|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
12.1.2010 10:40:57   
veronikab
Vankiš - no gjes tuj mislin, ka je bokše, ka spij na ravnon. Gjes san njemi zdaj, kda je bil betežen vzdignula vzglavje tak, ka san njemi s knjigami podložila sprednje noge od postelice. San pa endok nendri na enoj spletnoj strani vijdla, ka obstajajo tudi takšne lepe kocke, kere spodaj deneš.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.1.2010 10:50:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Za vzglavnik san ges tude gledala, ali za zdaj de še brez ka je prej baukše če so čista na ravnon. Me pa malo mede zdaj tau eni pravijo tak drugi pa palik tak. Meni logika nekak vseeno pravi ka je baukše za razvoj mišic pa hrbtenice če je dejte vo vtegnjeno kak pa podprejto. Podprejta je tak cele dnejve če nej v ležalnike te je na rokaj, te pa naj bar spi vo vtegnjena.

Te vzglavnik zdigne skoro celotno ležišče ge otrok spij za cca 30°. Gda je Zarja mejla težave s krčami, nama je P predlagala, naj dvigneva vglavje posteljice za telko stopinj in je tudi omenila možnost takšoga vzglavnika. Te nama je tuj omejnila, ka je super rešijtev tou za zaštopane noseke, ka se tak ne mantrajo. No, v bistvi ti nej trbej telko keša zapravite (je san ga dobijla od kolegica) lejko vzdigneš samo vzglavje za telko stopinj. user posted image

Čokolada - nanč ne omenjaj. je bon še kakšen teden nucala, ka ''pospravim'' tou. Pa san že en kup nečakinjama zdavala, pa samo nazaj raste ta čokolada (in seveda posledično moje kile user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.1.2010 10:53:59   
Nej@
Za otroški dodatek mamo presežek za 3,60 evra v družinskon proračuni, če bi dobili bi tak ali tak dobili tisti 19 evrov tak ka se ne sekejran preveč ali smešno mi je ka če pa bi bila samohranilka kak moja kolegica bi ga pa avtomatsko dobila (mamo isti proračun mesečni) ona dobi 47,47 evra pa sta s svojin prijavleniva saki v svojen gospodinsjstvi ovak pa živita vkuper. Ma saj je vseeno

Fajn ka Jakob več spi, ges se pa borin s ten ka naj Taja menje spi user posted image resno, dopoldneva jo pistin ka naj spi kak šče po poldneve pa jo te malo doj bremzan ka ovak bi ona spala te pa ge nema nika od nje user posted image ob 7 večer pa tak že pa spi.

Neposredna povezava do sporočila: 853
12.1.2010 11:00:06   
veronikab

Fajn ka Jakob več spi, ges se pa borin s ten ka naj Taja menje spi user posted image resno, dopoldneva jo pistin ka naj spi kak šče po poldneve pa jo te malo doj bremzan ka ovak bi ona spala te pa ge nema nika od nje user posted image ob 7 večer pa tak že pa spi.

Taja je te bole zaspanka - eh pusti jo, te že nuca. Saj boš vijdla, kak de se to friško spremenilo.

Zdaj, ka je naš že tak velki, ka se že na vse odzijvle, pa se njemi tolko novoga celi den zgodij, je znankar bole trujden, pa posledično več spij. Te de pa pa prišlo obdobje, ka nede štel spati, ker de mislo, ka vse zamuja, vnoči de se zbujal, pa v posteli stajuval, pa sedo, pa se pogučaval ... de še pestro.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.1.2010 11:07:49   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Te vzglavnik zdigne skoro celotno ležišče ge otrok spij za cca 30°.

saj zato glih... ka mamo nosek puni, pa nikak vo spucati, niti z raztopino pa z aspiratoron, z palčko pa njemi ne vupan glij dregati, ka njemi kaj napraven....

bom vijdla, če de što kaj prispeval, mo ga kujpila, če nej pa valda nej....

nej@ - pri nas je isto bilau, samo te se je meni šlo za štipendijo, ka nan je prihodek presegal za 100 (!!!!!!) tolarof.... te so še tolari bilij....user posted image user posted image user posted image san mijsla ka jih oča na kup nameče user posted image user posted image

tak ti je najbokše, ka se prijaviš kak samohranilka, bar pejneze dobijš.... saj vsi tak delajo.... živejo skup pa vlečejo socialne, pa otroške... samo znajti se trbej user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.1.2010 11:12:19   
Nej@
eh če me že ženite nešče pa bar uradno pod istin naslovon živiva user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.1.2010 11:27:11   
Nalini
ojla
.
po dugon časi mi je uspelo prijti na rr ----- fb še poglednen, za rr pa san nej mejla časa...

....

smo ok, dva dni nazaj je začal iti po vsej štiraj ...... sicer on tou bole na ziher dela pa dokeč je nej 100% siguren je fejst previden .... par dni ka redno zvadi pa de pravi dirkač:) ...... samo, če trbej iti do prepovedanih stvari pa je takoj v akciji ...... ---- in zdaj se pri nas začne veselo obdobje, ko bom non stop skakala za njim:) .... nooo, vej je čas ka malo zmigan svoje telou ......

kda je bil sprelajeni san njemi jes tudi vzignola zglavje, drugače spij na ravnon .... nan je pomagala fiziološka pa bay vacuser posted image ....

ka do vaši malčki za pusta hrusta???
jes še premišlavlen, samo v kakšen debeli komplet ga ne mislin dejvati .... mo vidli ka najdemo ....

srečanje ..... če te kda šle v newsa mi javite pa prijdeva z malin ....

Neposredna povezava do sporočila: 857
12.1.2010 11:32:14   
Nalini
čokolada ..................... ah, so bilij zdaj dnevi ka san je pojedla na tone ..... zdaj pa malo pazin ....:) ......

zaletavanje hrane .... pri nas je bilou enrkat hudo,.. me je skoraj kap kak njemi je zaleto en košček .... te san njemi nekaj časa pasejrala zdaj pa pak probava z rahlimi koščki ..... jes ga ne silin s koščkami, če njemi ide na bruhanje .... počasi pa bo že .... :) ....pač naš mali rabi več časa za usvajanje novih stvari ....:)

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.1.2010 11:32:45   
Nej@
za fašenek san sploj nej brodila! jezoš v koj jo pa naj obličen če je pa še mala... v pužeka - slini se zadosta user posted image
resno, ge se dajo kakši fajn pajaci za fašenek kupiti (takši ka bi bila medo ali kaj takšoga...)

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.1.2010 12:01:13   
darjussa
Ola pupe!

Kak ste mi kaj...ge že kujan, pa malo pucan, pa tak čas ta ide.

Tubolina - ka si na Kobilje? Lejko zemeš Nončiko pa se se pripelata. Ajde resno..Zdaj sta že skujale...če nej pa vama ge kaj ponuden. Pa če kera še ma čas lejko prijde. Skujan kavo. Ka mo vidla kera je za akcijo. user posted image

No glede vankiša pa resan, ge san tude na začetke malo podložila spodaj jogi za eno knjigo zdaj pa več samo na ravnon spij, kak ge. Meni najbole paše tak.

Jooj fašenek...to pa resan. Muva sva že ato gledala v Mullere, samo va rajši dala ka nama kolega zašije za malo neka. Kakšo čebelico...al pa winxico user posted image ...

Pa lep dan!

< Sporočilo je popravil darjussa -- 12.1.2010 12:03:00 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 860
12.1.2010 15:39:59   
TuBoLina_86
darjussa, nej san še na kobilje... vutro iden, pa še brez avtoja san na kobilje... mama dela v ms, drujgoga avtoja pa nemamo user posted image user posted image

ges san za fašenek mijslila naj dva oblejčti, ges bi bijla čebelica Maja, mali pa bi bil Vili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moren glejdate, če ger najden kostime, če nej, mo prosila nekoga ka mi zašije.... ka pravite?

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 12.1.2010 15:40:25 >

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 861
12.1.2010 15:48:38   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

ges san za fašenek mijslila naj dva oblejčti, ges bi bijla čebelica Maja, mali pa bi bil Vili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moren glejdate, če ger najden kostime, če nej, mo prosila nekoga ka mi zašije.... ka pravite?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
12.1.2010 15:49:50   
veronikab
Naš Jakob pa še li spij; gnjes pa podira rekorde. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
100% raste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
12.1.2010 15:50:20   
TuBoLina_86
evo, nekaj idej: http://www.pustnikostumi.si/index.php

tista kostima čebelice maje sta kar lejpiva, samo če pa so v lj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 864
12.1.2010 15:55:07   
veronikab
Gjes bi pa zajčeka mela, mi je fejst dober.

Kda je pa sploj letos fanšček?

Neposredna povezava do sporočila: 865
12.1.2010 16:54:04   
Nej@
ge san na toj strani gledala za žabico ali zajčeka mo vutro zvala za cena user posted image

fašenek je pa v torek user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
12.1.2010 17:07:38   
veronikab

Tou že, samo keri??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.1.2010 18:21:06   
Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

to pa ges tude ne ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
12.1.2010 18:32:14   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

16. 2. 2010

to pa ges tude ne ven user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.1.2010 18:32:54   
veronikab
No zdaj pa niti več citirati ne ven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
12.1.2010 20:52:46   
TuBoLina_86

ge san na toj strani gledala za žabico ali zajčeka mo vutro zvala za cena user posted image

te še pitaj za čebelico, velko pa malo.... pa javi, če zvediš... ka če nej, moren date šijvate....user posted image

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 12.1.2010 20:53:06 >

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.1.2010 13:25:32   
Nej@
san zvala cena za otroški kostumček (6-9 mesecov) je cena 15evrov za odrasloga pa 30 evrov
ges mo naročila če de pa še kera se odločila pa naj javi ka te samo 1x poštnino plačamo (cca6evrov)

http://www.pustnikostumi.si/index.php

Taja je gnes 3 mesece stara!!user posted image nemren vorvati kak je hitro tau prišlo

Ges san pa mejla kontrolo pri doktori in san končno zdrava in od gnes dale mi več nej trbej tablet gesti user posted image
dobila san pa kontracepcijske tak ka san itak dale na tabletajuser posted image

gnes je fajn den za meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
13.1.2010 13:43:33   
TuBoLina_86
hej!

za kostum moren pijtate našoga, če kaj kcoj da, tak ka ti gnes še ziher javen, ok?

čestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.1.2010 17:50:44   
naty6
Ojla.

No mi smo pa danes dobili prvo pikico. Nič jokanja ni bilo. Zdaj pa opažam da je malo jokavi. Vupan ka ne de dobil vročine.
Vutro pa iden ges k osebnemu zdravniku  na preventivni pregled srca. Mi namreč imamo v družini srčne bolnike-mama, in moramo vsako leto na preventivni pregled.
Ja tak ti je to.
Za fašenek ne vemo kaj bomo. Damjan šče biti policaj, Anej pa še ne ve gučati user posted image  tak ka njemi je vseeno. Mam pa od Damjana še kostim klovna ko  je bil on star 7. mesecov...samo nevem če bo Aneju prav ka je on komaj 3 mesece.

Lep večer...

Neposredna povezava do sporočila: 874
14.1.2010 17:47:43   
TuBoLina_86
pozdravljene!

in ,kak ste kaj? mij smo malo dosadne, valda so zobeki user posted image če se slijni kak puž... pa spodnjo čeljust si z jezikon non stop drega... pa včera san njemi pokazala jezik, gnes mi ga že celi den kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

smo bilij v mullere, pa majo dokaj dosti stvarij za pusta... samo za takše male, kak je moj nemajo user posted image user posted image user posted image 98 je najmenša št... majo pa tude dosta za odrasle....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Smučanje
Michonne RR

Ali smučate?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!