|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
30.1.2010 21:36:25   
tea85
aha...ker gledala sem njene dlesni user posted image sicer ma res kak bi rekla ponekod belo, ko pač naj bi zrastel...mogoče pa je možno da je to, ker krčki zdaj user posted image
prej pa skoraj da nič...po moje bo tudi nekaj zvezi z dlesnimi. hvala ! bom pa v torek vprašala P. kaj bi to lahko bilo

aja, mentka zone- fulllll lepe slikice

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.1.2010 22:04:02   
metka_zone
tea85:Hvala user posted image ,sta zelo navezana drug na drugega in mali se začne kar jokat,če starejši gre ven iz prostora...

Danes sem imela spet pestro noč in sem že skoraj kronično nenaspana.Vsaka noč je ista,z mano pa čedalje slabše,sem že tako tečna zjutraj,da groza...Enkrat išče zizo,drugič mu dam flaško,potem bi dudo,pa spet zizo in ura je že osem,ko se vstane starejši....pa tako lepo je spal na začetku,sedaj pa že dva meseca samo nekaj kvačka ponoči.Mah,še nekaj mesecev,pa bo upam spal ponoči,drugače ''Vojnik here I come!!!!''.Ali pa sem tako razvajena od starejšega,ki je od drugega tedna dalje spal po 12 ur  user posted image  ???!!!!Kje so tisti časi....
Lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
30.1.2010 22:07:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: googica

a sami se pa ne mormo it kopat s tamalim? men je 100 evrov kr mal velik.. bi šli kr na kodeljevo, sami bi kupli tist obroč pa akcija.. a to ne morš it?
js sm si v knjižnici izposodila knjigo plavanje dojenčkov, kupila fredov obroč, pol smo pa sami prakticirali... tut zdaj bomo isto. sm pri sinu poskusila, pa je zagnal tak vik in krik, ko je tam vse šumelo, blo polno mamic z dojenčki... vglavnem za 4mesečnega dojenčka je blo preveč. smo šli mesec dni kasneje sami v bazen. z Brino smo pa bli zdaj na smučanju 2x in ji blo čist všeč.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.1.2010 22:28:15   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

tea85:Hvala user posted image ,sta zelo navezana drug na drugega in mali se začne kar jokat,če starejši gre ven iz prostora...

Danes sem imela spet pestro noč in sem že skoraj kronično nenaspana.Vsaka noč je ista,z mano pa čedalje slabše,sem že tako tečna zjutraj,da groza...Enkrat išče zizo,drugič mu dam flaško,potem bi dudo,pa spet zizo in ura je že osem,ko se vstane starejši....pa tako lepo je spal na začetku,sedaj pa že dva meseca samo nekaj kvačka ponoči.Mah,še nekaj mesecev,pa bo upam spal ponoči,drugače ''Vojnik here I come!!!!''.Ali pa sem tako razvajena od starejšega,ki je od drugega tedna dalje spal po 12 ur  user posted image  ???!!!!Kje so tisti časi....
Lp

to pa res lepo da se tako razumeta, ker ponavadi ni tak...res super

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.1.2010 22:41:25   
frrrr
majakla - za uspešno dojenje je potrebna tudi prava spodbuda. zdaj me sicer ne vrže kaj iz tira. v prvo pa vem, da sem ene 2x, 3x zihr jokala in pošiljala moža na benzo po aptamil. pa me je potolažil, da je vse ok in ima mali očitno poskok v rasti. na benzo ni šel in je prav lepo rastel. ti le zaupaj vase! 

plavanje je pa od 4ih mesecev oz. ko otrok samostojno drži glavco. tole pod vodo mi v sami nismo izvajali, ker me je kr mau strah. vem pa, da na vseh plavalnih tečajih otroka naučijo najprej plavat pod vodo oz. lebdet pod vodo.

Milek - Brina joka v spanju, če ni podrla kupčka... jo dvignemo, podremo kupček, mau popestujemo in spi dalje.

tane - mleko pa ima kr dolg rok trajanja, če je pravilno spravljeno. v zmrzovalniku celo 3 mesece, če se ne motim. no, sej ti je LEVASI dala podrobne informacije. telovadba z Andrejo je pa super. sedenje ti bo zihr odsvetovala user posted image

rito mažemo pr vsakem previjanju. tut pr sinu smo. nehali smo tik pred odhodom v vrtec, ker tam samo po kakanju namažejo in smo doma isto prakticirali da se je navadil. uporabljamo pa hladilno mazilo iz lj lekarn. če je kaj rdeča pa bepanthen.

Crystall - upam, da sta dobro opravila in bo Blaž brez pikic užival na zizi user posted image

riževa sluz je pa za polivančke, če se ne motim, zato tut primerna za dojenčke od 2. tedna dalje.

Aniiita - VSE NAJBOLJŠE! user posted image

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.1.2010 22:42:00   
frrrr
slikce otročkov so pa tolk cort... itaq, če so pa oktobrčki user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
31.1.2010 11:23:31   
metka_zone
Vem,da je pustni torek 16.2., ampak kdaj se otroke obleče in gre ven z njimi???Iščem en presneti kostum za starejšega 3,5 leta in so sami gusarji in podobno user posted image ...za glavobol fasat!Najboljš,da zamudim vse skupaj...Sem našla Disneyjeve kostume na netu,ampak so 40€,pa poštnina,...preveč za dve uri nošenja user posted image ...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
31.1.2010 13:18:22   
Anonimen
Zdravnik reče moškemu, ki je prišel na pregled: "Gospod, z vašimi modi je nekaj narobe." "Kaj pa?" "Eno je leseno, drugo pa železno." "To ni mogoče, saj mam dva zdrava sinova!" "Koliko sta pa stara?" "Ostržek je štiri, Terminator pa šest!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
31.1.2010 14:22:50   
Crystall
Ola!

Včeraj smo bili na bioresonanci - rezultati so - alergija na mleko, sojo, jajca, pšenico, čebulo, špinačo, svinjino (in na vse izdelke, kjer se pojavljajo te stvari), pršice, živalska dlaka, pelodi žit ... Imam strogo dieto, brez uživanja zgoraj naštetih živil, poleg tega pa ne smem piti nobenih sokov, uživati nobenega sladkorja, meda, kave, kakava, čaja ...

Namesto sladkorja uporabljam agavin sirup, namesto pšenične moke pa pirino moko.

Ravno zdajle sem si naredila mafine iz pirine moke, agavinega sirupa, banan, ovsenega mleka in so super!!! Malce kasneje si bom pa še spekla pirin kruh.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
31.1.2010 15:04:45   
tea85
cristal-  to pa je res dosti alergij..boga sta vidva.

no jaz pa sem že 2 dni takoooo vesela, ker jutri pride moj domov iz zda user posted image user posted image in še boljše, zdaj bo delal v nemčiji in hodil domu na vsake 10 dni user posted image user posted image boljše je to kot pa da ga ni po 3 mesece ali pa 2 meseca. in sem tak vesela da pride že zdaj in ne šele aprila.

pa še tole, vrjetno se bomo selili v hiško user posted image user posted image katera je prav po mojem okusu, mogoče celo še malo prevelika, ampak nič ne de.

jaz sem pa danes že bla pridna, sem doma pri mami pospravila pa skuhala...sem prišla zdaj še doma, pa že tukaj vse pospravila, zdaj še cote prat dam, malo prah pobrišem-brrr, te pa tak okoli padem user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.1.2010 15:54:33   
ninasiki
CRYSTAL hudo ti pa si jst bi obupala user posted image sej nekaterih živil k si jih napisala sploh niti sama ne jem ali pijem sam to vse si pa dobra pa kaj a so rekl da bo to pol kej zginlo in bo lahko tamau normalno jedu al bo reučk mogu skos merkat

tea85 full lepo da pride tvoj domou jst nevem kako bi zdržala brez njega dobra si

sm pa zdele pr nas dobesedno v mojem domu in sm šla pogledat gor v najin štuk in je že full narejeno tast je pa reku da so bli učer štromar pa vodovodar iz bojo začel tud oni delat tko da je reku da je treba nabaulat počas stvari za po tleh (ploščice in parket ) in sm tok happy da se končno enkrat že odseliva na svoje da mava svoj mir tko da sm najdla že parket sicer je mal drag ampak bo za 50let zih user posted image zdej pa sam še ploščice pa smo zmagal morva zbrat lojtrco za v kopalnico in pol AKCIJA punce sploh vam ne morm opisat kok sm vesela ker sm ugotovila da res nismo za isto gospodinstvo z mojo taščo in k sm bla zdej 3t doma se je tud stanje med mojim in mano full izbolšu tko da jupiiiiiiiiiiiii

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.1.2010 16:01:29   
Anonimen
Hei
Mene pa zanima, če je tuki kšna, ki bi marca al pa aprila hiodila v Atlantis na to plavanje z dojenčki?

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.1.2010 16:18:59   
lenika83
metka_zone luškane in ugodne pustne kostume imajo v baby centru. Ampak ne vem pa kakšne imajo za 3,5 letnike, ker jaz sem gledala samo majhne. Kdaj bi pa se naj otroke obleklo in šlo ven z njimi ti pa ne znam povedati, ker pri nas na Ptuju je pustna norišnica že od 2. februarja dalje in sploh ni čudno, če že od takrat dalje srečuješ maškare.

teauser posted image user posted image user posted image vidiš, da se vam bo končno življenje fajn uredilo.

Crystall to je pa res ogromno alergij, boga vidva. Daj mi nekaj povej, me skoz to zanima. A te alergije potem otroku ostanejo za vedno ali kako je s tem? Ravno vidim, da tudi ninasiki enako sprašuje user posted image

ninasiki user posted image user posted image user posted image še zate. Sem vesela, ko vidim, da se vam tako lepo vse uredi v življenju. Moram pa rečt, da občudujem vse, ki živite s svojimi taščami, jaz si kaj takega ne morem niti slučajno predstavljati. Midva sicer živiva pri mojih starših, pa imava v bistvu svoje gospodinjstvo, ampak se tako fajn štekamo, da sploh ne znamo biti ločeni in skoz vse skupaj počnemo. Pa še prav fajn je, ko mi zdaj ni treba kuhati user posted image Samo pač mojadva se nič ne vtikujeta v nas, mi pa v njiju ne in smo vsi zadovoljni. Ker če bi se mi pa nonstop nekdo mešal v moje življenje, pa bi verjetno v trenutku spakirala in se odselila.

Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.1.2010 16:20:15   
metka_zone
Naš Nikec bo pa dalmatinec za pusta,je kar atek rešil situacijo,ko je domov ravnokar prinesel kostumček.Je sicer od znancev,ampak fuull cartkan user posted image  bravo za ateka...Žan pa ne bo nič,bo itka prespal vse skupaj,pa še drl bi se,če bi mu kaj gor vlačila.Sem gledala tiste slinčke v BC,ampak brezveze...

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.1.2010 16:28:34   
lenika83
Jaz sem kupila tisti slinček in kapico v baby centru. Saj za otročka je res čisto brezveze, samo se je meni fajn zdelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.1.2010 16:31:42   
Emilly
Ojla!!!

Kok fajn klepetate!!! Sem mela zdajle enega dela, da sem vse prebralauser posted image

Crystall - božica no!!!! Men je že hudo, ker moram samo še na kakšno malenkost pazit, sploh si pa ne bi znala predstavljati življenja brez mleka, pri meni so skoraj vse jedi z mlekom, ker ga enostavno obožujem!! Sem prepričana, da bo to prešlo z meseci. Moja nečakinja je imela zelo podobna alergijo na vse možno, pa je prešlo vse še pred njenim enim letom, zdaj nič ne ve, da je imela kdaj kako alergijo.

Tea - super za tvojegauser posted image Mislim, saj si že krepko zaslužiš to.

Mi smo pa tudi bili v četrtek v posvetovalnici, vse super, velki smo 61,5cm in težki 5710g. Tolk mi je hecno ker vse mere prečekirajo na nekih grafih, da ugotovi, da je teža kar idealnauser posted image  oz da se je od prejšnjič lepo poredila. Samo da je vse učbeniškouser posted image .

Plavanje - nas tako ne zanima, itak smo pa finančno ta trenutek čist fuč, tako da si res zaenkrat privoščimo le res nanujnejše. Bomo poleti kje na morju vse nadoknadili.

Za pusta verjetno letos še ne bomo nič. Bomo pa ravno tisti teden na smučanju v Avstriji, tako da se bomo kvečjemu vsi sam mal porisali po obrazu pa je!!! Smo pa dobili njeno osebno, kolk je luštna gor....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.1.2010 16:43:13   
metka_zone
Crystal: nemalokrat se te alergije ublažijo z leti,do takrat pa z veliko dobre volje pogumno naprej.Vsak dan ti je nov izziv in lepo se cartkajte user posted image ...

Mi smo še vedno bolani,Nik je prehlajen in mu iz nosa teče,Žan je pa že napol zdrav,saj mu pike občutno izginjajo...Zdle oba gledata risanke,stisnjena pod kovtrom in Nik cmoka z jabolko,Žan pa z dudo...Ah,ti otroci!

Lp

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.1.2010 17:20:47   
kalypso
Crystall... pšenica ja, se mi zdelo da bo nekaj takega ;( tega je blo mene strah, da bo naš mel, pa hvala bogu nima. Pa pršice, ojej, pri nas ko brišemo prah vsake tolko ko kakšen obisk dobimo... user posted image

Zdaj pa le pazi, jajca in mleko zna bit v veliko živilih, še posebej so kaki E-ji težavni, kakšen E322 bi znal bit problematičen, pa pazi na lecitin, je lahko iz mlečnih ali sojinih belakovin. Vse ostalo boste že nekak, lahko pa kupiš zase Aptamil Pregomin, mislim, da je ta za alergike na mleko in sojo, pa tega uporabi, če boš kaj kuhala, npr. palačinke iz pirine moke, nadomestek jajc (je super, sicer je drag, ampak jaz mislim, da ga bom uporabljala še naprej, ker so palačinke nenormalno rahle in penaste z njim) in pa seveda Pregomin - po moje ne bi bile slabe user posted image Pač ideja, se mi kar malo smiliš ker je res težko kuhat in razmišljat kaj jesti, jaz sem včasih bla raje lačna, ker sem enostavno bla že izmučena samo od študiranja kaj lahko in kaj ne...

Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.1.2010 18:16:33   
naty6
Ojla.
Javim se vam z enim problemom. Včeraj je naš skoraj 4. mesečnik Anej začel neutolažljivo jokati od 19.30 do 22.30. Mislim da so bili krči ker se je zvijal. Toda sedaj ko ima že 4.mesece skoraj za sabo user posted image , ker do zdaj krčov ni imel ekstra. Celo noč sem ga imela tako rekoč na roki in komaj ob 4.zjutraj sem ga lahko dala v posteljo in spal tri ure. Danes je tudi celi dan tečko. Mleko mi sicer spije tan okoli 120, toda z muko. Ni bilo danes obroka po katerem ne bil ven bruhal; celo dve uri po obroku.
Nevem.....bomo videli kaj bo noč prinesla.

Je mogoče zato, ker sem 3 dni njemu dodala pri enem obroku tisto riževo kašico po eno žličko( od Diometera)user posted image .
je imela katera podobne težave?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.1.2010 19:55:01   
Crystall
Punce HVALA!!!

Sam sploh ni tak problem user posted image  Res, da so jajca in mleko vsepovsod. Mleko je v margarini, maslu, jogurtih, skuti, siru ... Jajca isto in pšenica tudi. Pač kruh si doma pirin naredim ali pa ržen. Pecivo si naredim pirine mafine. Vse je v glavnem pirino user posted image user posted image user posted image  V trgovinah kupujem samo osnovne stvari in skoz kuhamo. Za kosilo skuhamo toliko, da imam še za večerjo. Zajtrke imam pa po novem sadne.

Jem pa zdaj res zdravo. Nič bele moke, nič sladkorja, nič svinjine, samo olivno olje, veliko sadja in zelenjave. Recepte si pa prilagajam - tudi tortilje bodo kmalu na jedilniku (seveda pirine user posted image user posted image user posted image ).

Te alergije bodo najverjetneje izvenele. Zdej bova šla čez kak mesec ponovno na testiranje, da bomo videli.

Se pa moram pohvaliti, da sem šla med nosečnostjo 10 kg gor, zdajle jih imam pa -20kg. Imam še 10 kg manj kot pa preden sem zanosla. Pa še kakšno kilco dam dol in bom superrrr user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.1.2010 21:05:13   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.
Javim se vam z enim problemom. Včeraj je naš skoraj 4. mesečnik Anej začel neutolažljivo jokati od 19.30 do 22.30. Mislim da so bili krči ker se je zvijal. Toda sedaj ko ima že 4.mesece skoraj za sabo user posted image , ker do zdaj krčov ni imel ekstra. Celo noč sem ga imela tako rekoč na roki in komaj ob 4.zjutraj sem ga lahko dala v posteljo in spal tri ure. Danes je tudi celi dan tečko. Mleko mi sicer spije tan okoli 120, toda z muko. Ni bilo danes obroka po katerem ne bil ven bruhal; celo dve uri po obroku.
Nevem.....bomo videli kaj bo noč prinesla.

Je mogoče zato, ker sem 3 dni njemu dodala pri enem obroku tisto riževo kašico po eno žličko( od Diometera)user posted image .
je imela katera podobne težave?

naty6 a si mogoče pomisnla na zobke ker ko govoriš da ni jedu pa da je jok katastrofa preveri mogoče bojo pa prišli na plano user posted image mene je kr strah teh zobkou ker znajo kr zakomplicirat situacijo ponoč no ja nekateri nimajo pa nobenih tko da ti svetujem da preveri zobke mogoče ga to matra

moj sonček je pa prehlajen in mu mrom skos nosek pucat user posted image je prou reuček ponoč se vsake tok časa zbudim da slišm če sploh lahko normalno diha in če nasploh diha a katira ve kdaj znajo čez usta dihat ker jst kr mal z strahom zaspim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.1.2010 21:50:19   
lenika83
Crystall saj verjamem, da ti ni taki problem se odreči nekateri hrani (še sploh če zraven fajn hujšaš user posted image ) samo moraš pa menda biti zelo pridna pri kuhanju, ker si moraš vse sama narediti. Že to je za user posted image , ker meni sploh ne znese, da bi kaj kuhala, enkrat na mesec pa mi celo uspe kaj speči, ampak mora biti nekdo doma, da malo popazi user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.1.2010 22:07:03   
LINDI
Milek,moj je pa 30.10.2010 bil star 3 mesece,a si v Lj, rodilauser posted image ,midva sva seuser posted image ...Ja tile krčki niso luštniuser posted image jaz sem prvič zraven jokala,potem se pa navadišuser posted image
Tane ajoj tukaj pri nas traja pa baje od pol ure do 45 minut,pa ga kar fino namatrajo in potem pa moraš še sam garati z njim...povem pa v torek kako bouser posted image

Joj jaz pa sem čisto nesrečna,ko moram to kožico na lulčku dol vleči to pa jeuser posted image Pravi pediatrinja vsakič malo več ,kaj pa jaz vem koliko je bilo prejšnjič,ko ga lovim po previjalniuser posted image pa še ne upam se da kaj ne poškodujemuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.1.2010 22:21:49   
LINDI
Crystall..joj pestro imate,močna punca siuser posted image user posted image
Tea super za vaju z lepotičkouser posted image user posted image user posted image aja pa za hiško supercauser posted image user posted image user posted image

Naty tudi meni je to sumljivo,lahko da niso krčki...moj namreč,ko prenehajo vse pomalica in nič ne poliva...ali te je tudi z rokicami grabil in krčil in stegoval nogice,,,upam,da nimate krčkov... Ninasiki se veselimo s tabo,čimveč veselja pri opremljanju stanovanja.....grrrrrrrrrrr taščeuser posted image user posted image user posted image sploh tečneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
1.2.2010 1:00:55   
frrrr
Crystal - dobra si! svaka čast!

naty6 - poskusi brez kašice... mogoče ga to muči. fantki so kr občutljivi... naš je imel ob uvajanju tut krče, a ne tako hude kot prve 3 mesece.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......