|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
4.1.2010 10:32:48   
naty6
veronikab tvoj mali pa je pravi lepotec....user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.1.2010 10:37:50   
Karmy25
darjussa : Zdaj komaj vidim, da imate punčko. Čestitke :) (Aja skupaj smo bile v materinski šoli) 

< Sporočilo je popravil Karmy25 -- 4.1.2010 10:38:33 >

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.1.2010 10:56:33   
Karmy25
darjussa user posted image

(odgovor članu Karmy25)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.1.2010 11:10:08   
TuBoLina_86
pozdravlene....

nalini, mijslen, ka nete prevelki, te pač v drujgoj skupini, ge do starejši.... mijslen ka sta dvej skupini, bom še enkrat pijtala....

serendipity - ges san mejla že prlej velko rit, tak ka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ne sekejraj za svojo.... sicer pa, kak pravijo, 9 mejscov gor, 9 mejscov doj....user posted image user posted image sicer san se v nosečnosti niti 11 kil nej zredijla.... gda san šla rodijt san mejla negi okrog 92... gda san prišla domov, san mejla 75 user posted image user posted image user posted image   ka mi je slabokrvnost pa poporodna otožnost napravila.... ali zdaj je tejh 75 kil že negi 80, tak ka.... user posted image user posted image mah, v bistve se sploj ne sekejran... znan ka gnes den izgled čim več pomejni, ali man okrog sebej lidij, keri me zemejo, tak kak san..... malo bole okrogla user posted image user posted image user posted image

kavico... čakan termin, pa lokacijo, ka si zriktan avto user posted image user posted image user posted image čas itak ka man...

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Karmy25)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.1.2010 12:09:48   
veronikab
Dober den!

Se še gjes malo oglasin. Svetki so za nami, dragi je gnjes pa mogal v slujžbo. Škoda!user posted image Poleg vsega se je naš Jakob zdaj te en teden, ka smo bilij v Prekmurji, fejst razvadil - če tomi lejo tak pravin - ker sta ga našiva dva nonstop po rokaj vlačila. Gnjes mi niti pod razno nešče biti nakli več kak pa 5 min, te je že jok, stok, pa sitkanje ... In ker je žmeten ga gjes tuj nemren (pa tudi ne mijslin) celi čas po rokaj nositit. De ga pa trbelo odvaditi.

Gjes san malo bokše. Boleče žrelo san (pa še izda delan) zdravila s karamelovin mlejkon (praženi cuker), pa je pomagalo. Gjes man itak nonstop probleme z grlon ka več neman mandlinof.user posted image Ponavadi me je vsakšno zijmo zgrabilo najmenje 3x, te san pa začala gjemati vitaminske tablete, pa je bilo OK. Samo letos - no ja, očitno tudi nosečnost pistij svoje posledice.

Gnjes so se začale razprodaje. Ka te kaj šle po trgovinaj? Moj dragi je navdušeni nad Maximuson v MS. Sikdar kda sva duma moreva iti ta, ker tan dobij več stvarij kak pa v LJ. Pravi ka majo trgovine več na razpolago.

Naš mišek zdaj spij, me zanijmle kak dugo de. Gnjes mu njemi dala prvič rumenjak. Še malo pa de gjo vse. Meseka ma fejst rad (tak kak mama pa ati user posted image ).

Se še kaj pijšemo, štemo.

LP,

veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.1.2010 12:50:47   
darjussa
Ojla pupe moje!

Ja resan se je začal spet delovni teden...se po staron, če glij je novo leto user posted image .  In falaboge san že bokše, včera me je neka šrajfalo...te san še vročino dobijla. Verjetno me je kakše virus ščel obiskate. Zdaj pa je že ok...san pogejla malo župe...mo vidle.

veronikab - tak rada šten tvoje pisanje, ka je tvoj Jakob malo strejši od moje Kiare in vsaj znan ka me vse čaka. Naš ka me zanima? Zdaj njej ge davlen mleko, tu pa tan ml. kašico, pa enkrat na den kakši korenček, jabolko, banano ali krompir. Si ti tude pri 5 mescaj davala samo to...al že kaj več? Probala san njej tude že keksa pa banano...pa vse ok. Pa tude sadni čaj malo...

Škoda ka smo se nej zdaj zmislile za kavico gda je bila veronikab doma.

Ge predlagan sredo tak koli 11 ure v News caffe v Beltincih. Zdaj pa kak te mogle...povejte ve kaj.

pa pa

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.1.2010 14:23:01   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Gnjes mi niti pod razno nešče biti nakli več kak pa 5 min, te je že jok, stok, pa sitkanje ... In ker je žmeten ga gjes tuj nemren (pa tudi ne mijslin) celi čas po rokaj nositit. De ga pa trbelo odvaditi.

situacija je pri nas podobna, .... posledica praznikov ...user posted image  ... ampak v sredo bo že bolje - predvidevamuser posted image  ....

Neposredna povezava do sporočila: 782
4.1.2010 16:23:00   
TuBoLina_86
vijdin ka mate probleme z razcartlanimi user posted image user posted image .... pri nas je isto, samo zadnje čase mi nekaj drujgo ne paše.... sigdar, gda je zaspane, pa ga man na rokaj, se joče neprestano, pa tak težko zaspij, čez den.... tak ka že od nervoze joka... ga uspavan na rokaj, ali če hodin, ali če ga denen v gugalnik.... ista zgodba.... samo brečij.... pa te se smiri, pa proba spati, pa opet z čistoga mira tak zača brejčate, kak da bi ga kaj bolelo.... je možno ka ga dlesni tak mantrajo? san pomislila na vujo, samo ka bi ga par dnij zaporedoma tak vujo bolelo? kak znan če ga vujo bolij? vročijne nema...

večer, zadnji obrok, gda pogej, ga denen v postelico spat, te pa je miren, malo glejda okoli pa zaspij, brez kakšoga koli brečalaja.... če ges kaj narobe delan? ali je možno, ka se je kaj zosago, pa se bojij? neven dale.... gda rejsan več nemren, ga denen v voziček, pa ideva na sprehod, ka se malo zluftan....  pa moj mmi tude prave, ka nemre bite tak razvajene.... samo če ga nosiš, te pa vtihne, pa glejda okoli.....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.1.2010 20:21:49   
Nej@
No ka se še ges oglasin v ton leti user posted image
Vsen vkuper srečno zdravo pa veselo 2010user posted image

Pisati neman kaj dosta... mala je super vrla (trkan po mizi) zdaj že pridno spi pol vore. Že mesec pa pol mi spi od 8/pol 9 zvečer pa do 6/7 vgojdno zdaj en keden pa se že sili ob 7 zvečer spat tak ka smo zdaj premaknili voro kopanja za eno voro naprej. Pridna je resno neman kaj. Vgojdno jo te še denen nazaj spat v postelco in mamo te do 10 vore mir. Čez den pa je v moji družbi ali v dnevnoj sobi ali v kuhinji. Je v ležalnike pa se "zgučavle" z menof. Vgojdno kda se zbidi je tak puna gučanja pa smeja ka komaj čakava ka se vgojdno zbidi ka jo čujeva... prav čakava v posteli ka va jo čula user posted image

Zrasla je tude fejst, pajacki št. 62 so njej komaj še dobri (majčke 62 ji nejdejo več prejk glave) de pa 13. tri meseca stara.

Opazi se njej ka so ji začali laseki izpadati, dosta smo jih tude sami odrazali ka so se ji vozli delaliuser posted image

slinimo se fejst pa vse damo v usta, začala je že po obrazi primati pa za laseke vlačiti user posted image glavico tude fajn gor drži, kravic še li nešče pasti, zadnjič se je z ropotuljico špilala no v roke jo je prijela parkrat narahlo zamahnila ko pa je zaropotala pa jo je odvrgla user posted image

Zanima me če delate kakše vaje z vašimi maličkami? Sestra pri P mi je pokazala par stavri ka naj delan z njauf ka je prej dobro za dečico pa me zanima če še kera tau dela.

Neposredna povezava do sporočila: 784
4.1.2010 21:13:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Gnjes mi niti pod razno nešče biti nakli več kak pa 5 min, te je že jok, stok, pa sitkanje ... In ker je žmeten ga gjes tuj nemren (pa tudi ne mijslin) celi čas po rokaj nositit. De ga pa trbelo odvaditi.

situacija je pri nas podobna, .... posledica praznikov ...user posted image  ... ampak v sredo bo že bolje - predvidevamuser posted image  ....

v čet .pa pride tašča pa tast pa sneja seveda pa de palik šlo vse k vragiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.1.2010 8:48:07   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

v čet .pa pride tašča pa tast pa sneja seveda pa de palik šlo vse k vragiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... mo vidli user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.1.2010 10:02:06   
naty6
Dan.

Mi smo pa danes stari 3 mesece user posted image  user posted image  user posted image . Glavico že bistro držimo gor, kravice neščemo preveč pasti- svadimo se v prvi minuti. Malo smo smrkavi(nej čudo, saj je vrejme nej normalen več). Spimo od 9 ure večer pa do vgojne do 8 ure, dokec ga ne zbudim, ka moram Damjana v vrtec pelati. Tan okoli pol 5.30 ali 6.00 njemi dam jesti, pa čeprav ne breči, le palec vleče kot za stavo. Mleko spije v spanju...te pa dale dremat.
Sneg je pa pobelil Prekmurje...mo vidli ka bo iz toga nastalo user posted image .
Vutro bi mogla imeti prvi pregled pri G, pa mi je prestavila(ka je baje odsotna) na 5. februar-sranje, besna san kot user posted image . Prvi pregled bi morala imeti pri 2 mesecih, ges pa jo mo mela pri 4 mesecih. Če je to pametno ?!user posted image  user posted image  user posted image

Ja nika iden, ka mam dosta za peglati....se beremo kaj...čao

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.1.2010 12:55:20   
veronikab
darjussa - muva sva z GH začala 2 dnij preden je Jakob dupunil 6 mesecov, ker sva se puno dojila, pa je nej bilo potrebe po dodajanji. Kar se tijče začetkov GH ti lejko poven samo tou - najbokše začati dodajati pri dopoldanskon obroki (malici), če slučajno dejte ma kakšno reakcijo na gjesti, ka je te nej najujše ponoči, vsakšno živilo uvajati vsaj 2 dnij, pa meti dosta, dosta potrplenja.

Gjes san se držala navodil kera mi je naša patronažna dala. Sicer je pa lepo napisala Sončni žarek na 8 strani. user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.1.2010 12:56:14   
veronikab
naty6 čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja čas hitro bežij.

Neposredna povezava do sporočila: 789
5.1.2010 12:57:34   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

vijdin ka mate probleme z razcartlanimi user posted image user posted image .... pri nas je isto, samo zadnje čase mi nekaj drujgo ne paše.... sigdar, gda je zaspane, pa ga man na rokaj, se joče neprestano, pa tak težko zaspij, čez den.... tak ka že od nervoze joka... ga uspavan na rokaj, ali če hodin, ali če ga denen v gugalnik.... ista zgodba.... samo brečij.... pa te se smiri, pa proba spati, pa opet z čistoga mira tak zača brejčate, kak da bi ga kaj bolelo.... je možno ka ga dlesni tak mantrajo? san pomislila na vujo, samo ka bi ga par dnij zaporedoma tak vujo bolelo? kak znan če ga vujo bolij? vročijne nema...

večer, zadnji obrok, gda pogej, ga denen v postelico spat, te pa je miren, malo glejda okoli pa zaspij, brez kakšoga koli brečalaja.... če ges kaj narobe delan? ali je možno, ka se je kaj zosago, pa se bojij? neven dale.... gda rejsan več nemren, ga denen v voziček, pa ideva na sprehod, ka se malo zluftan....  pa moj mmi tude prave, ka nemre bite tak razvajene.... samo če ga nosiš, te pa vtihne, pa glejda okoli.....

TuBoLina_86 pomoje je tou samo obdobje. Tudi naš ga je mel. De že minilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
5.1.2010 13:00:25   
monika1
Ojla!

Kak ste kaj v ton sneženon dnejvi?Moj pikec spij,tak ka man malo časa.Vidin ka ste se včeraj fajn razpisale.San vas štejla,samo san nej mela časa pisati.
Muva bi tudi šla na tecaj plavanja,samo te ger vse vujdete,kda te
menej vidle,mislin zaradi teže.
Gnes sva se naraučila na razvojno,zaradi plazenja,pa komaj 2 februara prideva na vrsto.KRIZA.San mislila,ka de kaj prlej.Še dober mesec pa mi poteče porodniška.Samo še ne ven ka mo te.Nindri mo nekaj iskala.Vej vse mate službo?Ge san jo tudi mejla,te san pa bila na bolniškon cejlo nosečnost,pa mi je nej več pogodbe podukšo.
Nekak že bau.

Javte se kaj.Pa,pa.

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.1.2010 13:37:14   
Sončni žarek
Gjes san se držala navodil kera mi je naša patronažna dala. Sicer je pa lepo napisala Sončni žarek na 8 strani. user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 792
5.1.2010 13:47:23   
Sončni žarek
Zej sen vse napisala, pa sem stistnila PREKLIČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj..............sem čist zmešana...............

fejn bote!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.1.2010 14:00:09   
naty6
Če so ti nej genau pri G. Gnes me je sestra zvala, ka je zdravnica javila, ka bo vutro vse glij prisotna in ka lejko priden na pregled. Mislim....halo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 794
5.1.2010 14:04:16   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Če so ti nej genau pri G. Gnes me je sestra zvala, ka je zdravnica javila, ka bo vutro vse glij prisotna in ka lejko priden na pregled. Mislim....halo user posted image .

Edni majo preveč časa pa sami ne vejo ka bi točno radi. No sicer pa dobro za tebe - boš vsaj končno lejko šla na pregled. user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.1.2010 14:05:07   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Zej sen vse napisala, pa sem stistnila PREKLIČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj..............sem čist zmešana...............

fejn bote!!!

Daj Sončni žarek, se še kaj javi ....

Neposredna povezava do sporočila: 796
5.1.2010 15:51:32   
TuBoLina_86

TuBoLina_86 pomoje je tou samo obdobje. Tudi naš ga je mel. De že minilo.user posted image

ja vupan ka ja.... ali gnes je bijla sosida na kavo z njenim pa z malin, pa je mali meni v naročje lepo zaspal, brez kakšnoga koli jokanja.... mogoče njemi je pa lepše, če se nešče pogučavle.... ah, što bi razmo to našo deco.....user posted image user posted image user posted image user posted image

za plavanje... torej monika1, serendipity, pa ges, to smo že 3.... to je nej še 100%, samo okvirno, ka mo priblijžno znala.... še kera?

naty6 - k keroj G odiš?

Neposredna povezava do sporočila: 797
5.1.2010 20:01:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

ja vupan ka ja.... ali gnes je bijla sosida na kavo z njenim pa z malin, pa je mali meni v naročje lepo zaspal, brez kakšnoga koli jokanja.... mogoče njemi je pa lepše, če se nešče pogučavle.... ah, što bi razmo to našo deco.....user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa si ti bila bole umirjena...naša maja pa lejko jo nosi sveti papa pa ne zaspi...mamica je zakon...pri oči se derej kak nora...zdaj že 2x zaspala n ameni pa je že skoraj 9 mescov stara...kak je to lep filing...

za plavanje... torej monika1, serendipity, pa ges, to smo že 3.... to je nej še 100%, samo okvirno, ka mo priblijžno znala.... še kera?

naty6 - k keroj G odiš?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 798
5.1.2010 20:44:20   
Sončni žarek
No pa gremo še enkrat:

NAJ BO SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO LETO 2010 VAM ŽELIM !!!

Po prebranem ste ga fajn preživele-mi tudi.....Luka je ša spat standard ob 20, Eva pa ob 22 (je podnevi spala samo 1uro).....Midva pa malo šampanjca in sadje....Po polnoči pa spat.....

Meni je potekla PORODNIŠKA in že delam user posted image user posted image user posted image bi še meli kar enega dojenčka-ka bi bila doma-pa je čopijeva pravla nič več....konec user posted image user posted image user posted image

Drgačig nič novega. Eva hodi opet v vrtec (je bila decembra 3 tedne duma), Luka pa de ša v vrtec oktobra (je bila sprejeti z januarjem 2010, samo sva ga ne dala-ker je itak babica duma).....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.1.2010 20:47:54   
Sončni žarek
VeronikaB - ti čen že dugo napisati......Sem lani decembra zasledila problem glede varstva tvojega sončka........A si mogoče kej razmislila, ka bi mogoče delala 6 ali 7 vur? Ker finančno pa se to ne pozna tak dosta........

Jaz sem vzela 4 urni delovnik -do januarja 2015.....

Glede kave jutri -nemrem, ker mon en sestanek......Ki pasploh je toti kafič v Beltincih?

Tubolina- glede plavanja meni en znese....... Kda prideš na kafe-trenutno smo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image pa ostale tudi seveda......

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?