veronikab
|
Nej@ tij boš že šla delat? Vorgen ka te malo šrajfle ob misli na tou. Gjes mu do konca doma z našin mišekon, pa si še ne predstavlan, kak de tou, kda mu šla nazaj v slujžbo, on pa v varstvo. Sva se glij z mojin pogočavala, ka je mogoče rejsan njbokše, ka ga on uvaja, de mogoče menje breke, kak pa če mu gjes tista, ka ga negi indri pistij. plenice - meni je enčas tudi vsakšno plenico premočilo ponoči, sicer pa nej čudo, ker se je Jakob včasi ponoči dojil tudi po 6x, te pa tisto ka notri ide, tudi more vo prijti. No problem je bil, ka so bile pleničke premale. Kda san njemi dala na rito eno št. vekše, je plenica več nej prepistijla. Mij za ponoči nucamo Pampers Baby-Dry (zelena pakunga) in te su mi še ni ednok ne prepistile, pa se včasi zajtra zbidij s tak punov pleničkov, ka njemi pravn ka ma babunsko rito. No mij smo bilij gnjes pri P, pa je kar že zdaj opravila pregled, keroga bi ovačih meli pri 9. mesecaj. Denverja je raztural, tudi rozino je prijal (se sploj ne čujdin, če pa meni moje ringline malo vo ne ščejše, pa so še menše bunkice), te ga je pa še glede motorike poglednula in nete vorvale - tan na stoli ga je posidejla in mali je sedo in tou kar 3 min brez opore, brez ka bi se prekucno. Muva sva samo gledala. Te njemi je dala na stran igračko in mišek jo je seveda takoj štel zdgrabiti, pa njemi je rokico doj podržala, pa jo je brez problema z drujgov rokicov zgrabo, nogice lepo spodvil in že štel rito zdignutu. Pa sva pa samo gledala. Te je pa pravila P ka nemamo kaj skrbeti, ka de tou friško skapiral, pa se začal plaziti in stanjuvati. Pravila je ka ga naj na noge ne postavlava (san ga tudi nikdar nej, saj doma nej znal niti sideti, ka šele stati eli pa oditi), pa ka naj samo malo z njin vadin doma, pa ka de že šlo. detelja pa monika1 bi vaj pa vseeno prosila, če bi mi lejko vsaj priblijžno opijsale vaje, kere do vama pokazali v RA, ker man občutek, ka so naša dečica glede motoričnoga razvoja na istoj stopnji in našomi lejko te vaje, ka te ve delale tan samo pomagajo.