Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 10:40:57
|
|
|
|
veronikab
|
Vankiš - no gjes tuj mislin, ka je bokše, ka spij na ravnon. Gjes san njemi zdaj, kda je bil betežen vzdignula vzglavje tak, ka san njemi s knjigami podložila sprednje noge od postelice. San pa endok nendri na enoj spletnoj strani vijdla, ka obstajajo tudi takšne lepe kocke, kere spodaj deneš.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 10:50:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ Za vzglavnik san ges tude gledala, ali za zdaj de še brez ka je prej baukše če so čista na ravnon. Me pa malo mede zdaj tau eni pravijo tak drugi pa palik tak. Meni logika nekak vseeno pravi ka je baukše za razvoj mišic pa hrbtenice če je dejte vo vtegnjeno kak pa podprejto. Podprejta je tak cele dnejve če nej v ležalnike te je na rokaj, te pa naj bar spi vo vtegnjena. Te vzglavnik zdigne skoro celotno ležišče ge otrok spij za cca 30°. Gda je Zarja mejla težave s krčami, nama je P predlagala, naj dvigneva vglavje posteljice za telko stopinj in je tudi omenila možnost takšoga vzglavnika. Te nama je tuj omejnila, ka je super rešijtev tou za zaštopane noseke, ka se tak ne mantrajo. No, v bistvi ti nej trbej telko keša zapravite (je san ga dobijla od kolegica) lejko vzdigneš samo vzglavje za telko stopinj. Čokolada - nanč ne omenjaj. je bon še kakšen teden nucala, ka ''pospravim'' tou. Pa san že en kup nečakinjama zdavala, pa samo nazaj raste ta čokolada (in seveda posledično moje kile ).
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 10:53:59
|
|
|
|
Nej@
|
Za otroški dodatek mamo presežek za 3,60 evra v družinskon proračuni, če bi dobili bi tak ali tak dobili tisti 19 evrov tak ka se ne sekejran preveč ali smešno mi je ka če pa bi bila samohranilka kak moja kolegica bi ga pa avtomatsko dobila (mamo isti proračun mesečni) ona dobi 47,47 evra pa sta s svojin prijavleniva saki v svojen gospodinsjstvi ovak pa živita vkuper. Ma saj je vseeno Fajn ka Jakob več spi, ges se pa borin s ten ka naj Taja menje spi resno, dopoldneva jo pistin ka naj spi kak šče po poldneve pa jo te malo doj bremzan ka ovak bi ona spala te pa ge nema nika od nje ob 7 večer pa tak že pa spi.
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 11:00:06
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ Fajn ka Jakob več spi, ges se pa borin s ten ka naj Taja menje spi resno, dopoldneva jo pistin ka naj spi kak šče po poldneve pa jo te malo doj bremzan ka ovak bi ona spala te pa ge nema nika od nje ob 7 večer pa tak že pa spi. Taja je te bole zaspanka - eh pusti jo, te že nuca. Saj boš vijdla, kak de se to friško spremenilo. Zdaj, ka je naš že tak velki, ka se že na vse odzijvle, pa se njemi tolko novoga celi den zgodij, je znankar bole trujden, pa posledično več spij. Te de pa pa prišlo obdobje, ka nede štel spati, ker de mislo, ka vse zamuja, vnoči de se zbujal, pa v posteli stajuval, pa sedo, pa se pogučaval ... de še pestro.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 11:07:49
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Te vzglavnik zdigne skoro celotno ležišče ge otrok spij za cca 30°. saj zato glih... ka mamo nosek puni, pa nikak vo spucati, niti z raztopino pa z aspiratoron, z palčko pa njemi ne vupan glij dregati, ka njemi kaj napraven.... bom vijdla, če de što kaj prispeval, mo ga kujpila, če nej pa valda nej.... nej@ - pri nas je isto bilau, samo te se je meni šlo za štipendijo, ka nan je prihodek presegal za 100 (!!!!!!) tolarof.... te so še tolari bilij.... san mijsla ka jih oča na kup nameče tak ti je najbokše, ka se prijaviš kak samohranilka, bar pejneze dobijš.... saj vsi tak delajo.... živejo skup pa vlečejo socialne, pa otroške... samo znajti se trbej
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 11:12:19
|
|
|
|
Nej@
|
eh če me že ženite nešče pa bar uradno pod istin naslovon živiva
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 11:27:11
|
|
|
|
Nalini
|
ojla . po dugon časi mi je uspelo prijti na rr ----- fb še poglednen, za rr pa san nej mejla časa... .... smo ok, dva dni nazaj je začal iti po vsej štiraj ...... sicer on tou bole na ziher dela pa dokeč je nej 100% siguren je fejst previden .... par dni ka redno zvadi pa de pravi dirkač:) ...... samo, če trbej iti do prepovedanih stvari pa je takoj v akciji ...... ---- in zdaj se pri nas začne veselo obdobje, ko bom non stop skakala za njim:) .... nooo, vej je čas ka malo zmigan svoje telou ...... kda je bil sprelajeni san njemi jes tudi vzignola zglavje, drugače spij na ravnon .... nan je pomagala fiziološka pa bay vac .... ka do vaši malčki za pusta hrusta??? jes še premišlavlen, samo v kakšen debeli komplet ga ne mislin dejvati .... mo vidli ka najdemo .... srečanje ..... če te kda šle v newsa mi javite pa prijdeva z malin ....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 11:32:14
|
|
|
|
Nalini
|
čokolada ..................... ah, so bilij zdaj dnevi ka san je pojedla na tone ..... zdaj pa malo pazin ....:) ...... zaletavanje hrane .... pri nas je bilou enrkat hudo,.. me je skoraj kap kak njemi je zaleto en košček .... te san njemi nekaj časa pasejrala zdaj pa pak probava z rahlimi koščki ..... jes ga ne silin s koščkami, če njemi ide na bruhanje .... počasi pa bo že .... :) ....pač naš mali rabi več časa za usvajanje novih stvari ....:)
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 11:32:45
|
|
|
|
Nej@
|
za fašenek san sploj nej brodila! jezoš v koj jo pa naj obličen če je pa še mala... v pužeka - slini se zadosta resno, ge se dajo kakši fajn pajaci za fašenek kupiti (takši ka bi bila medo ali kaj takšoga...)
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 12:01:13
|
|
|
|
darjussa
|
Ola pupe! Kak ste mi kaj...ge že kujan, pa malo pucan, pa tak čas ta ide. Tubolina - ka si na Kobilje? Lejko zemeš Nončiko pa se se pripelata. Ajde resno..Zdaj sta že skujale...če nej pa vama ge kaj ponuden. Pa če kera še ma čas lejko prijde. Skujan kavo. Ka mo vidla kera je za akcijo. No glede vankiša pa resan, ge san tude na začetke malo podložila spodaj jogi za eno knjigo zdaj pa več samo na ravnon spij, kak ge. Meni najbole paše tak. Jooj fašenek...to pa resan. Muva sva že ato gledala v Mullere, samo va rajši dala ka nama kolega zašije za malo neka. Kakšo čebelico...al pa winxico ... Pa lep dan!
< Sporočilo je popravil darjussa -- 12.1.2010 12:03:00 >
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 15:39:59
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
darjussa, nej san še na kobilje... vutro iden, pa še brez avtoja san na kobilje... mama dela v ms, drujgoga avtoja pa nemamo ges san za fašenek mijslila naj dva oblejčti, ges bi bijla čebelica Maja, mali pa bi bil Vili moren glejdate, če ger najden kostime, če nej, mo prosila nekoga ka mi zašije.... ka pravite?
< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 12.1.2010 15:40:25 >
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 15:48:38
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 ges san za fašenek mijslila naj dva oblejčti, ges bi bijla čebelica Maja, mali pa bi bil Vili moren glejdate, če ger najden kostime, če nej, mo prosila nekoga ka mi zašije.... ka pravite?
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 15:49:50
|
|
|
|
veronikab
|
Naš Jakob pa še li spij; gnjes pa podira rekorde. 100% raste!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 15:50:20
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
evo, nekaj idej: http://www.pustnikostumi.si/index.php tista kostima čebelice maje sta kar lejpiva, samo če pa so v lj...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 15:55:07
|
|
|
|
veronikab
|
Gjes bi pa zajčeka mela, mi je fejst dober. Kda je pa sploj letos fanšček?
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 16:54:04
|
|
|
|
Nej@
|
ge san na toj strani gledala za žabico ali zajčeka mo vutro zvala za cena fašenek je pa v torek
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 17:07:38
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ fašenek je pa v torek Tou že, samo keri???
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 18:21:06
|
|
|
|
Nej@
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ fašenek je pa v torek Tou že, samo keri??? to pa ges tude ne ven
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 18:32:14
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ fašenek je pa v torek 16. 2. 2010 Tou že, samo keri??? to pa ges tude ne ven
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 18:32:54
|
|
|
|
veronikab
|
No zdaj pa niti več citirati ne ven.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.1.2010 20:52:46
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ ge san na toj strani gledala za žabico ali zajčeka mo vutro zvala za cena fašenek je pa v torek te še pitaj za čebelico, velko pa malo.... pa javi, če zvediš... ka če nej, moren date šijvate....
< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 12.1.2010 20:53:06 >
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 13.1.2010 13:25:32
|
|
|
|
Nej@
|
san zvala cena za otroški kostumček (6-9 mesecov) je cena 15evrov za odrasloga pa 30 evrov ges mo naročila če de pa še kera se odločila pa naj javi ka te samo 1x poštnino plačamo (cca6evrov) http://www.pustnikostumi.si/index.php Taja je gnes 3 mesece stara!! nemren vorvati kak je hitro tau prišlo Ges san pa mejla kontrolo pri doktori in san končno zdrava in od gnes dale mi več nej trbej tablet gesti dobila san pa kontracepcijske tak ka san itak dale na tabletaj gnes je fajn den za mene
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 13.1.2010 13:43:33
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
hej! za kostum moren pijtate našoga, če kaj kcoj da, tak ka ti gnes še ziher javen, ok? čestitke za 3 mesece
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 13.1.2010 17:50:44
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. No mi smo pa danes dobili prvo pikico. Nič jokanja ni bilo. Zdaj pa opažam da je malo jokavi. Vupan ka ne de dobil vročine. Vutro pa iden ges k osebnemu zdravniku na preventivni pregled srca. Mi namreč imamo v družini srčne bolnike-mama, in moramo vsako leto na preventivni pregled. Ja tak ti je to. Za fašenek ne vemo kaj bomo. Damjan šče biti policaj, Anej pa še ne ve gučati tak ka njemi je vseeno. Mam pa od Damjana še kostim klovna ko je bil on star 7. mesecov...samo nevem če bo Aneju prav ka je on komaj 3 mesece. Lep večer...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 14.1.2010 17:47:43
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
pozdravljene! in ,kak ste kaj? mij smo malo dosadne, valda so zobeki če se slijni kak puž... pa spodnjo čeljust si z jezikon non stop drega... pa včera san njemi pokazala jezik, gnes mi ga že celi den kaže smo bilij v mullere, pa majo dokaj dosti stvarij za pusta... samo za takše male, kak je moj nemajo 98 je najmenša št... majo pa tude dosta za odrasle....
|
|
|
SmučanjeMichonne RRAli smučate?Da (
43%)
Ne (
57%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!