|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
7.1.2010 22:22:15   
TuBoLina_86
zaj san nekaj glejdala tej pleničke.... pa niti nej so tak slabe.... samo malo so drage... neven, no.... ges bi probala, ali samo zato ka bi probala se mi jih ne splača kujpete.... ka bi vijdla, kak je sploj to previjanje, san glejdala na youtube... pa moreš vse nekaj not sklaste.... saj se navčiš, kak vse do zdaj.... neven... je še kera poleg darjusse ka to nuca? meni se fejst vijdijo...

pa tej vložke moreš kcoj kipuvate, ali samo gda se malo znucajo?

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 7.1.2010 22:23:33 >

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.1.2010 10:07:56   
naty6
Dan.

Malo se vam javim.
Gnes smo pa zaspali. Anej me je zbudil okoli 8.20. San si mislila ka mo pa zdaj, ka san Damjana nej odpelala v vrtec. Te pa san si pravla, en dan gor ali dol-pa san ga pustila dale spat.

DM-ove plenice so Babylove- ena me je za njih pitala, ne?! user posted image

Nej@ ta kašica pa nej slaba. Nevem če je ne mo naročila. Naš Anej pa je prespal celo noč le par dni. Zdaj pa se zbidij pa gor okoli 2 ali 2.30. Mogoče pa zato, ka je malo prehlajen in težko diha ka ma nos zaštopani user posted image ?!

Se beremo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 827
8.1.2010 10:12:38   
veronikab
Dober den!

Pri nas je pa stanje sledeče - že par nočij se Jakob v postelici vrtij kak vrtavka. Očij ma seveda zaprejte. Te se pa samo ednok z jokon zbidij. Še dobro ka šče dudo vzeti, tak ka te včasih tudi duda pomaga. Zatou mi je pa gnjes potegno do 9:30h - tak dugo mi je še nikdar nej spal.

No tu v LJ pa fejst snejg ide. Je prav fajnt za viditi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.1.2010 14:32:07   
TuBoLina_86
dan!

tu pa dež.... user posted image user posted image

ja, naty, ges san te pijtala za plenice....

sončni žarek - fala za gvant.... pa to je vse nauvo....user posted image ka tvoj mali je nikaj to nej noso? račun mi povejuser posted image user posted image kavico pa drgauč dvej spijeve, nej samo eno...

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.1.2010 19:29:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Dober den!

Pri nas je pa stanje sledeče - že par nočij se Jakob v postelici vrtij kak vrtavka. Očij ma seveda zaprejte. Te se pa samo ednok z jokon zbidij. Še dobro ka šče dudo vzeti, tak ka te včasih tudi duda pomaga. Zatou mi je pa gnjes potegno do 9:30h - tak dugo mi je še nikdar nej spal.

No tu v LJ pa fejst snejg ide. Je prav fajnt za viditi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja je ista...ma cejlo postelko fraj spij pri nogaj z rito v luft v bistvi tak na kolena....te pa joka kak nora in si mislin ka pa kaj nej ok...in ona lepo spij pa mi joka, cvili...tak ka jo fčasih moren prav biditi ka stane ka vidi ge pa ka je...samo to traja ka se pomiri...in to se včasih cejlo noč dogaja...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 830
8.1.2010 21:40:22   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

dan!

tu pa dež.... user posted image user posted image

ja, naty, ges san te pijtala za plenice....

sončni žarek - fala za gvant.... pa to je vse nauvo....user posted image ka tvoj mali je nikaj to nej noso? račun mi povejuser posted image user posted image kavico pa drgauč dvej spijeve, nej samo eno...

Kak mi ide na živce toti dež.....Hočem SNEGGGGGGGGGGGG

Tubolina- mi je žal za danes........Bova drugič res spile dva soka -ka kave ne pijem user posted image

Sicer je ne dosti cotik, bo pa za 1x preoblečti......Vupan, ka so mu še prav......Cotike pa je Luka vse nosa- razen kap ka so z listeki.......  Račun- dobiš po pošti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 831
8.1.2010 21:51:15   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Kak mi ide na živce toti dež.....Hočem SNEGGGGGGGGGGGG

Tubolina- mi je žal za danes........Bova drugič res spile dva soka -ka kave ne pijem user posted image

Sicer je ne dosti cotik, bo pa za 1x preoblečti......Vupan, ka so mu še prav......Cotike pa je Luka vse nosa- razen kap ka so z listeki.......  Račun- dobiš po pošti user posted image

pol pa sokeca... user posted image user posted image   ja še so mu prav, ja.... pleničke pa so mu še malo prevelke.... user posted image user posted image user posted image mu do zizekov segajouser posted image user posted image user posted image

ja, pa man pijtanje.... se je van že gda zgodilo, ka so se van user posted image začali z čistoga mera dušiti? meni se je gnes opet, pa nej prvič, to zgodilo...

spal je lepo v ležalnike, pa samo z čistoga mejra se je začal daviti, nej je mogao dihati, okice je na velko mel odprejte, tak san skočila kak še v živote nej, ka san ga zdignola, pa san njemi rit malo više kak glavo zdignola.... pa je negi po pou minute začal normalno dihati....user posted image user posted image user posted image niti jokal je nej, samo se je k meni stiskaval... pa malo stonjal....

te pa san se na kavč sejla, ka če se nebi, bi skup spadnola, pa gda mi je v naročje zaspal, san se tak začala jokati....user posted image user posted image user posted image user posted image

zaj pa me zanijma, če san pravilno reagejrala, ka san njemi rit malo voše zdignola, ali bi ga mogla v sedeči položaj date, ali kak reagejrate v takšnoj situacije? ker nega glij dosta časa za premislek....user posted image

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 8.1.2010 22:09:23 >

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.1.2010 21:57:20   
veronikab
Dober večer dikline!

Tu v Lj mamo pravo zimsko pravljico, samo vo naj preveč fajn iti. Telko snega je gnjes spadnulo, tou je tu prava redkost.

Mu probala vutro par slikic napraviti, ka van pokažen.
Pa še nekaj poslikan - darilo, keroga sva muva dala najboljšin prijateljon. Nekaj maloga, pa iz srca. No pa več o ton vutro.

Lejko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 833
9.1.2010 12:00:21   
veronikab
Dober den dikline!

No prinas tak vo vijdi:

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še sliko darila san van obečala:

user posted image

Sva kupila steklene flaške, pa jih napunila z domačin bučnin oljen, te pa gor zavezala lijstek na kero je pisalo:

Vrhunsko bučno olje s prekmurskih ravnic

JAKOBOVA PRVA LETINA

Leto 2009 je bilo v vseh pogledih izjemno. Aprila je na svet prišel najin Jakob Bela, ki nama je temeljito obrnil življenje. Seveda na boljše in lepše.
Njemu v čast smo na najrodovitnejših njivah zasejali in skozi vroče poletje skrbno negovali buče. Pozno jeseni, ko je sonce postajalo čedalje bolj bledo in je s severa začel briti oster veter, smo izbrali najlepše in najboljše ter pridelali olje polnega okusa, zdravega za telo in duha.

Bučno olje vsebuje skoraj 80% nenasičenih maščobnih kislin in veliko rastlinskih beljakovin. Priporočamo ga pri slabem delovanju mehurja in za zniževanje holesterola. Poleg tega imajo vitamini, ki jih vsebuje, ugoden vpliv na živčni sistem in povečujejo mišično moč.

Še najpogosteje pa olje dodajajte jedem zato, ker je dobro.

Srečno 2010!
Kontrolna številka:

Neposredna povezava do sporočila: 834
9.1.2010 13:15:29   
monika1
Dan!

Ka je gnes žalostno vreme,dež ide ta kak či bi ga najbole trbelo.Smo odili na sprehod,pa nas je daubo dež.user posted image
Veronikab fajn zglejda vaša bejla ljubljana,ge bi tudi rajši mejla snejg.Pa super darila ste talali,fejst domiselno.Ge san včeraj odla v knjižnico po tisto knjigo kak je serendipity napisala,pa rejsan gejo vse felej vaje.Malo va muva tau probala delati.
Tubolina,nan se je se tau nej zgaudilo,moren potrkati.Nanč ne ven ka bi v ton primeri napravila.Vorvlen,ka si bila šokerjrana.Probaj pitati pediatrinjo zakoj se tau dogaja.

< Sporočilo je popravil monika1 -- 9.1.2010 13:17:19 >

Najina sreča Tijan 15.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 835
9.1.2010 13:23:43   
veronikab

pol pa sokeca... user posted image user posted image   ja še so mu prav, ja.... pleničke pa so mu še malo prevelke.... user posted image user posted image user posted image mu do zizekov segajouser posted image user posted image user posted image

ja, pa man pijtanje.... se je van že gda zgodilo, ka so se van user posted image začali z čistoga mera dušiti? meni se je gnes opet, pa nej prvič, to zgodilo...

spal je lepo v ležalnike, pa samo z čistoga mejra se je začal daviti, nej je mogao dihati, okice je na velko mel odprejte, tak san skočila kak še v živote nej, ka san ga zdignola, pa san njemi rit malo više kak glavo zdignola.... pa je negi po pou minute začal normalno dihati....user posted image user posted image user posted image niti jokal je nej, samo se je k meni stiskaval... pa malo stonjal....

te pa san se na kavč sejla, ka če se nebi, bi skup spadnola, pa gda mi je v naročje zaspal, san se tak začala jokati....user posted image user posted image user posted image user posted image

zaj pa me zanijma, če san pravilno reagejrala, ka san njemi rit malo voše zdignola, ali bi ga mogla v sedeči položaj date, ali kak reagejrate v takšnoj situacije? ker nega glij dosta časa za premislek....user posted image

TuBoLina_86 san komaj zdaj vijdla ka si napisala. Najprle ka ti poven, ka si prav reagirala. Ena na našon forumi je napisala, ka je dobro tudi poglednuti malo po ustaj, s prston, če znaš, ka bi lejko mel kaj notri, če bi se tou dalo tudi na te način odstraniti. Samo tvoj je itak spal, pa je tou nej bilo tou.

Gjes bi tuj tak napravila kak je monika1 napisala - ob prvoj priliki P pijtati, ka bi tou bilou. Je mogoče svojo slino v sapnik dobo? Naš je včasi tou napravo, in se je te tuj davo.

TUKAJ si pa vse, ker zanijma, lejko malo več o ton prestete, kak reagirati, kda je tujek v dojenčkovih dihalnih poteh.

Neposredna povezava do sporočila: 836
9.1.2010 14:27:16   
TuBoLina_86
pozdravlene!

no, tujek je sigurno nej bil, to se njemi zgodij z slino, ali pa če njemi kaj gor prijde, pa zaide v sapnik....user posted image bom pa pijtala P, takoj v pon ga pozoven.... sosida mi je tuj pravla, ka san ok napravila....

babica ( moja tašča ), ma tude takše probleme, če njoj samo mala drobtinica prijde na sapnik, se njoj zaprej, in jo zača dušiti, ka komaj komaj k sebi prijde.... se njoj je že dvakrat zgodilo, ka san poleg bijla, in je grozno za viditi.... kak da bi zadnje vore šle....user posted image user posted image ges samo vupan, ka je nej mali tude to erbal.... ker te pa neven ka bo....

to ne privoščin niti najhujšome sovražnike.... user posted image user posted image user posted image

veronikab - lejpe slikice.... tu pa dež, pa to ledeni.... pa samo blato.... darilo je pa rejsan lejpo... tudi ideja je izvirna...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
9.1.2010 16:46:19   
naty6
Ojla.

TuBoLina nam se je že to zgodilo, ker njemi mleko zašel v sapnik. Te pa je naš malega obrnil in ga dal na kolena(tako da je z licem gledal dol) in ga nekajkrat udaril-pa nej fejst po hrbtu. On zna te stvari ker je pri civilni zaščiti, pa tudi pediatrinja nam je pravila, da je to pravilno.
Vorvlen ti pa ka je to grozen prizor. Anej je ponoči pa tak kašljal in se ni mogel izkašljati ka se je pa davil. ker je naš ponoči delal, san ges tak naredila, kot on (obrnila dol in ga udarjala po hrbtu). Za kakšne dve minuti se je umiril, ges san se pa tresla kot žolča.

Iden...ka se je Anej zbudil.....se beremo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 838
9.1.2010 18:39:26   
TuBoLina_86
ok, bom si zapomnila za noge... vupan, ka mo v tistoj paniki znala tude tak reagejrate....user posted image user posted image

no, pa san ostala sama doma.... moj je šau na obletnico sš, tašča v gledališče, mali spij ges pa na rač... ja, tast pa glejda tv...

če kera ma čas pa volau, lejko prijde na kavo...user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.1.2010 6:51:22   
darjussa
Dobro ponedeljkovo jutro!

No muve z malo sve že vse opravile...zdaj pa še eno rundo drema dale. Te teden sva samive dopoldan doma...kak fajn! Tak ka vas vabin na kakšo kavico...resno. Ka neven gda mo skup prišle...Kera more..naj prijde...iden samo še za kakšno urico dale ležat...te pa auf. Pa me rufnite...al pa tu napišite. Če je pač keroj duge čas. Drugače pa van želen vsen lep ponedeljek in lep začetek tedna!

Tubolina-dobro si resan reagerala. Mojoj maloj se je to tude enkrat zgodilo. Ka smo prišle s sprehoda...pa je spala v vozičke. Ej san mela srce v lačaj...tak san se zosagala. Znan kak je to. Sicer se te nej več ponovilo...

ČAU ČAU

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

Neposredna povezava do sporočila: 840
11.1.2010 7:12:18   
Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

No muve z malo sve že vse opravile...zdaj pa še eno rundo drema dale. Te teden sva samive dopoldan doma...kak fajn!

Sve na čista iston user posted image ob 6 sve se nagele previle in Taja je šibala dale v ninananaland.

Moren povedati, ka je zadnjiva dva dni začala "cviliti" med smejanjon, joj kak jo je fajn poslušati. Baugi user posted image nika nej jasno in cejla zbegana okoli nje odi pa cvili od nevole, znankar bi njej rada pomagala user posted image

Tiste ka pa ste mogle kajkoli urgerati pri svojih maličkaj pa user posted image za vas, ges ne ven kak bi reagerala user posted image

Veronikaab super idejauser posted image mo jo vkradnola oktobra kda de Taja eno leto stara, mo pa mi tak napravili z višnjami v žganje user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.1.2010 9:24:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

No muve z malo sve že vse opravile...zdaj pa še eno rundo drema dale. Te teden sva samive dopoldan doma...kak fajn!

Sve na čista iston user posted image ob 6 sve se nagele previle in Taja je šibala dale v ninananaland.

Moren povedati, ka je zadnjiva dva dni začala "cviliti" med smejanjon, joj kak jo je fajn poslušati. Baugi user posted image nika nej jasno in cejla zbegana okoli nje odi pa cvili od nevole, znankar bi njej rada pomagala user posted image

Tiste ka pa ste mogle kajkoli urgerati pri svojih maličkaj pa user posted image za vas, ges ne ven kak bi reagerala user posted image

Veronikaab super idejauser posted image mo jo vkradnola oktobra kda de Taja eno leto stara, mo pa mi tak napravili z višnjami v žganje user posted image

hehe...mi kda pridemo k mojin ka majo mačke kda se maja oglasi letijo saka v svojo stran...pa več ne vupajo pridi cuj...maja pa cjela nora na njih, seveda, če pa neka miga...

user posted image user posted image user posted image ker nejde več www.shrani.si mi povejte kak davlete na rr slike s pomočjo kere str...hvala za pomočuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.1.2010 9:26:38   
detelja
no, san ugotovila, ka zdaj ide ta www.shrani.siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.1.2010 9:27:52   
veronikab
slikomat

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.1.2010 9:52:52   
naty6
Ojla.

No ges tudi uprabljam slikomat za nalaganje slike.

Anej pa še izda frče in san opazila ka že dva dni slabo gej. Mogoče to zaradi prehlada...ja ja to je to.
Pri nas je isto. Anej se zbidij okoli 5.30 ali 6.00...malo gej te pa spi, dokec ga ne zbudim- to je okoli pol osme, ka Damjana moram pelati v vrtec. Vmes v avtoji zaspi in te še par minutk doma. No zdaj smo budni in se  bunimo ka moramo sedeti v ležalniki.
Včeraj smo bili na roj. dnevi in so ga malo preveč ujcali po rokah....pa je dete gor prišlo ge njemi je fajn.

Darjussa neven če se ne oglasim kaj ta teden pri tebi. Mo ti še javila. O.K.?

Neposredna povezava do sporočila: 845
11.1.2010 22:15:36   
TuBoLina_86
čer!

kako kaj? ka nauvoga? prinas nič... razen toga ka iden ju3 valda na kobilje.... ka so tu v lakoše betežni, kašlajo kak noriuser posted image user posted image user posted image pa mi na živce ide, ka vsi v maloga silijo.... pa rajši vujden....user posted image user posted image

edijno za sosido mi je žal, ka neve mogle kavo pite....user posted image

privas je kaj novoga?

ja, pa kujpite ščen tej vzglavnik : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.1.2010 10:32:04   
Serendipity

ja, pa kujpite ščen tej vzglavnik : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

Tou je super stvar user posted image - vredik je te či so problemi z refluksom (ka jim gor ide - tou bole na začetki, či bruhcajo), pa gda je nosek zaštopani - je vzglavje dvignjeno pa ležej diha in se ne bidij vnoči dosta, pa še smrkci nejdejo v grlo, ka bi se zaletelo kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 847
12.1.2010 10:32:45   
Nej@
Ka je novoga? Tau ka san nej upravičena do otroškoga dodatka user posted image
san pa dobila od občine 100 evrov user posted image
zdaj pa ne ven če san naj vesela ali čemerna user posted image

Za vzglavnik san ges tude gledala, ali za zdaj de še brez ka je prej baukše če so čista na ravnon. Me pa malo mede zdaj tau eni pravijo tak drugi pa palik tak. Meni logika nekak vseeno pravi ka je baukše za razvoj mišic pa hrbtenice če je dejte vo vtegnjeno kak pa podprejto. Podprejta je tak cele dnejve če nej v ležalnike te je na rokaj, te pa naj bar spi vo vtegnjena.

Ges san pa od včeraj dale na dieti, to pomeni ka mi je včeraj uspelo pogesti vse sladkarije ka san jih mejla v kuči user posted image in s ten ka zdaj več nemo gejla sladkarij bi mogle kile kopneti kak sneg. Moren povedati ka san ges ogromno čokolade spogejla. user posted image mo vidli kak bau...

Neposredna povezava do sporočila: 848
12.1.2010 10:37:43   
veronikab
Nej@, zakuj si pa nej opravičena zdo otroškoga dudatka? No sicer pa mij tudi dobimo tak malo, ka znaj majo vekše stroške, ka nan peneze nakažejo, kak pa znesek keroga dobijmo.user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.1.2010 10:38:57   
veronikab
Meni že 2 dnij Jakob rekordno dugo spij čez den user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mama pa seveda navdušena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moren tou še max. izkoristiti, ker zdaj de spanca čiduže menje.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?