veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 pol pa sokeca... ja še so mu prav, ja.... pleničke pa so mu še malo prevelke.... mu do zizekov segajo ja, pa man pijtanje.... se je van že gda zgodilo, ka so se van začali z čistoga mera dušiti? meni se je gnes opet, pa nej prvič, to zgodilo... spal je lepo v ležalnike, pa samo z čistoga mejra se je začal daviti, nej je mogao dihati, okice je na velko mel odprejte, tak san skočila kak še v živote nej, ka san ga zdignola, pa san njemi rit malo više kak glavo zdignola.... pa je negi po pou minute začal normalno dihati.... niti jokal je nej, samo se je k meni stiskaval... pa malo stonjal.... te pa san se na kavč sejla, ka če se nebi, bi skup spadnola, pa gda mi je v naročje zaspal, san se tak začala jokati.... zaj pa me zanijma, če san pravilno reagejrala, ka san njemi rit malo voše zdignola, ali bi ga mogla v sedeči položaj date, ali kak reagejrate v takšnoj situacije? ker nega glij dosta časa za premislek.... TuBoLina_86 san komaj zdaj vijdla ka si napisala. Najprle ka ti poven, ka si prav reagirala. Ena na našon forumi je napisala, ka je dobro tudi poglednuti malo po ustaj, s prston, če znaš, ka bi lejko mel kaj notri, če bi se tou dalo tudi na te način odstraniti. Samo tvoj je itak spal, pa je tou nej bilo tou. Gjes bi tuj tak napravila kak je monika1 napisala - ob prvoj priliki P pijtati, ka bi tou bilou. Je mogoče svojo slino v sapnik dobo? Naš je včasi tou napravo, in se je te tuj davo. TUKAJ si pa vse, ker zanijma, lejko malo več o ton prestete, kak reagirati, kda je tujek v dojenčkovih dihalnih poteh.