|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
20.12.2009 21:10:06   
veronikab
Tin user posted image user posted image user posted image user posted image za kotanje.
user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 726
21.12.2009 9:47:40   
naty6
Ojla.

Včeraj san se van nej mogla javiti, ka smo bili pri naših v Lendavi.  Te pa smo se proti domov zaustavili še v Dobrovniki pri teti, in se je vse zavleklo do 21.ure-kriza. Ko smo se peljali iz Lendave je bilo -13, v Dobrovniku že -15...Soboti pa -20.
Skoro smo nej mogli odpreti vhodna vrata, ka je ključavnica zmrznula; ka mi imamo steklena vhodna vrata, okvir pa je železen in znate kako je z železom ko zmrzne...hudooooooo.
NO...ges san tudi nekje fasivala prehlad in imam vneto levo oko. Besan san kot user posted image . Tak me pika notri in imam celo krvavo oko.
GLij san našemi pravila, ka niti eno leto nej smo bili nikaj skoro betežni...kaj pa je to zimo...nevem če smo res tak haklavi gratali ali pa že umetni piceki.

Iden ka si glavo operem in si posušim, dokec še Anej spi.

Faj mi bojte...

Neposredna povezava do sporočila: 727
21.12.2009 11:09:01   
Nončika
naty, ka ste ger laminat pomagali polagat? hihiuser posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 728
21.12.2009 11:23:34   
veronikab
Kak lepo - končno moja farba - plava!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mij smo gnjes prvič prespali celo nočuser posted image user posted image user posted image . Še zdaj nemren vorvati.

Te pa še eno presenečanje. Jakob se je gnjes tudi prvič, in tou že 2x, obrnil s trebuha na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 729
21.12.2009 11:27:19   
Nončika
jakob, bravo, bravo.

tin, bravo, bravo.

Neposredna povezava do sporočila: 730
21.12.2009 11:32:47   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
No mij smo gnjes prvič prespali celo nočuser posted image user posted image user posted image . Še zdaj nemren vorvati.

Te pa še eno presenečanje. Jakob se je gnjes tudi prvič, in tou že 2x, obrnil s trebuha na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za prespano nočiko user posted image user posted image user posted image user posted image pa za prvi obratuser posted image user posted image user posted image user posted image

nej kak je fajn spate ponoči?user posted image user posted image

v ms kaže - 18 stopinjuser posted image user posted image user posted image

opet nikaj z sprehoda gnes.... v takšon ga rejsan nemo nikan pelala, včera je pa bilao - 13, ja.....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

Neposredna povezava do sporočila: 731
21.12.2009 11:55:19   
veronikab
Mij gnjes tuj nemo šli vo, je mami premrzlo. Brrrrr.....................

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 732
21.12.2009 12:13:21   
Nončika
trenutno je prinas voni -8,9. bole sunce sija, bole mrzlo je. man nastavljeno postajo v dnevni in občasno poluknen kak je stanje.

Neposredna povezava do sporočila: 733
21.12.2009 12:34:45   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

naty, ka ste ger laminat pomagali polagat? hihiuser posted image user posted image

Nej laminat....naš je malo pomagal omare skup devat user posted image  user posted image  user posted image . Laminat je že položen...pa kak je zdaj vse lepo in prostor je velki-super.
Jakobu čestitke za preobrat, Tinu pa isto-bravo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 734
21.12.2009 12:36:07   
naty6
Pa še nekaj...bravo RR ka je nastavil lepo barvo-zimsko. user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 735
21.12.2009 12:52:02   
veronikab
naty6 tij si pa čimprle oko pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ka pa mali zakladek ma tuj še vneto očiko?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 736
21.12.2009 13:11:23   
naty6

naty6 tij si pa čimprle oko pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ka pa mali zakladek ma tuj še vneto očiko?

Ja z očkami je tako...čudež se ne zgodi v enem dnevu...toda pri Aneju se popravlja, medtem ko je pa moje oko v fazi vnetja ka je možno.Se pa tolažim, da se za nekaj dni popravi tudi to.Ker sem nahodna tudi in me grlo boli, se tolažim z lekadol praški user posted image . Do Abrahama se moram popraviti.
Nončika, ti znaš ka Jani slavi letos Abrahama?

Neposredna povezava do sporočila: 737
21.12.2009 19:13:07   
TuBoLina_86
serbus dikline!

kak ste kaj? kelko stopinj je bilao pri vas? pri nas je kazalo -10 okrog podnejvauser posted image user posted image user posted image tak ka sva gnes izpustila sprehod.... san si dala mejo do -5 ideva vo, vse ka de pod -5, pa neva šla..... to mejo san si zadala, ka neven če je glij dober fejst mrzel zrak za ta mala pljuča.... nej zato, ka bi njemi mrzlo bilao, ka ga oblečen fejst toplo.... ka ma tople rokice pa obrazek.... ide se mi predvsem za zrak, keroga vdihavle.... ka meni tudi glij ne paše fejst mrzel zrak...

kak ste pa vej z sprehodi v ton mraze? mate kakšo mejo pri temperaturaj? ges čujen takše in drugačne zgodbice, ali moje mišljenje je ka sakša mama svoje dejte najbole pozna, pa zna kak pa kaj....

malo mi je žal, ka sva že 3 dnij nej bila voni, samo telko ka sva šla v avto, pa iz avtoja nazaj v kučo.... sicer man spalnico celi den okno odprejto, zapren proti večeri, ka se lepo segreje soba..... tak ka je v spalnici, ge spijmo ponoči lepo sveži zrak.... ali to je nej isto kak sprehod....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.12.2009 19:12:20   
veronikab
Dober večer dikline!

Pa nucan pomoč - kere bonte sou v MS s spodnjin perilon???? Ka bi znala kakšne darilne bone kupiti.

Hvala že vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 739
22.12.2009 19:28:18   
detelja

Dober večer dikline!

Pa nucan pomoč - kere bonte sou v MS s spodnjin perilon???? Ka bi znala kakšne darilne bone kupiti.

Hvala že vnaprej.

skiny(ne ven če se tak piše-center, maximus), beti (šavel center, maximus), lisca (btc)...kaj več pa ne ven če najdeš...kakšna znamka je mogoče samo se odava v teh trgovinah...ali v špari ...

znaš ka je tuid nej slabo kupiti bon za btc pa te lejko ide v vsako trgovino ka je v btcji...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 740
22.12.2009 21:02:05   
veronikab
Bon za BTC je nej slabo darilo, samo je problem, ka san štela kupiti tu v LJ zatou ka kumaj 26. idemo dumou, tak ka te niti neman časa ka bi kujpila te bone. Te pa moren kupiti nekaj kaj je tudi tukar v LJ.

Hvala detelja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 741
23.12.2009 8:43:49   
naty6
Jutro.

Kako smo kaj? še spite?

Pogrešam Darjusso! Kje si? Nič se ne oglasiš!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
24.12.2009 7:57:03   
darjussa
Dobro jutro!
Jooj, pa san komaj prišla na te računalnik. Samo nekše delo skoz ge...to nemreš vorvati. Pa to je vedno gda je naša mama doma. Gda sve z malo samive te lejkaj več časa man, pa še itak vse opravin user posted image . Sicer san pa niti malo nej pozabila na vas. In darila ste že pripravile? Ge san....pa san jih še ščela skriti, te pa jih je moj gor najšel...jaaj! Zdaj pa nevolo, ka more on meni tude neka, ka nemo pa ge brez škatle pod božičon. Te san pa še sebi naredila škatlo, v kero te on neka notre dene user posted image . Se je bil srečen ka je to najšel....ka je zdaj vsaj nej pozabo na darilo (ker drugače bi) user posted image . No naj bo...tej moški...vaši so tude takše? Sicer pa nema veze...glavno ka je vse drujgo, sploj pa si vedno gda so kakšne želje skoz želin največ zdravja. Tako pa tudi vsen van tu na ton forume želi naša mala družinica.

VESEL IN MIREN BOŽIČ! V LETU 2010 PA VELIKO KROGLIC SREČE, ZDRAVJA IN LJUBEZNI!

Kiara z atijem in mamico!

< Sporočilo je popravil darjussa -- 24.12.2009 7:58:19 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.12.2009 8:10:15   
darjussa
Jooj aja! Če ma kera gnes čas za kavico, lepo vabljene!! Resno! Ka te so več svetki pa nišče nede mel časa...javite, pa prijte!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.12.2009 22:14:55   
TuBoLina_86
pozdravlene!

kak ste preživele Božič? vas je obiskal božiček? mij smo daubili na tone sladkarij.... pa pejneze, ker so pravili, ka je še premali, pa nevejo ka njemi kujpite, te pa san pravla ka te drujgo leto naj kujpijo darila.... pa so pravili ka mi letos pejneze dajo za maloga.... sicer san nej ščela zejte, ali so mi v žep rijvali.... pa ka mo te... user posted image user posted image user posted image

za novo leto pa mo doma... tast pa tašča ideta nekam z družinskimi kolegami.... mama de doma, ka prijde strijc z švice domau.... muva pa ideva podnevi na kobilje, večer pa va v lakoše, pa mogoče sosidovi prijddejo prejk na kakšo pijačko, majo tuj maloga, 11 mejsecov staroga.... pa tuj nikan nemrejo ite... naš de pa valda spal ob polnoči, edijno če se slučajno drujgome soside zmejša, pa de pokal petarde kak nori....user posted image user posted image ka mamo glij okno od spalnice na njihovo stran...user posted image vupan ke nede glij tu metal....

nan se pa lekar nekaj dogaja v ustaj, se taaaaaaaaaak slinimo, pa pesnice rijvlemo v usta, ka de valda kaj v šlo....pa malo smo cendravi....samo bi se nosili, ali tejh 6 kil je tuj nej malo nosite celi den....

mah, vej de tou tude mijnolo.... z ten se tolažen user posted image user posted image user posted image

pa malo kaj tu tude pijšite.... ka nan ger forum doj zaprejo....

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.12.2009 13:41:55   
monika1
Zdravo!

Ge ste dikline?Nindri niti ene.Moj mali sonček spij,pa san malo
skočila poglednot ka delate.
Božič smo preživeli doma,na božičnii večer si je mali odo v cerkev po paket,fejst je biu priden.Si so me spitavale kelko je  star ka je tak priden.Ovak je pa še doubo bon za baby center,igračke pa nekaj za oblečti.Samo ge pravin ka je še premali za igrače.zaj smo v fazi ka vse ka v rokau zeme vrže nakla.Naš njemi je kupo traktor,pa je že drugo den biu po falataj.
Za nauvo leto pa mo tudi mij doma.
Darjussa se muvi poznave?
fAJN BOJTE PA JAVTE SE KAJ!!!!

Najina sreča Tijan 15.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 746
27.12.2009 19:13:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: monika1

Zdravo!

Ge ste dikline?Nindri niti ene.Moj mali sonček spij,pa san malo
skočila poglednot ka delate.
Božič smo preživeli doma,na božičnii večer si je mali odo v cerkev po paket,fejst je biu priden.Si so me spitavale kelko je  star ka je tak priden.Ovak je pa še doubo bon za baby center,igračke pa nekaj za oblečti.Samo ge pravin ka je še premali za igrače.zaj smo v fazi ka vse ka v rokau zeme vrže nakla.Naš njemi je kupo traktor,pa je že drugo den biu po falataj.
Za nauvo leto pa mo tudi mij doma.
Darjussa se muvi poznave?
fAJN BOJTE PA JAVTE SE KAJ!!!!

hehe,...mi smo en mesec mlajši od vas pa smo isti...vse ka pride v rokej ali je na mizi leži takoj pod mizo in te te tak prilično pogledne "mama zgeni se pa mi poberi!" in mami pobere in v iston momenti leti spet na tla...pa vse se meče...user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bili za predbožični večer doma...za božič pa smo šli k njegvin pa mojin...včeraj pa je moj že delo...maja pa je drugače dobila za oblečti, igrače, knjige, keš, soke, kašice, plenice...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.12.2009 10:45:35   
naty6
Ojla.

Končno malo miru. Ka lejko malo poglednen na RR itd...

Za božič smo bili doma, ka smo vačik redko skuper, pa san si mislila bar ta dan. Darila so tudi bila od igrače do plenice in še nekaj
 vmes user posted image  user posted image  user posted image . Naslednji dan smo malo šli k njihovin, zvečer pa na Abraham. Bili smo tan do pol dvanajste. Čeprav je mali spal in je bil priden, san si mislila ka to že folga. Nemreš vorvat kak lejko dete ob glasni glasbi spi! Včeraj smo pa imeli obiske in je dan tak ta odšel. Gnes mo pa mij verjetno šli malo še v Dobrovnik k teti, ka je sestrična doma in Španije, pa ka si lejko še kaj povemo, ka na Abrahami si nejsmo mogli preveč...ka te se je samo jelo in plesalo.
Za staro leto bomo pa  po vsej verjetnosti pri kumeki  v Moravcih....
....ja lepo se imejte in veliko se smejte....user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 748
28.12.2009 19:49:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Končno malo miru. Ka lejko malo poglednen na RR itd...

Za božič smo bili doma, ka smo vačik redko skuper, pa san si mislila bar ta dan. Darila so tudi bila od igrače do plenice in še nekaj
 vmes user posted image  user posted image  user posted image . Naslednji dan smo malo šli k njihovin, zvečer pa na Abraham. Bili smo tan do pol dvanajste. Čeprav je mali spal in je bil priden, san si mislila ka to že folga. Nemreš vorvat kak lejko dete ob glasni glasbi spi! Včeraj smo pa imeli obiske in je dan tak ta odšel. Gnes mo pa mij verjetno šli malo še v Dobrovnik k teti, ka je sestrična doma in Španije, pa ka si lejko še kaj povemo, ka na Abrahami si nejsmo mogli preveč...ka te se je samo jelo in plesalo.
Za staro leto bomo pa  po vsej verjetnosti pri kumeki  v Moravcih....
....ja lepo se imejte in veliko se smejte....user posted image

ge ste pa te meli abrahama???....ti si dobra ka si dejte mejla tak dugo na feštiuser posted image user posted image user posted image  moja maja bi se razčesnila...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 749
28.12.2009 21:34:05   
TuBoLina_86
čer dekline!

ges san pa gnes vijdla darjusso, pa njeno mali pikico, pa pikeca....user posted image user posted image user posted image  

joj, ka se mi je včera zgaudilo.... mali mi je pred kopanjon zaspo, pa san mijsla, ajd, naj malo zadrejmle, vej da de lačen se tak zbidij... pa on spij do osme, pa spij do pol devejte, pa mi moj prave, ka če ga nemo bidijla, san pravla, še malo ga njan, ka je popodnejve bole malo spal.... pa spij on do devejte.... in to kar trdno....

te pa san pravla, zdaj ga pa zbidin, ka de nan vačik pa kesno za geste... pa ga zdignen, on pa nikaj.... ga nesen v sobo, na previjalno, niti ne migne.... ga slečen.... malo pogledne, se pretejgne, si mijslin, eh zaj se zbidij.... figo... nazaj je zaspo.... pa pozoven mojega, njemi praven, čuj nekaj je narobe, niti ne migne, samo spij.... tak san se zosagala, moj njemi je ploski, krijčo, ga malo stepal.... nikaj.... niti je nej reagejral... te smo njemi srčeka poslujšale, pa če diha.... pa je vse ok bilao...

te san ga pa lepo skopala, z oljon namazala, ga oblekla za spate... on je pa še vedno spal!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image te pa smo se v spanje lepo nagele, pa smo spali do gnes zajtra do osme user posted image user posted image user posted image user posted image

mali mi je taaaak trdo zaspal, ka san vse zriktala brez ka bi se zbujdo.... nej san mogla vorvate.... se je van tude gda to zgodilo? je možno, ka je za to krijvo tude to smotano vrejme?? ka meni se zdij, ka me rejsan spomladanska utrujenost davle... že par dnij se mi popoldnejve taaaak drejmle, ka bi stoječki zaspala.... gnes san bijla na sprehode, pa san skoraj zaspala med ten, ka san se šetala.... očij so mi samo skuper šle....user posted image user posted image user posted image user posted image

kak pa na vas vplijvle to vrejme?? vas tiste, ka ste bilej šijvane pri porode, kaj bolijo šijve? menej so do zdaj samo ednauk, gda je prvi snejg šau....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?