|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
19.3.2010 10:33:23   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pride novi jetnik v zapor in ga drugi jetniki vprašajo, koliko je dobil.15 let!Za kaj pa?Za zdravniško pomoč.Kako to, za zdravniško pomoč?Tašči je tekla kri iz nosa, pa sem ji naredil prevezo okoli vratu, da ne bi izkrvavela...

jao.. hahaha

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
19.3.2010 10:40:23   
ključek
user posted image ...............ojla!!!!!!!!kje si ti???????user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
19.3.2010 11:07:14   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image ...............ojla!!!!!!!!kje si ti???????user posted image

vsepovsod in nikjer user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
19.3.2010 11:10:07   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, mi je med tem filmček naložilo - za ledo user posted image

user posted image

kako fajn

naša se tako trudi skakat
pol pa tko zgleda, kot da je prlimana na tla in jaoooo smešna je
samo vrat stegujeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
19.3.2010 12:40:41   
RAČKAPK
Gospod v recepciji hotela s komolcem po nesreči dregne prsato gospo 
direkt v prsi in se ji takole opraviči:
"Gospa, če je vaše srce tako mehko,  kot vaše prsi, mi boste oprostili.."
Gospa odgovori:
"Če imate tako trdega, kot je vaš komolec, je številka moje sobe 320."

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
19.3.2010 13:11:15   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image račkakpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jojjjjjj, sem se pa tud mogla zdaj nasmejat....(no pol pa sem se še malo zamislila), mi moj pošlje mejl kako sta se z malo zjutraj pakirala od doma......(pa ma mala cel servis pribor, pa kozice pa to v dnevni v škatli z igračami ) pa pravi moj da sta se že vse napravla pa že pr vhodnih vratih, pa se mala samo naenkrat obrne odšiba v dnevno vzame plastični nožek.... in privihra nazaj, pol se še on pogaja da naj to kr doma lepo pusti....pa valda mu ni ratalo (ga mala obrača sto na uro) in je šla z nožem k varuškiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj si pa je ta mogla mislit pa bom zvedla k pridem po njo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda se mala nagiba k frediju crugerju al kaj takega, litle psihopatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
19.3.2010 13:50:48   
RAČKAPK
KAHLO - veš kaj pa jst mislm
varuška ji ne da noža
evo in punči si ga je sama priskrbela in lepo prneslauser posted image

naša se dere kouser posted image  ko ji kaj ne pustim
je tako užaljena ampak tako užaljena
še solze tečejo, sam da se vidi,...kako je hudo

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
19.3.2010 14:27:59   
Čarli08
Bravo, Račka is back! Pa še fino si me nasmejala ...

Pri nas je pa največji problem, da vse leti naokrog po bajti - naš mulček ima tako veselje stvari metat (kar pride pod roko, seveda), da se mi včasih kar meša ... za piko na i je zadnjič po tleh letela skleda z rižem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.3.2010 14:31:21   
Čarli08
in je šla z nožem k varuškiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Upam, da ji je varuška skuhala kaj mesnega, da si je lahko razrezala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.3.2010 20:44:07   
Lara Croft
..prej sem mela občutek da so mevžike......ampak od kar sem pa po porodu dobila prvo menstruacijo, mam full boleče ovulacije...

Zanimivo to... jst pa imam krvavitve veliko manj obilne kot prej... ne jeterc ni več, nobenih bolečin.... vsak drugi mesec pa skoraj nič... Kr neki.. haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.3.2010 20:48:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Gospa odgovori:

user posted image user posted image user posted image user posted image

SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI. PRVA: A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU? DRUGA: TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.3.2010 21:20:11   
arabela*

SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI. PRVA: A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU? DRUGA: TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM.

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3137
19.3.2010 21:25:02   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Gospa odgovori:

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ste ga pa strelale danes user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.3.2010 9:05:05   
leda

Evo, mi je med tem filmček naložilo - za ledo user posted image

user posted image

kako fajn

naša se tako trudi skakat
pol pa tko zgleda, kot da je prlimana na tla in jaoooo smešna je
samo vrat stegujeuser posted image

bubika, kapo dol.

račka; evo moje taprvo, ki se pri dobremu letu in pol tudi tako trudi. še trampolin ni pomagal user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=TpZUkl1-bLE&feature=related

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.3.2010 9:49:47   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.3.2010 9:58:39   
arabela*
Kak ste kaj..babike?

Mi smo vredu,nič kaj novega pri nas...

cel vikend smo že same....je ati v tolminu in sta punci neverjetno pridne,se igrata ko zmešane.

Tud spimo že lepše ponoči, včasih kar celo noč, M je začela malo mleko zanemarjat, ji damem zvečer kak čokolino...al pa kaj podobnega.Živahna je 100na uro....v vsem že A posnema, kake 3 mesece že sama sedi in je za veliko mizo,njem stolček je pospravljen v zgornjem štuku....
tud sistematskega sva imele,je bila pridna,lepo narisala sestavila stolp,povedala kje ima pupica kaj..malo zajokala ob pikecu....velika je 82 cm, težka pa 10.390kg.
tud A je imela v petek sistematskega...ona bi pa kar v šolo rada šla žeuser posted image ....

Aja tud igrala smo že noro lepo osvojili, M se sama vozi po toboganu in plazi povsod.......me je skoraj kap, ko sem vidla,kaj vse upa, nič je ni strahuser posted image ..pa v Europarku gre sama na tisti veliki tobogan........ne vem no......user posted image
pa bogica se je zaskalila v prstek in ne pusti,da ji odstranimo skalco....pravi,da je ne boliuser posted image

Nič...malo grem malo pospravit,potem pa šibamo na sprehod...lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.3.2010 20:46:33   
Lara Croft
Lara je šla včeraj prvič na tobogan.... cel podvig, da je prišla po stopnicah gor... in pol je trajalo, da se je pustila prepričat, da se je treba usesti.... Dvakrat je celo šla.. user posted image

Se pa nič kaj dost noče sama igrat... če jaz sedim na kavču, se najrajš valja okoli mene oz. sedi v naročju.. V vrtcu pa se... vedno, ko pridem zlaga žebljičke ali se igra v kuhinji... tle pa stalno okrog mojih nog...

Meni so vikendi tko utrudljivi.... sploh tej pooooočaaaaasni sprehodi....

Je bila pa danes Ana na obisku... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.3.2010 22:08:07   
*bubi*

sploh ne govori.... ta vikend je ati delal oba dneva po 12 ur. Pa še pihalo je danes dopoldan tak grozno, da smo takoj not pobegnili. user posted image  Saj smo bili oba dneva pri babici, ampak vseeno sem čisto izžeta. Komaj čakam, da grem jutri v službo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.3.2010 22:19:12   
Lara Croft
http://realife.si/kamen-zaupanja/

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.3.2010 19:17:48   
Olivija*
Lara, pa si me zajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.3.2010 21:27:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Lara, pa si me zajuser posted image

Itak..... firbec babji... ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
23.3.2010 6:01:28   
ključek
dobro jutro. evo, user posted image , za lepši dan!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3147
23.3.2010 9:54:44   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Jojjjjjj, sem se pa tud mogla zdaj nasmejat....(no pol pa sem se še malo zamislila), mi moj pošlje mejl kako sta se z malo zjutraj pakirala od doma......(pa ma mala cel servis pribor, pa kozice pa to v dnevni v škatli z igračami ) pa pravi moj da sta se že vse napravla pa že pr vhodnih vratih, pa se mala samo naenkrat obrne odšiba v dnevno vzame plastični nožek.... in privihra nazaj, pol se še on pogaja da naj to kr doma lepo pusti....pa valda mu ni ratalo (ga mala obrača sto na uro) in je šla z nožem k varuškiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj si pa je ta mogla mislit pa bom zvedla k pridem po njo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda se mala nagiba k frediju crugerju al kaj takega, litle psihopatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, kaj je rekla varuška??? user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
23.3.2010 9:56:17   
ključek

sploh ne govori.... ta vikend je ati delal oba dneva po 12 ur. Pa še pihalo je danes dopoldan tak grozno, da smo takoj not pobegnili. user posted image  Saj smo bili oba dneva pri babici, ampak vseeno sem čisto izžeta. Komaj čakam, da grem jutri v službo user posted image

ste tudi dosti sami? midve tudi, predvsem med tednom, za vikende je zaenkrat še kar okej. včasih je služba balzam, kajne??user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
23.3.2010 9:56:56   
ključek

Je bila pa danes Ana na obisku... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

slikce so kakšne??

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v FEBRUARJU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu februarju - od gledaliških in kino pr...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.