|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
7.4.2010 19:24:27   
petrca2507
Na pregledu je bilo super. Imamo živahno a sramežljivo dete. user posted image Med pregledom je z eno rokico držal/a popkovino in jo tiščal/a k obrazku, z drugo pa mahal/a pred obrazkom. Nogice pa tko skup držal/a, da bi se fajn namatral, če bi hotl vedt za spol. Ampak mene spol ne zanima, zato sem mojo G rešila teh muk. user posted image
Dobila sem še napotnico za Rh injekcijo in nov recept za Ferrum sirup (železo), ki ga bom mogla jemat do konca nosečnosti. user posted image

Naslednji pregled imam 5. maja in takrat moram s seboj prinest injekcijo.

www.petrca.net

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.4.2010 19:37:59   
Bina 83
Buškolina kaaaaaaj?!!! Na predavanja o pravilni prehrani boš mogla hodt?user posted image OMG! Kam bodo pa mene poslal, k sem nora na sladkarije?! Ojoj, zdj me je pa kr mau strah tega pregleda.user posted image

DanijelaNeli a ti tut še čakaš na kakšno akcijo za GT3? Jst tut. Lih danes sem kontaktirala eno znanko ki dela v BC in je še zmeri 808€ z vsemi dodatki, v pikapolonici pa 750€. Še kar ceno drži, ampak skor dvomim da bojo kaj spustil glede na to da je bil ta voziček najbolj prodajan lansko leto.
Pregled pri Strahovi 110€. Pričakovala sem 80€, ampak očitno sem imela še neko staro brošuro. Ampak takrat ti je vseeno,sploh ko ti pove da je zuser posted image vse ok in ko si še popolnoma očarana ko si ga/jo vidla.

A ste že kupile kompletek za user posted image za v oz. iz porodnišnice? Kje se pa to sploh kupi? A to je v kompletu ali morš vse dele posebej kupit?

Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.4.2010 19:39:42   
extra
user posted image vsem za dobro opravljene preglede...buškolinka saj bo.
Zanima me ali ve imate črto pod popkom, kako se že reče linea negra???
Pri meni ni niti sledu o njej. Mogoče še pride. SIcer niti ne vem zakaj pride do nje, vem pa da zgine po porodu.
lp

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.4.2010 19:46:04   
balem
Jst jo mam, pa še nad popek segauser posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.4.2010 19:49:41   
petrca2507
Jaz je nimam in tudi upam, da je ne bom imela. Tudi popek se mi (še) ni okrog obrnil oz. izbočil.

www.petrca.net

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.4.2010 19:54:51   
Kiwa
Extra, meni se zdi, da se mi ta črta malo vidi. Sicer pa kolikor vem, je ne dobijo vse. Pa zdi se mi, da se mi okoli popka dela strijauser posted image . Že user posted image

Hvala vsem za odgovore glede bolniške. Se bom pozanimala. Sicer pa upam, da bom zdržala v službi do porodniške. Še malo manj kot dva meseca. Juupiiiii! user posted image Komaj čakam!

Lepo se imejte, jaz bom šla počasi spat, ker je bilo ponoči spet pestro zaradi pekoče zgage user posted image ...

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.4.2010 19:55:17   
extra
tudi jaz imam popek še čisto normalno....
včasih se mi zdi da sem ena čist drugačna nosečnica....
zadnič sem potipala trebuh ene sonosečke, ki je dva meseca in pol za mano....
joj kako ima mehak trebuh in že kr velik....moj je pa tako trd, kot kamen.
NO ja glavno, da  je s pikico vse v redu in da bo zdrava in vesela kaj ne??!!!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.4.2010 20:00:11   
Kiwa
Extra, moj trebuh je tudi trd kot kamen. Ves čas. Velik pa tudi. Pa saj nič od tega ni merilo, kakšna naj bi nosečnica bila. Po mojem nisi nič drugačna user posted image
Moj popek je tudi še dokaj normalen (malo raztegnjen), ampak izbočil se pa ni in upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
7.4.2010 20:29:08   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83
DanijelaNeli a ti tut še čakaš na kakšno akcijo za GT3? Jst tut. Lih danes sem kontaktirala eno znanko ki dela v BC in je še zmeri 808€ z vsemi dodatki, v pikapolonici pa 750€. Še kar ceno drži, ampak skor dvomim da bojo kaj spustil glede na to da je bil ta voziček najbolj prodajan lansko leto.
A ste že kupile kompletek za user posted image za v oz. iz porodnišnice? Kje se pa to sploh kupi? A to je v kompletu ali morš vse dele posebej kupit?

Ja,ja..tudi jaz čakam kakšno akcijo...Ker sem zvedela,da je ista cena vozička v Italiji.
In še to ne čisto popoln voziček..športni del brez zimske vreče 409€,pri nas je z zimsko vrečo 465€.

Bina,imamo še cajta...tako,da se ne mudi skoraj do zadnjega za it v nabavo.Mislim,da tudi ni neke čakalne dobe pri dobaviteljih...vsaj v Trzinu ne.

Glede kompletka it porodnišnice... Jaz bom nabavila od Kris-a,pač bodi in kompletek posebi hlačke in majčka v kompletu s kapico.Zdaj le čakam,da kolegica dobi poletno kolekcijo v trgovini.Vse pa bo nežno oranžne barve.Aja,še takšno poletno dekico sem ji naročila v oranžni barvi..tudi od Kris-a.

Martinčka.. hvala za pohvale.Veš,sem tipična devica..čistost,estetika,včasih še pretirana natančnost,ker imam rada lepo pospravljeno in čisto.Od vedno mi je ležalo pospravljat in imet vse urejeno,kakor doma tako tudi na delu.
Zdaj pa še posebno...ker imamo nosečnice to t.i.:nosečniško gnezdenje.
A vem,da časa bo vedno manj...s prihodom našega user posted image . Glih ena kolegica,katera ima dva user posted image  mi je govorila,da je tudi ona vedno hotela imeti vse tip-top.Pri prvem ji je vse uspelo,pol pa se moreš enostavno odpovedat teji PREčistosti in redu.
Zato si bom tudi jaz takrat rekla,da bo delo že počakalo,kakšen kupec likanja,pranja,...sesanja.Bolj pomemben je čas,ki ga preživimo z našimi user posted image .

Prvih 14 dni se bom malo lovila...za v naprej pa vem,da bom kos vsakemu delu...

Druge razmišljate,da bi imele kakšno pomoč doma...pomoč mamic-tašč,sester prve dni po porodu?

Grem jaz ta malo odpravit v pižamico in jo spravit ninat....

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
7.4.2010 20:46:53   
anajrim
Punce živjo!

Danes je bil pa tako lep dan da sem ga jaz zelo veliko preživela na soncu. Sva bila s sinom 3 ure zunaj in ni pa ni hotel notri, res je super ko se je začela prava pomlad...

Vsem čestitke za uspešne preglede jaz ga imam jutri teden in komaj čakam...

lep večer punce

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.4.2010 21:03:57   
đanika
holauser posted image

napregledu vse je blo ok nič drugače kot ponavadi. Kako ste? ...no poslušali smo srčka je blo lepo za slišat in zmerila mi je trebuh in je rekla da bebica lepo raste.Videla je tudi da mi noge zatekajo, čeprav se meni še ni zdelo...potem pa sva končali.
Vprašala sem če so kakšni zadršški glede potovanja na morje za 1.maj in je zagnala celo paniko da koko se lahko spravim na morje tako daleč. Zakaj ne morem v Izolo? user posted image No mslim da če se vredu počutim in če bom pač vmes malo več stali itak lulamo vsakih 10 km ker tamala skoz pije ne vidim nekih problemov. Razumem da tiste ki imate trogo ležanje ne greste na morje samo ne vidim pa problema za sebe. Kaj pa ve? Še gre katera na morje? Sva se z mojim pogovarjala da gremo vseeno bomo pa meli počitke vmes.

No kilce so zrasle iz prejšnega meseca za 2 kg skupaj sedaj +10 user posted image me je pohvalila da je to ok 2 na mesec ni panike...voda je bla pa spet nekam čudna in moram drug teden spet v laboratorij. Naslednji pregled imam 4.5.

Joj danijelaneli kako si ti pridna vse imaš poštimano jaz bi kr k tebi hodla na kosilo tako dobro kuhaš tvoj mora bit zlo vesel da te ima.user posted image

Tudi jaz nimam črte na bušiju imam pa popija čist čudnga že 2 meseca je izbočen da me moti na vsaki majici vsi se vpiknejo v ta moj popi user posted image

Tudi pri nas že moj dolgo čuti brcike so res izrazite pa tudi kuža je mal začuden ko se carta pri meni in tamali razgraja po bušiju pa mu ni nič jasno. Tamala mu pa pravljice bere in full brca ko jo posluša.

no zdaj pa še malo za knjige imam še dva izpita do 12 maja tako da bo treba malo migat začet...

Kiwa če bi čenče držale da če te peče zgaga bo mel doječek lase pol bo tvoj doječek mel org čupo...user posted image upam da mine ta tvoja zgaga si sploh ne znam predstavljat kako ti je.

lepo spite

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
7.4.2010 21:15:53   
nagaja28
živjo,
čestitke vsem za preglede.
jaz tudi še nimam črte, pri prvi nosečnosti je sploh nisem imela. popek pa tudi še dokaj normalno izgleda user posted image .
jaz prvič in tudi sedaj ne bom imela kompletka za iz porodnišnice. mi bomo kar bri bodiju in žabicah bele barve ostali. pa seveda dekico čez (če ne bo prevroče). se mi zdi, da se ne splača kupovat, ker v 2 tednih to preraste, za doma ga pa itak ne oblačiš v te kompletke. razen če kakšna mamica želi, da je na ta dan otrok posebno oblečen. jaz z oblačili prve 3 mesece nisem nič komplicirala, sem samo gledala, da je udobno in enostavno za oblečt. saj kasneje pride čas, ko se lahko mamice malo bolj izživljamo z oblekicami. sicer je pa tudi razlika pri fantkih in punčkah. prvič sem imela sicer 2 kompletka kupljena, pa niti enkrat oblečena, tako, da bomo šli sedaj bolj na 'komot' varijanto user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
7.4.2010 21:29:33   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Druge razmišljate,da bi imele kakšno pomoč doma...pomoč mamic-tašč,sester prve dni po porodu?

Jaz bom kar mojga uporabla za vse, če bo le vsaj približno po pdp, ker se mi zdi, da ostali hočejo samo pamet solit in bit ukazovalni in najbolj pametni.

Me je pa zelo strah prezgodi rodit in ne vem zakaj, ampak imam to non stop v glavi, da bom rodila prehitro...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
7.4.2010 21:57:56   
soncekray
Danika, kam pa greste na morje da se zdravnici zdi predalec?

Jaz sem ravno danes izvedela, da se moj dr. ne strinja z 12 ur voznje do Slo. O dodatnih 5 do Dalmacije mu niti povedala nisemuser posted image

15.4. imam pregled in je rekel, da bo takrat videl ce lahko letim ali bo tudi to odpadlo.. Upam, da se bo izslo, ker se taaak ful veselim morja.

Pa take nacrte sem imela kam vse bi se sla preden rodim...user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
8.4.2010 6:09:53   
nicolina
Dobro jutro,
vam kuham user posted image . Se že budna od 5, ne morem več spat. Pa sem šča spat malo pred 23....no in sem že kot čukec user posted image user posted image . Bom počasi spila kavico, se priprvaila za službo in novim zmagam naproti.user posted image

Včeraj je bilo na pregledu ok, sestra mi je poslupala srčka, zmerla trebuššček in je vse ok. Pol sem spila glukozo, me je stehtala, zmerla pritisk. Pri kg sem na +7. Prvič sem bila tudi tako. Ker ni blo moje G, sem šal k enemu drugemu in ta je bil tako smešen, en star striček, me je vprašal: Kaj ste pa pršli? user posted image user posted image user posted image Mislim, ja na pregled, men je šlo ful na smeh.
Naslednji pregled 6.5.

DanijelaNeli....Naš je star 2 leti in 4 mesece, novembra bo 3. Res je brez problema šel v sobico, sva vzela večjo posteljo, tako da če bo kdaj sila, se lahko komot kdo od naju k njemu vleže. Drugač pa imamo ponoči vrata odprta in ga slišim, če se zbudi, ampak načeloma spi lepo in celo noč.

Glede pomoči: mi živimo z mojimi starši v isti hiši in me je mami že prvil pedenala, pa bo tudi zdaj. Sicer je bil moj tudi doma, tako da nam je ona skuhala in dala perilo prat. Pol ko sem bila že pri močeh, pa smo sami. Kuha nam pa še vedno ona, ker je doma in tudi sinkota pazi.

Jaz sem ravno včeraj pregledovala majhne stvari in sem ugotovila, da imam veliko majhnih plišastih stvari, pa ne vem koliko mi bodo prišle prav. Za plišaste kompletke bo verjetno prevroče, a ne? Za iz porodnišnice bi bilo najbolje nekaj iz bombaža, kaj pravite? Malo sem v dvomih glede oblačilc, ker naš prvi user posted image je bil zimski in sem a res mogla dosti oblačit in zadekat. Kolk boste kaj nabavile kratkih rokavov, al sploh ne pridejo v poštev?

Đanika, mi bomo tud verjetno šli na morje za prvomajske, pa kaj G. tako komplicira?

Lepo se mejte, se tipkamo......

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
8.4.2010 7:24:16   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Jaz bom kar mojga uporabla za vse, če bo le vsaj približno po pdp, ker se mi zdi, da ostali hočejo samo pamet solit in bit ukazovalni in najbolj pametni.

Me je pa zelo strah prezgodi rodit in ne vem zakaj, ampak imam to non stop v glavi, da bom rodila prehitro...

Jst bom tud kr s svojim zadovloljna, drugač esem pa raj sama kot s taščo ali z mamo.... Mata že zdej nore ideje, sploh pa je tašča zadnjič vztrajala na tem, da previje sosedovga otroka, pa ga ni znala... pol je bla pa pametnauser posted image

Jst si pa želim, da bi user posted image prišu kak dan ali dva prej, da me preseneti, se mi zdi, da če bo zamujal, da bom postala samo nervozna in neučakana.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.4.2010 7:30:27   
balem
aja, celjanke kaj je zdej z našim srečanjem??? 

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.4.2010 7:36:50   
đanika
Jutro punce

komaj čakam kavo smo slabo spali.
Soncekray mi gremo v Biograd in to se mi ne zdi tako zelo daleč.

Nicolina pri nas imamo tudi tak problem prva je bila rojena novebra in imam samo zimska oblačila za doječka tako da nič kaj ne bom mogla porabit samo bodije z dolgimi rokavi. Plišastih stvari ne more met poleti vsaj meni se zdi da ni udobno.

lep pozdrav

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.4.2010 8:19:53   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI V APRILU

08.04.2010 tinca10
08.04.2010 TandJ
08.04.2010 Aisha86
09.04.2010 balem (test sladkorja)
09.04.2010 Pilotina
12.04.2010 Joie
12.04.2010 extra
12.04.2010 pa&ga
12.04.2010 polhec
13.04.2010 nagaja28
13.04.2010 cebelica_
14.04.2010 balem
14.04.2010 naja7
15.04.2010 TopsiT
15.04.2010 pupika
15.04.2010 soncekray
15.04.2010 eelyy
15.04.2010 anajrim
15.04.2010 arruba
19.04.2010 Kiwa
19.04.2010 mami2b
21.04.2010 Srcekgirll
21.04.2010 šipek
21.04.2010 Špelka
21.04.2010 kenya
21.04.2010 gasilka
22.04.2010 Bina83 (+test sladkorja)
22.04.2010 mišu
22.04.2010 Keri
28.04.2010 Mareli
28.04.2010 Mishan
28.04.2010 Naomi1

PREGLEDI V MAJU

03.05.2010 micla
04.05.2010 strelka84
04.05.2010 spelchy
04.05.2010 DanjelaNeli
04.05.2010 đanika
05.05.2010 .tojeto.
05.05.2010 candy24
05.05.2010 mala biba
05.05.2010 petrca25
06.05.2010 buškolinka
06.05.2010 nicolina
11.05.2010 Kat09
12.05.2010 myaa

3D/4D

08.04.2010 mala biba
12.04.2010 Pilotina
12.04.2010 DanjelaNeli
13.04.2010 pa&ga
16.04.2010 Martinčka
16.04.2010 micla

user posted image              user posted image                       

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.4.2010 8:32:59   
mala biba
Hojla punce...

Sprva opravičilo, da me spet ni bilo kar nekaj časa.....zdej boste rekle, da imam same izgovore....samo ko ima hudiček mlade jih ima več....nama z mojim dragim kar naprej nekaj crkuje in to vse po spisku....prejšni mesec računalnik, fotoaparat,pretgali so nama kabel za internet, tv, telefon zdaj monitor od računalnika in še avto.....pa toliko stroškov imava z obnovo hiše, zdaj pa še to....ampak se ne davauser posted image ....sem zdržala 1 teden brez monitroja (in sem mogla tudi brez vasuser posted image ) in sva včeraj nabavila, ko sem imela pregled....jaz upam, da se bo to zdaj končalo in da bom lahko ažurna vsak dan tule gor....

Čestitke vsem za preglede in upam, da bo tako tudi v prihodnje....
Kar se tiče pregleda nič drastičnega, kot ponavadi tista rutina na koncu sva z G pogledala tudi srčeka oz poslušala sva ga in izmeril mu je obseg trebuščka in rekel, da ustreza tednu nosečnosti..kilogramčki pa +10...grrrr..danes pa imam 3D komaj čakamuser posted image .....zato Martinčka bi te prosla za geslo, da vam pokažem mojega malega škrata.....če že fotoaparata nimam da bi ustvarila en albumček.....bom prilepila kakšno slikco od danes....pol vam pa sporočim kako je bilo....

Kar se pa tiče Celjanke za našo srečanje pa naj ena druga določi kraj in datum...ker zadnjič ko sem ga jaz je vse skupaj padlo v vodouser posted image ...naslednji teden lahko vsak dan.....lahko tudi med vikendom...samo da se dobimo....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2945
8.4.2010 8:38:14   
Martinčka
heloo...

om zelo hitra ker se mi mudiuser posted image ... kok je fajn občutek da se mi mudi ko se mi tako dolgo ni nikamor mudilouser posted image ... grem k zdravnici podaljšat bolniško in grem tokrat sama, ker so ponavadi to delali drugi.. danes pa grem lepo sama ker norim ves čas doma!

včeraj je bilo na pregledu sicer vse ok... imamo +5kg in ni kg nič komentirala tako da že more bit ok... naše dete je bilo spet na ritki včeraj cel dan tako da upam da ji ni ta položaj preveč všečuser posted image ... sej še ma časa dovolj da se obrne. ampak če se obrača se samo prečno obrne, nikoli še ni bila z glavico dol!?.. ah sej bo.. brezvese se že zdej ubadat s tem...

tudi jaz še nimam črte do popka... popek je tudi na noter obrenjen ampak zelo raztegnjen tako da ga tako rada gledam ker nikoli nisem vidla popka v take detajleuser posted image user posted image user posted image

kiwa res je bolje da če lahko delaš, da raje delaj, ker se to potem kar pozna pri porodniški... meni se bo precej poznalo ko sem že od januarja na bolniški, prej pa sem bila le 3 mesce zaposlena!

mala biba naslednji pregled imam 12.5.!

jaz si tudi želim da bi kakšen dan prej rodila... ampak tako res en teden prej ne kaj več prej... da ni še dete pretežko in da nism tečna doma, ker bom ziher tečna ko osa zadnji teden ko bom kr čakala in čakala kdaj bo...

evo zdaj pa si grem bolniško za naprej zrihtat... v tem lepem sončku.. juhej:)

Neposredna povezava do sporočila: 2946
8.4.2010 8:54:33   
Srecka010
Pozdravljene!

Včeraj sem imela pregled, vse je ok user posted image , sem pa spet dobila železov sirup. Pri kg sem na +8,5 in to je v redu. Sem pa dobila napotnico za pregled sladkorja - Ali je katera šla na Lj polikliniko, me zanima, če se je treba kaj naročit?
Naslednji pregled imam 5.5. Mi je pa določila PDP 13.7., tako da se mi porodniška začne 15.6. Na naslednjem pregledu pa dobim papirje, da si grem vse urejat.

Glede črte na trebuhu - jaz jo imam pod in nad popkom in še okol user posted image , popek je pa dokaj normalen.

Glede pomoči po rojstvu, sem pa jaz mojmu rekla, da mi mora on 2 tedna pomagat (očetovski dopust), drugače se je pa že moja mami ponudla, da lahko vzame dopust in mi pomaga, če bom kaj rabila, pa tudi tašči vem, da lahko brez problema rečem, če bom kaj rabila. user posted image

Kaj vam pa toliko težijo zaradi vožnje? Mi bomo mogoče šli v Šibenik, pa nisem imela niti namena spraševat ginekologinje, če lahko grem. Se mi ni zdelo nič posebnega. user posted image

Pa še nekaj me zanima: Kako ste se lahko zmenile, da boste koristile dopust naslednje leto? Jaz bi ga tudi rajši naslednje poletje, ampak v zakonu piše, da ga je treba porabit do 30.6.

LP

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
8.4.2010 9:13:17   
Zveezdica
Ojla!

Buškolinka samo, da ni sladkorne user posted image user posted image user posted image user posted image (saj sem ti rekla, da bo vse okuser posted image , glavn da lahko še naprej jemo vse kar nam zapašeuser posted image ), da ti bodo pa 1krat na mesec pregledali kri in vodo, je pa bolj + kot -, pa še tko blizu si doma, da ti obiski pri njih ne bodo vzeli preveč časa. A lisice si dobilauser posted image , jah, župan mora polnit mestno blagajno, da vsaj del svojih podvigov pokrivauser posted image .

3D, kaj naj rečem, ni blo glih tko kot bi si želeli oz. smo si predstavljaliuser posted image , videli smo nogice, pa ritko, ušeska in rokice z vseh zornih kotov, obrazka pa nič od nič,user posted image user posted image ker je naš mali user posted image ves čas spretno zakrival svojo podobico z obema rokama in se ni dal motit, kljub večkratnim žokanjem zdravnice, kaj čmo, odločil se je, da se nam še ne pokaže, tako da smo se zmenili za naslednji teden (13.4.), da še enkrat poizkusimo srečo. Zdravnica je bla pa res fuuuuull prijazna in fer in nama ni nič računala, je rekla, da je res brez veze, ker nismo dosegli namena in res ničesar videli in da bi bilo nemoralno računat kaj takega, sva bla z mojim kar prijetno presenečena, ker danes je kaj takega res neobičajno.

Pozdrav vsem!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
8.4.2010 11:52:12   
Joie
user posted image vsem za uspešne preglede!!!!
Zvezdica - lepo od gin, da ti tole ni računala!
Jz tud nimam tiste črte - prvič sem jo dobila zadnji mesec, čisto rahlo. Popek pa tud upam, da se bo tudi tokrat samo zravnal in ne bo skočil ven! user posted image
Glede dopusta - tud jz lahko samo 3 dni pustim za naslednje leto, tako da bom čez en mesec že doma! Boma pa z maliko še malo same uživale! user posted image
Ja celjanke - za srečanje pa javite!

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
8.4.2010 12:38:10   
Tonka Paconka
Mala biba... to mora biti nekaj v zvezdah... tudi pri nas je v zadnjih par mesecev pokvarilo VSE - avto, pralni stroj, na novem avtu bremze, monitor itd. itd. itd. Nekaj časa je bilo kar vsak teden nekaj 500 eur. Katastrofa. No, ampak zdaj so se stvari malo umirile.

Čestitam vsem za preglede in upam, da vas user posted image nežno brcajo...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.