kenya
|
Dobro jutro , Berem tele izjave od g., da je +4,5 kg v 28 tednu preveč?!!! Večina nas ima dosti več, pa nam g. ne komplicirajo. Tinca, a je tvoja g. kakšna manekenka, da jo vsaka kilca tolk moti. Martinčka, kar se lj tiče, imaš na enem kupu več vozičkov še v pikapolonci na rudniku, pa potem v rutarju in v mothercare v BTC jih je tudi kar nekaj. Upam, da najdeš kakšnega ki ti bo všeč. oz. da ne boš imela prepolne glave informacij o vozičkih. Ko sem ga jaz kupovala pri prvi sem na koncu imela že polno glavo vsega in se potem odločila čist za enega x. Linea negra...jaz je še nimam. Ponavadi jo dobim nekje čisto v zadnjem mesecu, potem pa tudi kar nekaj časa traja, da mi izgine. Tudi strije zaenkrat še nobene, ampak bi bilo dobro, da se začnem vseeno že malo mazat Drugače, bomo pa mi na začetku uporabljali košaro, ki smo jo dobili za darilo že pri prvi. Meni je zelo v redu, ker jo imam lahko potem v spalnici. Pa še v ta večji postelji se mi zdi, da bi se tako majhno bitjece kar izgubilo. Mi imamo otroško posteljico veliko 140x70, tako da je res velika za začetek. Ampak kasneje pa prav pride, ker se da potem še spremenit v normalno posteljo, tako da se dajo druge stranice gor. Naše punce so vse poletne in v večini sem imela v glavnem samo bodije s kratkimi rokavi oz tiste brez. Samih majčk s kratkimi rokavi, pa bolj malo. Sicer imam pa jaz tokrat rok, proti koncu julija in do sedaj sem vedno rodila čez rok, tako da verjetno bo tudi tokrat tako. Potem pa itak ene 3 tedne otrok še ne zna uravnavat svoje telesne temperature, pa avgust zna biti po 15. včasih že čisto muhast, tako da kaj veliko kratkih rokavčkov ne bo prišlo v poštev. No, zaloga sicer je, pa bomo vidli. No, moja tašča je pa kar dovolj daleč od nas, pa tudi če bi bila kaj bližje, hvala bogu kakšnih čudnih opazk nikoli ne daje, ker je zelo v redu ženska. Sploh mi ni jasno, s kakšno pravico nekatere kar strelajo 'kozle' iz ust in se ne ozirajo na nikogar. Tiste, ki že hodite v MŠ, v lj porodnišnici, a kaj veste, a še izvajajo dekompresijo za nosečnice po 30. tednu, v babiški šoli?. Ko te do podpazduhe dajo v en tak 'skafander', pa potem priklopijo na zrak, da se to napihne. Naj bi pomagalo za boljšo prekrvavitev in cirkulacijo, pa za boljše počutke dojenčka in mislim, da tudi pri otekanju. Jaz sem v prvih dveh hodila, pa bi sedaj spet in me zanima, če to še izvajajo? Nič, zdej grem pa mal še magistrsko pisat, čerpav sitimulacija je bolj slaba