|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
29.11.2009 8:45:04   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.11.2009 18:11:17   
Olivija*
Meta, danes sem tuhtala...a Lovro še sedi na kahlici? naša nima niti minute obstanka...na kahlici si je sploh ne predstavljam user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.11.2009 21:32:09   
*bubi*
Dober večer.

No, ko je ravno Olivija temo načela.... bubika že lep čas lula zvečer v kahlico. Je taka hecka mala - naga skače po kopalnici, gre nazaj v kahlo pogledat in začne ploskat, če je lužica not user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.11.2009 21:42:43   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Meta, danes sem tuhtala...a Lovro še sedi na kahlici? naša nima niti minute obstanka...na kahlici si je sploh ne predstavljam user posted image

Kakor kdaj. Zjutraj ga dam ponavadi gor, da si malo rito zlufta po celonočni plenici in takrat se sigurno polula, venda, če ga ne tišči takoj v naslednjem trenutku kakat, pobegne dol. Podobno zvečer. Je pa podobno kot pri bubiki... Tudi on ves navdušen vstane s kahle in pogleda v kahlo kot da bi odpiral srečko za milijon eurov in, če je kaj v kahli, je vesel kot da bi ta milijon tudi dobiluser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.11.2009 7:57:40   
Olivija*
bravo bubi in Lovro!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.11.2009 8:27:38   
ključek
živjo..........user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.11.2009 8:28:55   
ključek
tako, že pridno delam. mi je bilo kar težko iti, sem bila le 12 dni doma, se takoj malo razvadiš......user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.11.2009 9:34:12   
Olivija*
MTY, welcome back.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.11.2009 12:28:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

bravo bubi in Lovro!

Jst pa kahle še nisem kupla in tud ne vem, kdaj jo bom, če jo bom... bi kr oni mali natavek za wc kupla.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.11.2009 19:49:58   
pf
Pozdravljene. Naša Lana že tudi par mesecev sedi na kahlici in pridno lula in kaka. Redno zjutraj in zvečer, to je že kar rutina, včasih pa še vmes. Tudi nima obstanka, da bi gor sedela. Naredi kar misli in gas.
MTY fajn delaj. Se kar hitro razvadiš, če si predolgo doma, a ne?
Punce fajn se imejte in zdrave ostanite, pa vaši mulčki in očki tudi. Šibam.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.11.2009 20:17:00   
Čarli08
Jaz tudi še nisem kupila kahle. Sem pa ponosna, da R lepo pije s kozarčka user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.11.2009 20:42:04   
Lara Croft
Pri nas pa piha burja.... oziroma budza... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.11.2009 22:39:26   
ključek
živjo.
pri nas je spet pestro............user posted image user posted image user posted image .........ponovno sem na bolniški. LN ima vneta oba očesa, ful smrka in še ful jo matra zobek. vse trdno, napeto, vidi se belo, zobka pa od nikjer. za oči sva dobili kremo in kapljice.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.11.2009 22:51:32   
ključek
drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.11.2009 23:04:10   
ključek
ni nobene. grem še jaz spat. upam, da bo mirna noč.
nočko.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
1.12.2009 7:49:58   
Olivija*
dobro jutro!

MTY user posted image user posted image user posted image
vse to nas še čaka...naslednje leto, če dobimo vrtec... pa še avto bom prodala tisti dan, ko uradno dobimo vrtec, ker tole parkiranje v centru Lj...grrrr....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
1.12.2009 10:58:04   
Olivija*
joj, ste zgovorne user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
1.12.2009 11:58:13   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

živjo.
pri nas je spet pestro............user posted image user posted image user posted image .........ponovno sem na bolniški. LN ima vneta oba očesa, ful smrka in še ful jo matra zobek. vse trdno, napeto, vidi se belo, zobka pa od nikjer. za oči sva dobili kremo in kapljice.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
1.12.2009 13:31:57   
taja1235
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

hallo babike!!!!!!!!!!

Evo moje birokratske vojne je konec.............in še danes ne moram verjet da sem zmagala

Tako komisija na drugi stopnji je ugodila moji pritožbi in razveljavila odločbo na prvi stopnji, z Ronjo nama je namenjenih dodatnih skupnih 90 dniiiiiiiiiiiiii tako da zdaj pa mava dobre tri mesece da pošlihtava to hibo moje pupike tako kot se zagre............sem imela tudi borbe s sočo....saj ...če vam povem ali ne so tudi tam zgubili vso dokumentacijo........na kar mi je preseglo in sem šla takoj v iskanje kakršnih koli vez...in punce zelo žalostno ampak v roku treh dneh sva dobili priznano specializirano tetko in termin čez tri tedne......drugače je čakalna doba do pol leta......mislim........res žalostno ampak zgleda da v tem našem zdravstvu preko vez nikamor ne prideš..........to sem se naučila, ja in še to da tud s prijazno besedo in razumevanje nikamor ne prideš, zgleda se je treba kar naprej kregat in piz....... in razsajat negativno energijo ..... da ti uspe!!!

NIč jaz še ta teden in drug oddelam, da nardim vse obračune in kar še je takšnega in pičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim v vesel december in domov k moji pikici
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

hallo babike!!!!!!!!!!

Evo moje birokratske vojne je konec.............in še danes ne moram verjet da sem zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako komisija na drugi stopnji je ugodila moji pritožbi in razveljavila odločbo na prvi stopnji, z Ronjo nama je namenjenih dodatnih skupnih 90 dniiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da zdaj pa mava dobre tri mesece da pošlihtava to hibo moje pupike tako kot se zagre............sem imela tudi borbe s sočo....saj ...če vam povem ali ne so tudi tam zgubili vso dokumentacijo........na kar mi je preseglo in sem šla takoj v iskanje kakršnih koli vez...in punce zelo žalostno ampak v roku treh dneh sva dobili priznano specializirano tetko in termin čez tri tedne......drugače je čakalna doba do pol leta......mislim........res žalostno ampak zgleda da v tem našem zdravstvu preko vez nikamor ne prideš..........to sem se naučila, ja in še to da tud s prijazno besedo in razumevanje nikamor ne prideš, zgleda se je treba kar naprej kregat  in piz....... in razsajat negativno energijo ..... da ti uspe!!!

NIč jaz še ta teden in drug oddelam, da nardim vse obračune in kar še je takšnega in pičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim v vesel december in domov k moji pikiciuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ....superca....user posted image user posted image user posted image

sem že mislila nate....

aja, btw.... za fizioterapije dobiš bolniško.....    oz. tam dobiš listek, da si bila z otrokom tam..... pol ti pa osebni zdravnik napiše bolniško.....    sem preverila in bom drug teden to koristila....

KAHLO SM ZDELE ZASLEDILA DA SO TI PODALSAL PORODNISKO:::::SUPER.....MEGA user posted image  user posted image  user posted image

zdej pa uzivat 90 dni s svojo princesko........pa je vztrajnost poplačana fajna  ne?

Ja meni je kar malo zal da nisem vztrajala na priotozbah....ker kile se vedno ne grejo gor....zdej smo kr obticali na eni meji......ma sej bo...je pa fajn to da sm sla v sluzbo ker so mi povisal kolicnik tko da mam zdej vsaj za 200 eur vecjo plačo.....je pa tud to neki...čeprav bi bla rajš doma...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
1.12.2009 17:53:43   
leda
drugače sem pa bila prej v vrtcu, smo delali okraske za igralnice. in sem bila ful razočarana, mislim, da nas je vseh staršev prišlo 15. pa ni majhen vrtec, je kar precej skupin otrok. okej, če se ti ne ljubi zaradi sebe, bi lahko zaradi otrok, ker smo ful luštn igralnice uštimali in jim bo sigurno všeč. ampak, vsak po svoje, ne?

v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet.

bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
1.12.2009 18:17:42   
leda
Jaz tudi še nisem kupila kahle. Sem pa ponosna, da R lepo pije s kozarčka

bravo. pri nas je aktualna slamca. itak hoče vse čist tko ko zoja in ker zoja hoče pit samo po slamcah, bojo elo naučil pitja iz kozarca tisti, ki nimajo skoz obeh skupi.

kahle pa tudi tokrat ne bomo mel. podstavek mi je veliko ljubši. pa še stran ni treba zlivat, pa pomivat...sicer se pa vsaj še pol leta s tem ne mislim ukvarjat.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
1.12.2009 19:20:35   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: leda

v zojinem vrtcu majo to v četrtek popoldne in me že mal skrbi, ker jaz sem spretna z jezikom, ne pa z rokami. ampak seveda bom šla. jaz jemljem vrtec kot komjuniti, za katerega je treba včasih tudi kaj več narest kot sam račun plačat. no, v bistvu tko razumem cel lajf; v smislu, da je treba delat kaj tudi v splošno dobro, ne pa samo za lastno rit skrbet.

bo pa najbrž odpadlo, ker padajo tamalčki kot muhe. trenutno so na delnem rezultatu 11 prisotnih in zaenkrat so vsak naslednji dan trije novi doma z vročino...tko da jst mam termometer in calpol že na dohvat ruke.

super si napisala. user posted image

kaj pa je user posted image ? menda ne tanova gripa???user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
1.12.2009 19:22:04   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Jaz tudi še nisem kupila kahle. Sem pa ponosna, da R lepo pije s kozarčka

bravo. pri nas je aktualna slamca. itak hoče vse čist tko ko zoja in ker zoja hoče pit samo po slamcah, bojo elo naučil pitja iz kozarca tisti, ki nimajo skoz obeh skupi.

kahle pa tudi tokrat ne bomo mel. podstavek mi je veliko ljubši. pa še stran ni treba zlivat, pa pomivat...sicer se pa vsaj še pol leta s tem ne mislim ukvarjat.

pri nas tudi ne. mislim, da je še prekmalu. okej, če bi že hodila, bi mogoče drugače razmišljala, tako pa naj najprej začne hoditi, potem pa vse ostalo.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
1.12.2009 19:22:39   
ključek
user posted image ...............ku ku!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
1.12.2009 19:24:16   
Alenka_
pozdravljene mamice in pozdravljeni vsi sončki!

spet po kar dooolgem premoru prihajam nazaj... sem ta čas že tri izpite opravla (desetke!!! ), zaradi obveznosti na faksu dobila zavrnitev za službo user posted image in izvedela, da bom postala TETA user posted image

Sara je iz dneva v dan bolj zgovorna, HB zdrava, pridna in tudi navihana, še vedno hodimo spat ob 18.00, v vrtcu pa je še do petka blažena med fantki. takrat namreč pride še ena deklica. Sicer je baje zelo priljubljena med fantki in tudi ona jih ima zelooo rada. baje vsako jutro, ko se vsi zberejo, stopi do vsakega in ga objame, svojemu "fantu" pa da lubčka user posted image Zjutraj komaj čaka vrtec (HB!!!) in imam kar težave bundo iz nje slečt, ker takoj laufa v igralnico user posted image sem takooo vesela, da uživa v vrtcu!

kako kaj ve? vidim, da tudi iz vaše strani ni veliko prispevkov... saj vem, tudi meni se zvečer popolnoma spraznijo baterije in velikokrat greva spat že ob osmih user posted image kako to pašeeee!

MTY in mamice ostalih bolančkov: user posted image user posted image user posted image da se kmalu vaši sončki pozdravijo!!!

KAHLO: suuuuuper za podaljšanje porodniške!!!

SONČKOM PA TUDI user posted image user posted image user posted image za uporabo kahlice!!!!!!!!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.