![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.3.2010 20:09:26
|
|
|
|
Olivija*
|
Lara, kak dolgo nas boš pa še pustila v negotovosti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.3.2010 21:56:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Lara, kak dolgo nas boš pa še pustila v negotovosti? Jaz? Ne ne, sama si se sfurala not..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.3.2010 22:02:08
|
|
|
|
Olivija*
|
eh...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.3.2010 10:36:30
|
|
|
|
leda
|
čav babe. sem prišla povedat, da je tut naša ela začela govort v stavkih. no, v enem stavku. Duuudaaa, kje si??!!! dudo občasno zamenja mami, oći (res reče z mehkim č) in oja. občasno. zdaj pa brat. pa ne fiction, ampak strokovno literaturo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.3.2010 21:02:04
|
|
|
|
Olivija*
|
naša punca pa bolj romansko slovnico obvlada, najprej samostalnik, potem pridevniki (mami lase lepe, škorenčki tam gor, tiho tiho medo panča, zinka upčka = trzinka lupčka čakala...) večerni obred je pižamco, dudo, čumfe (=štumfe) ko se kam odpravljamo, jo lovim po celem stanovanju z bundo v roki....ko pa ona hoče kam it, je pa en dva tri oblečena. v glavnem, fajn se mamo! v soboto sem bila pa čist zgrožena nad njenim izpadom...ker ni bilo vse po njeno, je tulila ko jesihar, pa kr ni se ustavla. po moje se je celo uro kr skup drla zunaj pred bajto. vsi sosedi so me že postrani gledali. ah...komaj se je začelo to trmasto obdobje, pa si že želim, da bi blo čimprej mimo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.3.2010 21:48:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
ko se kam odpravljamo, jo lovim po celem stanovanju z bundo v roki....ko pa ona hoče kam it, je pa en dva tri oblečena. Ja.... hahahahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.3.2010 21:50:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
v soboto sem bila pa čist zgrožena nad njenim izpadom...ker ni bilo vse po njeno, je tulila ko jesihar, pa kr ni se ustavla. po moje se je celo uro kr skup drla zunaj pred bajto. vsi sosedi so me že postrani gledali. ah...komaj se je začelo to trmasto obdobje, pa si že želim, da bi blo čimprej mimo! Ja, prvič traja malo dlje, vsakič naslednjič je boljše... seveda, če ne popustiš, ko enkrat že rečeš "ne". Vsaj pri nas so tej izpadi vedno krajši... :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 8:15:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Halo babike!! No da še jaz nekaj naklofam Najin dopust na štajerju se je začel bl klaverno, namreč ko sem v petek šla domov, me je doma pričakala vročična Ronja (naša prva vročina in bolezen ), najprej sem se lepo vsedla k njej in naštudirala kaj z njo počet nič vročine je imela 38.8.....in samo ajala bi ....no pa smo se odpravili ajat in švicat vposteljo......no v nedeljo je vročina minila in sva pičili na štajer......se je pa pojavil grozljiv moker kašelj, tako da mi je dve noči ob kašljanju bruhala, hrano je do konca prejšnjega tedna odklanjala, je živela samo od vode in pomarančnega soka (zgleda se je odločla za post), no ko pa se je to nedeljo le opugumla in pojedla ornk juhico, je pa takoj pobruhala nazaj v krožnik .....je pa pol za večerjo že jedla kruh z maslom.......no včeraj pa je pol pr varuški blo vse o.k, je jedla makarončke (njen favorite), popoldne sva še zunaj pohajali, in risali s kredo.....je celo soseska popisana pa reče večer da gre ajat, jo spikama ob 20.00 v posteljo....in pol se začne kalvarija............mala se je tako drla.......kot da bi jo iz kože jemali, pa kar naprej nama je govorila "ne bom", pa "pusti", pa "au".......nisem vedla več kaj z njo počet, nisva je smela met na roka ne stiskat nič ni pustila.....ne piti nič........njena dekca tud ni nič pomagala......sem bla že čist na koncu, sem rekla da mogoče je pa zob...al kaj...kaj vem....vročine ni imela....če sem jo pa kjer koli prijela je pa itak blo au.............!!!!!!!!!!!!!!! jaz nevem.....pol sem jo nesla v najino spalnico in je spala do 23.00.........se spravim še jaz spat k njej in opet...............drenje tako da mi je možgane skup vleklo.....in se je drla do pol dveh..................je pa hotla dol s postelje in ven iz vreče....pa ji ustrežem...in gre lepo v dnevno k njeni mizici in reče pisa.....(pisati), pa bum bum (tist kladivo k tolče palčke v luknjice), ji rečem da se ne mormo zdaj igrat in da vsi ajajo......pa vzame fifi pa bajsa.........in gremo nazaj v postlo.....damo spat ti dve igrači, una se še kr dere in premetava......pol pa se je le umirila in je bil mir do 5 zjutraj, in pol spet 15. minut deretja!!!!! Zdaj pa mi lahko prosim nekdo pove................kaj se je dogajalo..........pa nobene vročine!?!?!?! saj če bi imela vnetje ušes bi bla verjetno kakšna vročina ali kako...!?!?!............jaz nevem no............v glavnem danes sem kot da bi me kdo iz centrifuge vzel!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 10:14:39
|
|
|
|
leda
|
v soboto sem bila pa čist zgrožena nad njenim izpadom...ker ni bilo vse po njeno, je tulila ko jesihar, pa kr ni se ustavla. po moje se je celo uro kr skup drla zunaj pred bajto. vsi sosedi so me že postrani gledali. ah...komaj se je začelo to trmasto obdobje, pa si že želim, da bi blo čimprej mimo! glih dons zjutraj sem se morala smejat v rokav, ker je ela v kopalnici priredila eno mini step točko. ji je duda padla in jo je to čist razp**** (pa ni glih jutranji človeček). sicer pa se strinjam z laro. za občinstvo pa; tisti, ki majo otroke, te itak gledajo s sočutjem, tisti, ki pa najbolj pametujejo o vzgoji, pa majo ponavad sam pasje in mačje izkušnje. kahlo; za vneta ušesa vročina ni nujna.
< Sporočilo je popravil leda -- 30.3.2010 10:15:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 12:01:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Leda......ampak še kr ne zastopim, če bi mela vnet ušesek, bi verjetno jokala kar naprej, tak se je pa vmes pomirila.......ali pa k sva jo dala s postle je šla v dnevno da bo risala pa gledala risanko!?!?!?!?.........nevem.....a pa zdaj mi tud varuška pravi da do zdaj še ni nič jokala, pa težila da bi jo kaj bolelo??!?!?!?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 12:20:21
|
|
|
|
Čarli08
|
Kahlo, jst bi tud ušesa obtožla - naš tud ni imel vročine, vnetje pa - pri nas je pa ta problem, da mi nič ne nakaže, da ga ušesa bolijo, šele, ko se mu pocedi ven, vem za kaj gre ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 12:40:38
|
|
|
|
leda
|
Leda......ampak še kr ne zastopim, če bi mela vnet ušesek, bi verjetno jokala kar naprej, tak se je pa vmes pomirila.......ali pa k sva jo dala s postle je šla v dnevno da bo risala pa gledala risanko!?!?!?!?.........nevem.....a pa zdaj mi tud varuška pravi da do zdaj še ni nič jokala, pa težila da bi jo kaj bolelo??!?!?!? jaz sicer nisem glih ena avtoriteta na tem področju. sem v svoji mama karieri doživela točno eno vnetje ušes podmladka. takrat je zoja skozi tožila; je pa res da je že znala artikulirat, ker je bilo to par tednov nazaj. torej kolikor jaz štekam, ne gre za vnetje ušes.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 12:53:56
|
|
|
|
KAHLO
|
ledaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................upam, in močno želim da imaš prav, in da naju mala malo heca!!!! je pa naporen ta hec Oli....mah nisem čist ziher s temi ušesi, ker ko je ona jezna se itak za uho vleče ali pa tolče......pol pa sem jo včeraj otipala okrog ušes pa ni nič zakričala......tako da zato sploh nisem ziher a so ušesa al ne....al kaj pr hudiču....ji je blo!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 12:55:04
|
|
|
|
KAHLO
|
eh OLI.....mislila sem na Čarli...............jah ni čudno............danes sem res vsa , mam pa že kr malo treme pred današnjo nočjo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 21:29:28
|
|
|
|
Čarli08
|
Kahlo, upam, da ni uho in da je bil samo izpad - tudi to se zgodi - naš se je zadnjič z glavo zabijal v posteljo - pojam nimam, zakaj; mirno noč želim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 22:25:00
|
|
|
|
NADJA7
|
Halo kahlo! Se ti pridružujem v napadu drenja in nočnega igranja prejšno noč. Tudi moja punca je imela vročino od petka do nedelje. Včeraj grem z njo k pediatrinji po vsej vikendski kalvariji, tipanju ušes, grla,zobkov.... in mi reče da ima prehlad. Nič nikjer videt, nato zvečer drenje, javkanje, trmarjenje, risanje, igranje,... vse samo ne spat. Vse skupaj je zgledalo kot da bi mi otroka ugrabli vesoljci in mi poslali nekoga drugega!!!!!! Danes spet vse B.P. Zaključek vsega je pogled na koledar-POLNA LUNA!!!!!!!!!!JUHUHU Pa še več takih lun.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 22:55:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO eh OLI.....mislila sem na Čarli.............. ni problema!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.3.2010 22:58:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 mirno noč želim enakooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 8:10:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 8:12:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
KAHLO NADJA7 kaj je to mirna noč? ja kadar je pa še luna je pa itak katastrofa ponoči. sploh ne pišem o teh zadevah ampak jst imam dobesedno KRONIČNO pomankanje spanja prenašam težko sem pa že utrjena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 8:17:59
|
|
|
|
KAHLO
|
OLI, Čarli.....hvala za lepe želje za mirno noč......so se uresničile Smo pa tudi včeraj oz. je varuška ugotovila vzrok za Ronjin izpad.............zob......nekje tam odzadaj ji sili en kočnik ven..........in jo je verjetno prejšnjo noč obšel ta demon zdaj mi je tudi jasno zakaj se je po desnem ušesu in ličku tako tolkla in govorila auuuuuuu............midva pa kr nisva skapirala, sva mislila da je uho!?!?!.......no še dobro da sva jo vseeno s Calpolom filala in je nisva kar tako prepustila bolečinam. Skratka varuška ji je včeraj (nimam pojma kako ji je ratalo), zatipala veliko oteklino na dlesni čist odzadaj, mala je pa tud trznila, pa še slinit se je začela pol včeraj večer.............tako da.........smo pripravljeni še na kakšno takšno noč, dokler pač ta zob ne pride ven!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 8:21:12
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap...........mi nekih hudih nočnih težav nimamo.....no nismo imeli do predvčerajšnim.......me je pa pošteno že ta ena noč zdelala................pa niti ne toliko utrujenost pa zaspanost....kot to da nisem vedla kaj ji je....oz. kako ji naj pomagam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 8:22:08
|
|
|
|
KAHLO
|
Nadja07.......luna pa je verjetno tud na mene vplivala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 8:51:50
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.3.2010 10:55:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kahko..... kak je šla noč? :))))) Naša Lari je pred par dnevi ob enih ponoči celo sadno skuto zmazala.... TIsto popoldne na sprehodu je grisine jedla in ravno dovolj jih je bilo, da za večerjo ni več nič hotela... ob 23h pa se začne zbujat in me klicat.... in to je vsakih 5 minut trajalo do 1h.... vsakič, ko sva prišla v sobo je v bistvu spala in jokala.... na kar pa pomislim, đizus, da ni lačna, ker ni skoraj nič jedla... Pa jo čisto prebudiim vprašam... Bogi otrok je bil lačen.... Pol je zaspala kot polh... Jst sem pej še kr bolanna.... sicer nimam vročine, ma kriza no... Čeprav zdej, ko sem se spokala s pisarne, sem takoj boljš... Pa še zob me boli.... grem jih slikat pol.. jutri zutraj pa k zobarju...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.