Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:33:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pride novi jetnik v zapor in ga drugi jetniki vprašajo, koliko je dobil.15 let!Za kaj pa?Za zdravniško pomoč.Kako to, za zdravniško pomoč?Tašči je tekla kri iz nosa, pa sem ji naredil prevezo okoli vratu, da ne bi izkrvavela... jao.. hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:40:23
|
|
|
|
ključek
|
...............ojla!!!!!!!!kje si ti???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 11:07:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............ojla!!!!!!!!kje si ti??????? vsepovsod in nikjer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 11:10:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, mi je med tem filmček naložilo - za ledo kako fajn naša se tako trudi skakat pol pa tko zgleda, kot da je prlimana na tla in jaoooo smešna je samo vrat steguje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 12:40:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Gospod v recepciji hotela s komolcem po nesreči dregne prsato gospo direkt v prsi in se ji takole opraviči: "Gospa, če je vaše srce tako mehko, kot vaše prsi, mi boste oprostili.." Gospa odgovori: "Če imate tako trdega, kot je vaš komolec, je številka moje sobe 320."
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 13:11:15
|
|
|
|
KAHLO
|
račkakp Jojjjjjj, sem se pa tud mogla zdaj nasmejat....(no pol pa sem se še malo zamislila), mi moj pošlje mejl kako sta se z malo zjutraj pakirala od doma......(pa ma mala cel servis pribor, pa kozice pa to v dnevni v škatli z igračami ) pa pravi moj da sta se že vse napravla pa že pr vhodnih vratih, pa se mala samo naenkrat obrne odšiba v dnevno vzame plastični nožek.... in privihra nazaj, pol se še on pogaja da naj to kr doma lepo pusti....pa valda mu ni ratalo (ga mala obrača sto na uro) in je šla z nožem k varuški ....kaj si pa je ta mogla mislit pa bom zvedla k pridem po njo.... Zgleda se mala nagiba k frediju crugerju al kaj takega, litle psihopat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 13:50:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
KAHLO - veš kaj pa jst mislm varuška ji ne da noža evo in punči si ga je sama priskrbela in lepo prnesla naša se dere ko ko ji kaj ne pustim je tako užaljena ampak tako užaljena še solze tečejo, sam da se vidi,...kako je hudo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 14:27:59
|
|
|
|
Čarli08
|
Bravo, Račka is back! Pa še fino si me nasmejala ... Pri nas je pa največji problem, da vse leti naokrog po bajti - naš mulček ima tako veselje stvari metat (kar pride pod roko, seveda), da se mi včasih kar meša ... za piko na i je zadnjič po tleh letela skleda z rižem ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 14:31:21
|
|
|
|
Čarli08
|
in je šla z nožem k varuški .... Upam, da ji je varuška skuhala kaj mesnega, da si je lahko razrezala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 20:44:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
..prej sem mela občutek da so mevžike......ampak od kar sem pa po porodu dobila prvo menstruacijo, mam full boleče ovulacije... Zanimivo to... jst pa imam krvavitve veliko manj obilne kot prej... ne jeterc ni več, nobenih bolečin.... vsak drugi mesec pa skoraj nič... Kr neki.. haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 20:48:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Gospod v recepciji hotela s komolcem po nesreči dregne prsato gospo direkt v prsi in se ji takole opraviči: "Gospa, če je vaše srce tako mehko, kot vaše prsi, mi boste oprostili.." Gospa odgovori: "Če imate tako trdega, kot je vaš komolec, je številka moje sobe 320." SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI. PRVA: A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU? DRUGA: TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 21:20:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI. PRVA: A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU? DRUGA: TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 21:25:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Gospod v recepciji hotela s komolcem po nesreči dregne prsato gospo direkt v prsi in se ji takole opraviči: "Gospa, če je vaše srce tako mehko, kot vaše prsi, mi boste oprostili.." Gospa odgovori: "Če imate tako trdega, kot je vaš komolec, je številka moje sobe 320." SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI. PRVA: A VEŠ, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNIČNEM VRATU? DRUGA: TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ŽIVČNI ZLOM. ste ga pa strelale danes
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.3.2010 9:05:05
|
|
|
|
leda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, mi je med tem filmček naložilo - za ledo user posted image user posted image kako fajn naša se tako trudi skakat pol pa tko zgleda, kot da je prlimana na tla in jaoooo smešna je samo vrat stegujeuser posted image bubika, kapo dol. račka; evo moje taprvo, ki se pri dobremu letu in pol tudi tako trudi. še trampolin ni pomagal http://www.youtube.com/watch?v=TpZUkl1-bLE&feature=related
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.3.2010 9:49:47
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.3.2010 9:58:39
|
|
|
|
arabela*
|
Kak ste kaj..babike? Mi smo vredu,nič kaj novega pri nas... cel vikend smo že same....je ati v tolminu in sta punci neverjetno pridne,se igrata ko zmešane. Tud spimo že lepše ponoči, včasih kar celo noč, M je začela malo mleko zanemarjat, ji damem zvečer kak čokolino...al pa kaj podobnega.Živahna je 100na uro....v vsem že A posnema, kake 3 mesece že sama sedi in je za veliko mizo,njem stolček je pospravljen v zgornjem štuku.... tud sistematskega sva imele,je bila pridna,lepo narisala sestavila stolp,povedala kje ima pupica kaj..malo zajokala ob pikecu....velika je 82 cm, težka pa 10.390kg. tud A je imela v petek sistematskega...ona bi pa kar v šolo rada šla že .... Aja tud igrala smo že noro lepo osvojili, M se sama vozi po toboganu in plazi povsod.......me je skoraj kap, ko sem vidla,kaj vse upa, nič je ni strah ..pa v Europarku gre sama na tisti veliki tobogan........ne vem no...... pa bogica se je zaskalila v prstek in ne pusti,da ji odstranimo skalco....pravi,da je ne boli Nič...malo grem malo pospravit,potem pa šibamo na sprehod...lep dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.3.2010 20:46:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara je šla včeraj prvič na tobogan.... cel podvig, da je prišla po stopnicah gor... in pol je trajalo, da se je pustila prepričat, da se je treba usesti.... Dvakrat je celo šla.. Se pa nič kaj dost noče sama igrat... če jaz sedim na kavču, se najrajš valja okoli mene oz. sedi v naročju.. V vrtcu pa se... vedno, ko pridem zlaga žebljičke ali se igra v kuhinji... tle pa stalno okrog mojih nog... Meni so vikendi tko utrudljivi.... sploh tej pooooočaaaaasni sprehodi.... Je bila pa danes Ana na obisku...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.3.2010 22:08:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni so vikendi tko utrudljivi.... sploh tej pooooočaaaaasni sprehodi.... sploh ne govori.... ta vikend je ati delal oba dneva po 12 ur. Pa še pihalo je danes dopoldan tak grozno, da smo takoj not pobegnili. Saj smo bili oba dneva pri babici, ampak vseeno sem čisto izžeta. Komaj čakam, da grem jutri v službo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.3.2010 19:17:48
|
|
|
|
Olivija*
|
Lara, pa si me zaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.3.2010 21:27:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Lara, pa si me zaj Itak..... firbec babji... ni kej
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 6:01:28
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro. evo, , za lepši dan!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 9:54:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jojjjjjj, sem se pa tud mogla zdaj nasmejat....(no pol pa sem se še malo zamislila), mi moj pošlje mejl kako sta se z malo zjutraj pakirala od doma......(pa ma mala cel servis pribor, pa kozice pa to v dnevni v škatli z igračami ) pa pravi moj da sta se že vse napravla pa že pr vhodnih vratih, pa se mala samo naenkrat obrne odšiba v dnevno vzame plastični nožek.... in privihra nazaj, pol se še on pogaja da naj to kr doma lepo pusti....pa valda mu ni ratalo (ga mala obrača sto na uro) in je šla z nožem k varuški ....kaj si pa je ta mogla mislit pa bom zvedla k pridem po njo.... Zgleda se mala nagiba k frediju crugerju al kaj takega, litle psihopat no, kaj je rekla varuška???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 9:56:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni so vikendi tko utrudljivi.... sploh tej pooooočaaaaasni sprehodi.... sploh ne govori.... ta vikend je ati delal oba dneva po 12 ur. Pa še pihalo je danes dopoldan tak grozno, da smo takoj not pobegnili. Saj smo bili oba dneva pri babici, ampak vseeno sem čisto izžeta. Komaj čakam, da grem jutri v službo ste tudi dosti sami? midve tudi, predvsem med tednom, za vikende je zaenkrat še kar okej. včasih je služba balzam, kajne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.3.2010 9:56:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je bila pa danes Ana na obisku... slikce so kakšne??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.