|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
5.1.2010 20:57:22   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

VeronikaB - ti čen že dugo napisati......Sem lani decembra zasledila problem glede varstva tvojega sončka........A si mogoče kej razmislila, ka bi mogoče delala 6 ali 7 vur? Ker finančno pa se to ne pozna tak dosta........

Meni se tou finančno sploj ne bi poznalo, ker man bruto pogodbo, samo je problem, ka delo more biti napravleno. Pa še direktor je Šved, gjes san njemi pa desna roka, tak ka je brez mene zgubleni. Če pa pomislin na službena potovanja me pa tak stisne, posebej še zdaj, kda je Jakob tak mali. Pri meni tou ponavadi pomeni celi teden odsotnosti, pa si sploj ne predstavljan.

Glede varstva san pa zdaj nekaj najšla - man 2 varijanti tukar poleg kak stanuvlemo. Samo še odločiti se moreva.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.1.2010 21:24:57   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mogoče pa si ti bila bole umirjena...naša maja pa lejko jo nosi sveti papa pa ne zaspi...mamica je zakon...pri oči se derej kak nora...zdaj že 2x zaspala n ameni pa je že skoraj 9 mescov stara...kak je to lep filing...

hmm, čist možno.... ker včasih me rejsan ob žijvce sprave, ka je tak dosaden...user posted image user posted image

ja, sončni žarek, ges man čas.... samo zmejniti se moremo za datum user posted image user posted image user posted image edijno ju3 idemo v ms, malo očij past na razprodaje, ka pejnez itak nemamo user posted image user posted image user posted image je še nej bil 15. user posted image user posted image user posted image

vij ene že delat morete ite.... ges si prvo slujžbo mogla najti, pa te iti delat user posted image user posted image user posted image
ges bi tuj mejla zaj še ednoga, no nej zdaj takoj, gda mali malo zrastej, samo moj pravo ka naj prvo iden delat, ka mo mejla vekšo porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image ka pa znaš, mogoče pa se nan po(ne)sreči prlej....user posted image user posted image user posted image vupan.... user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 802
6.1.2010 8:55:16   
Sončni žarek
Jutrouser posted image

O prava zimska idila user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da pride Eva iz vrtca in bova malo norčije delale (tako ona reče).......

Tubolina- jutri sem do 12 doma.....Lahko prideta in še zdravi smo zaenkrat user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 803
6.1.2010 11:08:58   
TuBoLina_86
joj, nemren, ka moj dela do 12, pa ma avto.... user posted image user posted image pa še v ms idemo, ka je od 12 do 4 fraj, pa te pa dale delat....

ja, snejga nan je pa resno nametalo, lejko bi prlej, gda je božič bil..... pa zdaj se ga tude ne branen....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 804
6.1.2010 16:51:36   
naty6
Ojla.

Kako smo kaj?

TuBoLina moja G je dr. Sukičeva v Soboti. Saj je dobra, toda včasih pa ima svoje dneve. Danes npr. je bila zelo vesela in prijetna, fajn sve poklepetale, opravila pregled in adijo.

Ja nikaj...oglasim se vam še kaj.

< Sporočilo je popravil naty6 -- 6.1.2010 16:53:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 805
6.1.2010 17:05:08   
veronikab
No mij pa mamo vutro pregled pri P zaradi Jakobovega motoričnoga razvoja. Me prav zanijmle ka de pravila.

Moja G tu v LJ je pa kar malo hecna ženska - je sicer fejst prijazna, samo včasih kar malo groba. San jo pa že mislila zamenjati, ker se je med nosečnostjo strogo držala pravil - napravila je samo tiste preglede, in tudi številčno se jih je držala kak pijani plota, kak jih zavarovalnica plača. Te so mi pa vsi okoli mene gučali kak je čudna, pa ka drujge ginekologinje nejso takšne. No če gnjes poglednen nazaj, joj dan prav - nosečnost je bila vzorna, brez kakšnih zapletov (samo nosečniška sladkorna je bilauser posted image ), pa te logično nj bilo potrebe po dodatnih pregledih. Pa še spol mi je prav napovedal - čeglij so vsi drujgi gučali ka de diklina.user posted image

Kda san pa bila prejk roka, san pa že itak na 2 dnij odila v porodnišnico v Postojno, pa so me tan rihtali.
No nekaj san se pa stoga navčila - če mu še kda noseča, mu bole zavupala svojumi občutki, pa svojumi tejli - od mojuga sorodniki so takšno paniko zganjali kda san že skoron 2 tedna bila prejk roka, ka me je moj po vsoj sili pelal v Postojno, pa če glij me je prejšnji den preglednula moja G pa lepo povedala, ka je vse OK, pa ka še nikaj ne kaže na porod. San bila popolnoma zaprejta do zadnjuga. Te so pa znankar malo živci napravili svoje - san znala ka če nikaj nede, ka me naslednji den obdržijo v porodnišnici, te pa je telo pravilo malumi mišeki, ka je pa zdaj skrajni čas, ka se poslovita. user posted image user posted image user posted image user posted image

Van poročan vutro kak opravimo.

Zdaj pa iden mufine pečt - san jih že dugo nej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 806
6.1.2010 18:15:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

No mij pa mamo vutro pregled pri P zaradi Jakobovega motoričnoga razvoja. Me prav zanijmle ka de pravila. Fajn opravite! Pa materinsko knjižico ne pozabi! San bijla enkrat s kolegico,pa je majcko krejgana bijla ka je nej tou seof zela user posted image user posted image

Van poročan vutro kak opravimo. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa iden mufine pečt - san jih že dugo nej.user posted image user posted image user posted image user posted image No, vej se pa ne bom branila, či jih kaj tuse pošleš! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Kako smo kaj?

TuBoLina moja G je dr. Sukičeva v Soboti. Saj je dobra, toda včasih pa ima svoje dneve. Danes npr. je bila zelo vesela in prijetna, fajn sve poklepetale, opravila pregled in adijo.

Ja nikaj...oglasim se vam še kaj.

Včasik so kak kače, drujgič pa pa čistak inačik user posted image Moja je tuj tak...

Joj, Zarja je ouf - še sledik kaj več napijšen!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 807
6.1.2010 22:16:48   
TuBoLina_86
ges pa odin k schnabl banfijovoj, v ms v zd dela.... zelo dobra G.... prijazna, zajebavle se..... pa še z mojo teto je sošolka bijla, pa se poznajo... v glavnon, ženska na meste.... če se dobro dela, te pohvale, če nej pa skurca....

in, ste bilej gnes na pijače v newse?

kak fajn, ka je snejg spadno....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.1.2010 0:20:41   
TuBoLina_86
ja, pozabila san vas pijtate za plenice....

ges man od začetka pampers, vmes san mejla ove z hofera, pa ene z mullerja, ali san prešaltala nazaj na pampersove.... in sicer smo prišli na 3, kere so od 6 kg naprej - active baby pa baby dry san mejla oz man.... zdaj pa opažan, ka gda je malo bole polulane, ka ma vse bodija mokroga.... pa gnes je še mel žabice tude malo vlažne.... samo tan, ge je plenica.... to bi čakala pri mullerovih, nej pa pri pampersovih.... previjan ga pred vsakin obrokon, to je 4 krat na den, pa gda je pokakane.... ponoči se ne previjamo, ka spijmo cejlo noč... ja, pa če je fejst polulane, ga tude zmes previjen....

je kera mejla isti problem? kere plenice vej nucate? kere mi priporočate? naj kupin ove v hofere? ali kakše?

na pejneze ne glejdan pri user posted image .... tak ka napijšite.... šparan pa pri plenicaj tak nej, ka za plenice najmenje potrošin... user posted image user posted image user posted image bar do zdaj.... na mejsec potrošen negi 2 pa pau paketa..... to pa je tuj nej celji svejt.... 

zaj majo v lidle akcijo, 10 eur en paket pampers plenic.... samo neven či bi jih kujpila, ka so me zdaj razočarale.... odkar smo prešaltali na velikost 3....

Neposredna povezava do sporočila: 809
7.1.2010 9:26:37   
naty6

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

ja, pozabila san vas pijtate za plenice....

ges man od začetka pampers, vmes san mejla ove z hofera, pa ene z mullerja, ali san prešaltala nazaj na pampersove.... in sicer smo prišli na 3, kere so od 6 kg naprej - active baby pa baby dry san mejla oz man.... zdaj pa opažan, ka gda je malo bole polulane, ka ma vse bodija mokroga.... pa gnes je še mel žabice tude malo vlažne.... samo tan, ge je plenica.... to bi čakala pri mullerovih, nej pa pri pampersovih.... previjan ga pred vsakin obrokon, to je 4 krat na den, pa gda je pokakane.... ponoči se ne previjamo, ka spijmo cejlo noč... ja, pa če je fejst polulane, ga tude zmes previjen....

je kera mejla isti problem? kere plenice vej nucate? kere mi priporočate? naj kupin ove v hofere? ali kakše?

na pejneze ne glejdan pri user posted image .... tak ka napijšite.... šparan pa pri plenicaj tak nej, ka za plenice najmenje potrošin... user posted image user posted image user posted image bar do zdaj.... na mejsec potrošen negi 2 pa pau paketa..... to pa je tuj nej celji svejt.... 

zaj majo v lidle akcijo, 10 eur en paket pampers plenic.... samo neven či bi jih kujpila, ka so me zdaj razočarale.... odkar smo prešaltali na velikost 3....

Znaš gnes den Pampers nejso ka so bile...po mojem mnenju so mullerjeve in Dm-ove bokše. Mislim ka je dosta žensk gor prišlo, ka plačujemo pri Pamersih le firmo, kvaliteto pa nej glij preveč. Ges uporabljam od DM in san do zdaj zelo zadovoljna. Nešterne pa pravijo ka so tudi Hoferjevi dobri....te še nej san poskusila. Pa znankar niti ne mo, dokec san z Dm-ovim zadovoljna. Ges nasplošno mam vse od DM znamke....od plenic, robčki do AM mleka in ka potrkan ni problema.

Neposredna povezava do sporočila: 810
7.1.2010 10:36:57   
veronikab
Ka san eto pisala, kak se mi zdij, ka je naš mišek zrasal - tu še ena slika od včera:

user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.1.2010 12:13:17   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Znaš gnes den Pampers nejso ka so bile...po mojem mnenju so mullerjeve in Dm-ove bokše. Mislim ka je dosta žensk gor prišlo, ka plačujemo pri Pamersih le firmo, kvaliteto pa nej glij preveč. Ges uporabljam od DM in san do zdaj zelo zadovoljna. Nešterne pa pravijo ka so tudi Hoferjevi dobri....te še nej san poskusila. Pa znankar niti ne mo, dokec san z Dm-ovim zadovoljna. Ges nasplošno mam vse od DM znamke....od plenic, robčki do AM mleka in ka potrkan ni problema.

aha, kera znamka pa? sicer man mlejko z mullera, pa san ednauk plenice ( no nej ges, tašča mi jih je prinesla ) tiste najfalejše mejla, pa so mi isto skoz puščale vlago, kak zdaj tej pampersove.... ali jih man še en cejli paket user posted image

naj bo, to ponucan, te pa iden sprobavat nove.... muller,dm, hoffer....

veronikab -  pravi mali moški je že tej tvoj korenjak.....

moj je meni že tuj pravi dečko.... pa je komaj v 4 mejsece....

jeeee, ju3 pa dobim obisk........... sončni žarek prijde na obisk..... si tij m., nej?  ka malo san še zgublena z imejnami pa nicki.... user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.1.2010 14:30:18   
Nej@
Plenice? mi sicer uporabljamo Pampers so me še nej na cidili pustile, jo pa previjan na 4 vore pa te pač kda se pokaka (5-6x na den se previjamo), ponoči se ne previjamo, ka itak spi. je pa za božička dobila pleničke iz hofera, pa smo jih probali pa mislin ka resno nega razlike napram pamperskan dobila je tude en paket Tušovih Simby pa so tude vredi, sva sprobala vse pleničke kak se čez noč obnesejo pa gledala sva če de kakša reakcija na koži pa je vse pri vseh pleničkaj isto fajn. Teh iz DM san še nej probala san jih pa parkrat že gledala - mogoče kda ta zaloga pampersk, simby pa hofer plenic sfali user posted image
San njej pa kupila AM v DM in v roki dveh kednov mo ga probala davati, zdaj njej davan Novalac AC zaradi krčov (od kar mamo Novalac nega krčov) in baje pri treh mesecih krčov skoraj ka nega.
Sva njej pa kupila tau http://www.sunval.si/sl/index/product/id/47 riževo kašo kero lejko gejo že od 2. kedna naprej in ona jo zdaj že en keden gej (v mlekca ji namešamo eno žličko kaše) 1x dnevno, naslednji keden va ji primešala dvej žlički in tak pomali ka de na konci zgoščeno gejla. Očitno njej paše.
Se mi pa čez tri kedne izteče moja porodniška, in iden nazaj delat te de pa ati doma maličko pazo (na začetki de jo tetka ka moj komaj marca lejko ide na porodniško). Po eni strani že komaj čakan ka mo šla delat po drugi strani pa si nemren predstavlati ka nemo cejli den z njauf. user posted image Falabauge ka man takšo službo ka lejko neovirano tude za kakšo voro ali dvej domou skočin ka se pocartlan pa nede problemof user posted image mo vidli kak bau.

Neposredna povezava do sporočila: 813
7.1.2010 14:46:14   
veronikab
Nej@ tij boš že šla delat? Vorgen ka te malo šrajfle ob misli na tou. Gjes mu do konca doma z našin mišekon, pa si še ne predstavlan, kak de tou, kda mu šla nazaj v slujžbo, on pa v varstvo. Sva se glij z mojin pogočavala, ka je mogoče rejsan njbokše, ka ga on uvaja, de mogoče menje breke, kak pa če mu gjes tista, ka ga negi indri pistij.

plenice - meni je enčas tudi vsakšno plenico premočilo ponoči, sicer pa nej čudo, ker se je Jakob včasi ponoči dojil tudi po 6x, te pa tisto ka notri ide, tudi more vo prijti. No problem je bil, ka so bile pleničke premale. Kda san njemi dala na rito eno št. vekše, je plenica več nej prepistijla. Mij za ponoči nucamo Pampers Baby-Dry (zelena pakunga) in te su mi še ni ednok ne prepistile, pa se včasi zajtra zbidij s tak punov pleničkov, ka njemi pravn ka ma babunsko rito.user posted image

No mij smo bilij gnjes pri P, pa je kar že zdaj opravila pregled, keroga bi ovačih meli pri 9. mesecaj. Denverja je raztural, tudi rozino je prijal (se sploj ne čujdin, če pa meni moje ringline malo vo ne ščejše, pa so še menše bunkice), te ga je pa še glede motorike poglednula in nete vorvale - tan na stoli ga je posidejla in mali je sedo in tou kar 3 min brez opore, brez ka bi se prekucno. Muva sva samo gledala. Te njemi je dala na stran igračko in mišek jo je seveda takoj štel zdgrabiti, pa njemi je rokico doj podržala, pa jo je brez problema z drujgov rokicov zgrabo, nogice lepo spodvil in že štel rito zdignutu. Pa sva pa samo gledala. Te je pa pravila P ka nemamo kaj skrbeti, ka de tou friško skapiral, pa se začal plaziti in stanjuvati. Pravila je ka ga naj na noge ne postavlava (san ga tudi nikdar nej, saj doma nej znal niti sideti, ka šele stati eli pa oditi), pa ka naj samo malo z njin vadin doma, pa ka de že šlo.

detelja pa monika1 bi vaj pa vseeno prosila, če bi mi lejko vsaj priblijžno opijsale vaje, kere do vama pokazali v RA, ker man občutek, ka so naša dečica glede motoričnoga razvoja na istoj stopnji in našomi lejko te vaje, ka te ve delale tan samo pomagajo.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.1.2010 15:50:15   
Nej@
Starejši ko so bolj se navežejo, sicer pa muva že zdaj prakticerava, ka kda ideva v trgovino ali kaj te nama nešče malo pazi in te si ponavadi zemeva čas tak ka je po tri vore v varstvi. Tude kda sva doma pa pridejo tetkice pa babice pa dedki na obisk in je čas ka mala gej dava ka jo oni hranijo, tetke majo vse velko volo jo koupate pa te tau izkoristiva... de navajena na druge lidi tude, nej samo na naj. Sva pa opazila ka sicer uživa kda jo drugo vlačijo po rokaj pa se z njauf ukvarjajo ali kda je pri nama je tau čista načišo cartlanje, njeno oglašanje pa izraz na obrazeki je čista načiše user posted image

Mamo pa zdaj en velki problem, mala nenormalno gleda televizijo jo man vkraj od televizije obrnjeno pa se v ležalnike nazaj obrača ka jo šče glejdati pa jo proban zamotite pa nika dosta ne vala. Še gesti nemre normalno če je televizija vužgana, čez den jo man zdaj vgašnjeno ali proti večeri pa tude meni paše kaj poglednoti oz čuti (poročila) te pa je nemren vkraj spravite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 815
7.1.2010 16:13:57   
mamica2009
Pozdravljene pomurke

Malo se vmešam med vas ker imam eno vprašanje, mogoče pa katera ve, kje bi lahko dala v MS vezat diplomsko nalogo in koliko je cena.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.1.2010 16:34:23   
veronikab
Nej@ tou sta dobra zastavila, gjes bi tudi tak, samo ka če pa nikoga nemava tukar poleg. Oziroma je tou bole tak - mojiva dva sta v Prekmurji, pa kda smo tan, te ga nonstop vlačita, gjes ga dobin samo kda pravin ka je čas za gjesti, previti se eli pa za spat iti. Tu v LJ pa so sicer njegovi, samo se vsi bole krej držijo - mama od mojega se maloga malo da nej bjoj user posted image sploj ga v roke ne vupa vzeti, ker joj je na začetki nonstop trobo, zdaj se ga pa rajši ogne. Te si pa mijslin kak je tou po enoj strani žalostno - moja dva bi pa vse dala, samo ka bi ga lejko mela. Pa saj je njima tuj jokal, samo sta se nej pistila - dejte enostavno moreš znati zanimirati, si njegovo zavupanje pridobiti, nej ga pa takoj, kak brekne, mami nazaj v roke potisnuti.

TV - kar se pa TV tijče - naš je tuj bil isti. Gjes do pred kratkin tuj sploj nejsan mela TV prižgane ker se je tak zvijal, pa se v takšne čudne poze daval, samo ka bi TV gledal, ka me je bila vse groza. Zdaj ka je pa malo veči, pa njemi je tou več nej tak zanimivo. Malo že gleda, te pa se posveti pa nazaj svojin igračan.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.1.2010 16:36:25   
veronikab
mamica2009 dobrodošla! Se lejko večkrat oglasiš!

Neposredna povezava do sporočila: 818
7.1.2010 18:05:36   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Pozdravljene pomurke

Malo se vmešam med vas ker imam eno vprašanje, mogoče pa katera ve, kje bi lahko dala v MS vezat diplomsko nalogo in koliko je cena.

moj jo je dal vezati tan mijslen ka je lendavska ulica, pri zlaton klase..... moreš iti doj po stubaj, kak v klejt če bi šau.... plačal pa je za tri vezave, plave, z srebrnimi ali zlatimi črkami negi okrog 40 eur....se mi zdij, točno cifro ti pošlen večer gda domau prijde...

TV - moj glejda v dnevnoj ka mamo velki lcd, ampak tude nej dugo... gda se navole, zača traubite, pa ga moren vkraj zejte.... v spalnice, pa ga glejda dokeč ne zaspij.... pa zajtra ga malo zamotin z tv-jon, ka mi nej trbej takoj z postele skočite, se še lejko malo zbidin prlej....user posted image user posted image user posted image ali tude nej predugo... bole so njemi zanimijve obraze pa lidge....

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.1.2010 19:11:12   
mamica2009
Veronikab hvala za dobrdošlico, no saj sem tudi sama pomurksa, s 5,5 mesečnim sinekom Tai-em.
TuBolina_86 hvala za informacije.Tudi jaz rabim modro platnico, zlate črke. Bom šla tja pogledat.Rabim pa 3 izvode.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 820
7.1.2010 19:46:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja pa monika1 bi vaj pa vseeno prosila, če bi mi lejko vsaj priblijžno opijsale vaje, kere do vama pokazali v RA, ker man občutek, ka so naša dečica glede motoričnoga razvoja na istoj stopnji in našomi lejko te vaje, ka te ve delale tan samo pomagajo.

Super za maloga ka je takšen korenjak pa k aje vse vredik! user posted image user posted image user posted image
san glij tou preštejla - je man knjigo od Andreje Semolič   - Igriva vadba za dojenčka - pa je kolegica prelistala tisto knjigo, pa je pravla ka dela podobne vaje z malim v RA user posted image

nej@ - uh, san ti nej fauš - čiglij vačsik malo pogrešam službo (tak za kakšno voro, dvej na teden user posted image ) Ge si tou od Sunvala dobijla (ka san vidla, ka v bližni MS nega placa ge bi odavali - ali?) S TV-jom pa mamo mij iste probleme.... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.1.2010 19:48:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 821
7.1.2010 20:37:37   
Nej@
Sunval lejko prejk njihove strani naročiš ali pa Baby centrove spletne trgovine (soboški baby center nema). V Maribori pa ga majo v Baby centri. na njihovi strani lejko najdeš tudi info e naslov pa naročiš vzorce, samo v mail napišeš ka bi mejla vzorec in napišeš svoj naslov in ti v roku enoga kedna pošlejo takše male vrečkice (2kom različnih kašic). Ges san zdaj naročila prejk Baby centra ka san naročila še eno podlogo za pasenje kravic polek in san nej plačala poštnine.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 822
7.1.2010 21:39:55   
monika1
Večer!

Ka se še ge malo javin.Muva mava tudi pamperske,active baby pa se nama tudi včasi ponoči zgodi,ka nama skauz pride pa mava moker bodi.Tak,ka ne ven,san že mislila,ka ma tu pa tan kakša plenica napako ali zakoj je tau.
Tv je pa mojome sploj nika nej zanimivi,ge ne ven či de on sploj glejdo risanke.Včasi ščen kaj napraviti,pa prej ka ga malo zamautin s tvjon.Eh pa njega tau sploj nika ne gene.
Veronikab
fajn ka se je Jakob tak dobro obnesel na pregledi.ČESTITKE.Muva pa mava RA komaj 2. februara.Mo ti pa javila kak de šlo.

< Sporočilo je popravil monika1 -- 7.1.2010 21:40:59 >

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.1.2010 21:41:52   
darjussa
Tubolina - To glede plenic ti vorvlen ka dostikrat premočijo sploj še zdaj gda so menši ka na boke spijo. Ge man wonderoos pa so mi najboljše. To so pralne plenice. Ge san tak zadovoljna z njimi. Nikoli je nej mela nikšoga izpuščaja...vpojne so redno...jih operen pa je pa ma nazaj. Tak smo se fajn navadili ka nemaš kaj. Pa nega smeti pa ne nikaj. Vse od dva do tri dni peren...priporočam. Zdaj so še lepše prišle vo, Tots bots (bambusove)...sicer pa nema veze itak se ne vijdijo (edino poleti gda de nagica)user posted image . Tu van pošijlan link, če te si kaj poglednole. Mogoče samo tak za zanimivost.

http://www.eko-baby.si/si/plenice-za-veckratno-uporabo/wonderoos-z-vlozki-g76.shtml

Tak, zdaj pa ideva spat. Mala je že zaspala...lejko noč vsen!

< Sporočilo je popravil darjussa -- 7.1.2010 21:42:30 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 824
7.1.2010 21:58:15   
TuBoLina_86
darjussa - ja, glede izpuščaja nemo problema.... nem rdeče ritke. saj te pralne so mi lepe, pa dobre, ali meni je to nej za prate, gda je glij pokakane... polulanoga še ide, ali pokakane.... zdaj še ide, ka smo samo na mlejko, ali gda mo začale redno geste, neven kak de.... neman glij jako dober želodec....

mij pa še itak ne spijmo, san šla gnes do lendave peški, pa mi je cejlo pot spal, te sva z našin domov prišla z avtojon, smo se nageli pa mi je pa spal, od 5 do 7.... zaj njemi pa praven, če še nede spal, pa se mi taaaak nasmeje v z postele, kak velki....

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?