|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
29.12.2009 9:31:47   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ge ste pa te meli abrahama???....ti si dobra ka si dejte mejla tak dugo na feštiuser posted image user posted image user posted image  moja maja bi se razčesnila...

Abraham so praznuvali v oštariji oz. na turistični kmetiji. Anej je bil res priden, skoraj celi čas je spal poleg glasne glasbe.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.12.2009 10:05:38   
naty6
Dan.

Kako smo kaj? Se pripravljamo za nadaljšo noč v letu?
Ges mo pripravila nekja vrst peciv, pa še gibanco mo pekla. Tak ka mam kar nekaj za delat.

Vupan ka nam forum dol ne zaprejo...ka smo te dni malo aktivne....to pa napravijo ti prazniki, a ne?

Čao

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.12.2009 13:39:17   
monika1
OJLA!

Ge ste dikline?Naty6 samo tij se še trudiš za naš forum,upan ka do se tudi druge pomali pridružile.Ge nemo nika pekla,ka smo že preveč okraugli,z novin leton začamo z dieto.Ma kera kakšo idejo,kak se je naj lautin?Verjetno de ločevalna,ka za drugo ne ven,kera bi delovala.
Fajn bojte,še par dnij pa konec svejtkov.Pa pijšte kaj.

Pa,pa.

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.12.2009 18:05:43   
darjussa
Tu smo, tu smo...noo san! Mene je že tude dugo nej bilo. Telko sega se dogaja...pa še moj je doma, pa je taaaak lepo! Dva abrahama (mama in tašča), pa božič...jaj. No še eno lepo nas čaka...novo leto. Mij idemo k kolegici na goričko z malo. Vači pa van moren povedati ka smo se odili kopat z Kiaro v terme 3000. Uživala je 100/uro...če glij je bila zaspana, je v vodej niti malo nej bilo dremanja...samo čofotanje. Resan lepo. Vupan samo ka nede kaj bubana zaj po ton.

No drugače pa vsem želim veliko vsega lepega v novem 2010! Pa posebej VELIKO zdravja!

Pa še slikica s kopanja:

user posted image

< Sporočilo je popravil darjussa -- 30.12.2009 18:06:34 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.12.2009 20:06:45   
naty6
Večer.

Darjussa zelo lepa slika...ges tudi že kar pogrešam kopanje v bazenu in v morju. Morje...ah morje...ge si še ti!

Vačik pa san že spekla tri vrste peciva in pripravila gibanco, ki čaka v hladilniku za peko. user posted image Tako imam že: žerbo kocke, rumove kroglice in snežne kepe(tu mi še manjka krema). Vutro še spečen donavske rezine in rumove polmesece...vupan ka bo izteklo.

Zdaj pa iden pod tuš in v posteljo. Anej že spi, ta večji pa še zganja norije v kopalnici.

Lejko noč vsem....user posted image

< Sporočilo je popravil naty6 -- 30.12.2009 20:07:41 >

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.12.2009 21:56:43   
TuBoLina_86
pozdravljene!!!

darjusa - iiiiiiiiiiiii, kak lejpive ste.... joj, komaj čakan, ka mo lejko z mojin malim buckojom šla na čopkanje.... marca, na tisto plavanje dojenčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si mi prav lušte napravila, bi se že zdaj šla, samo še glavica nan je problem, jo še ne držij zadosta trdno.... ali se tak rad kople... njemi malo več vodej dan v banjico, včasi nan vse vo ide.... te pa tak brše, pa se smije.... pa gleda.... že gda ga slačin, se začne fejst smijati, ka zna, ka se ide čopat....

gda so van začali držati sami glavice?

za novo leto pa bomo doma, sami 3 - je... tast pa tašča ideta na madžarsko k družinskin kolegon, mij mo pa doma, mali de tak spal.... muva pa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa nan silvester opet da darilo - user posted image , kak nan je lani user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.1.2010 15:04:00   
monika1
Zdravja, uspehov
in srečnih trenutkov nešteto,
v obilju nasuje
naj novo vam leto;
in naj vam pred vrata
pripelje darila bogata:
smeh in veselje,
ljubezen in zdravje
ter veliko vrečo
nabasano s SREČO
SREČNO NOVO LETO 2010!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.1.2010 10:16:49   
naty6
user posted image

Srečno novo leto 2010 vsem mamicam  in malčkom....naj bo leto polno osebnega zadovoljstva in uspeha

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.1.2010 18:12:22   
darjussa
Pozdravljene!

No skoro do že mimo tej svetki. Samo dobro gesti, pogače, pecivo, pijača...mmmm kak mo pogrešala gda nika nede. Zdaj pa mi je vse prejk glave. No tak pač je. Bilo je lepo silvestrovanje pri kolegici, mala je prespala celo noč, kljub nabijanju muzike pa streljanju raket. Pridna!

In zdaj...čas teče naprej...že smo v 2010 in znate ka??? Še itak smo nej bile na kavi, kero telko obljubljamo ena drujgoj. In ponavadi z začetkon novoga leta te obljube moremo spunite...nej?? No ge mislen ka si pa zdaj resan moremo zeti vsaj pol ure časa enkrat pa se dogovorite. Telko...user posted image

Tak...zdaj pa iden. Vrle mi bojte, pa malo se  še ite k svojin možekon oz. dečkon catlat, ka te pa idejo delat. Ka je zdaj resan tak lepo gda so doma! 

pa pa

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.1.2010 18:29:43   
Serendipity
Joj, je vas spremljam bole na eno uč, te pa ščen kaj napijsate pa pol pozabim user posted image - te pa mi je nerodno, ka bi ger zgledalo, ka kero ignorejram user posted image Tak ka: samo san pozabljiva in razstresena (jao, čidüže bole user posted image ).

Vsem pomurkicam - srečno pa zdravo v nouvom leti pa čimveč lepih trenutkov s sončki.

darjussa - lejpivi sta nega kaj! Mala je praf uživala. Mene tuj vleče bazen... Tij že uvajaš GH? Mij mamo v srejdo P pa te mo vidli ka do nam pravli.
tubo_lina - ge je tou plavanje za dojenček? Za Radence znan - je še ge bliže? Gda začajo glavico bole trdno držate? Hm.. po moje je odvisno od bebe. Zarja se zaj dobra dva tedna (ali pa trij, me malo  zeza spomin s tejmi dnevi) šče gor varvate, pa jo držij kak kocen - radovednica mala user posted image .
Hm - no, moren si opomnik narihtate ka te bon zančas pijtala ali ste na silvestrovo kaj uvozili user posted image

OK, iden zaj v hladilnik ''skočin'' ka ste od samij nekšij dobrout pijsale pa san (pa) lačna gratala user posted image user posted image user posted image

aja - kavica- bi se resno lejko zmejnile pa končno šle. Je bon sicer zaj malo v gužve ali kakšno vörico si najden.

ps: darjusssa - mogouče bi si mogle tickerček zamenjati  - ka kaže ka si noseča že 44o dnij  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.1.2010 18:33:08 >

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.1.2010 18:32:22   
darjussa
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

aja - kavica- bi se resno lejko zmejnile pa končno šle. Je bon sicer zaj malo v gužve ali kakšno vörico si najden.

Tak se gučij!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.1.2010 18:34:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Tak se gučij!

user posted image user posted image
Jeli ka ja? Joj, zdaj se mi lušta NewsCaffejova bejla kava. Mmmm...ali pa Pomarančina ... Mmmmmmnjamsi.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.1.2010 19:11:29   
darjussa
...jaaaaaaaj maš iste misli!! Točno v teh dveh je dobra kava. No pa zemite  kak predlog za srečanje.

Neposredna povezava do sporočila: 763
2.1.2010 19:14:14   
detelja
želim vam vse naj, naj v novem letu...polno ljubezni, zdravja, zadovoljstva, mira v duši...pa vse ka si same najbolj želite...želje so namenjene tudi vašin nadražjim...vaša detelja z družino...

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na kavo bi lejko šle...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.1.2010 22:29:13   
TuBoLina_86
Prihodnost naj rožnata se vam odpre,
naj srečno obdobje se vam začne,
naj leto prihodnje ljubezni vam da,
naj cvenka nasuje v vrečo brez dna!
Vse to vam privoščim iz vsega srca.
SREČNO 2010!

vam želijo Tin, Maja in Edo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.1.2010 22:32:11   
TuBoLina_86
hja, za kavo pa san... povejte ge pa gda... samo če mo tak kak smo se lani zgučavale, neven če mo šle na kavo letos...user posted image user posted image user posted image

lejko bi prišle k nan domov... placa za deco je zadosta, za vse vas tude... user posted image user posted image user posted image user posted image previjalno mizo tude mamo... sterilizator flašk, če de keri ali kera lačen, amptamil je tude... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
3.1.2010 13:22:45   
veronikab
Drage moje Pomurke!

Vsen skuper želim v novon leti vse najbokše, izpolnitev malih in velkih želja, sreče, zdravja in veselja, predvsem pa osebnoga zadovoljstva in notranjega miru.

Mij smo včera prišli nazaj v LJ. Smo za svetke bilij doma v Prekmurji in tou celi teden - pa je tak friško minilo. user posted image Smo se pa meli super. Smo vsa deca bilij doma, pa skuper dočakali novo leto. Sami smo si kujali, pa se celo noč šli Pictionary (ja Božiček je dobro darilo prinesel user posted image user posted image user posted image ).
No gjes san pekla sama nekšna peciva z kisilakon, pa so takoj vse pojeli - san niti enoga nej sama koštalauser posted image user posted image .

No smo pa fasali tudi prvi prehlad. Najprle moj (pa je te samoiniciativno 3 dnij spal v dnevnoj na kavči, pa san njemi pravila, ka tou nikaj ne hasni), no čez par dnij pa še muva z Jakobon. Še dobro, ka je Jakob mel (ma še izda) samo malo zaštopani nos - hvala Bogi za baby vac - mene je pa najbole vdarilo glij gnjes. Grlo me bolij, pa še kašlan, pa tak kak da bi me štelo malo kujati. Pa še sranje je, ka se še li dujiva z mišekon, pa nemren nikaj vzeti za boleče grlo.user posted image

Eh, de že bokše.

darjussa - fejst lepe slikice, pa super frizura user posted image

Tudi gjes vupan, ka de te naš forum še dale živel. Meni tou, ka si lejko z vami tukar v domačon jeziki pijšen pomejni še tolko veče, ker san pač nej več doma. ME včasi redno zgrabi domotožje po Prekmurji.

Pa še nekaj - naš Jakob je tak zrasal - kda ga poglednen mi je sploj več nej dojenček, liki mali fantek. San se sikdar spitavala, kda de prišal tisti den, ka de zgubo čar in nežnost dojenčka, pa se spremejno v mojoga maloga sineka, dičaka. No pa je te dn že tu.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 767
3.1.2010 13:54:08   
veronikab
Pa še tou: gnjes smo stari že 8 mesecov pa 1 teden.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.1.2010 15:19:28   
monika1
Zdravo

San vesela,ka ste se malo javile.Že mi je biu malo dugi čas tu gori na našoj strani.Moj pikec z dedekon spi pa san vas prišla malo poglednot.Še gnešji popaudnek,te pa konec praznikov.
San van še nej povejdala,ka je moj mišek počako paunauč pa je gledo ognjemet.Na silvestrovo je zaspo ob šesti večer pa do ausme,te pa smo ga vgojno do pau ene nej mogli spat spraviti.Tak,kak či bi znau,ka se nekaj dogaja.
Veronikab
,dugo te nej bilau.Lejpa slikica tvojega srčeka.Tau ka praviš ka je nej več dojenček,ti čista vorvlen.Moj je tudi tak.Včasi se vse čudin,kda ga poglednen,kak se je spremejno.Pa mi je vse žmetno ka hitro čas biži,kak hitro je teh devet mejscov pa pau hitro minilo.
Probaj si v lekarni kakši tej lekadol plus c kupiti ali pa tiste cukre tatum verde,fejst pomagajo,pa mislin ka ne bi smeli škoditi.No,nej san sigurna rajši pitaj.Držin pesti,ka se vsi trije čimprej pozdravite.

Neposredna povezava do sporočila: 769
3.1.2010 20:58:44   
TuBoLina_86
veronikab - čestitke za 8 mesecov.... kar hitro mijne, ja... mij smo skoraj 4 mejsece pa se mi zdij ka san včera rodijla user posted image user posted image user posted image user posted image

serendipity - mijslen, ka neboš nucala opomnika.... silvester nas nede preseneto.... de nas pa mogoče valentin, ali pa velikonočni zajček..... ali pa majski metuljčki.....user posted image user posted image user posted image v glavnon, vupan, ka še letos..... če nej, pa drujgo leto user posted image dugo nemo čakali.... pa vij?

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.1.2010 21:16:07   
TuBoLina_86
ja, za kopanje dojenčkov je v moravcaj, san jih že kontaktejrala.... spomladi, če de nas zadosta, de plavanje.... samo malo ka skopejran z maila....

evo :

spoštovana ga. Maja!

Z vadbo plavanje dojenčkov nismo še to jesen sploh začeli, ker je premalo prijav. Otrok mora biti star šest mesecev (ker do takrat opravite cepljenja, kar se tiče rota virusa - če pa ga ne boste dali cepiti, pa nam to pisno potrdite in lahko začnete z vadbo že po četrtem mesecu starosti.).
Jaz srčno upam, da se bomo po novem letu z mamicami dogovorili in bomo zaštartali. Takrat boste verjetno že imeli polne 4 mesece oz 6.

Vadba pa bo potekala v Termaaliumu v Moravskih Toplicah. To je bazen, ki je "sam zase", tako da imamo mir in tudi svojo garderobo. S Plavalno zvezo in MT pa je dogovorjeno glede temperature vode, higiene, klora ipd, tako da se v zvezi z dojenčkom ni potrebno ničesar bati.

Kateri dan v tednu bi pa to izvajali, pa je odvisno od vas staršev. Na razpolago imamo prve tri dni v tednu in sicer od 16. 00 ure naprej.

Ko bomo bližje kakim dogovorom, vam sporočam novice.
Bodite lepo in veliko se smejte ter pridno jejte, da boste veliki in močni :)

lp, Katja

ges zberan prijave za kopanje dojenčkov in malčkov....

tak, ka kero zanijmle, če je zainteresejrana, naj mi javi, ka javin v moravce, če de nas zadosta.... pa malo pijtajte še kolegice, če de kera ščela ite.... več de nas, bokše je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 771
4.1.2010 9:08:37   
Nalini
Jutro :)

Vsem SREČNO V LETU 2010 ....user posted image

Praznikov je konec in spet je vse po starem.... Med prazniki smo fasali virozouser posted image  - najprej mali in dragi, ...potem jaz  .. .in na koncu še dedi pa babi v spodnjem štutku ..... Zabasani noski, pa malo vročina .... ampak je mali ful dobro prenašal ..... - je pa zdaj bil tudi seveda bolj srečen, ker sem mu dovolila, da je več didaluser posted image  ...
Silvestrovo preživeli doma v postelji,.... ob polnoči se rahlo poljubčkali in spali dalje.... Mali je spal zelo dobro, niti močno pokanje ga ni prebudilo .....user posted image

kavica ....   user posted image  ... bi mi pasala zdaj ena v news-u user posted image user posted image user posted image

plavanje dojenčkov ...... tudi jaz sem dobila en mail. .... ampak mislim, da bomo mi zdaj že preveliki za ta tečaj ...... bi se ga pa drugače tudi udeležili ....

monika1 .... ooo, ti si tudi marčevka ..... tudi naš mali je marček amapk jaz sem nekam med aprilkami bolj domača, ker sem imela aprila rok ....user posted image

veronika .... jaz sem kljub dojenju zdaj med prehladom vzela lekadol,... pa tudi ospen sem že jemala pa sem lahko dojila ...... seveda pa boljše, da nič tega ne jemljemo ..... ampak vedno pa tudi ne gre .....
meni je zdravnica rekla, da lahko vzamem lekadol .....

Neposredna povezava do sporočila: 772
4.1.2010 9:29:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Pa še tou: gnjes smo stari že 8 mesecov pa 1 teden.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Lepotec! user posted image   Pravi mali šarmer!

Neposredna povezava do sporočila: 773
4.1.2010 9:39:42   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image POl vöre pijšen, te mi pa ne pošle! BOn samo tak na hitro eno obnovo vsega napisala... user posted image

plavanje dojenčkof - mij mo te glij stari prejk 6 mejscof! user posted image user posted image user posted image Pa še Moravci so! Hja no ... še dobro ka je v marci, ka malo svojo rit dotečas v fourmo spravim user posted image user posted image user posted image

nalini - b* pa ta viroza!

Za dojenje in zdravila - ziher san za Lekadol, pa znan ka je za boleč ežrelo tudi Granobil OK. Za drujgo pa san nej na tekoučen.

kavica - hehe, uvožena direkt z Newsa:

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.1.2010 9:41:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 774
4.1.2010 10:31:51   
naty6
Ojla.
Ste se pa v enem dnevu razpisale, a ne?

kavica- lepo bi bilo; mogoče v pomaranči user posted image ? Vupan ka nam bo letos gratalo.

Naš mali pa skoro prespi noč brez gestija. No bar dva dni je že tako. Gnes je prosil gesti ob pol šestih zajtra, nazadnje pa je dobil ob pol devetih zvečer. Bomo videli kako  in kaj. No posteljico smo skup spraviliin,odnesli v Anejovo sobo...sedaj pa razmišljam ka tako lepo spi, ka če ga ne mo davala spati kar v njegovo sobo. Zdaj spi še v zibelki poleg naše postelje.
Ka vi pravite in kako vi prakticirate? Damjan je spal poleg nas tri leta, ker ko smo živeli pri njegovih in  nejsmo imeli sobo za malega. No saj je bila ena soba na podstrešju, san ta ga pa nejsan ščela dati.
No te dni pa se z našim dogovarjava, kda mo meli krst in kdo sploh bo botrina user posted image !

Ja lep dan še naprej...se beremo kaj

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?