![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:52:44
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo, da še jaz pristavim svoj lonček monologov. Pri nas je bilo po nekaj dneh spet zvečer mirno ... je zaspal takoj, ko je šel v posteljico ... kako paše, prava milina.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 21:54:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Drugače pa moj mali mišmaš v trebuhu brca 100/h; to bo en živc ! R ni niti pol toliko (al da bi že pozabila??)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.12.2009 23:42:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa moj mali mišmaš v trebuhu brca 100/h; to bo en živc ! R ni niti pol toliko (al da bi že pozabila??) Moja Lara je tak kažin delala... pa je zdej čist umirjena pupika...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 7:18:49
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro! js mam pa dans dopust, juhu. bom cel dan v dobri družbi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 7:21:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa moj mali mišmaš v trebuhu brca 100/h; to bo en živc ! R ni niti pol toliko (al da bi že pozabila??) Moja Lara je tak kažin delala... pa je zdej čist umirjena pupika... naša anči je bila že v trebuhu umirjena, pa zdaj tudi. edino to se spomnim, da je imela vsako noč okoli dveh vaje za raztezanje in je s tem nadaljevala še nekaj časa po rojstvu. zdaj je pa ful solidarna do svajih staršev- zaspancev in pridno spančka... verjetno je to podedovala, hihi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 7:26:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ... da me je strah umreti, čeprav vem, da je to bedarija, ker itak ne veš ne kdaj, ne kako.... jaz pa ravno obratno razmišljam - kako je potem tistim, ki ostanejo brez ljubljene osebe. ko umreš, pač umreš. ok, verjetno boli...pa saj porod tudi boli, pa smo šle vse čez to. tista reklama o punčki, ki je svoje starše videla zadnjič zvečer, ko sta jo dala spat in sta se odpravila z avtom nekam...in čez pol ure ju je prvič videl pijani viznik, ki je trčil v njiju...ah, to mene strese!ta mi gre res do živega!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 7:27:54
|
|
|
|
Olivija*
|
ah, zamenjajmo temo. naša bejbi sploh ne mara več za punčke, zdaj nosi avtomobilčke po celem stanovanju in ves čas samo brrm brrrm...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:21:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa moj mali mišmaš v trebuhu brca 100/h; to bo en živc ! R ni niti pol toliko (al da bi že pozabila??) ..pri nas pa je M bila pravi "fuzbaler" v trebuhu........in še sedaj je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz pa ravno obratno razmišljam - kako je potem tistim, ki ostanejo brez ljubljene osebe. ko umreš, pač umreš. ok, verjetno boli...pa saj porod tudi boli, pa smo šle vse čez to. jah..nič ne moremo...so stvari v življenju,na katere ne moremo vplivat in potem je nesmiselno sploh mislit na to.Mene je tud zelo zelo strah...ampak probam to dojet kot nekaj lepega,kot nek nov svet,ki bo potem.......Zato pa je treba vsak dan živet in odživet na polno ..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:26:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejbi sploh ne mara več za punčke, zdaj nosi avtomobilčke po celem stanovanju in ves čas samo brrm brrrm... naša tud ima rada avtrke...full, ampak tud pupice rada oblači,pa jih hrani
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
aja............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:28:14
|
|
|
|
arabela*
|
Tak kafe sem spila......................grem frklje porihtat,gresta malo do babice danes,da lahko naloge naredim Lep dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:53:28
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutro! js mam pa dans dopust, juhu. bom cel dan v dobri družbi Naš R pa danes "dela" skrajšan delovni čas v vrtcu; gremo popoldne v Lj, so v moji službi pripravili Miklavževanje za otročke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 8:54:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ah, zamenjajmo temo. naša bejbi sploh ne mara več za punčke, zdaj nosi avtomobilčke po celem stanovanju in ves čas samo brrm brrrm... Si bo še ene parkrat premislila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 19:15:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa pf?? Tule. Ni več časa oz. ga porabim za kaj druga. Če pa ni aktivnega čveka več, pa se mi zdi včasih da sama sebi pišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 20:33:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf pa se mi zdi včasih da sama sebi pišem. meni se tud tako zdi zadnje čase
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 21:01:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ... da me je strah umreti, čeprav vem, da je to bedarija, ker itak ne veš ne kdaj, ne kako.... jaz pa ravno obratno razmišljam - kako je potem tistim, ki ostanejo brez ljubljene osebe. ko umreš, pač umreš. ok, verjetno boli...pa saj porod tudi boli, pa smo šle vse čez to. tista reklama o punčki, ki je svoje starše videla zadnjič zvečer, ko sta jo dala spat in sta se odpravila z avtom nekam...in čez pol ure ju je prvič videl pijani viznik, ki je trčil v njiju...ah, to mene strese!ta mi gre res do živega! Mene tudi ni strah umret... baje je na drugi strani veliko lepšpe... IN ja... težko ne nam, ki ostanemo tukaj... Uf, tista reklama.... vedno mi stopijo solze v oči, ko jo slišim... Predvsem zato, če pomislim, da bi Lara tko ostala sama...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.12.2009 21:05:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem se pa danes tko super imela.... najprej v družbi... potem sami z Lariko v kvazi šopingu...sva se ful zabavali po štacunah... ... Za konec sem pa po poti domov dobila še dve karti za jutrišnji koncert Jana Plestenjaka v Logatcu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.12.2009 20:09:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js mam pa dans dopust, juhu. bom cel dan v dobri družbi in res je bilo tako!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.12.2009 21:15:29
|
|
|
|
ključek
|
čer, punce.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.12.2009 21:16:04
|
|
|
|
ključek
|
kaj je sedaj to?? ŠTRAJK???????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.12.2009 21:17:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf pa se mi zdi včasih da sama sebi pišem. meni se tud tako zdi zadnje čase se kar podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.12.2009 21:19:25
|
|
|
|
ključek
|
drugače je za nami lušten vikend....včeraj je imel rojstni dan, vstopil je v klub trojk........tako da smo danes praznovali....je blo luštn.........miklavž je LN prinesel eno ful luštno knjigo, sva jo vsaj 5x že danes pogledali in prebrali......sedaj grem pa še na en kos torte.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.12.2009 21:20:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem se pa danes tko super imela.... najprej v družbi... potem sami z Lariko v kvazi šopingu...sva se ful zabavali po štacunah... ... Za konec sem pa po poti domov dobila še dve karti za jutrišnji koncert Jana Plestenjaka v Logatcu... kako je bilo???????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.