TuBoLina_86
|
čer dekline! ges san pa gnes vijdla darjusso, pa njeno mali pikico, pa pikeca.... joj, ka se mi je včera zgaudilo.... mali mi je pred kopanjon zaspo, pa san mijsla, ajd, naj malo zadrejmle, vej da de lačen se tak zbidij... pa on spij do osme, pa spij do pol devejte, pa mi moj prave, ka če ga nemo bidijla, san pravla, še malo ga njan, ka je popodnejve bole malo spal.... pa spij on do devejte.... in to kar trdno.... te pa san pravla, zdaj ga pa zbidin, ka de nan vačik pa kesno za geste... pa ga zdignen, on pa nikaj.... ga nesen v sobo, na previjalno, niti ne migne.... ga slečen.... malo pogledne, se pretejgne, si mijslin, eh zaj se zbidij.... figo... nazaj je zaspo.... pa pozoven mojega, njemi praven, čuj nekaj je narobe, niti ne migne, samo spij.... tak san se zosagala, moj njemi je ploski, krijčo, ga malo stepal.... nikaj.... niti je nej reagejral... te smo njemi srčeka poslujšale, pa če diha.... pa je vse ok bilao... te san ga pa lepo skopala, z oljon namazala, ga oblekla za spate... on je pa še vedno spal!!!! te pa smo se v spanje lepo nagele, pa smo spali do gnes zajtra do osme mali mi je taaaak trdo zaspal, ka san vse zriktala brez ka bi se zbujdo.... nej san mogla vorvate.... se je van tude gda to zgodilo? je možno, ka je za to krijvo tude to smotano vrejme?? ka meni se zdij, ka me rejsan spomladanska utrujenost davle... že par dnij se mi popoldnejve taaaak drejmle, ka bi stoječki zaspala.... gnes san bijla na sprehode, pa san skoraj zaspala med ten, ka san se šetala.... očij so mi samo skuper šle.... kak pa na vas vplijvle to vrejme?? vas tiste, ka ste bilej šijvane pri porode, kaj bolijo šijve? menej so do zdaj samo ednauk, gda je prvi snejg šau....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|