![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:25:42
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: leda drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne? v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet. bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke. super si napisala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:29:38
|
|
|
|
leda
|
kaj pa je user posted image ? menda ne tanova gripa??? ne. neka viroza z vročino. čeprov ena ma sum na novo gripo, ampak zaenkrat sam sumjo. karkoli to pač pomen. sicer pa gre za taprvo in skupino štiriletnikov, ki se redči. ela namreč še ni v vrtcu in tako bo do njenega tretjega leta. pol pa hop v civilizacijo tko punce, jst se grem mal kulturno udejstvovat. lep večer in lahko noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:33:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kaj pa je user posted image ? menda ne tanova gripa??? ne. neka viroza z vročino. čeprov ena ma sum na novo gripo, ampak zaenkrat sam sumjo. karkoli to pač pomen. sicer pa gre za taprvo in skupino štiriletnikov, ki se redči. ela namreč še ni v vrtcu in tako bo do njenega tretjega leta. pol pa hop v civilizacijo tko punce, jst se grem mal kulturno udejstvovat. lep večer in lahko noč vam želim. za v vrtcu..... uživaj. nočko.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.12.2009 19:34:51 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:35:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pozdravljene mamice in pozdravljeni vsi sončki! spet po kar dooolgem premoru prihajam nazaj... sem ta čas že tri izpite opravla (desetke!!! ), zaradi obveznosti na faksu dobila zavrnitev za službo in izvedela, da bom postala TETA Sara je iz dneva v dan bolj zgovorna, HB zdrava, pridna in tudi navihana, še vedno hodimo spat ob 18.00, v vrtcu pa je še do petka blažena med fantki. takrat namreč pride še ena deklica. Sicer je baje zelo priljubljena med fantki in tudi ona jih ima zelooo rada. baje vsako jutro, ko se vsi zberejo, stopi do vsakega in ga objame, svojemu "fantu" pa da lubčka Zjutraj komaj čaka vrtec (HB!!!) in imam kar težave bundo iz nje slečt, ker takoj laufa v igralnico sem takooo vesela, da uživa v vrtcu! kako kaj ve? vidim, da tudi iz vaše strani ni veliko prispevkov... saj vem, tudi meni se zvečer popolnoma spraznijo baterije in velikokrat greva spat že ob osmih kako to pašeeee! MTY in mamice ostalih bolančkov: da se kmalu vaši sončki pozdravijo!!! KAHLO: suuuuuper za podaljšanje porodniške!!! SONČKOM PA TUDI za uporabo kahlice!!!!!!!!!!! kje si ti, bejbika??? 3x hura za izpite........... kok si pridna!!! 3x hura za bodočega nečaka ali nečakinjo. glede službe pa...........držim pesti za naslednjič in evo, cel kup zate!!!! pa za saro!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.12.2009 19:40:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:38:56
|
|
|
|
pf
|
mty a je LN kaj bolje? UPam, da je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:41:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf mty a je LN kaj bolje? UPam, da je. ja hvala veliko boljše. kapljice in krema zelo pomagajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:55:08
|
|
|
|
arabela*
|
Alenka,pozdravljena in čestitke za opravljene izpite
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 19:58:01
|
|
|
|
pf
|
Saraya pozdravljena. Kako ste pa kaj ve babike?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:06:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya pozdravljena. Kako ste pa kaj ve babike? hvala..vredik....A imam edino doma..je imela očke vnete,drugače pa gre...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:09:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya pozdravljena. Kako ste pa kaj ve babike? hvala..vredik....A imam edino doma..je imela očke vnete,drugače pa gre... naša tudi. je sedaj boljše?? ste bile pri P??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:56:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............ku ku!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:57:13
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:57:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............ku ku!!! čakam še vedno na sms.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:58:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Alenka,pozdravljena in čestitke za opravljene izpite se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 20:59:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko. a zdaj, ko mi je uspelo gor prit, pa šibneš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 21:00:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko. a zdaj, ko mi je uspelo gor prit, pa šibneš sem še tu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 21:01:36
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz tud imam vročino ...ampak samo do 37,5.....in seveda hodim v službo .... boli me grlo, pa roke ful..... drugače pa nič kj posebnega ....to mislim, da ni tanova... nič, grem tud jaz mty , nočka...... se kaj slišiva po gsm
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 21:02:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............ku ku!!! čakam še vedno na sms............. a sem kakega dolžna še odgovorit ....grem hitro čekirat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 21:03:43
|
|
|
|
gold fish
|
.......aha, že vem kaj - no mislim si kaj...... ti povem po telefonu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 21:09:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz tud imam vročino ...ampak samo do 37,5.....in seveda hodim v službo .... boli me grlo, pa roke ful..... drugače pa nič kj posebnega ....to mislim, da ni tanova... nič, grem tud jaz mty , nočka...... se kaj slišiva po gsm nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 22:02:26
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne? v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet. bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke. Mi smo imeli nalogo, da do včeraj prinesemo brezove veje in mah, da bodo mulčki delali neko čutno pot (ne vem točno, za kaj gre) in nas tudi ni veliko prineslo želenega materiala ... jaz sem se do zdaj vedno angažirala (malo več kot ati, jasno), je fajn da sva otroku zgled, pa če je še tako majhen ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.12.2009 22:09:22
|
|
|
|
Čarli08
|
Fino, da sta se leda in Alenka oglasili zdaj grem pa še jaz, drugače bom itak samevala tu ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 5:55:07
|
|
|
|
Alenka_
|
DOBRO JUTRO zate , da se kaj kmalu pozdraviš!!! Čarli: lepo si tudi ti napisala o angažiranju v vrtcu! pohvale!!! ravno zaradi tega, ker je, tako kot ste pisale, vrtec ena pomembna stvar v otrokovem življenju, sem jaz v svetu staršev... ni lahko, ker ima vsaka mamica svoj vidik in je treba to uskladit in se pomenit...čeprav nikakor ni lahko, ker nekatere sploh ne spoštujejo mnenj in predlogov ostalih mamic (kaj šele mojih, ki sem daleč najmlajša mamica) ampak vse skupaj počnem za mojo princesko. če bo treba se bom zanjo prav tako angažirala v svetu staršev v šoli! nič ni težko, če gre za mojo malo tako... Sara se počasi prebuja in že slišim iz njene sobe, kako kliče "paša" in "kuta" kar pomeni da bi flaško in dudo šibam ponjo potem pa v vrtec in na faks... LEEEEP DAN!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 8:44:58
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ vse skupaj počnem za mojo princesko. če bo treba se bom zanjo prav tako angažirala v svetu staršev v šoli! nič ni težko, če gre za mojo malo Res je, nič ni težko, če delaš za svojega otroka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.12.2009 9:16:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi za enkrat nimamo v vrtcu nic obveznosti..se dobr,k jst res ne vem,kdaj bi mi kej zneslo.. Ob 11h zvecer bi lohk komi v gozd sla.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.