DanijelaNeli
|
Jutro! Vrtec,pošta,zdravstveni dom,...smo odpravili. Zdaj pa dalje,... Nicolina....naša pupika je dopolnila februarja 3 leta in mislim,da je skrajni čas,da je šla v svojo sobo.Raje zdaj lepo postopoma,počasi...Ker jo ne bi rada dala ob prihodu našega novega družinskega člana.Kaj veš,kaj vse prinese..ljubosumje,nespečnost,... Kmalu pa mi bo itak pomagala,ko bomo cunje prelagale,pa previjalno dale noter in vse za Morem rečt,da je bila kar lepo pridna...ponoči sem jo slišala kako se je enkrat zbudila,ker je bila žejna. Koliko j...e Vaš star,Nicolina? Đanika...srečno na pregledu!Upam,da si vzame ginekologinja več časa za vaju z . Martinčka...sem vedla,da je dražje kot v Postojni...Mislim,da mi ne bo žal jih dat.Ker mi je itak že NS bila specialna pri Dr.Strahovi. Glede spola pa...Strahova ga tudi malo lomi. A ne zato,da bi se motila o spolih ..ampak,tako...ker je mene zadnjič kar malo zafrkavala...da če vem italijansko,pa je zažela kar nekaj klobasat v tem jeziku...in vse na namigovanja o spolu.Pol pa kar menjala temo... Pa se s ta malo začela pogovarjat,...In na koncu naju je oba z pustila v negotovosti.Nisva vedla ali je ali .Pojma o pojmu. Zdaj pa ji bom že na vratih rekla,da nočemo vedet. V tvojem primeru pa nevem kaj bi naredila... Boš potem pri porodu,ko boš npr. zagledala rekla:Saj sem vedla! S tvojo zadnjo izjavo se tudi strinjam... Zdravniki ti kar napovejo koliko bo imel ob rojstvu,...Pa zdaj ima toliko gramov,... Jaz tudi se ne oziram na to,...Pa rečejo,ja imaš velik trebuh bo velik otrok,..majhen otrok če te ni nič,... Čenče... Jaz si samo želim,da bi rodila zdravega!Če bi se že na kilograme ozrla,si raje želim enega s tremi kilogrami,kot s štirimi.Že zaradi samega poroda... Grem jaz moj tepih zribat in ga dat na lep sonček,...potem pa kuhat...danes bo pa kar pasta carbonara+motavilec,...
|