![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.11.2009 8:45:04
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.11.2009 18:11:17
|
|
|
|
Olivija*
|
Meta, danes sem tuhtala...a Lovro še sedi na kahlici? naša nima niti minute obstanka...na kahlici si je sploh ne predstavljam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.11.2009 21:32:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer. No, ko je ravno Olivija temo načela.... bubika že lep čas lula zvečer v kahlico. Je taka hecka mala - naga skače po kopalnici, gre nazaj v kahlo pogledat in začne ploskat, če je lužica not
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.11.2009 21:42:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Meta, danes sem tuhtala...a Lovro še sedi na kahlici? naša nima niti minute obstanka...na kahlici si je sploh ne predstavljam Kakor kdaj. Zjutraj ga dam ponavadi gor, da si malo rito zlufta po celonočni plenici in takrat se sigurno polula, venda, če ga ne tišči takoj v naslednjem trenutku kakat, pobegne dol. Podobno zvečer. Je pa podobno kot pri bubiki... Tudi on ves navdušen vstane s kahle in pogleda v kahlo kot da bi odpiral srečko za milijon eurov in, če je kaj v kahli, je vesel kot da bi ta milijon tudi dobil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 7:57:40
|
|
|
|
Olivija*
|
bravo bubi in Lovro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 8:27:38
|
|
|
|
ključek
|
živjo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 8:28:55
|
|
|
|
ključek
|
tako, že pridno delam. mi je bilo kar težko iti, sem bila le 12 dni doma, se takoj malo razvadiš......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 9:34:12
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, welcome back.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 12:28:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bravo bubi in Lovro! Jst pa kahle še nisem kupla in tud ne vem, kdaj jo bom, če jo bom... bi kr oni mali natavek za wc kupla..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 19:49:58
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Naša Lana že tudi par mesecev sedi na kahlici in pridno lula in kaka. Redno zjutraj in zvečer, to je že kar rutina, včasih pa še vmes. Tudi nima obstanka, da bi gor sedela. Naredi kar misli in gas. MTY fajn delaj. Se kar hitro razvadiš, če si predolgo doma, a ne? Punce fajn se imejte in zdrave ostanite, pa vaši mulčki in očki tudi. Šibam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 20:17:00
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz tudi še nisem kupila kahle. Sem pa ponosna, da R lepo pije s kozarčka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 20:42:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas pa piha burja.... oziroma budza...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 22:39:26
|
|
|
|
ključek
|
živjo. pri nas je spet pestro............ .........ponovno sem na bolniški. LN ima vneta oba očesa, ful smrka in še ful jo matra zobek. vse trdno, napeto, vidi se belo, zobka pa od nikjer. za oči sva dobili kremo in kapljice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 22:51:32
|
|
|
|
ključek
|
drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.11.2009 23:04:10
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene. grem še jaz spat. upam, da bo mirna noč. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 7:49:58
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! MTY vse to nas še čaka...naslednje leto, če dobimo vrtec... pa še avto bom prodala tisti dan, ko uradno dobimo vrtec, ker tole parkiranje v centru Lj...grrrr....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 10:58:04
|
|
|
|
Olivija*
|
joj, ste zgovorne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 11:58:13
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo. pri nas je spet pestro............ .........ponovno sem na bolniški. LN ima vneta oba očesa, ful smrka in še ful jo matra zobek. vse trdno, napeto, vidi se belo, zobka pa od nikjer. za oči sva dobili kremo in kapljice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 13:31:57
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO hallo babike!!!!!!!!!! Evo moje birokratske vojne je konec.............in še danes ne moram verjet da sem zmagala Tako komisija na drugi stopnji je ugodila moji pritožbi in razveljavila odločbo na prvi stopnji, z Ronjo nama je namenjenih dodatnih skupnih 90 dniiiiiiiiiiiiii tako da zdaj pa mava dobre tri mesece da pošlihtava to hibo moje pupike tako kot se zagre............sem imela tudi borbe s sočo....saj ...če vam povem ali ne so tudi tam zgubili vso dokumentacijo........na kar mi je preseglo in sem šla takoj v iskanje kakršnih koli vez...in punce zelo žalostno ampak v roku treh dneh sva dobili priznano specializirano tetko in termin čez tri tedne......drugače je čakalna doba do pol leta......mislim........res žalostno ampak zgleda da v tem našem zdravstvu preko vez nikamor ne prideš..........to sem se naučila, ja in še to da tud s prijazno besedo in razumevanje nikamor ne prideš, zgleda se je treba kar naprej kregat in piz....... in razsajat negativno energijo ..... da ti uspe!!! NIč jaz še ta teden in drug oddelam, da nardim vse obračune in kar še je takšnega in pičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim v vesel december in domov k moji pikici IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO hallo babike!!!!!!!!!! Evo moje birokratske vojne je konec.............in še danes ne moram verjet da sem zmagala Tako komisija na drugi stopnji je ugodila moji pritožbi in razveljavila odločbo na prvi stopnji, z Ronjo nama je namenjenih dodatnih skupnih 90 dniiiiiiiiiiiiii tako da zdaj pa mava dobre tri mesece da pošlihtava to hibo moje pupike tako kot se zagre............sem imela tudi borbe s sočo....saj ...če vam povem ali ne so tudi tam zgubili vso dokumentacijo........na kar mi je preseglo in sem šla takoj v iskanje kakršnih koli vez...in punce zelo žalostno ampak v roku treh dneh sva dobili priznano specializirano tetko in termin čez tri tedne......drugače je čakalna doba do pol leta......mislim........res žalostno ampak zgleda da v tem našem zdravstvu preko vez nikamor ne prideš..........to sem se naučila, ja in še to da tud s prijazno besedo in razumevanje nikamor ne prideš, zgleda se je treba kar naprej kregat in piz....... in razsajat negativno energijo ..... da ti uspe!!! NIč jaz še ta teden in drug oddelam, da nardim vse obračune in kar še je takšnega in pičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim v vesel december in domov k moji pikici ....superca.... sem že mislila nate.... aja, btw.... za fizioterapije dobiš bolniško..... oz. tam dobiš listek, da si bila z otrokom tam..... pol ti pa osebni zdravnik napiše bolniško..... sem preverila in bom drug teden to koristila.... KAHLO SM ZDELE ZASLEDILA DA SO TI PODALSAL PORODNISKO:::::SUPER.....MEGA zdej pa uzivat 90 dni s svojo princesko........pa je vztrajnost poplačana fajna ne? Ja meni je kar malo zal da nisem vztrajala na priotozbah....ker kile se vedno ne grejo gor....zdej smo kr obticali na eni meji......ma sej bo...je pa fajn to da sm sla v sluzbo ker so mi povisal kolicnik tko da mam zdej vsaj za 200 eur vecjo plačo.....je pa tud to neki...čeprav bi bla rajš doma...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 17:53:43
|
|
|
|
leda
|
drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne? v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet. bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 18:17:42
|
|
|
|
leda
|
Jaz tudi še nisem kupila kahle. Sem pa ponosna, da R lepo pije s kozarčka bravo. pri nas je aktualna slamca. itak hoče vse čist tko ko zoja in ker zoja hoče pit samo po slamcah, bojo elo naučil pitja iz kozarca tisti, ki nimajo skoz obeh skupi. kahle pa tudi tokrat ne bomo mel. podstavek mi je veliko ljubši. pa še stran ni treba zlivat, pa pomivat...sicer se pa vsaj še pol leta s tem ne mislim ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:20:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne? v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet. bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke. super si napisala. kaj pa je ? menda ne tanova gripa???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:22:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Jaz tudi še nisem kupila kahle. Sem pa ponosna, da R lepo pije s kozarčka bravo. pri nas je aktualna slamca. itak hoče vse čist tko ko zoja in ker zoja hoče pit samo po slamcah, bojo elo naučil pitja iz kozarca tisti, ki nimajo skoz obeh skupi. kahle pa tudi tokrat ne bomo mel. podstavek mi je veliko ljubši. pa še stran ni treba zlivat, pa pomivat...sicer se pa vsaj še pol leta s tem ne mislim ukvarjat. pri nas tudi ne. mislim, da je še prekmalu. okej, če bi že hodila, bi mogoče drugače razmišljala, tako pa naj najprej začne hoditi, potem pa vse ostalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:22:39
|
|
|
|
ključek
|
...............ku ku!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:24:16
|
|
|
|
Alenka_
|
pozdravljene mamice in pozdravljeni vsi sončki! spet po kar dooolgem premoru prihajam nazaj... sem ta čas že tri izpite opravla (desetke!!! ), zaradi obveznosti na faksu dobila zavrnitev za službo in izvedela, da bom postala TETA Sara je iz dneva v dan bolj zgovorna, HB zdrava, pridna in tudi navihana, še vedno hodimo spat ob 18.00, v vrtcu pa je še do petka blažena med fantki. takrat namreč pride še ena deklica. Sicer je baje zelo priljubljena med fantki in tudi ona jih ima zelooo rada. baje vsako jutro, ko se vsi zberejo, stopi do vsakega in ga objame, svojemu "fantu" pa da lubčka Zjutraj komaj čaka vrtec (HB!!!) in imam kar težave bundo iz nje slečt, ker takoj laufa v igralnico sem takooo vesela, da uživa v vrtcu! kako kaj ve? vidim, da tudi iz vaše strani ni veliko prispevkov... saj vem, tudi meni se zvečer popolnoma spraznijo baterije in velikokrat greva spat že ob osmih kako to pašeeee! MTY in mamice ostalih bolančkov: da se kmalu vaši sončki pozdravijo!!! KAHLO: suuuuuper za podaljšanje porodniške!!! SONČKOM PA TUDI za uporabo kahlice!!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.