|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
15.1.2010 9:16:30   
naty6
Ojla.

Kako smo kaj?
Dobro ka naš koristi ure, ka mi nej trebej iti ven.On je namreč odpelal  Damjana v vrtec user posted image . Anej pa mi je zdaj glij zaspal, tak ka mam malo časa za pregled RR. Te pa iden kopalnico spucat-skrajni čas.
Vidim ka se bole slabo oglašate user posted image - z meno vred.Nončiko že tude nejsan dugo brala, pa Darjusso....nevem...nevem...

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.1.2010 12:32:32   
TuBoLina_86
pozdravlene....

san včera nekaj gledala na
BC strani, pa san najšla nekaj za pusta hrusta, za dojenčke.... evo : http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=662&ParentClassID=662

mij bomo čebelice user posted image zaj naročin za maloga, sebi pa negi nekaj že kujpen... user posted image user posted image user posted image bova čebelica Maja, pa čebelec Tin user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 877
16.1.2010 18:09:52   
Nončika
alo!

nega časa, san v gužvi. maliva me rejsan celo okupirata. stanovanje man v razsuli. valda gnes večer ta do polnoči vred zemeva. kriza.

darjussa, san te včera popoldnevi ščela zvati. pa san nej vupala. sve bile z malo v MS. pa drugič.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 878
17.1.2010 9:42:00   
naty6
Sneg gre...glej zunaj sneg gre...naš pa je moral iti zato delat .
Ta teden mi je odletel kot šuss. Včeraj san vse trgovine gor vdarila z kolegico, domov pa san itak prišla brez škornjev....besna san bila kot user posted image . No bar so penezi ostali, mi je naš pravu.
Nončika eto san ges tudi po Dobrovniku zapletala(bila san v Orhideji)...pa san 1X mislila ka te pozoven...eh te pa san samo letela nazaj za Soboto.Drugič.

Nika iden kuhat, vmes pa še kaj spečen....lep zasnežen dan vsem...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 879
17.1.2010 18:42:35   
TuBoLina_86
tak, pa je prišla št 4.... gnes smo stari točno 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image naš lepo aja, pa čakan ka se zbidij, ka se idemo čopat user posted image

mater je mijnolo to hitro... še malo pa mi porodniška poteče user posted image user posted image user posted image jah, tak je to... še prehitro zrastejo user posted image user posted image user posted image pa odidejo vsak po svoje....

no, dotečas pa le uživajte vsaki trenutek z njimi.... ges bi se najrajši non-stop cartala z njin, če pomijslen na to, kak hitro čas beži.... user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 880
17.1.2010 19:32:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

fašenek je pa v torek user posted image user posted image

Tou že, samo keri??? user posted image user posted image user posted image

to pa ges tude ne ven user posted image

16.2.2010 je pustni torek...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 881
17.1.2010 20:40:03   
veronikab
Tin in TuBoLina_86 čestitke za 4 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 882
17.1.2010 21:28:33   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Tin in TuBoLina_86 čestitke za 4 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fala!! user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.1.2010 11:24:13   
Sončni žarek
Kakšno zatišje ....... nikjer nobene...... vupan, ka vas je nej zametlo v snegi .......Pri nas je pred opet malo ša.......

Detelja- poročaj kak sta opravili v razvojni.......Upam, ka dobro user posted image user posted image user posted image

Fašenk- jaz sem kupila v BC......Eva de Čebelica Maja, Luka pa zajček (imamo še od lani in mu je prav)....

Ostalo pa sem itak vse pozobila user posted image

Imam en predlog: SE DOBIMO V PONEDELJEK NA KAVI?! Kje pa kda pa dejte predloge.......

Luka pa se vsem zahvaluvle za čestitke ob 1 RD..... in vam pošilja puse.........................

Neposredna povezava do sporočila: 884
19.1.2010 15:55:16   
detelja
sončni žarek jezuš ne spitavli kak je bilo v razvojni...maja je tak jokala ka je vse bruhala...pa saj nej so bili tak grobi z njo, ampak od te kda sve bilej v bolnici pa so jo vse sprepikali kda k dr pridemo se svet ruši...meni pa je tak težko ka se nemren zbrati pa poslušati lidi pa nej nič...kda me maja tak gleda pa joka pa jih iz uči vidiš ka me zovej naj jo rešin...ge san prišla iz ordinacije čist mokra...pa vutro mamo pa posvetovalnico...in zdaj je cejli den tak razdražena ka samo joka pa bruha...mene de lejpoga dne pobralo...kak pa še bo kda de šla v vrtec...drugače nič new...malo so na s poglednili, nan dali nekšne vaje pa kontroal de pisala v izdivi...dr je takšna hladna, arogantna...se mi zdi, da deca čutijo njeno hladnost...saj znan ka se nemre z deco ukvarjati kak mej mame ali vseeno...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.1.2010 15:56:32   
detelja
LUKA vse najboljše za tvoj 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.1.2010 21:15:51   
TuBoLina_86
končno san prišla do interneta.... san cejli keden na kobilje, pa mamo samo en kabel za net, pa je brat večinoma gor, dopodnejva pa tak nemren gor, ka me mali ne pistij....

sončni žarek - kava može, ge pa gda?

detelja - zakoj pa morete v razvojno odite? (bedno pijtanje, ali nej san zsaledila, zakoj morejo deca ta hodite).... pa kera dr ma to prek?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.1.2010 22:32:28   
darjussa
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sončni žarek jezuš ne spitavli kak je bilo v razvojni...maja je tak jokala ka je vse bruhala...pa saj nej so bili tak grobi z njo, ampak od te kda sve bilej v bolnici pa so jo vse sprepikali kda k dr pridemo se svet ruši...meni pa je tak težko ka se nemren zbrati pa poslušati lidi pa nej nič...kda me maja tak gleda pa joka pa jih iz uči vidiš ka me zovej naj jo rešin...ge san prišla iz ordinacije čist mokra...pa vutro mamo pa posvetovalnico...in zdaj je cejli den tak razdražena ka samo joka pa bruha...mene de lejpoga dne pobralo...kak pa še bo kda de šla v vrtec...drugače nič new...malo so na s poglednili, nan dali nekšne vaje pa kontroal de pisala v izdivi...dr je takšna hladna, arogantna...se mi zdi, da deca čutijo njeno hladnost...saj znan ka se nemre z deco ukvarjati kak mej mame ali vseeno...

Ojeejj...boga ta mala tvoja včelica. Waj se mi je hudo, ka bi sama mogla to prestajati. Vupan ka de čimprej vse hitro mimo, pa ka prijdejo lepši dnevi.
Samo ja...zakoj pa moreta ta odite to? Mo ge tude mogla?

Ja ge san tude za kavico...mi paše kak si omenila!

< Sporočilo je popravil darjussa -- 19.1.2010 22:34:37 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.1.2010 22:38:51   
darjussa
Aja...pupike moje še to san van dužna od nedele. Sankali smo se in delali snežaka, pa van pošijlan eno družinsko slikico na snegu.

Pa lejko nočko vsen!

user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 889
20.1.2010 7:59:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Ojeejj...boga ta mala tvoja včelica. Waj se mi je hudo, ka bi sama mogla to prestajati. Vupan ka de čimprej vse hitro mimo, pa ka prijdejo lepši dnevi.
Samo ja...zakoj pa moreta ta odite to? Mo ge tude mogla?

Ja ge san tude za kavico...mi paše kak si omenila!

zaradi toga ka še ne sedi, se ne obrača in ful špana noge tak ka nemreš nič napraviti...če de kaj narobe boš šla...sicer nekda je to potrdilo pomagalo za podaljšanje  zdaj pa več nič ne pomaga...edino če dejte mera....od sept.dale ne podaljšujejo več...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 890
20.1.2010 9:43:20   
Nalini
ojla

kavica ..... sem za user posted image  .... meni paše dopoldne .....

detelja .... samo, da je za vami ta pregled v razvojni ... pa lepo telovaditeuser posted image  ......

sončni žarek .... ste pihnili svečko??? .... uff kak je hitro minilo to prvo leto .... še malo pa bomo mi pihali ....

darjussa ... user posted image user posted image user posted image  .... kak fajn

mi s mo v fazi ne,ne,ne, ne,ne ... ponavljam se kak pokvarjena ploščauser posted image ... mali me pa itak samo te čuje kda šče user posted image  ............. ojej, pri nas se je zdaj začalo dogajati .....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 891
21.1.2010 8:32:51   
Nej@
Mi smo pa včeraj meli pregled pa prvič smo bili pikani. zdaj smo stari 3mesece 1 teden pa 1 dan, velki smo 62cm težki pa 5890g. P je pravila ka smo super. Pikanje je dobro prenesla brez vročine je pa bila bole zaspana in je še več spala kak ponavadi. Malo smo jokali ali jokati je začala že prle kak so jo piknoli ka ji je verjetno razkužilo v nos vdarilo user posted image Taja ne mara kakših intezivnih vonjev - smo opazili na parfumi user posted image

v torek nan je gratalo ka se je z želodčka prevalila na hrbet samo to je bilo bole po nesreči kak namerno ka je te prestrašeno okli gledala ka zdaj tau bilo. se pa redno obrača s hrbta na bok in te se vrti okoli svoje osi user posted image smešna je ta naša mala žaba, puna smeja pa popejvle si telko ka bi zdaj že 4 albume lejko vo dali če bi najšli založbo user posted image

P je pravla ka njej pri 4mesecih pa 2 kednoma lejko začan davati gosto hrano... mate kakše recepte ka ste kaj vašin davale oz davate pa kak?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 892
21.1.2010 9:57:40   
naty6
Ojla.

No javlan se vam tudi ges. Bila san zakupirana  z delon, pa z zdravniki,...Nič posebnega.

Kavica? Ponedeljek? Moralo bi iti skoz v dopoldanskom času....Ste kraj že tudi določile? Ka pravite na Pomarančo v M.S? Z deco ali brez njih?user posted image ?!

Sneg pa lepo ide, nej?

Mi pa smo iz zibelke prešaltali na postejko...in lepo smo jo prenesli.Mamo več placa za kobacanje.

Se beremo kaj....

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 893
21.1.2010 13:32:11   
TuBoLina_86

P je pravla ka njej pri 4mesecih pa 2 kednoma lejko začan davati gosto hrano... mate kakše recepte ka ste kaj vašin davale oz davate pa kak?

vij te že davali? ges san se odločila, malo san staromodna user posted image , ka mo njemi GH začala davati, gda dopuni 6 mesecof... če de pa prlej proso, pa nej prlej, dokeč nede glavice san držo....

glede kobacanja... mij se tude že lepo obrnemo z trebuha na hrbet, pa se te taaaak smeje, ka njemi rečen bravo, pa tude gda smo na hrbte, nogej gor zdigne, pa jih glejda, te pa se samo na bok prekopicne..... hehe kak ga je smejšno glejdate....

postelja - muva nemava glij velko spalnico, pa sva se odločila, ka zdaj nama je pristavna posteljica še ok, dokeč se nede zdigavao san.... te pa če de še pri nama spal, njemi kujpimo ovo prenosno, pa gda de v svojoj sobi spal, te njemi dedek (ka je mizar), napravi eno lejpo, po meri.... ka nemo zaj kipuvali pa te pa na novo... pa mijslen ka de še en čas pri nama spaluser posted image user posted image user posted image

jao, tej snejg.... nemren iti z malin nikan, ka neman prevleke za dež user posted image user posted image te pa va vse mokriva.... za ovi drujgi sedež man, ali za košarico pa neman... mah, mogoče ga denen v culo, pa marelo, pa ideva malo, za kakših 10 - 20 min.....

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 21.1.2010 13:35:58 >

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 894
21.1.2010 20:25:36   
Nalini
darjussa ... san zdaj gledala slike na Fb od fešte .... pa san vijdla od ge so van pripelali tisti velko bala .... pa sen mojega pijtala, če pozna tvojega ...... pa je pravo ka ja na videz - sta z iste občine :)
.....

Neposredna povezava do sporočila: 895
22.1.2010 9:23:13   
darjussa
Dober dan!

Naša mala že razbija...igračke samo letijo okrog ven iz hojice user posted image .

nalini - aaa....no fajn. Samo zdaj se je priselo v Moravsko občino, kera je dosta bole srmašna kak Turniška. Za novorojenčka npr. dobiš v Turnišče nekje 400 do 500 eur, v našoj na 125 eur user posted image . Nemreš vorvati. Pa v sakoj vesi majo igrala dol postavlena za deco...pa ka sploj nemo vsega nastevala.

Kak je pa kaj v vašij občinaj? Malo podebaterajte. Ka me resan zanima. In kak lejko tude na te način ka v keroj občine prebivaš, tude bokše ali slabše živeš...jaa tak je!

No fajn mi bojte pupe pa malčki.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 896
22.1.2010 10:34:11   
veronikab
V LJ je tou poden od podna - denarno pomoč ob rojstvu otroka dobijo samo socijalno ogroženi ker kao vsi ostali pa mamo zrihtano varstvo v vrteci in je tou že zadosten luksuz.
No takšna je razlaga tu v LJ. user posted image user posted image user posted image

O ton, ka pa vrteca ne dobijš, pa nihče ne razmišlja.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.1.2010 11:26:57   
Nej@
Gosto hrano mo mogli mi začati rano davati ka naša zaspanka itak en obrok prespi in ji iz toga razloga že zdaj dodavlemo riž k mlejki ka ovak se ne bi zadosta redila. Ges bi tude rajši bila če bi nej trbelo ka vseeno ne bi rada ka mala razvije kakše alergije pa podobno.

V Puconskoj občini je tude bole tak, kak pomoč ti občina ob rojstvi da 100evrov, deca za božič dobijo paket (tude če ne odijo v vrtec). Tau je pa tude vse. Igral nega, mi mamo srečo ka je v našoj vese vrtec pa šola pa se deca te lejko tan špilajo (seveda če so nej v vrteci zaklenjena vrata) itak pa ma zdaj že vsaka kuča skoraj voni trampolin, peskovnik pa gugalnice tak ka je tau nite nej tak potrebno je pa fajn zaradi družbe ka na javnih igralaj majo deca vseeno več stika z vrstnikami.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 898
22.1.2010 13:03:14   
Nončika
naša občina je očitno te najslabša. mi ne dobimo nikaj. dobiš telegram v porodnišnico in pa eno žogico zraven. tou je tou. igral nega indri kak pri vrteci in pa pri šoli, aja pa še pri jezeri eli tou je tak bougo.

neja, kelko se ti te mala redi? kelko obrokov mata in po kelko ml na obrok? naš mali ma ene 6-7x po 100-130ml.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 899
22.1.2010 13:54:35   
Nej@
mala gej 4x dnevno po 150ml od toga 2x sigurno pisti 40-60 ml. Smejšno je pa tau ka je tak začala gesti nendrik pri enon meseci pa pau starosti najprle san mislila ka ma pač slab den, te san mislila ka je tau pač faza ali očitno njej je nej do gestija. Prle je pa gejla tak ka san njej ščela že dozo povečati ka njej je svalilo na konci. Zredila se je pa v enon meseci za 920g in to s ten ka zgoščeno mleko gej.
Ona kda je lačna te prosi gesti, zdaj pa ka bi jo ges zbidila pa njej dala gesti te je pa samo jok in dudo vo rivle in nega nikšoga haska. Gej kelko nuca pa ne dela zalog kak mama user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

DRAŽJE ALI CENEJŠE MLEKO?
MYBABYGROW

KATERO MLEKO PORABLJATE ZA SVOJEGA DOJENČKA?

aptamil (36%)

babylove (36%)

hipp (5%)

novalac (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!