TuBoLina_86
|
ja, za kopanje dojenčkov je v moravcaj, san jih že kontaktejrala.... spomladi, če de nas zadosta, de plavanje.... samo malo ka skopejran z maila.... evo : spoštovana ga. Maja! Z vadbo plavanje dojenčkov nismo še to jesen sploh začeli, ker je premalo prijav. Otrok mora biti star šest mesecev (ker do takrat opravite cepljenja, kar se tiče rota virusa - če pa ga ne boste dali cepiti, pa nam to pisno potrdite in lahko začnete z vadbo že po četrtem mesecu starosti.). Jaz srčno upam, da se bomo po novem letu z mamicami dogovorili in bomo zaštartali. Takrat boste verjetno že imeli polne 4 mesece oz 6. Vadba pa bo potekala v Termaaliumu v Moravskih Toplicah. To je bazen, ki je "sam zase", tako da imamo mir in tudi svojo garderobo. S Plavalno zvezo in MT pa je dogovorjeno glede temperature vode, higiene, klora ipd, tako da se v zvezi z dojenčkom ni potrebno ničesar bati. Kateri dan v tednu bi pa to izvajali, pa je odvisno od vas staršev. Na razpolago imamo prve tri dni v tednu in sicer od 16. 00 ure naprej. Ko bomo bližje kakim dogovorom, vam sporočam novice. Bodite lepo in veliko se smejte ter pridno jejte, da boste veliki in močni :) lp, Katja ges zberan prijave za kopanje dojenčkov in malčkov.... tak, ka kero zanijmle, če je zainteresejrana, naj mi javi, ka javin v moravce, če de nas zadosta.... pa malo pijtajte še kolegice, če de kera ščela ite.... več de nas, bokše je
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|