![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 11:19:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Lej jo lej Lariko...............kako kaj moja trta-ovijalka, kaj vem še kaj je ta zelen hudič......a si se kaj spomnla na mene Ah lakota pr naši sigurno ni bla..........k se je prejšnji teden cel teden postila, zdaj pa se na eazy nazaj spravla Ta moj otrok je čist kontra mame........jaz še enodnevnega posta ne zdržim Upam da se čimprej pocajtaš.....pa zobke tud!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 11:31:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem ti poslala... :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 13:17:35
|
|
|
|
KAHLO
|
Halloooooooooooooooooooo!!!!! vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaki odmev.........nikjer nič! Larika.........hvala... Zdaj pa že zgleda tako kot da bi ta septembrski forum ratal moj blog hmmmmm.....nič omembe vrednega se od včeraj do danes ni zgodilo, no........sem se včeraj trdno odločla da bom pazljiva da ne bom danes komu nasedla............in evo že ob 8. zjutraj me je moj pošteno..... me kliče v šiht ves kao paničen da ni varuške in ne dviguje telefona.......jaz pa že opppp pa pokoncu.......pomislila na najslabše stvari ki bi se lahko zgodile njej ali pa njunima otrokoma (namreč ona je full zanesljiva in točna ko urica)....in un meni pol s tem 1. aprilom.................bi ga kr preko telefona , samo naj pride domov......... tako ...........to je vse od blogerke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 15:20:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst imam neko infekcijsko bakterijo.... ali bakterijsko infekcijo.... nešto slično... antibiotike in bolniško... Mislim... da bi vsaj imela vročino, bi lažje opravičila slabo počutje in izostanek od dela... Bila sem tudi pri zobarju danes.... eno uro in pol, če ne še več, mi je kamen pucala.... Sem jo vprašala, da če se ne boji, da jo en dan kdo premlati na cesti?!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:00:20
|
|
|
|
Olivija*
|
joj, Lara...upam, da je tole prvoaprilska in da si zdrava!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:06:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* joj, Lara...upam, da je tole prvoaprilska in da si zdrava! Jao, pa res.... ne, ne... vse to je blo danes čisto res..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:11:34
|
|
|
|
Olivija*
|
za Laro st.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:13:18
|
|
|
|
Olivija*
|
js sem pa dans tako dobila sem prvega poljubčka od moje princeske! ma dobro...je sfalila ličko in mi ga pritisnila na nos, a važen je namen!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:24:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Iiiiiii.. ma misliš prvič da je poljubček bil podoben poljubčku? Naša Lara se kr zaliže.... in kr na usta bi ona, če se ne bi umikali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:28:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* za Laro st. Sej se bom pozdravla..... Ma ki jutri sem tla it na koncert od Plestenjakovga Jana.... smrk, smrk...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:33:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Iiiiiii.. ma misliš prvič da je poljubček bil podoben poljubčku? Naša Lara se kr zaliže.... in kr na usta bi ona, če se ne bi umikali... ja, prvič tak spontani poljubček....danes po službi sem bla tako zmatrana, da sem se ulegla in zaprla oči za kako minutko, ona je pa zlezla k meni in kr naenkrat sem čutila nekaj vlažnega na nosu, hihi. je blo čist spontano iz njene strani, sploh je ni blo treba nagovarjat, naj da poljubčka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:37:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... Ma ki jutri sem tla it na koncert od Plestenjakovga Jana.... smrk, smrk... sej lahko karte komu pošenkaš ej, prava žurerka si! kaj je že blo prejšnjič, parni valjak? zdaj plestenjak... madonca, se ti dogaja! sej plestenjak bo ziher še imel kak nastop, nč se sekirat!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:37:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js sem pa dans tako dobila sem prvega poljubčka od moje princeske! ma dobro...je sfalila ličko in mi ga pritisnila na nos, a važen je namen! bubiki pa to ni tuje.... ona me objame, reče moja mami in cmok Sama od sebe. Najpogosteje zjutraj v vrtcu, zraven pa še "adijo mami" Esino danes ni imela časa.... je kar not zbežala, še pogledat me več ni hotela, ko se je k pomočnici stiskala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:41:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
danes po službi sem bla tako zmatrana, da sem se ulegla in zaprla oči za kako minutko, ona je pa zlezla k meni in kr naenkrat sem čutila nekaj vlažnega na nosu, Ma joooj, ku lepu, no...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.4.2010 21:42:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... Ma ki jutri sem tla it na koncert od Plestenjakovga Jana.... smrk, smrk... sej lahko karte komu pošenkaš ej, prava žurerka si! kaj je že blo prejšnjič, parni valjak? zdaj plestenjak... madonca, se ti dogaja! sej plestenjak bo ziher še imel kak nastop, nč se sekirat! Ja, še bo imel.... ma zdej bi blo v Kopru... blizu in povrh vsega še brez vstopnine.... Ja, za žur sem pa takoj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.4.2010 22:19:22
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Da bo še 2.4. kaj objavljeni ... Ja, še sem živa ampak bizi bizi in ko se vsake toliko namenim na rr mi računalnik zablokira al pa se NCIS začne. In kako? Dajte me ve bolj ta pridne mal ažurirat koliko trebuščkov mamo in kako je čarli? Pa kaj je še novega? Drugače je pa moj Lovro že pravi možakarček. Ena mešanica neverjetne trme in nežnosti-včasih od jeze cepeta in meče stvari po tleh, včasih pa ne ve s kako vse bi se stiskal in lupčkal in božal. Ah... Saj veste kako je... Najboljši je!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.4.2010 9:09:52
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.4.2010 7:58:46
|
|
|
|
taja1235
|
Dobro jutro vsem mamicam, kako ste, jaz ze od sedme ure v sluzbi, sm pridna, jah ni kej treba delat, da bomo lahko poleti kej vec casa doma oz na morju, treba sparat dopust. Nasa bejba se pocasi redi sedaj ji redno dajem infatrini in ocitni pomaga ;)))) hvala bogu. Drugače je pa prava navihanka ;) govori pa samo mama in ma, in cisto nic drugega, zna pa pokazat vse zivali v knjici in sedaj se pa ze ucive barve ;) tko da smo pridni. Se kaj bolj pogosto javim mam v sluzbi ful guzvo doma sm pa raj z mojo princesko kot da bi bla na rač..... Želim vam en lep krasen sončen dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.4.2010 8:12:19
|
|
|
|
KAHLO
|
Halllo pupe!! kako mene to sonce zjutraj napolni z optimizmom in energijo, ko kolesarim v službo mam že skoraj občutek kot da letim .....čeprav, včeraj ko sem se vračala domov me je ena voznica tako izsilila da je se me je rahlo dotaknila............jaz pa začnem tisto po štajersko krilit in kričat, pa me samo gleda................ženska je bla čist odsotna.........zgleda je imela slab dan za sabo........ampak mislim da vseeno ne bi bilo slabo če glavo obrnila če ne kdo na kolesarski ko zavija!!!!!!!!!!!!..................ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh Aja, sem pa brezplačno dobila ustnico ala angelina jolieeeeeeeeeeeeee nevem od kje in kako se mi je pojavil ta herpes in se kr širi in širi...........tako da imam že vso gornjo ustnico oblepleno z antiherpesovimi obliži!!! Drgače, nič.......včeraj sem šla laufat.............je blo fantastično, z Ronjo se imamo tud naravno fantastično večino prostega časa preživimo na toboganu, je že tako zverzirana da kr sama gor spleza in se spusti.....no včeraj pa sta ji še delali družbo njeni plišasti fifiki..............mala ma zdaj obdobje fifik.....si jih nosi spat, pa kopat, pa v varstvo si jih pelje z vozičkom za punčke............pa včeraj sta se mogli obvezno pred njo pelat po toboganu.........mislim....bilo kuda FIFI SVUDA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.4.2010 15:01:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mislim....bilo kuda FIFI SVUDA Sem včeraj eno lušno knjigico videla v Intersparu - ima melodije (meni se zdi) štirih pesmic od fifi, not pa so verjetno besedila napisana. Verjetno zato, ker je bila knjigica v folijo zavita.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.4.2010 21:26:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drgače, nič.......včeraj sem šla laufat.. Jeeeee... jst pa danes... po dolgi zimi stradanja... Majka.... M A J K A. Naša Lara pa ne pretirava s toboganom.... enkrat, dvakrat in ima dovolj... gre tut lepo po stopnicah... na vrhu pove, da je treba sklonit glavo, čičat in že je dol... :))))
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.4.2010 21:33:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mislim....bilo kuda FIFI SVUDA Sem včeraj eno lušno knjigico videla v Intersparu - ima melodije (meni se zdi) štirih pesmic od fifi, not pa so verjetno besedila napisana. Verjetno zato, ker je bila knjigica v folijo zavita. mI JO PA imamo samo v avtu... ker doma nam jo ati skrije...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.4.2010 21:45:15
|
|
|
|
Olivija*
|
tudi pri nas sta fifiki ta glavni ta teden. je dobila za pisanko CD s FIFI risankami (še nismo uspeli pogledat) in hiško z dvema fifikama. niti ne vem, kako jim je ime...ona pa ju skoz kliče fifiki Pa v postlo ju hoče s sabo vzet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.4.2010 8:23:24
|
|
|
|
KAHLO
|
OJJJJJJ! Olivija.....tudi jaz sem vidla tisto knjigico s fifikami.....bomo kupli za kakšno nagrado.......si mora prislužit....itak pa ma zdaj ti dve plišasti fifiki, pa 3 cd- je risank, pa slikanico............zaenkrat zadost Jojjjj, drgače pa smo včeraj šli v tivoli na igrišče (da malo spremenimo okolje), no in pol se tam vozimo po toboganih in gugamo. No pa smo bli na toboganu, naša mala pa še ena punčka se vozita dol, zraven pa stojita mamici in na veliko čvekata prav naglas....da se je ja slišalo njuni modrosti vzgoje.....no in pol Ronja zakašlja (...mislim...jaz nevem....za mene nič posebnega, kašlamo tud če nismo bolani no pa nima veze) pa priteče una mamica pa začne takoj LUNA SI TI KAŠLJALA....mala jo je itak pisano gledala s tobogana....pa reče moj ne naša je kašljala....in pol si je una na veliko oddahnila................mislimmmmmmmmm.....nisem zastopla....in še danes ne......kaj bi le blo če bi punčka rekla da je zakašljala......verjetno bi jo mamica takoj strgala s tobogana in jo zavila v tisoč dekic, pa verjetno bi mogla popit liter preventivnega sirupa...jaoooooooooooo no nič, midva se odločiva za umik.....ker to ni blo za poslušat, se odpravimo k gugalnicam....malo sva imela v tistem triciklu k ma ročko da porivaš....no pa se gugamo .....pa pride zraven spet ena mami ravno z modne piste in štekli, pa valda ta najbl nobel vozičkom ......njen sinek pa direkt k ronjinemu kolesu....pa ga gleda...pa mu še rečem da se lahko vsede in igra z njim, ronja je itak bla na gugalnici.....pa reče njegova mami, LAN za tole kolo si pa ti že prevelik!?!??!?!?!?in ga odnese vstran.....jaz sem bila spet vsa paffffffffffffffff.....je rekla prevelik....a vozi ga pa še zmeraj v vozičku za malčke....... mislim haloooooooooooooooo!!!!! če je pa njeni 2 letnik prevelik za to kolo......pol je definitivno prevelik za voziček..........................!!! No skatka jaz sem prišla do zaključka, da naslednjič ko gremo v Tivoli v ušesa vtaknem štoplce, da ne bom poslušala modrosti mestne gospode še rajši pa grem na periferijo.............tam se takoj vklopimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.4.2010 10:22:43
|
|
|
|
Čarli08
|
kako je čarli? Še s trebuhom ...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.