|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
1.12.2009 19:25:42   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: leda

drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne?

v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet.

bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke.

super si napisala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
1.12.2009 19:29:38   
leda
kaj pa je user posted image ? menda ne tanova gripa???

ne. neka viroza z vročino. čeprov ena ma sum na novo gripo, ampak zaenkrat sam sumjo. karkoli to pač pomen.

sicer pa gre za taprvo in skupino štiriletnikov, ki se redči. ela namreč še ni v vrtcu in tako bo do njenega tretjega leta. pol pa hop v civilizacijouser posted image

tko punce, jst se grem mal kulturno udejstvovat. lep večer in lahko noč vam želim.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
1.12.2009 19:33:03   
ključek

kaj pa je user posted image ? menda ne tanova gripa???

ne. neka viroza z vročino. čeprov ena ma sum na novo gripo, ampak zaenkrat sam sumjo. karkoli to pač pomen.

sicer pa gre za taprvo in skupino štiriletnikov, ki se redči. ela namreč še ni v vrtcu in tako bo do njenega tretjega leta. pol pa hop v civilizacijouser posted image

tko punce, jst se grem mal kulturno udejstvovat. lep večer in lahko noč vam želim.

za user posted image v vrtcu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

uživaj. nočko.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.12.2009 19:34:51 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
1.12.2009 19:35:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

pozdravljene mamice in pozdravljeni vsi sončki!

spet po kar dooolgem premoru prihajam nazaj... sem ta čas že tri izpite opravla (desetke!!! ), zaradi obveznosti na faksu dobila zavrnitev za službo user posted image in izvedela, da bom postala TETA user posted image

Sara je iz dneva v dan bolj zgovorna, HB zdrava, pridna in tudi navihana, še vedno hodimo spat ob 18.00, v vrtcu pa je še do petka blažena med fantki. takrat namreč pride še ena deklica. Sicer je baje zelo priljubljena med fantki in tudi ona jih ima zelooo rada. baje vsako jutro, ko se vsi zberejo, stopi do vsakega in ga objame, svojemu "fantu" pa da lubčka user posted image Zjutraj komaj čaka vrtec (HB!!!) in imam kar težave bundo iz nje slečt, ker takoj laufa v igralnico user posted image sem takooo vesela, da uživa v vrtcu!

kako kaj ve? vidim, da tudi iz vaše strani ni veliko prispevkov... saj vem, tudi meni se zvečer popolnoma spraznijo baterije in velikokrat greva spat že ob osmih user posted image kako to pašeeee!

MTY in mamice ostalih bolančkov: user posted image user posted image user posted image da se kmalu vaši sončki pozdravijo!!!

KAHLO: suuuuuper za podaljšanje porodniške!!!

SONČKOM PA TUDI user posted image user posted image user posted image za uporabo kahlice!!!!!!!!!!!

kje si ti, bejbika??? user posted image

3x hura za izpite...........user posted image user posted image user posted image kok si pridna!!!

3x hura za bodočega nečaka ali nečakinjo. user posted image user posted image user posted image

glede službe pa...........držim pesti za naslednjič in evo, cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!!!! user posted image

pa user posted image za saro!!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.12.2009 19:40:41 >

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
1.12.2009 19:38:56   
pf
mty a je LN kaj bolje? UPam, da je.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
1.12.2009 19:41:54   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

mty a je LN kaj bolje? UPam, da je.

ja hvala veliko boljše. kapljice in krema zelo pomagajo. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
1.12.2009 19:55:08   
arabela*
Alenka,pozdravljena in čestitke za opravljene izpiteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
1.12.2009 19:58:01   
pf
Saraya pozdravljena. Kako ste pa kaj ve babike?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
1.12.2009 20:06:12   
arabela*

hvala..vredik....A imam edino doma..je imela očke vnete,drugače pa gre...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
1.12.2009 20:09:59   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hvala..vredik....A imam edino doma..je imela očke vnete,drugače pa gre...user posted image

naša tudi. je sedaj boljše?? ste bile pri P??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.12.2009 20:56:37   
gold fish

user posted image ...............ku ku!!!user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
1.12.2009 20:57:13   
ključek
nočko.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
1.12.2009 20:57:45   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image

čakam še vedno na sms.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
1.12.2009 20:58:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Alenka,pozdravljena in čestitke za opravljene izpiteuser posted image

se podpišem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
1.12.2009 20:59:31   
gold fish

nočko.user posted image

a zdaj, ko mi je uspelo gor prit, pa šibnešuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
1.12.2009 21:00:33   
ključek

nočko.user posted image

a zdaj, ko mi je uspelo gor prit, pa šibnešuser posted image

sem še tu.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.12.2009 21:01:36   
gold fish
..jaz tud imam vročino ...ampak samo do 37,5.....in seveda hodim v službouser posted image ....  boli me grlo, pa roke ful.....   drugače pa nič kj posebnega user posted image  ....to mislim, da ni tanova...

nič, grem tud jaz

mty , nočka......   se kaj slišiva po gsmuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
1.12.2009 21:02:12   
gold fish

user posted image

čakam še vedno na sms.............user posted image user posted image user posted image

a sem kakega dolžna še odgovorituser posted image  ....grem hitro čekirat

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
1.12.2009 21:03:43   
gold fish
.......aha, že vem kaj - no mislim si kaj...... ti povem po telefonu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
1.12.2009 21:09:00   
ključek

..jaz tud imam vročino ...ampak samo do 37,5.....in seveda hodim v službouser posted image ....  boli me grlo, pa roke ful.....   drugače pa nič kj posebnega user posted image  ....to mislim, da ni tanova...

nič, grem tud jaz

mty , nočka......   se kaj slišiva po gsmuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1420
1.12.2009 22:02:26   
Čarli08

drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne?

v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet.

bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke.

Mi smo imeli nalogo, da do včeraj prinesemo brezove veje in mah, da bodo mulčki delali neko čutno pot (ne vem točno, za kaj gre) in nas tudi ni veliko prineslo želenega materiala ... jaz sem se do zdaj vedno angažirala (malo več kot ati, jasno), je fajn da sva otroku zgled, pa če je še tako majhen ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
1.12.2009 22:09:22   
Čarli08
Fino, da sta se leda in Alenka oglasili user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa še jaz, drugače bom itak samevala tu ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.12.2009 5:55:07   
Alenka_
DOBRO JUTRO user posted image

user posted image zate user posted image user posted image user posted image , da se kaj kmalu pozdraviš!!!
Čarli: lepo si tudi ti napisala o angažiranju v vrtcu! pohvale!!!

ravno zaradi tega, ker je, tako kot ste pisale, vrtec ena pomembna stvar v otrokovem življenju, sem jaz v svetu staršev... ni lahko, ker ima vsaka mamica svoj vidik in je treba to uskladit in se pomenit...čeprav nikakor ni lahko, ker nekatere sploh ne spoštujejo mnenj in predlogov ostalih mamic (kaj šele mojih, ki sem daleč najmlajša mamica) ampak vse skupaj počnem za mojo princesko. če bo treba se bom zanjo prav tako angažirala v svetu staršev v šoli! nič ni težko, če gre za mojo malo user posted image

tako... Sara se počasi prebuja in že slišim iz njene sobe, kako kliče "paša" in "kuta" kar pomeni da bi flaško in dudo user posted image šibam ponjo potem pa v vrtec in na faks...

LEEEEP DAN!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.12.2009 8:44:58   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

vse skupaj počnem za mojo princesko. če bo treba se bom zanjo prav tako angažirala v svetu staršev v šoli! nič ni težko, če gre za mojo malo user posted image

Res je, nič ni težko, če delaš za svojega otroka.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.12.2009 9:16:10   
Lara Croft
mi za enkrat nimamo v vrtcu nic obveznosti..se dobr,k jst res ne vem,kdaj bi mi kej zneslo.. Ob 11h zvecer bi lohk komi v gozd sla.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.