nicolina
|
Dobro jutro, vam kuham . Se že budna od 5, ne morem več spat. Pa sem šča spat malo pred 23....no in sem že kot čukec . Bom počasi spila kavico, se priprvaila za službo in novim zmagam naproti. Včeraj je bilo na pregledu ok, sestra mi je poslupala srčka, zmerla trebuššček in je vse ok. Pol sem spila glukozo, me je stehtala, zmerla pritisk. Pri kg sem na +7. Prvič sem bila tudi tako. Ker ni blo moje G, sem šal k enemu drugemu in ta je bil tako smešen, en star striček, me je vprašal: Kaj ste pa pršli? Mislim, ja na pregled, men je šlo ful na smeh. Naslednji pregled 6.5. DanijelaNeli....Naš je star 2 leti in 4 mesece, novembra bo 3. Res je brez problema šel v sobico, sva vzela večjo posteljo, tako da če bo kdaj sila, se lahko komot kdo od naju k njemu vleže. Drugač pa imamo ponoči vrata odprta in ga slišim, če se zbudi, ampak načeloma spi lepo in celo noč. Glede pomoči: mi živimo z mojimi starši v isti hiši in me je mami že prvil pedenala, pa bo tudi zdaj. Sicer je bil moj tudi doma, tako da nam je ona skuhala in dala perilo prat. Pol ko sem bila že pri močeh, pa smo sami. Kuha nam pa še vedno ona, ker je doma in tudi sinkota pazi. Jaz sem ravno včeraj pregledovala majhne stvari in sem ugotovila, da imam veliko majhnih plišastih stvari, pa ne vem koliko mi bodo prišle prav. Za plišaste kompletke bo verjetno prevroče, a ne? Za iz porodnišnice bi bilo najbolje nekaj iz bombaža, kaj pravite? Malo sem v dvomih glede oblačilc, ker naš prvi je bil zimski in sem a res mogla dosti oblačit in zadekat. Kolk boste kaj nabavile kratkih rokavov, al sploh ne pridejo v poštev? Đanika, mi bomo tud verjetno šli na morje za prvomajske, pa kaj G. tako komplicira? Lepo se mejte, se tipkamo......
|