![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 10:05:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi za enkrat nimamo v vrtcu nic obveznosti..se dobr,k jst res ne vem,kdaj bi mi kej zneslo.. Ob 11h zvecer bi lohk komi v gozd sla. mi imamo ravno danes...pa tud ne grem....niti a ni zdaj v vrtcu...je težko,ko časovno ne gre.....,pa še en otrok doma...mah..bo že
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 20:15:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja halo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 21:22:58
|
|
|
|
ključek
|
čer.... kako?? spet zatišje. babe, niste resne. pri nas pa smo danes cel dan poslušali samo ati, ati, ati....pa če si rekel LN naj pokliče mami, babi, kužka....samo ATI je danes govorila.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 21:24:34
|
|
|
|
ključek
|
oči ima pa LN veliko boljše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 6:51:48
|
|
|
|
Alenka_
|
MTY suuuper, da je LN že veliko bolje take novice je vedno fajn prebrat! kar se pa tiče atija... he he, pri nas je popolnoma enako... kliče atija non-stop, prav tako mu mora vse stvari pokazat... mami pa je še vedno mama... jo učiva naj reče mami pa ona nazaj: ma...ma! in nato: ma...ati!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 6:56:01
|
|
|
|
Alenka_
|
aja pa dobro jutro vsem prej, ko sem peljala Saro v vrtec, je v avtu kihnila in še v temi sem ji obrisala nosek... ko pa sem prišla nazaj domov sem iz žepa vzela robček, da bi ga vrgla v smeti in kaj zagledam: KRI!!! bilo jo je čisto malo in še to v taki bolj sluzasti verziji... pa me je kr malo stisnilo... je to počila kakšna žilica zaradi pritiska, ko je kihnila ali je to znak kake bolezni??? se nam je to prvič zgodilo in me zanima, če ve kaj več veste, kaj bi to lahko bilo? drugače pa vam vsem želim en fajn dan in vas spomnim, da je JUTRI PETEK
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 6:57:03
|
|
|
|
Alenka_
|
Saraya kako kaj zdravje pri vas? že kaj bolje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 8:37:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Saraya kako kaj zdravje pri vas? že kaj bolje? hvala...ma gre na boljše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 8:41:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas pa smo danes cel dan poslušali samo ati, ati, ati....pa če si rekel LN naj pokliče mami, babi, kužka....samo ATI je danes govorila....... mi pa samo mama mama mama...še ponoči se zbudi in jamra mama mama mama
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 8:41:42
|
|
|
|
arabela*
|
aja.......dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 10:04:08
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! mmmm, saraya...nas razvajaš!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 10:05:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ in kaj zagledam: KRI!!! bilo jo je čisto malo in še to v taki bolj sluzasti verziji... pa me je kr malo stisnilo... je to počila kakšna žilica zaradi pritiska, ko je kihnila ali je to znak kake bolezni??? se nam je to prvič zgodilo in me zanima, če ve kaj več veste, kaj bi to lahko bilo? po moje je bila kakšna žilica. jaz ne bi delala panike. razen če bi se ji to ponavljalo, ali pa če bi se ji fejst ulilo... nisem še slišala, da bi to lahko bil znak kakšne bolezni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 10:08:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas pa smo danes cel dan poslušali samo ati, ati, ati.... MTY, super, da ste bolje! tudi pri nas je tako, da cel dan ponavlja isto besedo Včeraj je celo popoldne govorila BUNDA BUNDA, pa nisem vedela, kaj hoče povedat...potem mi je pa prinesla medvedka in rekla BUNDA in sem šele takrat pokapirala, da je to iz pesmice "Medo brunda gunda" Vsak dan me s čim preseneti... tako lepo je imeti (zdravega) otročička!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 10:09:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft se dobr,k jst res ne vem,kdaj bi mi kej zneslo.. Ob 11h zvecer bi lohk komi v gozd sla. upam, da za jutri še velja in da bo to malo prej, kot ob enajstih zvečer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 10:10:43
|
|
|
|
Olivija*
|
tako, pokomentirala sem vas. zdaj pa končujem z monologi... šibam na sestanek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 18:25:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft se dobr,k jst res ne vem,kdaj bi mi kej zneslo.. Ob 11h zvecer bi lohk komi v gozd sla. upam, da za jutri še velja in da bo to malo prej, kot ob enajstih zvečer Se pol zvečer na fb zmenimo, ok? velja, of kors.... :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 19:15:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft velja, of kors.... :) no, super! js sm kr dopust vzela za jutri, da kaj ne zamudim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 20:44:09
|
|
|
|
ključek
|
čer...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 20:48:55
|
|
|
|
ključek
|
danes sta bila pa princeska in ati sama doma. jaz sem že dopoldan šla na pogreb in me večji del dneva ni bilo. ko sem prišla domov..........ati je bil zmatran do konca......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 20:57:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sta bila pa princeska in ati sama doma. jaz sem že dopoldan šla na pogreb in me večji del dneva ni bilo. ko sem prišla domov..........ati je bil zmatran do konca...... Povsod enako...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:16:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sta bila pa princeska in ati sama doma. jaz sem že dopoldan šla na pogreb in me večji del dneva ni bilo. ko sem prišla domov..........ati je bil zmatran do konca...... Povsod enako... sam kok so bogi.... ko smo pa me same z po cele dneve, pa skuhamo, spucamo vse, pa kr gre in nismo oz. ne smemo biti glih zmatrane......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:22:25
|
|
|
|
ključek
|
drugače pa....takšni dogodki, kot so bili danes-pogreb, me kr malo v depresijo spravijo.............ker začnem razmišljati o smrti, pa o tem, kako hitro beži čas, in da me je strah umreti, čeprav vem, da je to bedarija, ker itak ne veš ne kdaj, ne kako.....ampak razmišljam o tem, kaj in kako je potem.... ampak, dovolj o tem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:25:29
|
|
|
|
ključek
|
ja kaj, a spet nikjer nobene?? zgleda, da smo si urnik naredile.....ene pišete monologe zjutraj, druge jih zvečer........čveka pa ni več....... kje je pa kaj naša bubi??????pa pf??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:37:55
|
|
|
|
ključek
|
no, pol pa tut jaz šibam. smotke. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:50:20
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sta bila pa princeska in ati sama doma. jaz sem že dopoldan šla na pogreb in me večji del dneva ni bilo. ko sem prišla domov..........ati je bil zmatran do konca...... Revež ati ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.