 mesecev, mislim, da v treh letih. tako bi morala dobit 100% porodniško. seštevek plač(brez dodatkov:prevoz, prehrana) ali nadomestil zadnjih 12 mesecev potem deliš z 12 in dobiš koliko bi morala prejemati porodniške vsak mesec.

joj, TandJ, si kar predstavljam, kako te zaskrbi, če padeš. no, samo, da je s pikico vse ok, pa tudi tvoji gležnji naj se hitro pozdravijo user posted image .

glede brcanja pa mislim, da smo bolj pri ta živahnih. moj mali se kar naprej nekaj prekopicuje, včasih mi kar sapo vzame, ko me kam sune. če sedim, se moram kar malo zravnat. user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
12.4.2010 12:19:10   
soncekray
Heey.. Jaz sem danes tudi cist brez energije. Ze eno uro po tem kar sem se zbudila, me je vleklo nazaj v posteljo.. Se dobro, da imam psa, da sem na nek nacin prisiljena it ven..
Tud pritisk imam malo nizek 110/60. Mislim sicer, da to se ni nic kriticnega, ampak ga posteno cutim. Mah bolje to kot pa viskok..

TandJ hvala bogu da je vse ok z babiko.. Mene je celo zimo skrbelo da bom padla, ker tu v lux ploh ne cistijo plocnikov in je blo na trenutke ful spolzko.. pol pa se pes vcasih potegne.. Fant je 3 krat padel, jaz na sreco nikol:-)

Lillygmail jaz najbolj cutim brcike, ko se umirim. Zadnje case me zbudijo, pol okrog kosila spet, pa zvecer pred spanjem. Pa vmes tud kaj.. Ce pa sem recimo ful aktivna, pa ful manj cutim. Ko smo bili v Slo in se mi je cel ritem porusil, pa ful sem laufala okoli, sem ful manj cutila. Se je zgodilo da en cel dan nisem cutila in me je ze ful skrbelo. Ampak, takoj ko smo prisli nazaj je babika zacela spet veselo brcat.. Vcasih me tak posteno v rebra brcne, da me prav zaboli.
Ena moja prijateljica pa do konca nosecnosti sploh ni cutila nobenega giba. No tega si sploh ne predstavljam.. Ampak hcerka je pa zdaj pravo zivo srebro..

Sem ze napisala, da smo dobili pohistvo? Upam, da bomo cez vikend se lotili sestavljanja. Pa vozicek in maxi cosy bi tud naj prisla v kratkem:-)

Ajaaa, pa se to vam moram povedat. Moja prijateljica je rodila zdravega fantka. Vceraj smo ga sli pogledat in sem bila takoooooo ganjena da sem se se cel dan tresla. Ko sem sla v porodnisnico mi je srce tako razbijalo, sraufalo me je itd.. No pol pa itak, ko ga vidis... norooooo.. Kak bo sele, ko bomo svoje babike zagledale..

Mala Biba naj ti danasnji dan cim hitreje mine. Mislim na tebe in sem prepricana, da bo vse ok. Drzita se oba.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.4.2010 14:02:10   
Bina 83
Hoj punce!

Berem, da ste mele večinoma bolj "kr neki" vikend, tko ko jaz!
Smo čakam da bo tegale zoprnega ponedeljka konc-ob pol 6h mam pa še zobarjauser posted image , upam da ne bo prehudo!

Danes me je ene pol uro močno tiščalo v levem jajčniku, zdaj je pa ok. A ima katera podobne izkušnje?! Ampak je minilo, hvalabogu!

DanijelaNeli želim ti čim lepši pregled, pa da se ti user posted image pokaže, da ne bo tko sramežljiv kot je bil naš!user posted image

Malabiba upam da se ti ne kolca kar naprej, ampak skos mislim nate. Želim ti da današnji dan preživiš kar se da mirno in da nam jutri sporočiš pozitivne noviceuser posted image . V mislih sem s tabo!

Punce, mislite na sonček da preženemo tole kislo vreme!

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.4.2010 14:56:06   
tix
Pozdravljene.

Prišla s pregleda in sem še vedno na bolniški...sem komej pripeljala do doma ker sem user posted image ko dež, tale MV mi bo vse živce požrl, no sedaj sem se že malo pomirila...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.4.2010 15:00:07   
Kiwa
Tix, saj bo. Pozitivno razmišljanje!

Punce, a katera ve, na kateri CSD je potrebnop podpisat očetovstvo? Tam, kjer sem prijavljena jaz ali tam, kjer je moj fant? Mislim, da je pametno to urediti pred porodom, saj morata biti pri podpisu oba prisotna. Seveda tiste, ki ste poročene, tega problema ne boste imele :)

Jaz grem pa danes gledat vozičke v Rutarja. Menda je neka akcija. Komaj čakam! Pa še po nov sesalec greva. Imava Kirbyja, ki ga sovražim, posledično tudi manjkrat sesam...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.4.2010 15:17:09   
Kat09
Živijo!

Mala biba....drži se jutri, mislim da tu vse navaijamo zate in za user posted image ; do takrat poskusi razmišljati pozitivno. user posted image

Regrat...ne vem, zakaj bi se mu odpovedala; pazi edino, da bo res dobro opran.

Zadnji delovni dan...jaz končujem začetek maja, izkoristim ves letošnji dopust, nato pa začetek junija že porodniška. Joj, kako bo to kmalu. Komaj čakam, čeprav me je tudi že strah.

TandJ....ajej, pazi nase in na pikico...važno, da je vse ok.

Extra...še malo zdrži, se že bliža. user posted image

Morje..jaz grem pred prvomajskimi za podaljšan vikend na Kornate. Nisem nič G spraševala in ga verjetno tudi ne bom, saj do takrat nimam pregleda. Ni vseh gor in vse prevedeno, lahko pa baje vse kar imajo oni, zrihta sem.

Voziček...teli so prav luštni philandteds.com. Načeloma dobim voziček na posojo, ko sem pa te gledala, me pa kar drži, da bi kupila. Mam kolegico, ki ga lahko uvozi v slo http://www.chebeltza.com/phil_teds.html. Ni vseh gor in vse prevedeno, lahko pa baje vse kar imajo oni, zrihta sem.

Previjalna še vedno ni v delu, se mi je mizar nekam izgubil? user posted image

Črta pod popkom...jaz je še nimam, sam popek pa je skoraj raven, morda čisto rahlo izbočen in upam, da tako tudi ostane.

Lp in naj čim prej kaj sončka posije.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.4.2010 15:23:38   
Joie
Mala biba - jz tud non stop mislim nate in na tvojga malega miškeca! Res upam, da ju3 dobiš dobre novice, sploh glede na to, da redno čutiš brcike!
Tix - a se je MV spet skrajšu, al kako? Drži se!
Balem - no ja, tole je pa tud user posted image ! Za te 14 dni bi ti pa res lahko podaljšali!

Jz sem imela danes pregled - nič posebnega, naredili so mi cuker test, pa srček je poslušala in to je to! Naslednji pregled imam šele 17.5.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.4.2010 15:31:59   
šipek
Mala biba tudi jaz sem v mislih s tabo in držim pesti, da bo to kmalu le še neprijeten spomin in da bo dobra novica jutri pregnala vse črne oblake! Pošiljam ti veliko dobrih misli in naj ti tele user posted image user posted image user posted image odnesejo skrbi!

Drugače je pa tudi mene začelo nekaj zategovat spodaj v trebuhu, predvsem ponoči, ko vstanem za na WC me kot nekaj peče. Pa potem spet zjutraj, preden se "uhodim". A se še kateri to dogaja? Verjetno je to normalno, da se začenjajo take zadeve. v bistvu gremo v 3. trimesečje! Ampak mene kar ustrašijo te neprijetne bolečine...

Punce, en miren teden vam želim, novice pa naj bodo samo dobre!

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
12.4.2010 16:50:05   
Martinčka
šipek to se meni že dolgo dogaja.. no jaz sem sicer na bolniški, ampak sem zadjič omenila to ginekologinji, ker sem nekje prebrala da teh bolečin ni za zanemarit pa je rekla da je verjetno to zaradi vseh mojih drugih težav (žolča in ledvic)... me pa potem tudi ko lulam fjst boli da včasih komaj lulam ker mi tako zateguje maternico da se mi zdi da jo bom vn iztisnila!

DanijelaNeli komaj čakam da poročaš kako je bilo na pregledu!!!

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
12.4.2010 17:10:41   
silvya
Pozdravljene. Ves čas se izogibam te teme, ker so spomini na to, da sem bila nekaj časa tudi jaz z vami, boleči. Danes pa me je nekaj vleklo, da preberem zadnje poste, in kaj vidim?! Mala Biba Držim pesti in prosim vse moje user posted image user posted image user posted image user posted image da bo s tvojim otročkom vse v najlepšem redu!
Pa tudi  vseb ostalim želim še naprej lepo nosečnost in zdrave dojenčke.

Neposredna povezava do sporočila: 3035
12.4.2010 18:09:45   
kenya
Pozdravljene,

Danes je en prav težek dan. Sem čisto brez energije in imam občutek, da mi user posted image  čisto dol pritiska. Prav nič fajn. In tudi jaz imam včasih občutek,da mi bo kar vse ven padlo. Očitno sem že malo razštelana user posted image   user posted image .

Tix, koliko je pa dolg tvoj MV? Kaj ti je rekla g.? Držim pesti, da še malo zdrži user posted image   user posted image   user posted image

Kiwa, priznanje za očetovstvo se ureja tam, kjer si prijavljena ti. Naredijo en zapisnik, kjer zapišejo osebne podatke obeh, pa kako se bo pisal user posted image . Tudi naju to še čaka...spet....mi je kar mal smešno, ker bo to že tretjič. Ampak je fajn, da se to prej uredi, čeprav v lj. porodnišnici tudi če imaš to s sabo, ko pride matičarka, reče da mora tako ali tako sama dobiti potrdilo s CSD-ja. In potem najprej prvi rojstni list, ki ga dobiš domov nima vpisanega očeta, potem čez nekaj časa pa dobiš še pravega, kjer sta vpisana oba. No, mogoče se je sedaj že kaj spremenilo, pa tudi potrdilo v lj. porodnišnici nekaj velja.

Mala biba, zate pa še vedno močno držim pesti, da jutri izveš dobre novice user posted image   user posted image   user posted image

Evo, zdej grem pa malo kuhat, ker bi moje user posted image  rade testenine jedle.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
12.4.2010 18:25:21   
lidik
pilotinca moja, zdaj sem pa še jaz prišla malo k tebi pogledat? Kako je bilo danes na pregledu? Si ga imela? Kaj je vajin sonček še vedno skrivnosten, ali se je razkril?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
12.4.2010 18:39:20   
DanijelaNeli
EEILA!
Sem doma,oziroma smo doma,... Pred dvem urama smo prišli.A kaj ko mi je dan tik tak minil,...res...od jutra do zdaj je šlo kot bi mignil.
Po pregledu smo šli k super teti od mojega za Bežigrad,...drugam pa se nam ni ljubilo,pa tudi moj je moral it delat,...tako,da nič šopingiranja.user posted image

3D/4D smo dali skozi... Res en lep pregled...vreden vsakega €. Dr.Strah pa tudi.
user posted image  je super...Zadoščajo cm in grami glede na tedne 24/5.Glavica je res lepa,ustka lepo izoblikovana,ušeska tudi,...Na začetku nismo videli nič od tega...zato je mogla Dr. malo podrocat,pol pa je blo res lepo videt.
Veselilo me je,ker si je lepo vzela čas,za vsak organ posebej.Opisala mi je sliko bitja user posted image ,katero je tudi super.Prekati-zaklopke je rekla,da so tudi lepo razviti in delujejo kot morajo.

Z menoj je bila tudi Neli v ordinaciji seveda moj user posted image ,...z raznimi izjavami smo se imeli prav fanj,res.Veliko smeha.
Dobila sem CD z veliko slik in filmčkov.
Na koncu mi je dala lepo roko in zaželela,da bi šlo vse tako kot sedaj,vse do poroda.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
12.4.2010 19:48:23   
Bina 83
Evo mene od zobozdravnika. Super občutek ko ti ne rabi nič veliko popravljat in ti reče da pridi čez eno leto na kontrolouser posted image user posted image .

Tix kaj konkretno ti je pa rekla G? Meni ni še nikoli merila MV, a si sama dala pobudo? Pa to je najbrž vaginalno a ne? (res nimam pojmauser posted image ). Vem da je težko, ampak vseeno poskusi ostati pozitivna, pa se bo vse rešilo samo od sebeuser posted image !

DanijelaNeli user posted image user posted image user posted image za odlično opravljen pregled! Dober občutek a ne?

Paparica: katero že moram prosit če mi jo pošlje? Ne ljubi se mi gledat za toliko časa nazajuser posted image .

Baby Center: XXL pomladna ugodnost za nakup otroških oblačil. BC podarja kupon za 10€, ki ga predložite na blagajni trgovine ob nakupu oblačil v vrednosti najmanj 50€. Od skupne vrednosti nakupa vam bodo odšteli vrednost kupončka - 10€! Za vsakokratno vrednost 50€ lahko predložite ustrezno število kupončkov!

Če kateri pride prav tale akcija, meni sicer ne ker si ne mislim delati zaloge oblačil! Bi bilo pa idealno če bi imeli tako akcijo na vse izdelke-takrat bi se pa že splačalo it po kakšen vozičekuser posted image !

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
12.4.2010 20:02:01   
tix
Ojla. Čestitke za uspešne preglede

No glede mojega MV. Mal me psihira ker so mi ga zdele v 10 dneh zmerili 3 različni zdravniki, različne velikosti in različno NMU. In ker so bili v torek že boljši rezultati sem nekako pričakovala, da bo se daj bolje, no pa ni čist tako. Vsakič ko vprašam svojo G pravi, da to ni dobro in da moram počivat. Strah ter hormoni nista dobra kombinacija + tega ležanja sem že kar malo sita in me je vse skup spravilo v user posted image .

No potem sem šla še Pušenjaka vprašat za mnenje in pravi da sploh ni panike za prezgodnji porod...sem zdej malo pomirjena in mojemu user posted image zapovedujem naj ostane še malo pri mamici, ker je to zanj dobro user posted image čutim, da imam zelo ubogljivegauser posted image user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
12.4.2010 21:19:19   
nicolina
Čer,

ja, danes je res nek čuden dan....mrzel, deževen....se mi ni nič kaj popoldan dalo, razen tega da sem pojedla skoraj celo vrečko napolitank...user posted image user posted image user posted image , odkar sem user posted image , mi ni tako pasalo sladko kot danes, ampak verjetno user posted image že ve kaj rabi, ker je pol tako brcal, da je blo joj. Sej men je blo potem kar slabo, pa sem mal mleka spila in je blo ok.

DanijelaNeli user posted image user posted image user posted image za 3D, lepo da ste bli zadovoljni.

tix, ma verjamem da te kar prestrašijo in user posted image user posted image za Pušenjaka, da te je pomiril.

Res mora bit kar hudo, če vas tako dol tišči, ker jaz pa res nimam s tem problemov. Mene bolj križ mantra oz. me včasih kar trtica boli, dokler se ne razgibam.

Tandj, samo da se je vse dobro končalo in je s pikico in tabo vse dobro. user posted image

Mala biba, veš da jutri mislimo na tebe, javi nam, kako je šlo, verjemi da bo vse uredu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem počasi v ležeči položaj....NOČKO

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
12.4.2010 21:53:46   
anajrim
Mala biba - jutri ti želim veliko energije da boš dovolj močna da spraviš skozi ta pregled, srčno upam da te razveselijo s pozitivnostjo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim nate in bom tudi jutri!!! DRŽITE SE IN SREČNO!

Dopust
- jaz grem tudi nekje 10 maja na dopust in potem na porodniško! jeeeeeeeee

Glede brc - naš brca ko nor. Me včasih prav zaboli ker tako močno sune...

Tix - upam da se ti vse uštima in da bebica ostane čim dlje v tebi...

Lepo spite vse souser posted image ...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
12.4.2010 22:15:47   
DanijelaNeli
Res je en super feeling,Bina.
Še iz laboratorija so mi sporočili,da so izvidi krvi in vode OK.

Mala Biba...jutri bomo vse s teboj in tvojim sončkom,ki ga nosiš pod srcem!SREČNO!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tix...tebi pa tudi  user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsak mesec,ki nam je ostal.

Gremo v mižule,ker sm čisto fertik...zjutraj peljem ta malo v vrtec,...Bi se mogle odpravit s kolegico v shoping in se nam nekako ne uspe zmenit in dokončno dorečt kdaj in kako,...mal do Trsta mal do Kopra.
In še imam z dvema kolegicami zmenjeno,da gremo v shoping...samo ena ima čez točno en mesec za rodit,druga pa ima svojga polletnika na uvajanju hodit po trgovinah.user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
12.4.2010 22:17:12   
nagaja28
Bina 83 meni na zs pusti email, pa ti pošljem paparico.

mala biba jutri smo s tabo user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.4.2010 6:51:54   
pilotina
mala biba...mislimo nate...smo s teboj in vajinim dojenčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
13.4.2010 6:52:15   
pupika
Mala biba, drži se danes in vedi, da smo danes vse z mislimi pri tebi in tvoji mali bebici. Srčno upam, da boš danes izvedela lepe novice in da bo z malo bebico vse v redu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa javi nam novico, kako je bilo na pregledu.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
13.4.2010 7:23:55   
rozinca33
Mala biba user posted image user posted image user posted image v mislih smo z vami in držimo pesti za dobre novice.

Tix - verjamem, da te take info vržejo iz tira. Naj pa ti ne pokvarijo veselega pričakovanja. Tudi tebi želimo user posted image in držimo pesti za dober potek nosečnosti.

Hkrati pa prijetne brcike in "samovoljno" premikanje trebuha želim tudi vsem souser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
13.4.2010 7:43:55   
oton
Mala biba naj bo danes tvoj srečen dan, da nam na koncu vsem poveš veselo novico...za tebe in tvojo pikico pa user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Tix verjamem da ti je že preselo to ležanje in različna mnenja ginekologov, kako ne morejo bit rezultati vsaj približno enaki user posted image  no Pušenjak te je lepo pomiril in še ena dobra stran  naše nosečnosti: da se že vse počasi približujemo koncu user posted image  

tako da še malo potrpi in lepo boš dočakala in vajina pikica počakala dan poroda, ki ne bo nič prej kot bi moral bit.... res ti želim da bo tako user posted image user posted image user posted image

pri nas spet dežuje, in mene dež takoooo sprošča, da ne bom nič jezna če bo deževno cel  dan

tudi vam želim lep dan

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
13.4.2010 8:26:55   
Kiwa
Mala biba, srečno danes! Pa če samo malo verjameš v moč pozitivnega mišljenja - razmišljaj pozitivno! Vem, lahko je govorit, ampak včasih pomaga...

Midva sva bila pa včeraj v Rutarju. Imajo res ful znižane cene vozičkov vseh vrst in znamk. Ampak ga še nisva kupila, ker moram jaz to prespat. Verjetn obo pa kar Icoo, je znižan iz 419 na 260€! In še eni vozički so ful znižani; Hoco, cena je 144€, pa sploh ne zgledajo slabi. Vsaj meni no.
Znižane imajo tudi zimske vreče za voziček (posebej), pokrivala za voziček za dež,...

Lep dan punce!
Jaz pa komaj čakam, da bo ura 15. Uf, kje je še to. Matr sm lena user posted image  
Pa še vse se nekaj pogovarjate, kdaj greste že na dopust, jaz moram delat do 4.6., ker nimam nič dopusta, saj sem zaposlena šele od konca februarja...

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
13.4.2010 9:28:46   
Martinčka
jutro user posted image ....

mala biba drži se danes... vse taaako mislimo nate in na vajinega user posted image  da bo moralo biti vse ok!!!

DanijelaNeli super za pregled! a je tebi tudi že napovedala koliko bo dete veliko ko se bo rodilo? 
midva pa greva šele v petek na ta pregled... komaj čakam...

akcija v baby centru bi pa res lahko bila še za vozičke oziroma vso opremo ja... jaz jo taaako čakam da joj... trio vikende še počakam potem pa več ne smem čakat... upam da jo dočakam!

ta vikend pa začneva praznik otroško sobo, ker imava zdaj noter samo kramo... tako da juhej!

a mislite da paše če dam zraven rozastih ploščic rdeče kopalniško pohištvo??? ne bova še ploščic menjala sam pohištvo pa morava, in me tako vleče na rdečouser posted image ...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.