TuBoLina_86
|
vijdin ka mate probleme z razcartlanimi .... pri nas je isto, samo zadnje čase mi nekaj drujgo ne paše.... sigdar, gda je zaspane, pa ga man na rokaj, se joče neprestano, pa tak težko zaspij, čez den.... tak ka že od nervoze joka... ga uspavan na rokaj, ali če hodin, ali če ga denen v gugalnik.... ista zgodba.... samo brečij.... pa te se smiri, pa proba spati, pa opet z čistoga mira tak zača brejčate, kak da bi ga kaj bolelo.... je možno ka ga dlesni tak mantrajo? san pomislila na vujo, samo ka bi ga par dnij zaporedoma tak vujo bolelo? kak znan če ga vujo bolij? vročijne nema... večer, zadnji obrok, gda pogej, ga denen v postelico spat, te pa je miren, malo glejda okoli pa zaspij, brez kakšoga koli brečalaja.... če ges kaj narobe delan? ali je možno, ka se je kaj zosago, pa se bojij? neven dale.... gda rejsan več nemren, ga denen v voziček, pa ideva na sprehod, ka se malo zluftan.... pa moj mmi tude prave, ka nemre bite tak razvajene.... samo če ga nosiš, te pa vtihne, pa glejda okoli.....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|