malaMravljica
|
Lenika za puncko. TRIS, ma pazim ja pri prehrani. Ta teden sem bila itak sama z malim in sem kuhala res tako, da ne more skodovat, samo riz, ribo in krompircek v pecici pecen brez vsega itd. Pa krci so vseeno, babica je rekla, da to more dat skozi, pac tko je, rekla je tudi, da naj ne kompliciram prevec pri prehrani, ce mi zapase cokolada jo pac lahko v mejah normale. Sestra mi je tudi rekla, da par grozdnih jagod je ok, ne se pa napokat grozdja, saj pocasi se mora navaditi na vso hrano. KAr sem pa prebrala, da res skoduje sem pa cist crtala za nekaj casa. majakla, glede kozmetike Bübchen sem ti hotla povedat, ker mi je ravno v petek povedala ena kolegica. To sploh ni dobra znamka, na testih se v Nemciji zelooo slabo obnese, za test vem za ognjicevo olje. Sem namrec sama najprej rabila Weledo, pol pa Büchen, ker sem dobila v porodnisnici tudi njihove izdelke. Razliko sem takoj bcutila na mojih rokah, pol ko mi je pa kolegica povedala, sem pa rekla, da sploh nam vec za bejbija rabla nic vec od njih. Saj ves, ce dojencek nima nikakrsnih problem s kozo verjetn ni panike, jaz se pri mojem bojim, ker imam jaz od nekdaj probleme s suho kozo, moj mozek pa alergijo. KOPANJE, jaz ga kopam 2x na teden, izjemoma sem sedaj 2 dni zapored, sam danes sem mu naredila en tak welnes dopoldan z samim razvajanjem z mamico. Kopam pa sam v vodi, nic samponckov ali mila, babica je rekla, da milo bom rabla, ko bo zunaj laufal in se umazal. PREGIBI POD PAZDUHO IN NA NOGICAH, kaj jih kaj kontrolilrate, da se kje kaj ne uname. Ce kaj opazite pod pazduho recimo je fajn, ga vsak dan mal imet slecenega ( pa dovolj toplo sobo!!) pol pa umit s krpo, posusit in da bo res suho se z bejbi pudrom. VAm tezim, ker jaz tega sama neb vedla in mi je babica pokazala kako to gre. Imam sreco, babioca je bila res velikokrat pri meni. SLING, hmm vse negativno pisete o slingu, sedaj pa ne vem kaj naredit.
|