|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
6.4.2010 14:00:45   
extra
extra, pod spodni QUOTE moraš pist. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: extra

joj tole citiranje meni gre ravno....označim, dam citiraj. pa mi vseeno vrže celotno besedilo....se opravičujem upam, sa se znajdete.

extra, pod spodni QUOTE moraš pist. user posted image

no da vidmo.......

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.4.2010 14:05:42   
extra
A že imate vse dokumente za na socialno in napotnico za v porodnišnico?
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

Spelchy jaz sem se dogovorila da delam še cel maj (pdp imam12.3.) in si tako prišparam 10 dni letošnjega dopusta. Ker mi velik več pomeni da sem zdaj dlje v službi, pa naslednje poletje več doma. Pa čisto ok se počutim in nimam nič težkega dela v službi. Nazaj pa predvidoma pridem nekje na začetku avgusta 2011! Čeprav bi bila še kar avgusta doma, ampak ne vem kako naj si pričaram še 20 dni dopustauser posted image .

Vidim da nas bo kar nekaj obiskalo zobozdravnika v teh dneh! Želim vam čim manj bolečin!

A že imate vse dokumente za na socialno in napotnico za v porodnišnico? Jaz vse to dobim na naslednjem pregledu-čedalje bolj se zavedam da gre počasi zares! Ne morem verjet kako hitro minevauser posted image .

user posted image , uživajte v lepem vremenu in izkoristite ga maximalno!!!

kdaj pa moramo to začeti urejati? Jaz nimam še nič.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.4.2010 14:17:59   
petrca2507
Jaz bom vse dokumente za socialno urejala, ko bom na dopustu. Uredil naj bi okoli 30 dni pred PDP.
Za porodnišnico ti mora pa tako ali tako G vse dat.

Papirje imam vse sprintane, ampak so še prazni. user posted image   V službi bom dala plače potrdit v začetku junija, ko bo izplačano za maj.

www.petrca.net

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.4.2010 19:46:50   
Martinčka
hello!

da povem da sem bila na drugi MF in da je vse suuper!!!user posted image ... je rekla da se vse tako kristalno jasno vidi, da bi me lahko uporabili za učni primer.. je rekla da ker nimam maščobe čez trebuh!? no na boke naj drugič pogleda, ko je trebuh vse tja zriniluser posted image ...

drugače pa sem ji povedala da nočem vedet spola in rekla da razume in da ne bo povedala... potem pa kot da sem neumno začne o dojenčku govorit v ženski obliki... "lejo" in "pikica mala"... mislim hallo!? a je lahko bila taaako očitna? zakaj se ni zadržala!? sej itak skos pravim da imamo pupo, sam vseeno je bilo zanimivo ker nisem ziher vedla.. zdej pa mi je zeeeelo očitno nakazala da bo pupa! sem bla res mal jezna, ker ni spoštovala moje odločitve...
drugače pa je bila kot zdravnica suuper! mi je tudi nardila 3D zastonj in še na cd mi je vse posnela in rekla naj skrijem pred drugimiuser posted image ... pa slikice sem dobila.. res drugače lep pregled.. so mi kr solzice šle ko sem vidla našo zdaj bojde pupo v 3d... no itak zdej ne vem a naj naslednjič pa zdaj vprašam, ker zdej se mi zdi pa smešno da mi je ona namignila da imamo pupo, pa vseeno ne upam preveč kaj kupit za deklico (čeprav sem danes kupila eno oblekicouser posted image )...

no moj možek pa se zdaj more navadit na dejstvo da bo pupa ker je skos nekaj o pobu govoriluser posted image haha...

glede brcik.. naš otrok je živa žaba!!! ma skooos je tako kot da imam eno malo pošast v trebuhu... res tako čutim vsak premik da me je včasih res malo groza ko točno čutim kako se obrne... še ko je ultrazvok prislonila zdravnica danes na trebuh jo je tk zbrcala... in to trikrat, vsakič direkt v sondo od UZja...! sploh ji ne paše da ji kdo jemlje prostor v bušiju... to bo en pravi razvajeni egoistuser posted image user posted image user posted image ... čist po mamiuser posted image user posted image user posted image ...

nič, zdaj pa počivat.. sem se najedla zdajle rezancev da bom poknala.. morem mal kilce gor nabit ko se jutri tehtam pri svoji ginekologinji da bo vidla da pridno jemuser posted image ...

extra ti si pa že 28t... uf ti je luštno... jaz pa grem jutri šele v 26t...

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.4.2010 19:56:27   
Bina 83
Martinčka jst sem, ko sem zvedla da sem noseča tut govorila o "moji pikici" v trebuščku pa nisem s tem mislila na user posted image , ampak enostavno sem takrat še plodek tako poimenovala, ker ga ne morš nagovarjat lih "ono"! Tko da ni rečeno da je tvoja G hotla s tem nakazat da je pupa. Mal si vzem za rezervo, da te ne konc pa ne preseneti!user posted image
Drugače pa user posted image user posted image user posted image za MF! Lepo

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.4.2010 20:00:11   
extra
ja sem že 28 teden glih dons zaklučila, ker imam v bistvu rok 29.6., sam sm kr pri vas ostala k ste tko fajne. Dons je bolj mirno tukej gor...se pozna, da je lepo vreme in da si ti marrinčka imela pregled, da te ni bilo ;)

lepo, da je vse ok s tvojo bejbiko, sej punčke so fajn, sam ni pa prov, da ti je namigovala da je punčka če si ji posebej rekla, da nočeš vedeti.....mogoče te je hotela samo zavesti???!!!! No julija boš sigurno vedela :)

Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.4.2010 20:12:48   
nagaja28
živjo

martinčka, vseeno vzami to malo z rezervo, mogoče se tako G izraža. našemu je patronažna tudi skoz govorila žabica mala, pa je bil fant. mogoče te je pa hotla zmest, pa boš na koncu res presenečena user posted image . lahko pa seveda, da ji je všlo z jezika.

papirje se ureja kasneje, mislim, da se pred enim določenim tednom nosečnosti sploh ne da. če imam prav v spominu, sem jaz papirje pri G dobila 2 meseca pred pdp-jem.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.4.2010 20:21:58   
tix
potem pa kot da sem neumno začne o dojenčku govorit v ženski obliki... "lejo" in "pikica mala"

Jaz tudi mislim, da je to pač kar tako govorila.

Ker je mene zdele dva dni  strašno tiščalo in itak sploh ne vem več kaj je normalna bolečina v nosečnosti (sem imela v petek UZ MV pa mi ata nič pametnega povedal) sem lepo popokala v porodnišnico in naj me pregledajo, ker bi se sam preveč sekirala do ponedeljka ko imam spet pregled MV, niso nič komplicirali, dežurni zdravnik, je bil res prijazen, mogoče je bil ravno iz kakšnega poroda, ker je imel kapico na glaviuser posted image , MV je bil čudežno dolg - 2,9; niti mi ni jasno kako ga na par dni izmerijo vsak drugač, Me je vprašal će še na hitro pogledava user posted image in dal slikco, ma nevem če se zaveda, da mi je prav polepšal naslednje dni user posted image user posted image . Me je vprašal če že vem spol, sem rekla da me ne zanima in je ekran kar stran obrnil user posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.4.2010 21:26:46   
DanijelaNeli
EEILA!
Končno sem se spravila k računalniku.Saj sem bila že zgodaj zjutraj,ker nisem mogla spat in sem vspala pred budilko za na pregled.
Ja,na pregledu je bilo ok,...G mi je rekel,da le tako naprej.user posted image  tudi fanj...Zaprti smo tudi kot je treba.Izvide za laboratorij pa bom drugi teden poklicala.
Drugi teden pa še lepo na 3D. Koliko sploh pride pri Dr.Strahovi?

Naslednji pregled 4.5.

Sem še mislila,da bom šla kaj do H&M,Zare,Osh Kosha,....ampak se mi tako ni dalo.Glih se je odprlo ob 9h,jaz pa sem bila še tešča zaradi laboratorija...tako,da sem kar domov zapeljala.

Popoldne smo malo pohajale s ta malo,pa obisk kolegice s sinčkom smo imele,...in tako je šel dan mimo.Zdaj le še v pižamo...

Danes mi spi ta mala prvič v svoji sobi.Je le korak od naše spalnice...Ampak nekako je izrazila željo ,da bo ninala tam,...
...zato morem čimprej zrihtat-zložit dve omari in dat vse na svoje mesto.Drugače je pa kar prijetna soba,ki ima kar dosti sonca,še malo jo bom okrasila pa bo.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
7.4.2010 6:54:02   
nicolina
Dobro jutro,
jaz sem že pokonci, danes imam dopust, ker grem v labaratorij na odvzem kri in seveda pitje glukoze...user posted image user posted image Mi je že zdej slabo od tistega, komaj čakam da spijem, ker sem že lačna...user posted image user posted image

Martinčka user posted image user posted image user posted image za MF, pa tako kot so ostale rekle, ne se ravno zanašat na njene besede, je pa res, da tudi občutek nekaj pove. Jaz sem pri prvem skos že od začetka govorila, da bo fantek in je res bil. Zdaj pa nimam nekega filiinga, je pa itak vseeno kaj bo.

Citiranje....citiraš vedno kar hočeš in pišeš za oglatim ooklepajem oz. quote, ostalo pa lahko zbrišeš, če noćeš npr. celega besedeila citirat.

DanijelaNeli, naš tudi že dober teden spi v svojo sobici, brez problema. Sva ga hotla tud že prej navadit, preden pride user posted image . Dudo smo že ukinli, do polteja še plenice, pa bo. user posted image

Nič, šibam se obleč.....se tipkamo, lep dan....

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
7.4.2010 7:57:29   
đanika
Jutro punce

Danes imam pregled pa se nič ne veselim ker je bil zadnjič tak polom. Itak vem da me bo sam pogledla od daleč in že bom zunaj.

Spelchy tudi jaz bom tako naredila star dopust 32 dni bom porabila po končani porodnički drugo leto 2011. Moram porabit samo star dopust to je 2009 ki ga skoraj ni več in 10 dni novega dopusta. Mi to bolj paše ker se trenutno fajn počutim nimam nekega težkega dela v službi pa še moja princeska je v šoli do 25 junija tako da ni problema meni se pa ravno porodniška začne 22.6 in ne bo potrebnega varstva za njo letos kar mi zelo ustreza.

lep pozdrav

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
7.4.2010 8:57:33   
kammy
Hoj,
jaz sem v 27. tednu, brcike so zelo izrazite user posted image , vendar jih še vedno čutim samo jaz, možek pa še ne. Ne vem, kaj imam tolk špehka podlage, ali se dejansko umiri takrat ko da on roko gor? Komaj čakam, da jih bo čutil še on. Kdaj se je pri vas začutilo?

Drugače, pa sem se tudi jaz kar naenkrat zavedla, da gre zdaj pa zares. Zakorakali smo v zadnje tromesečje in zdaj se bo začelo dogajat na polno - materinska šola, nakupovanje, priprave... jaz dobim dokumente za socialno in porodniško v začetku maja - na naslednjem pregledu, in potem že lahko začnem urejat. Najprej za paketek za novorojenčka, ker se menda potem še itak čaka, da ti vlogo odobrijo. V maju bom verjetno šla tudi v materinsko šolo - odločam se med Lj porodnišnico in ZD Bežigrad. Potem pa izbira opreme in  zapravljanje user posted image . Delala pa bom do srede junija, ker mi ne morejo odobriti niti dneva dopusta in ga bom prenesla v naslednje leto. Nič zato, bom pa drugo leto dlje z dojenčkom. Upam, da me kaj ne prehiti, pa potem v juniju še kaj morja vidim?

Tudi jaz mojemu dojenčku ljubkovalno rečem "pikica mala" ne glede na spol. Zato se tudi jaz ne bi zanašala na besede G.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
7.4.2010 9:24:24   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: kammy
jaz sem v 27. tednu, brcike so zelo izrazite user posted image , vendar jih še vedno čutim samo jaz, možek pa še ne. Ne vem, kaj imam tolk špehka podlage, ali se dejansko umiri takrat ko da on roko gor? Komaj čakam, da jih bo čutil še on. Kdaj se je pri vas začutilo?

Jaz sem prve brcike začutila okoli 18. tedna. Po 22. tednu so postale bolj izrazite, v 24. tednu pa jih je čutil tudi moj dragi. Bilo je pa prav smešno... Najprej sem ležala na hrbtu, gledala TV, na mojem trebuščku pa je imela glavo moja psička. In kar naenkrat naš user posted image  brcne. Psica se je najprej mal ustrašila, kaj je zdaj to, potem pa čutno gledala v trebušček. Jaz se začnem smejat in potem je dragi priletel v spalnico. Ko sem mu povedala, kaj se je zgodilo, je tud on položil roko na trebušček. Na naslednjo brciko sva mogla mal počakat, ampak jo je čutil. Se mu je tko fajn zdelo, da sploh ni hotel roke umaknit stran. Tako da...naš user posted image je očitno navdušen nad vsemi dotiki. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
7.4.2010 9:44:44   
anajrim
Punce živjo!

Ja danes je spet en krasen dan, tako da upam da uživate maksimalno!
Jaz sem na koncu 27 tedna in mali včasih brca ko nor, mu pravim da je mali hipreraktivec, ker ni nič pri miru, včasih me tako močno sune daa kar zaboli!

Nič šibam delat... lep dan želim

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2914
7.4.2010 9:45:04   
Martinčka
jutro babike...

moj že čuti tudi dolgo brcike na mojmu bušiju, ampak bi bilo čudno da ne bi, ker jas če trebuh pogledam točno vidim kje leži otroček ker se tako vse na mojmu trebuščku pozna... je pa očitno res, da je trebušček vso maščobo potisnil na boke in je trebuh čisto napet in trden in se zato hitro kaj čuti... včeraj zvečer sem se želela samo malo stisniti k mojmu možeku in sem očitno user posted image  razjezla, ker je nadvse rad komot, in ga je čist zbrcal v hrbet... sam je reku da ni čutil... je pa res da če na boku ležim da brce niso tako izrazite ker je trebušček bolj zmehčan... no z rokico je potem to jezo vseeno čutiluser posted image user posted image user posted image

ja jaz sem tudi naše dete ko je hbilo še čisto malo klicala drobtinica in pikica... sam zdej se mi zdi pa smešno da bi v ženskem spolu govorila, ker ali je srednji spol -dete ali pa moški -dojenček... in v večini govorim v moškem spolu kot o dojenčku... no zdaj bom bolj v ženskemuser posted image ...
mah občutek glede spola je bil pri meni ves čas da nosim poba... sam sem ta občutek kar lepo potlačila in preskočila, ter razvila teorije zakaj mislim da je pupauser posted image user posted image user posted image ... in je očitno res pupauser posted image ... haha...

DanijelaNeli pripravi se na šok... pri strahovi je 3d 110 eur!!! šele zdajle sme pogledala.. skos sem mislila da je okoli 70-80eur!? noja... kaj čmo... jaz ga imam naslednji petek... čeprav mi je včeraj naredila 3d sam grem še vseeno h strahovi pogledat.. sej ne vem če ne bom zdej vprašala če je res pupa ker to da si pa 100% da je pupa in vseeno ne upaš kaj preveč dekliškega kupit pa tudi ni prav! sem kr jezna da mi je vse tako pokvarila ker še vedno mislil da se ji je kr lepo zareklo! a ve be na mojem mestu zdaj vseeno čakale do poroda da zveste!???

nič jaz morem danes en kup stvari zlikat ter oprat, popoldan pa imam klasični pregled pri svoji gin.

joooj to vam še morem povedat... hahaha.. ta današnja medicina... pred tremi tedni ko so zračunali koliko je težek naš user posted image  so mi zračunali 586 g... včeraj pa 563g (je pisalo možnost odstopanja za cca 81g)! ja seveda se je zmanjšaluser posted image user posted image user posted image user posted image .. sem se tok nasmejala da joj.. tako da zdaj tem izračunom več nič ne verjamem in tudi ve jim raje ne verjemite ker jaz sem se skos sekirala kolk mamo velikega otročeka, zdaj pa vidim da je vse skupaj bolj tako "na oko" ocenjeno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2915
7.4.2010 10:19:00   
DanijelaNeli
Jutro!

Vrtec,pošta,zdravstveni dom,...smo odpravili.
Zdaj pa dalje,...

Nicolina....naša pupika je dopolnila februarja 3 leta in mislim,da je skrajni čas,da je šla v svojo sobo.Raje zdaj lepo postopoma,počasi...Ker jo ne bi rada dala ob prihodu našega novega družinskega člana.Kaj veš,kaj vse prinese..ljubosumje,nespečnost,...
Kmalu pa mi bo itak pomagala,ko bomo cunje prelagale,pa previjalno dale noter in vse za user posted image
Morem rečt,da je bila kar lepo pridna...ponoči sem jo slišala kako se je enkrat zbudila,ker je bila žejna.

Koliko j...e Vaš star,Nicolina?

Đanika...srečno na pregledu!Upam,da si vzame ginekologinja več časa za vaju z user posted image .user posted image

Martinčka...sem vedla,da je dražje kot v Postojni...Mislim,da mi ne bo žal jih dat.Ker mi je itak že NS bila specialna pri Dr.Strahovi.
Glede spola pa...Strahova ga tudi malo lomi.user posted image A ne zato,da bi se motila o spolih user posted image ..ampak,tako...ker je mene zadnjič kar malo zafrkavala...da če vem italijansko,pa je zažela kar nekaj klobasat v tem jeziku...in vse na namigovanja o spolu.Pol pa kar menjala temo... Pa se s ta malo začela pogovarjat,...In na koncu naju je oba z user posted image  pustila v negotovosti.Nisva vedla ali je user posted image  ali user posted image .Pojma o pojmu.
Zdaj pa ji bom že na vratih rekla,da nočemo vedet.user posted image
V tvojem primeru pa nevem kaj bi naredila... Boš potem pri porodu,ko boš npr. zagledala user posted image  rekla:Saj sem vedla!user posted image

S tvojo zadnjo izjavo se tudi strinjam...
Zdravniki ti kar napovejo koliko bo imel ob rojstvu,...Pa zdaj ima toliko gramov,... Jaz tudi se ne oziram na to,...Pa rečejo,ja imaš velik trebuh bo velik otrok,..majhen otrok če te ni nič,... Čenče...
Jaz si samo želim,da bi rodila user posted image  zdravega!Če bi se že na kilograme user posted image  ozrla,si raje želim enega s tremi kilogrami,kot s štirimi.Že zaradi samega poroda...

Grem jaz moj tepih zribat in ga dat na lep sonček,...potem pa kuhat...danes bo pa kar pasta carbonara+motavilec,...

Neposredna povezava do sporočila: 2916
7.4.2010 10:50:42   
Martinčka
DanijelaNeli ma vaju je vsaj v negotovosti pustila... jst sem zdej čist paff... sem se takole odločila.. šla bom na 3d in če bo dojenček želel sam pokazat kaj ima med nogicami bo, čne pa pač ne... zdaj pa kakor nama je namenjeno tako pa bo!

ja sej ko se bo pupa rodila bom pa rekla: evo sej sem skos vedla da je punčkauser posted image ... potem se bom pa po glavi tolkla da če se bila tok ziher da zakaj nisem kupila posteljnine z rožicami:)... hihi..

midva pa greva ta vikend vozičke gledat ker je čas da se odločimo kaj bomo kupili... to bo spet ene slabe volje ker imava tok drugačen okususer posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2917
7.4.2010 12:16:26   
Kiwa
Pozdravček od mene.. Bom kaj komentirala od doma, trenutno me pa samo nekaj zanima, če mi katera zna odgovorit.. Kako se izračuna višina bolniškega nadomestila za prvih 30 dni in kako za nadaljnje dni? Kakšen je %? Nekateri mi pravijo 70, drugi 80, 90%.
To me zanima, ker se mi bo zelo poznalo, če grem na bolniško, saj bom, ko nastopim porodniško komaj 3 mesece zaposlena.
Lahko bi šla na bolniško (zgaga me tako peče, da včasih pljuvam kri user posted image , posledično nič ne spim,...), pa mi zaradi znižanja plače to nekako ne diši preveč..
Prosim za kak nasvet! Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2918
7.4.2010 12:40:35   
DanijelaNeli
Martinčka...a ne bo tistega lepega vozička?user posted image
Za kakšnega pa tvoj navija?

Mimogrede...sem videla v Pikapolonici nove barve od Jane Slalom... Tak oranžen....user posted image
Tista stara varianta,je bila bolj bledo oranžna-rjava kombinacija...Ta pa je ubitačen...Na koncu parade vozičkov pa vidim mojega GT3-ja...Samo sem rekla...naj počaka na kakšno akcijo...user posted image

Dovolj pucanja za danes...tepih sem v nulo globinsko oprala,pol pa mi še stoli niso dali miru...pa še okna in vrata,katerih se pri naši bajti ne manjka...user posted image

Nelico bo šla moja mama iskat,... ker je glih fraj,pa bi bila rada malo z njo.
Zdaj ji kar manjka,odkar je spremenila urnik v hotelu dela drugače in niso več toliko skupaj s ta malo-
Za našega prihajajočega user posted image  pa si bo vzela dopust.user posted image

Grem dokončat kosilo...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
7.4.2010 14:07:30   
Martinčka
kiwa odvisno kako imaš napisano v svoji pogodbi o delovnem razmerju kjer je to opredeljeno... načeloma je 80% ampak lahko ima podjetje drugače postavljeno v pogodbi... preveri v pogodbi!

DanijelaNeli bova pogledala tudi tisti voziček... morava preverit če je tudi kaj praktičen in ne samo lep... pa problem je ker men je ta voziček všeč samo z globoko košaro in bi morala potem čez cca 5mescev pa kupit drug športni voziček!? pa ne vem kolk je to smiselno.. bova vidla no.. vsekakor morava najprej malo pogledat vozičke preden se odločiva... ampak mislim da je zdaj pa kar lepo že čas da se odločimo kaj nam je všeč, ker če slučajno najdeva kaj takšnega kjer je dobava daljša zna biti problem.. sploh ker se na nekatere vozičke čaka 3 mesce sem slišala... no upam da ne naletim ravno na kaj takšnegauser posted image

hej pa kok si ti pridna da vse tok urediš doma.. men se danes nič ne lubi.. komaj sem dala perilo prat in si dala na kup stvari za likat... lenoba sem danes...ampak tudi takšni dnevi morajo biti.. sam ko opažam da jih je vedno večuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2920
7.4.2010 15:52:45   
TandJ
ojla punce.
spet po dolgem casu...

Kiwa-ce si na bolniški v nosečnosti dobiš 90%. toliko sem dobila jaz (sem tudi zaposlena samo 4 mesece) in tudi vse druge nosečnice ki jih poznam. mislim, da je tako po zakonu. poglej si.

Martinčka- jaz sem imela isti problem kot ti. sem opozorila ginekologinjo, da nočem vedt spola, pa se ji je vmes enkrat zareklo, koliko je živahna tale naša punčka. halo?! me je skor iz stola vrglo. moja reakcija je bila: prosim?! potem je pa zakapirala kaj je rekla in je hitro začela v vse spole dajat. zdaj me vsakič vpraša če želim vedt spol, jaz pa ji povem, da se ji je itak že zareklo :)
sem pa potem vprašala, ker tako kot si ti rekla...v takih dvomih pa nočem bit. in je vsakič punčka user posted image
moj dragi pa ne želi vedet spola in zdaj sem jaz edina, ki ve kaj bomo imeli. je ful čudno, ker še nič ne morem v roza barvi kupit user posted image

punca uživajte v sončku, tiste ki lahko. ene ga cel dan gledamo samo iz okna službe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
7.4.2010 16:16:32   
candy24
Ojla,

danes sem imela pregled. G pravi, da je vse ok. user posted image Poslušali sva srček. user posted image Kontrolo imam čez štiri tedne - takrat bom že v 32. tednu... OMG user posted image Ne morem verjet kako hitro mineva čas. Naslednji pregled (za seznam) imam 5.maja.  

Punce - lepo se imejte!

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
7.4.2010 17:01:46   
soncekray
Cao punce..

Mene 2 tedna ni bilo in vas sploh ne uspem vec prebrat.. Ste pridno cvekaleuser posted image

Ce se kateri ljubi, mi naj napise kaj ste se zmenile za geslo.. Hvala.

Vam kaj vec napisem naslednjic.. Sem se vedno cist utrujena od poti in se mi niti na rac ne ljubi bituser posted image

pozdravcek

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
7.4.2010 18:02:07   
pilotina
đanika...lepo opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
7.4.2010 19:05:41   
buškolinka
Živjo punce!

No, danes sem preživela še en glukozni test ... vendar tokrat v družbi Zveezdice, zato sva vso slabost odgnali s čvekom user posted image

rezultati so pravzaprav OK - nimam nosečniške sladkorne user posted image - imam pa žal neko "motnjo tolerance", kar pomeni, da sem pri tretjem odvzemu krvi za 0,1 presegla zgornjo mejouser posted image (vsi ostali odvzemi so bili BP) in moram zato obiskat predavanja o pravilnem prehranjevanju in enkrat mesečno priti na kontrolni pregled vode in krvi...pravzaprav, ko zdaj pomislim, je bil tretji odvzem ravno takrat, ko sva z Zveezdico najbolj "opravljali" user posted image user posted image user posted image ..BTW Zveezdica: kako je bilo na 3D?

drugače pa sem na poti do avta že od daleč ugotovila, da smo okrašeni z lisicami user posted image (cca 20 avtomobilov) in potem na poti do doma mi je še hudo slabo postalo (ker sem pozabila kak sendvič s sabo vzet in sem bila tešča že 16 ur?!?!) in sem se kar trest začela, tako da sem potem doma na hitro napadla hladilnik in se stacionirala v horizontalo

Kiwa - glede bolniške do 30 dni: v zakonu je določen minimalni %, ki je 80%, vendar ti lahko delodajalec izplačuje višje nadomestilo (90%) - boš morala kar njih vprašat (ali kadrovsko službo ali oddelek plač). Po 30 dnevu pa ti nadomestilo krije ZZZS (in ne več delodajalec) in znaša 90%.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.