![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 9:58:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............ojla!!!!!!!!kje si ti??????? vsepovsod in nikjer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 11:37:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............ojla!!!!!!!!kje si ti??????? vsepovsod in nikjer ja zdej že sama sebe srečujem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 11:38:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft http://realife.si/kamen-zaupanja/ iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuk fajn tele igrice pa ni nikol konc...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 11:39:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI. PRVA: A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU? DRUGA: TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 11:40:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, mi je med tem filmček naložilo - za ledo user posted image user posted image kako fajn naša se tako trudi skakat pol pa tko zgleda, kot da je prlimana na tla in jaoooo smešna je samo vrat stegujeuser posted image bubika, kapo dol. račka; evo moje taprvo, ki se pri dobremu letu in pol tudi tako trudi. še trampolin ni pomagal http://www.youtube.com/watch?v=TpZUkl1-bLE&feature=related ja ja tko se skače ful luškano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 11:41:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dobro jutro. evo, , za lepši dan!!! si u službi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 11:43:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Čarli08 koliko dni maš še do PDP?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 22:36:00
|
|
|
|
Čarli08
|
Še 3 tedne ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.3.2010 22:16:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jiiiiii..... še tri tedne.... ma joj, dej kako fotkico trebuščka, no.... Drgač pa sem jaz na bolniški.... majko milo... še nikoli nisem bla na bolniški... Lari je imela eno milo virozico... ma zdej je skoraj ok..... Problem je, ker se je danes mene nekaj začelo lotevat... Jao, jao, vsakič se nalezem od nje... . Valda v še hujši obliki.. V vrtcu jih je pet.. vsi so zboleli... Lara pa vsako jutro: avto, bunda, kapa, Kaja, Julija... avto, bunda. kapa, Kaja, Julija.... hahaha Jutri gremo k pedontologu... zaradi tistega njenega zobka... eh, sam štrapac... itak boostal tam, dokler ji ne bo izpadel...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.3.2010 7:47:14
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.3.2010 8:00:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa sem jaz na bolniški.... majko milo... še nikoli nisem bla na bolniški... Lari je imela eno milo virozico... ma zdej je skoraj ok..... Problem je, ker se je danes mene nekaj začelo lotevat... Jao, jao, vsakič se nalezem od nje... . Valda v še hujši obliki..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.3.2010 8:02:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri gremo k pedontologu... zaradi tistega njenega zobka... eh, sam štrapac... itak boostal tam, dokler ji ne bo izpadel... fajn uštimite!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.3.2010 19:36:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Hvala - enako želim vsem mamicam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.3.2010 21:19:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa sem danes zvedla eno res krasno novičko.... in sem toooooooolk veselaaaaaaaaaaaaa...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.3.2010 22:03:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Učiteljica pita decu: "Šta znači reč OČIGLEDNO?" Javlja se mali Marko: "Pa, drugarice učiteljice, evo ovako... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL , a baka vozi DZIP - OČIGLEDNO - mi imamo para!" Učiteljica: "Bravo, Marko, odlično si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja?... Perica!" "Ajde, Perice, objasni nam ti, šta znaci reč OČIGLEDNO?" Perica: "Moja baka svako jutro ide na livadu, izpod desne ruke nosi alemajne cajtung, a ispod leve nosi vašington poust. Pošto baka ne zna engleski ni njemački – OČIGLEDNO ide da sere!"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 17:11:02
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Učiteljica pita decu: "Šta znači reč OČIGLEDNO?" Javlja se mali Marko: "Pa, drugarice učiteljice, evo ovako... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL , a baka vozi DZIP - OČIGLEDNO - mi imamo para!" Učiteljica: "Bravo, Marko, odlično si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja?... Perica!" "Ajde, Perice, objasni nam ti, šta znaci reč OČIGLEDNO?" Perica: "Moja baka svako jutro ide na livadu, izpod desne ruke nosi alemajne cajtung, a ispod leve nosi vašington poust. Pošto baka ne zna engleski ni njemački – OČIGLEDNO ide da sere!" đa best
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 17:11:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa sem danes zvedla eno res krasno novičko.... in sem toooooooolk veselaaaaaaaaaaaaa... povej povej povej jst sm FIRBČNA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 20:10:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa sem danes zvedla eno res krasno novičko.... in sem toooooooolk veselaaaaaaaaaaaaa... povej povej povej jst sm FIRBČNA Ne poveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 20:33:16
|
|
|
|
arabela*
|
malo da vas pozdravim.... nič novega pri nas....M je aktivna 1000 na uro....lapasta.....ni kaj...se že zmeniva po telefonu..po njeno seveda...pa začela je s takimi....ko ji npr ati nagaja..mu reče nazaj...glej,kaki je.. ..al pa reče isus bog . Pa štrajka že v vozičku,ona bi samo hodla sama....se nam je voziček zadnjič nekaj pokvaril,jaz jamram....ona pa reče: Risa rada sla pes...... jaz sem utrujena ...dvakrat dnevno hodim v šolo,pa pospravim,skuham....zvečer me zmanjka....skratka norišnica....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.3.2010 20:34:13 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 20:39:37
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 20:47:50
|
|
|
|
zband
|
lep pozdrav od zband-kovih
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.3.2010 22:11:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
..al pa reče isus bog Naša Lara pa še nič ne povezuje, razen "še kuha/kota" ali "ati/mami/kača nina."
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.3.2010 9:03:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa sem danes zvedla eno res krasno novičko.... in sem toooooooolk veselaaaaaaaaaaaaa... povej povej povej jst sm FIRBČNA Ne poveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm..... dej dej povej kaj boš nona?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.3.2010 9:54:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa sem danes zvedla eno res krasno novičko.... in sem toooooooolk veselaaaaaaaaaaaaa... povej povej povej jst sm FIRBČNA Ne poveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm..... dej dej povej kaj boš nona????? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, daj poveeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.3.2010 13:32:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa sem danes zvedla eno res krasno novičko.... in sem toooooooolk veselaaaaaaaaaaaaa... povej povej povej jst sm FIRBČNA Ne poveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm..... dej dej povej kaj boš nona????? O tem pa nič ne vem....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.